Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

""Kochany Leszku, będziemy realizować twój testament, będziemy budowali silne polskie państwo, silną Polskę szczęśliwych obywateli" - mówi w najnowszym spocie Jarosław Kaczyński. Klip kończy sekwencja zdjęć - przedstawiających Lecha Kaczyńskiego, przywitanie w Polsce trumny z jego ciałem przez brata oraz tłumu ludzi z narodowymi flagami - przeplatana hasłami: "Zakładał Prawo i Sprawiedliwość", "Był pierwszym prezesem Prawa i Sprawiedliwości", "Teraz wypełniamy Jego Testament".

za zażycia zaplanował własny pomnik w każdym mieście?

Horst markowski 747 proponuję skorzystać z unijnego dofinansowania

jaruś [...]

"Jeżeli będziemy tolerować w Polsce specyficzne mechanizmy, terror ekologiczny, będzie trudno rozwijać Polskę - mówił prezes PiS. Według Kaczyńskiego, gdyby tak podchodzić do sprawy jak ekolodzy, na Suwalszczyźnie nie da się wybudować żadnej drogi. Podkreślił, ze solidne drogi to szansa gospodarcza dla Polski Wschodniej."

jaruś [...]

"Jeżeli będziemy tolerować w Polsce specyficzne mechanizmy, terror ekologiczny, będzie trudno rozwijać Polskę - mówił prezes PiS. Według Kaczyńskiego, gdyby tak podchodzić do sprawy jak ekolodzy, na Suwalszczyźnie nie da się wybudować żadnej drogi. Podkreślił, ze solidne drogi to szansa gospodarcza dla Polski Wschodniej."

Jak to możliwe aby jeden nick edytował post drugiemu? Często to się zdarza? meloman jozwa to zrobił za twoją wiedzą?

A może to dwie jaźnie w jednym, schiz?

To miłe jozwa że edytujesz posty melomana62. Moder proszę nie wycinać tego postu, to tylko pochwała dla jozwy, jego altruizmu. Wyjaśnienie w załączonym screenie:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jaro747

Ostatnio tak było z moim wydumanym chwaleniem PO

Wiemy już. PO chwalisz tylko przymuszony.

Nie chciałeś wprawdzie podać nazwiska moderatora-wymuszacza, ale obaj znamy jegomościa.

Jak to możliwe aby jeden nick edytował post drugiemu? Często to się zdarza? meloman jozwa to zrobił za twoją wiedzą?

A może to dwie jaźnie w jednym, schiz?

To miłe jozwa że edytujesz posty melomana62. Moder proszę nie wycinać tego postu, to tylko pochwała dla jozwy, jego altruizmu. Wyjaśnienie w załączonym screenie:

W sumie napisałem komunał, więc moderator to wyciął uznając go za rzecz tak oczywistą, że szkoda o niej pisać. Nie mam o to pretensji - każdy przecież wie, jaki naprawdę jest jaruś...

Jozwa

<Markowski, moderator nie musi konsultować z tobą moderacji. >

Ustalmy raz na zawsze: moderator nic nie musi.

meloman62

<W sumie napisałem komunał, więc moderator to wyciął uznając go za rzecz tak oczywistą, że szkoda o niej pisać. Nie mam o to pretensji - każdy przecież wie, jaki naprawdę jest jaruś... >

To jest dobre. Pisz na PW do Jozwy, a on to pchnie na forum. Boje się, że po jego moderacji samo suche zostanie.

A ja myślałem że to dwie jaźnie w jednym, takie by to ciekawe było. Bo do tej pory albo wywalano post (lub usera na zbity ryj) albo "swoim" wściekłym pozwalano na wszystko.

Ktoś mógłby znaleźć drugi taki post że jozwa komuś ot tak od serca popoprawiał? Dla kogo z was był tak mily?

:-)

Konkrety poproszę.

jozwa

Celowo piszę bez ładu i składu - proszę domyśleć się dlaczego? Odpowiem, próbuje nie umiejętnie dopasować się, niestety jak widać nie potrafię.

Wydaje mnie się, że są osoby które nie czytają tego co wychodzi z pod ich klawiatury..I to zarówno pod względem merytorycznym, jak i każdym innym.

Jeżeli uda mnie się dostrzec uwagi Pana Redaktora, odnoszące się do łagodnie rzecz ujmując, do względnie dojrzałych tekstów zwolenników obecnej władzy, to będę pełen podziwu.

P.S.

Na początku mojej tu obecności nagminny był obyczaj przypisywania mi intencji nie zamierzonej lub nie obecnej w treści tekstu.

Pan Redaktor również miał swój udział w tych praktykach.

Istniał również obyczaj przypisywania mnie właściwości bycia czyimś klonem, myślałem że już porzucony, czyżbym był w błędzie?

A ja myślałem że to dwie jaźnie w jednym, takie by to ciekawe było. Bo do tej pory albo wywalano post (lub usera na zbity ryj) albo "swoim" wściekłym pozwalano na wszystko.

Ktoś mógłby znaleźć drugi taki post że jozwa komuś ot tak od serca popoprawiał? Dla kogo z was był tak mily?

:-)

Konkrety poproszę.

Ja widziałem posty userów redagowane (cenzurowane) może nie akurat przez józwę ale przez moderatorów. O ile pamiętam to nawet mnie to spotkało, ale nie leciałem z płaczem do Pani Przedszkolanki.

Jestem Europejczykiem.

jozwa mnie nie raz poprawial, jakiestam gnida na 'czlowiek zly', itp. no coz sa ludzie , ktorzy musza swoje wtracic i zmienic ch*j na k*tas, dupa na pupa...inaczej by nie wytzrymali , bez tego zaznaczenia swojej obecnosci....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

:-) :to nie płacz...

Podaj datę postu i inne namiary...

Co to go widziałeś. ;-)

Puknij się w berecik markowski! Co to ja jestem, Google? Nawet nie pamiętam co to było, może mi wycieli ciepłe słowa dla ciebie :-)?

Jaro

Lubię cię jako człowieka, szczególnie za tolerancyjne teksty dotyczące kiec, ale może daj sobie spokój z oceną innych w tym mnie.

Staram się oceniać co kto pisze a nie kim jest ale czasem już mi ręce opadają. Ale przez jakiś tydzień spróbuję trzymać nerwy na wodzy :-))).

Jestem Europejczykiem.

jozwa mnie nie raz poprawial, jakiestam gnida na 'czlowiek zly', itp. no coz sa ludzie , ktorzy musza swoje wtracic i zmienic ch*j na k*tas, dupa na pupa...inaczej by nie wytzrymali , bez tego zaznaczenia swojej obecnosci....

Jak nie raz to wklej screena i będzie spokój.

(Jar747 napisz "markowski jest gupi" może ci ulży.)

Jak nie raz to wklej screena i będzie spokój. (Jar747 napisz że "markowski jest gupi" może ci ulży.)

powinno Ci wystarczyc moje slowo, zreszta zwracalem na to uwage w watku dotyczacym poziomu moderacji, znalezc archiwalne wpisy przy obecnej organizacji forum jest trudno i nie mam na to czasu....

powinno Ci wystarczyc moje slowo, zreszta zwracalem na to uwage w watku dotyczacym poziomu moderacji, znalezc archiwalne wpisy przy obecnej organizacji forum jest trudno i nie mam na to czasu....

Oj trudno by ci było. Albo nie byłoby to w ogóle możliwe ;-)

Ech twoje słowo..

Jak nie raz to wklej screena i będzie spokój.

(Jar747 napisz "markowski jest gupi" może ci ulży.)

Widzisz markowski, z tobą jest taki kłopot że nigdy niczego nie rozumiesz za pierwszym razem. Przeczytaj sobie jeszcze raz mój poprzedni wpis - nie ma tam niczego trudnego.

>(Jar747 napisz "markowski jest gupi" może ci ulży.)

Może by i ulżyło ale niestety niczego by nie zmieniło. No chyba że po tych słowach doznasz jakiejś iluminacji ;-).

Jestem Europejczykiem.

kłopot że nigdy niczego nie rozumiesz

Ulżyło? ;-) Zawsze niestety pozostaniesz tylko sobą. Doopa z tyłu jak się byś nie obracał.

Wklejcie screenshot albo namiar- wątek data godzina. Ja pierwszy raz widziałem że moder edytuje czyjś post. A wątek polityka cięty bywał zawzięciej od innych, no nie.

Wklejcie screenshot albo namiar- wątek data godzina. Ja pierwszy raz widziałem że moder edytuje czyjś post. A wątek polityka cięty bywał zawzięciej od innych, no nie.

[/quote

Napisano 27.10.2010 - 22:57

naprawde [powiedzmy, człowiek amoralny]...tylko tacy zrobili kariere w pis, sra na kolegow , a 10.000 euro co miesiac bierze....

Użytkownik jozwa maryn edytował ten post 27.10.2010 - 23:14

Oj trudno by ci było. Albo nie byłoby to w ogóle możliwe ;-)

Ech twoje słowo..

no coz markowski , znalazlem, gardze toba , ale poswiecilem te kilka minut....

Tak sobie teraz myślę, że Prezes wpatrując się w swoich wyznawców przeprowadza im zdalną lobotomię. Uprzedzając ewentualne żale powyższe podejrzenie nie dotyczy markowskiego.

Jestem Europejczykiem.

Zabawne ale entuzjaści PiSu na tym Forum ciągle mają pretensję do adwersarzy,że piszą tylko o tej partii a nie o PO.A to przecież "zasługa" Prezia i jego kamaryli,którzy swoimi błyskotliwymi wypowiedziami i genialnymi decyzjami nie dają o sobie zapomnieć.

Nie zauważyłem,by tu pisywał...Wielki Strateg.Spieszę donieść,ze nie jestem ich zwolennikiem a co do POpaprańców to niestety mają racje.

Rozumiem, ze Tusku i jego kram nie pracuje nad czaszkami swoich owieczek.Te czaszki same tak reagują stadnie na wezwania do działania, tak z nudów.

W tych czaszkach nastawionych z uprzedzeniem do J.Kaczyńskiego są zdrowe mechanizmy poznawcze, potrafiące bez trudu odróżnić dobro od zła.

Podaję wzór myślowy - ten dobry to Donald Tusk, Bronisław Komorowski, Grzegorz Schetyna, Radosław Sikorski.

Natomiast zły jest - Jarosław Kaczyński, Zbigniew Ziobro, Antonii Macierewicz, Anna Fotyga.

To przykładowe postacie - można dopisać więcej nazwisk w każdej ze stron, z taką uwagą, że w rubryce postaci pozytywnych znajdują się i mogą znajdować się osoby o pochodzeniu z aktualnie rządzącej opcji, natomiast do grupy negatywnej swobodnie dopisywać możemy osoby z twardego trzonu PiS.

Taki podział na dobrych i złych jest oparciem fundamentalnym dla dzisiejszej sitwy rządzącej.

Jakiś cieć dorabiający u Niemca mówi do prawie czterdziestomilionowego narodu co jest dobre a co jest złe.

A Redaktor Forum Audio Stereo czepia się przecinków w opisie rzeczywistości i samemu opisując ją uważa że wszystko jest w porządku./Upraszczam/

747 nie w każdej partii donoszenie jest normą a formą dyscypliny wzbudzanie strachu.To jest więzienna subkultura z swoją hierarchią którą należy wyplewić z życia codziennego a nie pielęgnować i chuchać.

czy jesteś [...] w otoczeniu bojowników o testament którego nikt nie zna..twoje miękkie pisanie i przepraszanie sugerują tą rolę.

obawa była gdy Kluzik prawie z prezesa prezydenta zrobiła...obecnie zastanawiam czym się kierujesz proponując partię z więzienną hierarchią

po wyborach to mniej więcej będziesz pisał

Kluzik z odszczepieńcami przyczyną słabego wyniku PiS w wyborach samorządowych....przygotuj kilka wariantów tego przesłania

Oczywiście pomimo przegranej wybory sukcesem prezesa...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.