Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

To już jest przywilej demokracji w obu przypadkach...chodzenie wieczorami...leżąc.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Kto broni? Tylko po co powielać tyle ściemy. Proporcja to też dobre słowo z rzadka stosowane tutaj jego znaczenie.

Klimaty zlotu patyczaków.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-17911-069983500 1286826486_thumb.jpg

post-17911-059587100 1286826509_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

xniwax

jakby proporcjonalnie walil glupa jarkacz, tusk i napieralski to byloby proporcjonalnie, pech chcial , ze od kilku lat na prowadzenie wyszedl ten caly jarkacz, niczyja to wina sposrod tutaj zgromadzonych ( tak mi sie przynajmniej wydaje)....znam tylko jedna osobe co byla zwiazana z polityka na wysokim szczeblu z tego forum i ona od bardzo dlugiego czasu nie pisze tutaj na bocznicy wiec mozna ja wykluczyc....napisz cos od siebie xniwax, przed ta cala zawierucha tak tutaj wychwalaliscie z kolegami meza stanu, stratega, a teraz sie uzalacie , ze bija w niego jak w beben, przeciez jest forum naszego dziennika czy radyja gdzie nie bija w jarkacza...mozesz sie tam do woli relaksowac....nawet na audiohobby zostalem bez slowa zbanowany za kilka zdan prawdy przez tamtejszych 'niezaleznych' :) , a Ty mozesz sobie tutaj spokojnie pisac, mnie tępe c.uje zbanowaly....taka jest roznica miedzy tym forum , a pisowskim....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Kto broni? Tylko po co powielać tyle ściemy. Proporcja to też dobre słowo z rzadka stosowane tutaj jego znaczenie.

Pokój naszymi wpisami upiększasz i brakuje proporcji?

niestety forum to nie sklep meblowy

Stragan niekiedy owszem.

Nie chodzi mi o prezesa i PiS (co was tak martwi?)

Piszcie coś o rzeczywistości, Jarek to jej kawałek nie całość.

Zdanie melomana na temat jak pozbyć się części wyborców - znam.

No ale jak pozbyć się większości obecnej klasy politycznej?

<br />Stragan niekiedy owszem.<br />Nie chodzi mi o prezesa i PiS (co was tak martwi?)<br />Piszcie coś o rzeczywistości, Jarek to jej kawałek nie całość. <br />Zdanie melomana na temat jak pozbyć się części wyborców  - znam.<br />No ale jak pozbyć się większości obecnej klasy politycznej?<br />
<br /><br /><br />

ja uwazam , ze na poczatek trzeba sie pozbyc pis-u i sld...biorac pod uwage smutny fakt , ze dzialania Jarkacza wzmacniaja SLD eliminacja PIS-u z przestrzeni publicznej pozwoli na pozegnanie sie takze z SLD, miejsce po tych partiach zapewne zagospodaruja jakies ruchy o wiekszym potencjale intelektualnym.....

takze z mojej strony gleboka niechec do partii zanizajacych nieslychanie poziom debaty publicznej lub o korzeniach komunistycznych odzwierciedla sie w tym jak glosuje w wyborach, z odraza patzrylem zawsze na dzialania Samoobrony, LPR, PIS-u czy SLD...wszystko co powstanie na zgliszczach tych partii jest w moim rozumieniu zdrowsze psychicznie i ma wiekszy potencjal intelektualny...zreszta bedziemy mogli to z czasem obserwowac...

Wajda w końcu powiedział to co myśli większość obywateli, zmęczonych traumatycznymi doznaniami i objawieniami Jareczka.

Palikot będzie miał co najmniej 20% głosów.

Dojdzie do niego jeszcze kilku kolesi i będzie 25...30 % i będzie się działo.

A PiS.... w PiSdu.

Czy w tym PiS nie ma myślących ludzi ?

Wajda w końcu powiedział to co myśli większość obywateli, zmęczonych traumatycznymi doznaniami i objawieniami Jareczka.

Palikot będzie miał co najmniej 20% głosów.

Dojdzie do niego jeszcze kilku kolesi i będzie 25...30 % i będzie się działo.

A PiS.... w PiSdu.

Czy w tym PiS nie ma myślących ludzi ?

Wajda jest optymistą - tu żadne leczenie nie pomoże. Tego człowieka powinno się po prostu izolować od normalnych ludzi i tyle

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Jedno mnie bardzo ciekawi... W 2010 roku mamy kilkanaście razy więcej forumowiczów niż wtedy kiedy się rejestrowałem (początek 2004) a w wątku POLITYKA piszą stale jedni i ci sami. Co więcej, niektórzy piszą tylko tutaj. Gdyby przeanalizować posty w zakładce STEREO okazałoby się że można je policzyć na palcach jednej ręki. Świadome działanie? Tak sądzę. Zastanawiam się tylko za czyje pieniądze bo na pewno nie za swoje.

Bym się nie zdziwił, gdyby tu ludziska podsyłali podręczne klony do takich specjalnych zadań - a w wątkach merytorycznych pisali pod właściwymi nickami. Tak właściwie to nawet się nie ma co dziwić - jeśli niemal oficjalnie zaleca się pisowskim kandydatom w wyb. samorządowych, by nie afiszowali się przynależnością partyjną, to co mówić o pomniejszych forumowych propagandzistach ? :)

Aczkolwiek jest tu paru konkretnych dyskutantów, którzy na działach merytorycznych też są widoczni.

Obserwujemy żałosny spektakl znieważania i siania nienawiści w Polsce.Obawiam się, że jeżeli nie będzie wyjaśniona katastrofa smoleńska oraz nie będą odnalezieni i wskazani winni, następnie ukarani, to frustracja będzie jeszcze większa - będą też wtedy uprawnione i artykułowane alternatywne teorie - stanowić one będą pożywkę dla skrajnych postaw, rozczarowanych aktualnie rządzącymi Polską.

Spiskowe teorie mogą być tak niewiarygodne, że nie wiadomo czy choćby uwierzą w nie ich bezpośredni twórcy.Trafią jednak na podatny grunt, który przyjmie je bezkrytycznie.Nastąpi wówczas polaryzacja postaw, której owocem przy narastaniu może być niekontrolowane przesilenie.Sytuacji społeczno - politycznej w Polsce nie sprzyja też fakt znajdywania się w okresie przedwyborczym.Brak niezbędnie potrzebnych reform, ciągłe podwyżki, zaciskanie pasa - wzmaga postawy roszczeniowe wśród obywateli.Obecna władza, pozbawiona realnej opozycji stoi przed nie lada wyzwaniem, aby sprostać całej tej sytuacji, nie dać się sprowokować i utrzymać kontrolę.

ludzie to sobie w polsce poradza, trzeba ich tylko zostawic w spokoju, nie judzic, nie klamac, nie podburzac, nie jatrzyc, ale zapowiedziano juz tam gdzie komorowski rezyduje co miesiac naparzanke z gromnicami, ktoregos miesiaca moze sie nawet ludzie pobija, ale raczej ta glupota wygasnie, ten narod duzo przezyl, przezyje tez kaczynskiego.....

747 wynik dochodzenia nie ma znaczenia jeżeli nie potwierdzi słów guru Jarosława.Jedyna szansa na normalność to powstrzymanie dopłat z budżetu dla partii politycznych i odcięcie klakierów od dochodów.Wklejona wypowiedź Kurskiego wyraźnie pokazuje co ich trzyma w partii ubezwłasnowolnionej przez prezesa.

Drugą możliwością złagodzenia konfliktu byłby brak medialnego zainteresowania co niestety jest mniej prawdopodobne od zmiany ustawy o finansowaniu partii.

Niestety na zagmatwaniu wniosków z dochodzenia zależy również wojskowym odpowiedzialnym za lot.

Jedno mnie bardzo ciekawi... W 2010 roku mamy kilkanaście razy więcej forumowiczów niż wtedy kiedy się rejestrowałem (początek 2004) a w wątku POLITYKA piszą stale jedni i ci sami. Co więcej, niektórzy piszą tylko tutaj. Gdyby przeanalizować posty w zakładce STEREO okazałoby się że można je policzyć na palcach jednej ręki. Świadome działanie? Tak sądzę. Zastanawiam się tylko za czyje pieniądze bo na pewno nie za swoje.

i zawsze narzeka ten sam dicomaniac71 ...mój ukochany forumowy bystrzak potokowy

Ukryta Zawartość

czy mi się zdaje, czy ten pan jest nawalony, jak świnia?

to teraz już tvn24 puszcza pijackie wynurzenia, aby tylko bić kaczora? ;]

Ukryta Zawartość

generalnie za pieniadze...ruskie.a wladz..to nie wiem.

generalnie za pieniadze...ruskie.a wladz..to nie wiem.

ja za niemieckie euro

Ukryta Zawartość

a powinni leczyć

Ukryta Zawartość

18 osób zginęło dziś w zderzeniu busa wiozącego pracowników z tirem.

Ile jeszcze będzie ofiar braku samodyscypliny i nieodpowiedzialności - czas przebudzić się - nie ma czegoś takiego jak droga na skróty - zawsze płaci się cenę.To cięcie kosztów spowodowało tą ilość ofiar.Brak szacunku dla prawa - dyktowane przykładem z góry.A może się uda zaoszczędzić - tym razem się nie udało.Jakość organizacji przewozu podobny do jakości organizacji wyprawy prezydenta do Smoleńska.Mgła - metaforyczna.Niewyobrażalna tragedia.

18 osób zginęło dziś w zderzeniu busa wiozącego pracowników z tirem.

Ile jeszcze będzie ofiar braku samodyscypliny i nieodpowiedzialności - czas przebudzić się - nie ma czegoś takiego jak droga na skróty - zawsze płaci się cenę.To cięcie kosztów spowodowało tą ilość ofiar.Brak szacunku dla prawa - dyktowane przykładem z góry.A może się uda zaoszczędzić - tym razem się nie udało.Jakość organizacji przewozu podobny do jakości organizacji wyprawy prezydenta do Smoleńska.Mgła - metaforyczna.Niewyobrażalna tragedia.

Dużo w tym racji - niestety spuścizna rządów kaczorów jest straszna (brak poszanowania dla prawa, droga na skróty, głupie oszczędności).

Ukryta Zawartość

A może byś tak konkretnie napisał w którym miejscu Wajda nie ma racji, a raczej w którym punkcie się z nim nie zgadzasz i dlaczego? Bo to co napisałeś to pieprzenie bez sensu.

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Izba Pamięci Hetmana Gosiewskiego. To fotka ze stołem bardzo mi się podoba (poważnie).

Ukryta Zawartość

post-9051-004550000 1286887247_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

jesli nawet Wajda BYŁ nawalony to jednak dzisiaj juz wytrzezwiał i zdania nie zmienił.A ten nienawalony teoretycznie gada jak nawalony i zmienia zdanie co dwa dni.wydaje sie ze moze taki sie podobac tylko.... nawalonym zupełnie.

Czyli Wajda tak samo plecie na trzeźwo, jak po pijaku?

Cały czas zastanawiam się, co to za "my", których próbuje tu reprezentować Wajda. Całkiem wątpię, że chodzi o cały naród.

Czyli Wajda tak samo plecie na trzeźwo, jak po pijaku?

Cały czas zastanawiam się, co to za "my", których próbuje tu reprezentować Wajda. Całkiem wątpię, że chodzi o cały naród.

my znaczy nie wy...proste czy nadal problemy z zrozumieniem?

w wyborach sie okaze ile jest ktorych, kogo wajda reprezentuje to ja nie wiem i mnie to nie interesuje, mozna ewentualnie dyskutowac lub nie z tezami , ktore postawil....

w praktyce polityk moze pol kraju spalic, a w nastepnych wyborach i tak go coniektorzy popra, nienawisc sie dobrze sprzedaje od czasow starozytnych....

Stragan niekiedy owszem.

Nie chodzi mi o prezesa i PiS (co was tak martwi?)

Piszcie coś o rzeczywistości, Jarek to jej kawałek nie całość.

Zdanie melomana na temat jak pozbyć się części wyborców - znam.

No ale jak pozbyć się większości obecnej klasy politycznej?

Czasem nie za bardzo górnolotnie z tą "klasą polityczną"?

Chyba,że klasa "C"lub "D"...bo klasy wyższe to nie u nas...raczej.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.