Skocz do zawartości
IGNORED

znaleziska analogowe na ebayu i allegro

janek_dolas

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - co to za ramie? Jakoś mało informacji znalazłem...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Wiem, widze to ramie od paru miesięcy, po prostu zastanawiam się jakiej jest jakości. Trochę przykro się na to patrzy, to ramie faktycznie kosztuje 800 funtów, a teraz nikt nie chce za 1500zł kupić...

• 2 tygodnie później...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - ciekawe - gość pisze, żeby nie licytować, a ludziska już poszalały na ponad 100zł. Sprzedawca wygląda na rzetelnego, ale przecież mógłby napisać teraz - sprzedaje samą okładkę, albo cokolwiek. No cóż.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - ciekawe - gość pisze, żeby nie licytować, a ludziska już poszalały na ponad 100zł. Sprzedawca wygląda na rzetelnego, ale przecież mógłby napisać teraz - sprzedaje samą okładkę, albo cokolwiek. No cóż.

tez to obserwowalem, poszlo calkiem niezle:)

Ukryta Zawartość

Gość rydz

(Konto usunięte)

Przeglądając alledrogo,trafiła się płyta z linku,posiadam,polecam.

Uwaga! tłoczenie Tonpress,jakość? ,kupić,posłuchać,,super!

http://allegro.pl/rolf-ericson-johnny-griffin-sincerely-ours-i2981330294.html

Micro Seiki RX 1500 z ramieniem Dynavector w licytacji:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - aukcja z przed kilku dni. Napisałem z ciekawości mail do sprzedawcy o więcej zdjęć, więc mam pewność, że to ten sam gramofon -

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Z resztą widać po pierwszej i ostatniej literce nicku kto kupił gramofon.

Tylko 1000zł z hakiem przebitki:)Ale wymienił matę i wyczyścił.

Oczywiście ten patefon nie jest tyle warty, ale to lekcja, że jak się coś sprzedaje, to trzeba wyczyścić sprzęt i zrobić łądne zdjęcia na litość boską...Tak samo ta aukcja

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Linn za parę "tysi", a zdjęcia jakby ktoś sprzedawał szrot niewiadomego pochodzenia.

Tak w ramach ciekawostek.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• 2 tygodnie później...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - Czy mi się wydaje, czy ta wkładka nie ma igły?:)

Ukryta Zawartość

hahaha, tak to 'przykładowe' zdjęcie wzięte z RMS.pl

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

audiokarma.org

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - Czy mi się wydaje, czy ta wkładka nie ma igły?:)

W opisie jest napisane "Wkładka gramofonowa MicroLine z diamentową końcówką zapewniającą doskonałe odtwarzanie i znakomitą separację kanałów", jeśli sprzedający specjalniee wymazał z fotki iglłe tak żeby sprzedać wkłądkę z uwaloną igłą iw razie reklamacji powołać się na fotkę, to opisu już nie przypilnował a to będzie niezgodność towaru z opisem, bo brak diamentowej końcówki :-) chociaż dalej jest "Kształt: supereliptyczny" ale nie napisane czego ;-) ja bym olał, zwłaszcza, ze na fotka z netu a nie przedmiot sprzedaży.

Ukryta Zawartość

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Też oglądałem tę aukcję i zrezygnowałem. Używana, nie wiadomo jak długo, brak prawdziwego zdjęcia, owszem, za ok 200 zł, to może być okazja. Ale to może być też wtopa za 200 zł.

• 4 tygodnie później...

tak się zastanawiam jak bardzo idealne jest to ramię i cała reszta po takim uszkodzeniu?

dla mnie ogłoszenie z olbrzymim poczuciem humoru sprzedającego ;)

aaa

pewnie niedługo pojawi się wkładka gramofonowa- jak nowa

Ukryta Zawartość

wesołych świąt życzę

Ukryta Zawartość

Witam wszystkich. Nie wiem czy to dobry wątek ale nie wiem gdzie szukać odpowiedzi więc do rzeczy. Znalazłem taką aukcję

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Radio podoba mi się wizualnie ale kompletnie nie wiem co to za produkcja. Może ktoś wie? Nigdzie nie mogę znaleźć informacji.

Ukryta Zawartość

Witam wszystkich. Nie wiem czy to dobry wątek ale nie wiem gdzie szukać odpowiedzi więc do rzeczy. Znalazłem taką aukcję

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Radio podoba mi się wizualnie ale kompletnie nie wiem co to za produkcja. Może ktoś wie? Nigdzie nie mogę znaleźć informacji.

Wydaje mi się,że jest to produkt firmy Elektrit z Wilna.

Masz tu link do strony.Myślę,że kontakt z jej autorem sprawę wyjaśni,

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

No cena powala na kolana. Ale ogólnie ceny gramofonów Foniki poszły w górę widać to po Danielach można było kupić takiego do 300 zł a dziś cena dwa razy tyle, ale widziałem już za 1200 zł. Moje osobiste zdanie Adam jest wart max 300 zł i to chyba za wiele. Ale takie kacze nóżki są pokraczne i drogie :)) Sprzedawca ma fantazje to trzeba przyznać.

Wyświetl postUżytkownik red_october dnia 31.03.2013 - 23:59 napisał

Ukryta Zawartość

Wydaje mi się,że jest to produkt firmy Elektrit z Wilna.

Masz tu link do strony.Myślę,że kontakt z jej autorem sprawę wyjaśni,

Ukryta Zawartość

Na pewno nie jest to odbiornik firmy Elektrit. Polskiego rodowodu nie można wykluczyć choć jest to mało znany odbiornik. Cena będzie wysoka choć jego kondycja budzi zastrzeżenia.

Za cenę jaką osiągnie to radio można kupić kilka innych radyj o podobnej stylistyce. O ile pamiętam podobne modele produkowała firma Mende, Blaupunkt i wiele innych.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ktoś wie co to jest?? warte to uwagi?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) warty swojej ceny, czy gramofon jest w ogóle warty uwagi?

Ukryta Zawartość

Nie. W żadnej kwestii.

Jacek dlaczego..? Moim zdaniem w natloku badziewa, to wcale nie taki zly gramniak. Oczywiscie nie za takie pieniadze...Powiedzmy tak do 300 w porywach 400 zlotych...

Gość masza1968

(Konto usunięte)

A piegi już kupiłeś?

Jeszcze nie 02icon_mryellow.gif"]02icon_mryellow.gif[/url] ale wczoraj u Starego A słyszałem (zresztą 6 osób słyszało) bardzo duży wpływ podstawek antywibracyjnych pod CD. Zdania były podzielone co do tego czy grało lepiej czy gorzej ale wyraźnie słyszalne zmiany zauważyli wszyscy.

Co do maty -

Ukryta Zawartość

Jak kogoś stać na takie zabawki...ale nigdy nie uwierze w to, że przyrost dźwięku będzie wart tej kwoty.

Ukryta Zawartość

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Co do maty - http://www.audiostereo.pl/mata-jaka-najlepsza-wasze-doswiadzenia_44178.html/page__st__60?do=findComment&comment=2106382

Jak kogoś stać na takie zabawki...ale nigdy nie uwierze w to, że przyrost dźwięku będzie wart tej kwoty.

Wiele tam koledzy o niej nie napisali.

Jak znajdę jutro chwilę czasu to podjadę do Audio Forte. Może maja jakiś rozpakowany egzemplarz na wypożyczenie to się sam przekonam.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.