Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Horstek wytłumaczysz tą amnezję

"ABW za rządów PiS wydała pozytywne świadectwo handlarzowi bronią Abdulowi El-Assirowi. Potem Libańczyk z prezydenckim ministrem poleciał do Gruzji sprzedawać polskie rakiety. Ostatnio pośredniczył w sprzedaży stoczni

Nazwisko El-Assira jest dziś głośne. To on pośredniczył w nieudanej transakcji sprzedaży polskich stoczni katarskiemu funduszowi Stichting Particulier Fonds Greenrights. To z konta Libańczyka wpłacono skarbowi państwa 8 mln euro wadium. I to właśnie jego postać PiS wykorzystał do ataku na rząd."

mało głośne, oj gdyby w tym była cześć WINY ludzi z pis to naprawdę byłoby to więcej niż GŁOŚNE

wladz, 16 Paź 2009, 09:37

>Horstek wytłumaczysz

tak jak demonizowanie opozycji, tak prośba o to aby oskarżony udowadniał niewinność to typowe elementy zamordystycznych bizantyjskich mentalności

niestety wlaz, POstkomuch z ciebie wciąż i wciąż wylazi

Potrzeba więc zmian:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

To może podsumujmy dorobek poprzedniej i obecnej kadencji:

za czasów pis:

- budowa fotoradarów, z których naigrywał się ryży.

- nie było spokoju! Cały czas się kłócili!

- obniżka akcyzy na paliwa

- dogadywanie się z orlenem w sprawie cen paliwa związane ze światowym kursem ropy

- obniżenie podatków dla najbiedniejszych, wyszło jakieś 50-60 zł dla zarabiających około 1k zł netto

- nie wsadzanie nosa w gospodarkę, która została po poprzednim rządzie, brak prywatyzacji.

- wspieranie własnymi wojskami okupacji amerykańskich.

za czasów po:

- w końcu spokój!

- budowa 10x tyle fotoradarów, co wyszydzeni poprzednicy

- w końcu spokój!

- zwiększanie podatków i zmniejszanie wydatków publicznych jako remedium na światowy kryzys

- w końcu spokój

- medialnie wyglądający ryży (zwłaszcza w rozmowie z putinem).

- obiecane zakończenie wsparcia militarnego usa podczas okupacji (LOL).

- w końcu spokój!

Ostateczny dowód na to, że PiS=PO

"Słynny agent CBA Tomasz Małecki będzie nadal służył w Centralnym Biurze Antykorupcyjnym - informuje RMF FM.

Nie widzę żadnych podstaw, żeby go zwalniać ze służby w CBA - powiedział w rozmowie z reporterami RMF FM Paweł Wojtunik, pełniący obowiązki szefa CBA.

Słynnemu agentowi CBA zostaną powierzone inne niż wcześniej zadania, ponieważ jego twarz jest powszechnie zazna. Wojtunik przyznał, że to pierwsza tak powszechna dekonspiracja agenta służb. - Jest to sytuacja precedensowa i zatrważająca - podkreśla Wojtunik.

Agent Tomek brał udział w najsłynniejszych akcjach CBA. W 2007 roku miał uwieść posłankę PO Beate Sawicką, jego nazwisko pojawia się także ws. Weroniki Marczuk-Pazury, i prowokacji wobec Kwaśniewskich"

mieliśmy św Barbare Blide męczennice, będzie św NiePOkalana Sawicka

i ten demoniczny inkwizytor sadoseksualny Tomek, prostytutek demonicznego inkwizytora Kamińskiego

]:->>

towariszcz meloman słusznie wykazuje trockistowsko obstrukcje w szeregach wrażej CBA, wraz z towariszczem wladzem demonizując opozycję do pęknięcia gumki w gaciach rozsądku i jeszcze lepiej

Horst,

Jeżeli Tobie odpowiada państwo posługujące się tak ohydnymi metodami i nie karzące za tego typu działania to chyba nie będziemy w stanie się porozumieć. Pamiętaj, że po tym, jak ujawniłeś źródła finansowanie kaczyńskich z handlu narkotykami i dziecięcej prostytucji nie wypada mi Cię atakować; mogę Ci tylko współczuć tego, co Cię czeka.

dmonizuj opozycję demonizuj

pedofilia- oczywiście, brałeś przykład od braci moskali!

Ukryta Zawartość

:)

Ukryta Zawartość

dobra robota meloman, jeszcze tylko parę wpisów a ten medal będzie twój:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Horst,

rozumiem, że porównując mnie z Chodorkowskim chciałeś mi pochlebić. Uwierz mi jednak, że do niego jest mi baaardzo daleko. A drugiego Twojego wpisu nie zrozumiałem - czy znaczy on, że pisowcy wykupili towar z tej aukcji i oferują go teraz swoim? Ja nigdy bym od pisowców żadnego odznaczenia nie przyjął - brzydzę się.

• Redaktorzy

"Słynny agent CBA Tomasz Małecki będzie nadal służył w Centralnym Biurze Antykorupcyjnym - informuje RMF FM. Nie widzę żadnych podstaw, żeby go zwalniać ze służby w CBA - powiedział w rozmowie z reporterami RMF FM Paweł Wojtunik, pełniący obowiązki szefa CBA."

Ależ to znakomite rozwiązanie. Nie ma nic bardziej uroczego niż żigolo zapędzony za biurko i przez najbliższe 20 lat stemplujący papiery. Koniec z mercedesami i żelem do kołtuna, a w zamian obcięcie premii - za dekonspirację. Właśnie tak się karze dotkliwie.

Redaktor, 16 Paź 2009, 17:14

>Ależ to znakomite rozwiązanie. Nie ma nic bardziej uroczego niż żigolo zapędzony za biurko i przez

>najbliższe 20 lat stemplujący papiery. Koniec z mercedesami i żelem do kołtuna, a w zamian obcięcie

>premii - za dekonspirację. Właśnie tak się karze dotkliwie.

Litości Redaktorze ! to ma jeszcze istnieć przez 20 lat i my mamy za to wszyscy płacić? Pensje w tej firmie są 3 albo 4 x takie jak w policji, a praca lekka, sprośna i dla normalnego człowieka plugawa. Zamknąć to całe barachło razem z personelem i dać forsę dla normalnej, fachowej policji

i oczywiście męty gliny cba są winne

sawicka pazura blida- straśne ofiary..

inne afery też mało ważne wobec strasznego agenta tomka

hazardowa- aż to takie naturalne..

nieciekawe, nareszcie spokój.. gdyby nie ten tomek i cba

"Pensje w tej firmie są 3 albo 4 x takie jak w policji, a praca lekka, sprośna i dla normalnego człowieka plugawa."

teraz wiadomo skąd deficyt budżetowy- przez pisowskie cba

ty to w ogóle nazywasz pracą? ot w przerwie między kręceniem młynków palcyma, podupco sobie jakąś sawicką czy pazurę i git jest- wirtualny świat pogawędek melomana z reduktorem

meloman 62, 16 Paź 2009, 15:35

>Horst,

>rozumiem, że porównując mnie z Chodorkowskim

rżniesz głupa jak palikot..

porównuję cię do tych gnidek putina które fabrykują chodorkowskiemu sprawy o molestowanie- tak tam jak i tu opozycję trzeba demonizować do ostatecznego dogięcia- narkotyki, pedofilia, handel bronią.. współżycie z kotami itd itd co ślina melomańkom na język przyniesie

Horst,

Rozumiem Twoją trudną sytuację związaną z podaniem do publicznej wiadomości informacji o finansowaniu pisu. Nie czuję się więc obrażony - w Twojej sytuacji każdy sposób ratowania życia jest zrozumiały. Może jeżeli będziesz chwalił pisowców to Capo di tutti Capi Ci wybaczy - szczerze Ci tego życzę.

">bez pis'obsesji maniakalnej nie mógłbyś istnieć, jak twój podklon wlaz"

Horstek oczywista oczywistość

"Przyzwyczaiłem się do bycia Kaczorem. " L.Kaczyński

O co te swady, czy warto być po stronie Tuska z liżącym jego tyłek Nowakiem, obląkanym Niesiołem i współrzadzacym Palikotem albo skarlałym Kaczyńskim J. z machającymi ogonkami kilkoma miernotami, a może niestrudzonym w bredzeniu Napieralskim ze szczekajacymi z tyłu spleśniałymi czerwonymi zsmpowcami, moze jednak pseudo inteligencji spod znaku koniczynki.

Co z tym szambem zrobić?

Kto wie?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

co na to Redaktor-Cenzor zamykajcy wątki które choćby trochę pachniały polityką.

Choć czy polityka może pachnieć - SMIERDZI.I to niektórym b a r d z o .

Patrz wątek 58646

>Horst, 16 Paź 2009, 18:14

>i oczywiście męty gliny cba są winne

pier**lisz helmut jak otruty. Prawdziwi gliniarze rzygają na samo hasło CBA. Nie mają benzyny do radiowozów, za własną kasę kupują ołówki i papier do drukarek po czym czytają o agencie Tomku i jego wydatkach na manicure.

>sawicka pazura blida- straśne ofiary..

Blida nie żyje więc trzeba być prawdziwą gnidą i hieną cmentarną żeby wypisywać takie rzeczy.

sp***dalaj stąd świnio.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.