Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

>YunnanTEA, 12 Lip 2010, 23:22

>Jozwa, wycinaj, wycinaj. Na tej stronie wciąż są moje dwa wpisy.

Kolejny gostek który głośno woła "Bij mnie, bij mnie". Na szczęście medycyna ma to już od dawna rozpracowane:

"Masochizm – rodzaj zaburzenia preferencji seksualnych, w którym jednostka odczuwa podniecenie seksualne w sytuacjach, kiedy zadawany jest jej fizyczny i psychiczny ból lub gdy jest poniżana.

Nazwa masochizm pochodzi od nazwiska Leopolda Sachera-Masocha, popularnego, XIX-wiecznego powieściopisarza, którego bohaterki lub bohaterowie często byli poniżani seksualnie przez swych partnerów. Termin wprowadził austriacki psychiatra Richard von Krafft-Ebing w 1886 roku."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Skąd znasz to pojęcie? Z wikipedii? Miło znaleźć wielbiciela PO, co potrafi z niej korzystać.

Prezydentowi idzie cokolwiek słabiej. Pamięci chłop nie ma. Belka mu na łeb spadła czy co?

YunnanTEA, 12 Lip 2010, 23:33

>meloman, innych to ty umiesz przekonywać.

>Dobra. Dla odmiany podaj paru biednych z PO.

>

>Tylko proszę, Jozwy i władzia w to nie mieszaj.

Nie znam nikogo z PO. Nie słyszałem też o biedakach z tej partii

NB słyszałem kiedyś o członkini PiS, która pracowała jako dyrektor pewnej instytucji. Kobieta ta miała bardzo porządny i drogi dom, ale mieszkała na koszt owej instytucji w wykupionym dla niej mieszkaniu. Kiedy tam przestała pracować nie wyprowadzała się przez pewien czas, żeby móc mieszkanie sprzedać. Normalne ???

netoperek, 12 Lip 2010, 23:47

>Jeśli zamkniesz oczy to nic nie widzisz...jesteś ślepy?

>

>Oj dziecko, dziecko.

>Jak tam braciszek bliźniak skibus?

Nie pij na noc. Będziesz mieć koszmary senne

netoperek, 12 Lip 2010, 23:52

>Sprawdzone, czy zasłyszane?

OK. Powiem więc tak: chciałbym mieć 1/5 dochodów przeciętnego pisowca. Wtedy do końca życia nie musiałbym pracować i mógłbym sobie cały czas słuchać płyt, na które byłoby mnie stać bez żadnego problemu. Powtarzam, że nigdy nie słyszałem o członku tej partii, który by klepał biedę

>YunnanTEA, 12 Lip 2010, 23:40

>Skąd znasz to pojęcie? Z wikipedii? Miło znaleźć wielbiciela PO, co potrafi z niej korzystać.

Gdybyś był choć trochę inteligentniejszy zauważyłbyś, że nie jestem żadnym wielbicielem PO tylko wrogiem PiSS i Prezesa w szczególności. Rozumie zasadniczą różnicę??

A definicja z Wikipedii "only for you", bo przecież łatwiej przekleić niż przepisywać z książek.

Jestem Europejczykiem.

YunnanTEA

Przecież Miro jego kumpel Ździcho i Grzechu som niewinni...to fakt a z faktami sie nie dyskutuje one som same w sobie wartościom niepodważalnom i w związku z tym nie dyskutowalnom.

W tej partyi som sami niewinnii tyla ich,co w PISssie biednych a że tam wiela biednych,to tyż fakt

i tak samo z faktami sie nie dyskutuje...a naród?

Głupi czy tylko głupieje?

Może stracił pamięć?...cokolwiek to znaczy!

...i jeszcze o faktach...ucieszyła się partyja obywatelska ze zwolnienia sławniuteńkiego reżysera Polanowskiego,aż sam minister zagranicznych spraw,do systemu sprawiedliwości Szwajcarskiego państwa pospieszył z pochwałą...od naszego rządu.To fakt jest tyż,że w tej partyji nie ma obłudników(Niesiołowski tak twierdził a to jeszcze ważniejszy jest fakt)a przypadkiem tylko uchwalili karanie pedofilów i nie ma to nic wspólnego z obłudą(broń boże)a tym bardziej,że naczelny artysta partyji obywatelskiej nijaki Kutz,był tyż z tej decyzji Szwajcarów, mocno kontent a że z faktami sie nie dyskutuje bo som nie dyskutowalne...a naród głupi?...

a właśnie

były trafiony zatopiony obiecał pomóc Polańskiemu więc jak jest z testamentem.Publicznie braciszek zobowiązał się wypełnić a teraz obiekcje PiS gdy Polański wolny.

czytając bezmózgi z AH czekam na poprawę relacji PO z PiS i zachwalanie Tuska.Kaczyński jeszcze kombinuje lecz wyraźnie widać że bez koalicji z PO nie powróci do rządu.Wbrew pozorom koalicja z SLD jest mało prawdopodobna.

• Redaktorzy

"były trafiony zatopiony obiecał pomóc Polańskiemu więc jak jest z testamentem"

Chłopaki z pisu faktu nie zajarzyły, nie było w tej sprawie oficjalnej instrukcji żeby się cieszyć, więc zgadują na chybił trafił, że mają krytykować. Ze strachu, żeby nie być jednego zdania z Kutzem. Boją się gościa jak diabła, a jeszcze bardziej prezesa.

jednak jest przegrany w wyborach

"Amerykański dziennik "The Wall Street Journal" pisze, że Stany Zjednoczone są wielkim przegranym wyborów prezydenckich w Polsce."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Chyba z czystej kurtuazji to napisali.

Jaka tam Polonia... kilku fourfeeterów z cikago i tyle. Plus kolega Jazz:-)

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Sprawa krzyża przed Pałacem Prezydenckim pokazuje jasno strategię PiSu na najbliższy czas.

Ta strategia to tworzenie i mnożenie konfliktów nie tylko politycznych ale i światopoglądowych z PO i Komorowskim.Teraz jest krzyż póżniej znajdzie się inny pretekst.Chodzi o to aby ciągle wrzało!

>Chodzi o to aby ciągle wrzało!

Oczywiście że tak. Prezes jawnie nazywa to "wykorzystaniem potencjału"

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

• Redaktorzy

"Chyba z czystej kurtuazji to napisali. Jaka tam Polonia... kilku fourfeeterów z cikago i tyle."

To raczej wewnętrzne sprawy, jak to u Amerykanów. Chcieli napisać coś uszczypliwego o Obamie. A wielkim przegranym, i to nie od dziś, jest amerykańska Polonia, która mimo swojej liczebności nie jest w stanie poprawić obrazu Polski w USA chociażby na tyle, żeby zniesiono dość już dzisiaj upokarzający wymóg wizowy. A to, ze gremialnie głosowała na kogo innego, niż reszta Polski, nie poprawi opinii Polonii w oczach rządu amerykańskiego. To pragmatycy, dojdą po raz kolejny do wniosku, ze Polonia się w Polsce nie liczy, więc czemu mają się z nią liczyć w Ameryce?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.