Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Prezydent Komorowski nie potrafił wynegocjować z klerem większego i szybszego zaangażowania w usunięcie krzyża.....wiara nie pozwoliła na stanowcze stanowisko czy brak wyobraźni.

no i podpisali, pożal się Boże porozumienie-tego jeszcze świat nie widział- harcerzyki sa stroną w rozmowach z prezydentem RP! to na kogo ja głosowałem? na ciote, co się boi kilku oszołomów?

Krzyżacy walczący.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Och... tradycja pałowania w tym kraju jest długa- widzę, że Koledzy są tradycjonalistami.

Doktryna Partii Miłości: mniej kajdan, więcej bicia!!!

Figlarze z Was

"zresztą wydaje mi się również, że Kartaginy powinno nie być"

absinth3, 3 Sie 2010, 20:47

Przecież sam napisałeś wcześniej, że oni sami są Miłością, więc po co to mają jeszcze manifestować?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Kościół przetrwał 2 tys. lat, nie dlatego że walczył, ale dlatego że siedział cicho. Tak było za Hitlera i tak było za komuny. Więc darujcie sobie wszelkie porady w ich kierunku.

A co do samych zajść. Wystarczyło zatrudnić psychologa amatora. Czy tak trudno było przewidzieć, jak to się rozegra? A jeżeli nie było to trudne, to komu na tym zależało.

I na koniec: poseł czy senator Federowicz z PO (aktor ze Śląska) na pytanie dziennikarza:, Kto w tej sytuacji jest odpowiedzialny za całe zajście?

100pkt za prawidłową odpowiedź!

Harcerze!

>Kościół przetrwał 2 tys. lat, nie dlatego że walczył, ale dlatego że siedział cicho. Tak było za

>Hitlera i tak było za komuny. Więc darujcie sobie wszelkie porady w ich kierunku.

Teraz też siedzi raczej cicho...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Zagłoba postępek Komorowskiego skomentowałby prosto "cham chamem":

"B. prezydent Wojciech Jaruzelski nie otrzymał zaproszenia na uroczystość zaprzysiężenie prezydenta Bronisława Komorowskiego - podaje TVN24.

Jak podaje TVN24, generał stwierdził, że chętnie wziąłby udział w tej uroczystości.

Gen. Jaruzelskiego nie było na uroczystości zaprzysiężenia prezydenta Lecha Wałęsy, otrzymał natomiast zaproszenie na uroczystość zaprzysiężenia prezydenta Lecha Kaczyńskiego.

Zaprzysiężenie Bronisława Komorowskiego odbędzie się 6 sierpnia o godz. 10.00."

Komu potrzebna na zaprzysiężeniu jakiegokolwiek prezydenta ta kupa ludzkich sprzeczności i śmietnik polityczno-historyczny w postaci bohatera ZSRR Wojciecha Jaruzelskiego.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

xniwax, 3 Sie 2010, 21:30

>Komu potrzebna na zaprzysiężeniu jakiegokolwiek prezydenta ta kupa ludzkich sprzeczności i śmietnik

>polityczno-historyczny w postaci bohatera ZSRR Wojciecha Jaruzelskiego.

Ależ ty masz mniemanie o sobie.

W tamtych latach bohatera ZSRR nie dostawało się za byle co. Nie wiem zresztą, czy gen. Jaruzelski miał ten tytuł - wydaje mi się, że nie.

On z pokolenia tragicznego - Tak, owszem ale przez niego nikogo Ci z rodziny nie zabiyo - więc nie pieprz.

Ja - raczej pokolenie Studia 2 niż MTV.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Widać, że jaruś nie zaniedbał sprawy i wysłał swojego emisariusza. Już wiadomo, kto tym wszystkim kierował:

Wśród obrońców krzyża pilnujących symbolu przed Pałacem Prezydenckim jest poseł Prawa i Sprawiedliwości Stanisław Pięta - ustalił serwis internetowy "Newsweeka".

Jak wyjaśnił poseł "Newsweekowi", przyszedł pod krzyż, by pomóc czuwającym tam i modlącym się ludziom. Pięta jest też pośrednikiem pomiędzy zwolennikami pozostawienia krzyża a Strażą Miejską, by ta wypuszczała ich poza kordon, gdy chcą wyjść do toalety, a następnie wpuszczała.

"xniwax, 3 Sie 2010, 21:41

>On z pokolenia tragicznego - Tak, owszem ale przez niego nikogo Ci z rodziny nie zabiyo - więc nie

>pieprz.

>

>Ja - raczej pokolenie Studia 2 niż MTV."

w jednym się zgadzamy...pieprzysz

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.