Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

lepiej sklonujcie wysokowydajne pompy bo brakuje

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

zapytaj mieszkańców Krakowa i kilku innych miast

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

>lampowy7, 19 Maj 2010, 14:24

>osobliwie w dolinie Sanoka

Dolina Sanoka??? Nie ma czegoś takiego. Jest dolina Sanu.

Ale ja szczęśliwie mieszkam na górce. Mam sucho, nawet w piwnicy.

Jestem Europejczykiem.

>jozuehyt, 19 Maj 2010, 14:36

>"gnój trza przyorać bo śmierdzi" - powiedział profesor zapytany o przyszłość kraju

No proszę jaki mądry ten profesor. Ale nawet gnój jest pożyteczny - w końcu użyźnia glebę na której może wyrosnąć coś cennego. Np. to:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jestem Europejczykiem.

>No proszę jaki mądry ten profesor. Ale nawet gnój jest pożyteczny - w końcu użyźnia glebę na której

>może wyrosnąć coś cennego. Np. to:

Albo kartofelki;)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

"gnój trza przyorać bo śmierdzi" - powiedział profesor zapytany o przyszłość kraju"

Widać że panu profesorowi zagadnienia rolnicze nieobce. Rozwijając tą głęboką myśl można tylko nieobeznanym z tematem wyjaśnić że gnój jest bardzo pożyteczny - ale nie w sytuacji gdy wystaje na powierzchni i śmierdzi, lecz wtedy kiedy użyźnia ziemię zasilając korzonki roślin niezbędnymi minerałami. Stąd przyoranie jest konieczne - inaczej cały gnojowy potencjał uleci w powietrze zamiast przynieść roślinkom piękny rozwój.

Co za wyrodni rodzice - dla forsy i rozgłosu zrobią wszystko. Przecież podobne przeżycie zostawi ślady w psychice dzieci na resztę ich życia.

"Wczoraj w "Fakcie" ukazał się fotoreportaż z Jarosławem Kaczyńskim, który uczestniczył w komunii Zuzi, córki jego bliskiej współpracowniczki Elżbiety Jakubiak. Kaczyński fotografował się na tle dzieci - Asi i Tomka, a trzyletniego syna Pawła Kowala Jasia wziął na ręce. Uczestnicy komunii fotografowani są z bliska podczas przyjęcia i na spacerze."

"Prawo i Sprawiedliwość we wtorek pochwaliło się, że ponad 70 osób zapisało się do komitetu poparcia Jarosława Kaczyńskiego w Łodzi. Na liście znaleźli się sportowcy, artyści i naukowcy wśród nich m.in. rektor Filmówki Robert Gliński. Jak się okazuje, nazwisko rektora zostało umieszczone bez jego zgody."

Ciekawe ilu jeszcze takich dobrowolnych popieraczy jest na liście. Warto by jeszcze sprawdzić czy wszyscy nadal żyją.

Jaro_747, 19 Maj 2010, 15:54

>Miłość okazywana dzieciom to znak, że kampanie ruszyła :-).

>Byleby się nie okazało, że to "zły dotyk" był ;-).

To niestety jest bardzo, ale to bardzo prawdopodobne. Nasz nieodżałowany forumowy kolega Horst pisał kiedyś, że PiS czerpie fundusze z prostytucji dziecięcej i handlu narkotykami - a jak wszyscy pamiętamy, kolega Horst sympatyzował z PiS, a kto wie, czy nie był nawet członkiem tej partii. Zatem wszystko, co nasz błogiej pamięci kolega Horst pisał o PiS i jej władzach zasługiwało na najwyższą uwagę. Bardzo prędko po tym wpisie kolega Horst zniknął z forum - nawet nie chcę myśleć, co się z nim stało...

Helmut polskim Drasiusem Kedysem?

"Drasius Kedys prawdopodobnie (...) został zamordowany strzałem w głowę i zakopany w płytkim dole. Zwłoki wypłukała stamtąd wezbrana na wiosnę rzeka. Pytanie brzmi, kto go zabił?

Media spekulują, że morderstwo zlecić mógł wpływowy klan litewskich pedofilów, do którego należeć mają między innymi tamtejsi sędziowie i politycy. Czy tak było naprawdę, ze zrozumiałych względów pewnie nigdy się nie dowiemy."

Strach pomyśleć!

Jestem Europejczykiem.

Raczej cytat z Siekierezady jeśli szukać w literaturze.

Apelowałem kiedyś do Forumowiczów o ratunek dla kolegi Horsta, lecz Redaktor zamknął wtedy wątek jako polityczny. Z pewnością zrobił to bez złych intencji, ale wychodzi na to, że jego krok spowodował straszne następstwa...

>meloman 62, 19 Maj 2010, 16:14

>Apelowałem kiedyś do Forumowiczów o ratunek dla kolegi Horsta, lecz Redaktor zamknął wtedy wątek

>jako polityczny. Z pewnością zrobił to bez złych intencji, ale wychodzi na to, że jego krok

>spowodował straszne następstwa...

Proponuję powołać międzynarodową komisję. Właściwie to nie proponuję tylko żądam powołania takowej!

Dość mydlenia oczu i okłamywania narodu który nie zasłużył sobie na takie traktowanie.

Jestem Europejczykiem.

skynyrd, 19 Maj 2010, 16:19

>Ty Meloman to robisz wrazenie jakby w młodosci jakiś pisior z sisiorem na wierzchu cie gonił.

>Dogonił? :)

Skoro znasz przypadki molestowania dzieci przez pisowców powinieneś jak najszybciej zawiadomić policję. Teraz sprawa powinna ruszyć z miejsca - podobno powyrzucali część pisowskich prokuratorów. A swoją drogą to ciekawe - nasz nieodżałowany kolega Horst i ty macie sympatie propisowskie i obaj piszecie o krzywdzeniu dzieci przez pisowców. Rzeczywiście musi coś być na rzeczy...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.