Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

jozwa <- Spor dyskutantow tyczy sie wielkosci istniejacych wowczas rezerw dolarowych, a nie samego mechanizmu przekretu.

Morven w ramach akcji "gdzie jest prawda" na pewno przeglądasz nie tylko prawicowe i '"niezależne narodowe" portale

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

itd.

choć po ostatnich twoich wpisach mam poważne wątpliwości do twojego obiektywizmu...jednokierunkowo tej prawdy szukasz

O wodza bądż spokojny, wódz wie co robi.

nawet lekarze nie mają wątpliwości

"

- Nie może zdarzać się to, co zdarzyło się tutaj choćby dzisiaj. Jeden z obrońców prawdy, stary dzielny działacz podziemia, więzień polityczny, Edward Mizikowski został tutaj przewrócony, pobity i jest zatrzymany. Nie wiemy gdzie jest, będziemy się o to pytać, będziemy się domagać, by został zwolniony, ale takie wydarzenia nie mają prawa mieć miejsca w wolnej Polsce - powiedział Kaczyński.

Z tłumu wznoszono okrzyki "Uwolnić Edka".

Rzecznik Komendy Stołecznej Policji Maciej Karczyński powiedział PAP, że mężczyzna, o którym mówił prezes PiS został zatrzymany przez funkcjonariuszy BOR i przekazany policji, gdyż wtargnął na teren Pałacu Prezydenckiego. Według policji mężczyzna miał w organizmie 1,6 promila alkoholu."

planuje śmietnikową rewolucję a dupowaty prezydent po kilku miesiącach odważył się krzyż do kościoła przenieść...problemy godne wielkiego dumnego narodu

to jest zdjęcie z trzeciego!(2006) wpisu w wątku Polityka ludzie ci sami natomiast hasła się zmieniły

nie z woli narodu rząd i prezydent wybrany

post-14383-004116500 1289462202_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

odrobinę godności Horst i powspominaj swoje fotki z agencji gazeta ..facet przeskocz siebie a horyzont będzie dużo większy

markowski proponuję szopkę śmietnikową przed pałacem w wigilię Bożego Narodzenia

eee...dlaczego zniknął wpis markowskiego ? przecież nic odbiegającego od jego wieloletnich wpisów pozostawionych na forum nie było.

Łubu-dobu, łubu-dubu niech nam żyje Prezes naszego klubu:

""Jest mi osobiście bardzo przykro. Michała Kamińskiego znam od 20 lat. Przyjaźnimy się (...) Teraz wyraźnie widać, że się politycznie różnimy" - komentuje Ryszard Czarnecki. Ale europoseł idzie w swojej lojalności jeszcze dalej: "Zostaję w PiS-ie. Będę nawet w trudniejszych chwilach z premierem Kaczyńskim. Mogę wyrazić tylko nadzieję, że polityka i różne wybory nie przekreślą wspólnej sympatii, aczkolwiek jest to pewne wyzwanie"."

To mówiłem ja – Jarząbek Wacław, trener drugiej klasy.

Jestem Europejczykiem.

eee...dlaczego zniknął wpis markowskiego ? przecież nic odbiegającego od jego wieloletnich wpisów pozostawionych na forum nie było.

kablu, bo wy jesteście cenzurą jamniczą

faszystami

kablu, bo wy jesteście cenzurą jamniczą

faszystami

ciekawa reakcja

zawsze tak traktujesz osoby z odrobiną życzliwości wobec ciebie?

może wyjedź na wycieczkę do np. Egiptu.Z odległej perspektywy nabierzesz dystansu do naszej rzeczywistości...sprawdziłem to działa

Proszę nie wycinać wpisów markowskiego ponieważ są najlepszym dowodem jego głupoty. Która nieodmiennie wnosi wiele radości i humoru w życie Bocznicy.

Jestem Europejczykiem.

• Redaktorzy

Dzisiaj ogłoszono, że prezes nie ma czasu dzisiaj, a być może nie będzie miał i jutro, "zająć sie" Poncyliuszem, Kamińskim i (uwaga, niespodzianka!) Bielanem. Czyli jest od razu lista na najbliższe dożynki, które jak z tego wynika, nastąpią w piątek, a najpóźniej w poniedziałek. Grunt to harmonogram. O Bielanie dotąd nie było mowy, widocznie podobnie jak Jakubiak, zaśmieca tylko listę płac prezesa, i podlegać będzie zwolnieniu z przyczyn ekonomicznych. Dalej pewnie Kowal, a potem kolejno polecą wszyscy ocaleli jeszcze z kancelarii Lecha K. poza Fotygą, bo ona świetnie pasuje do Kaczyńskiego: jest, można powiedzieć, Jarosławem w trwałej ondulacji. W ostatnim etapie zacznie bać się Kurski, a potem być może Ziobro - o ile nie załatwi oszalałego prezesa wcześniej.

jeszcze chwila i sam do siebie straci zaufanie wyrzucając lustra z partii i mieszkania

Proponuję mały plebiscyt.Kogo w najbliższym czasie Prezio wywali z PiSu?

raczej kto zdąży opuścić PiS przed całkowitą kompromitacją nie tylko w polityce

Bielan chyba za bejsbolowke pod kapturem. A zupelnie powaznie to jestem ciekaw co bedzie towarzyszylo "sprawie" Bielana bo jak zwykle pewnie cos bedzie - jak w przypadku Kaminskiego telefon od przyjaciela (Ryszarda C.). Pozniej Kowal. Kurski i pomazaniec Rydza Ziobro raczej się ostana. Swoja droga prezes robi duza przysluge emigrantom że on ich tak stopniowo. Wrecz festiwal.

Chyba że Bielan jest jak zwykle w pakiecie z Kaminskim.

Jestem ciekaw kiedy tzw. "prawdziwi" Polacy wapdna na inny pomysl niż nieustanne wymyslanie przeciwnikom od komuchow.

A z zupelnie innej beczki to że spotkania z rzadem i premierem zadowolona jest corka Wassermana. Moze to zmienic troche scenariusz polityczny najblizszych dni i nastepnym wykluczonym z PiS bedzie posel Wasserman, posmiertnie.

Ciekawe dlaczego w kontrmanifestacjach uczestniczą wg. TVN "Narodowcy" i "Antyfaszyści"?

Czyżby Ci ostatni obawiali nazwać się Antynarodowcami?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Ciekawe dlaczego w kontrmanifestacjach uczestniczą wg. TVN "Narodowcy" i "Antyfaszyści"?

Czyżby Ci ostatni obawiali nazwać się Antynarodowcami?

Mówią o nich tak jak sami się nazwali. Równie dobrze można by się zastanawiać dlaczego nie "Antyfaszyści" i "Faszyści".

Jestem Europejczykiem.

To bez znaczenia jakie ugrupowania i kto chciał przemaszerować i co demonstrować.

Ci ludzie uzyskali legalną zgodę od władz miasta na swoją demonstrację.

Miasto ze swego obowiązku się nie wywiązało i jest to kompromitacja.

Oczywiście inna sprawa skąd się biorą te czuby,skrajny nacjonalizm nigdy do niczego dobrego nie doprowadził.

Prowokacyjne zachowanie drugiej strony można nazwać tylko w jeden sposób,to wyjątkowa głupota i nie poszanowanie praw uzyskanych przez drugą stronę/niezależnie od jej paskudnych poglądów/.

Potrzebny jest użytkownik "electro" - jego diagnozy są często trafne, może znalazłby coś na wzrok, albo słuch - Szanowny Panie "Walery" - to do Pana.

Otoczenie B.K. to siedlisko postkomuny i tych, którym postkomuna zaufała, nie bez powodu jak się po 20-latach okazało.

Potrzebny jest użytkownik "electro" - jego diagnozy są często trafne, może znalazłby coś na wzrok, albo słuch - Szanowny Panie "Walery" - to do Pana.

Otoczenie B.K. to siedlisko postkomuny i tych, którym postkomuna zaufała, nie bez powodu jak się po 20-latach okazało.

Masz rację - Bronek w Pałacu zakłada walonki i bolszewicką czapkę. Ojczyzna jest zniewolona, wszędzie komuchy i Żydzi, Prawdziwi Polacy nawet nie mogą sobie pospacerować i zamówić pięciu piw. Rządzą ludzie z nadania niemiecko-rosyjskiego strzelający do swoich przeciwników a dziennikarze są funkcjonariuszami reżimu.

O czymś zapomniałem?

Jestem Europejczykiem.

Nie zapomniałeś tylko przekręciłeś .....Polacy ci zdrowi jedyne co mogą zrobić to zamówić sobie pięć piw i to na krechę......bo bezrobocie,bieda, brak perspektyw innych niż praca u Panów.... tak powinieneś napisać drogi Jaro747

Jestem bezrobotnym i abstynentem, nikt nie chce już mi nic dać na krechę - ale nie martwię się tym - nie noszę bynajmniej gaci na głowie jak pracownicy Platwormy Obywatelskiej więc w sumie nie narzekam, informuje przy okazji, jakby ktoś z PO tu zaglądał na forum - właściwym miejscem do założenia majtek typu string jest ....upa./to ta część ciała, która u normalnych ludzi służy m.in. do siedzenia/- wyjaśniam zaradnym,młodym,wykształconym,znającym języki obce, aspirującym do nowoczesnej Europy bałwanom.

wyjaśniam zaradnym,młodym,wykształconym,znającym języki obce, aspirującym do nowoczesnej Europy bałwanom.

Mogę się mylić, ale strasznie wali od ciebie kompleksami.

A tak na marginesie: masz jakiś własny pomysł na życie? Pytam bo nawet nicka zmałpowałeś więc ciekaw jestem co z resztą.

Jestem Europejczykiem.

Miarkujcie się towarzysze dzisiaj w tzw.Polsce jest dzień niepodległości

tzw. obywatel Polski się odezwał

przecież nie tak dawno obiecałeś nas kochać a nie wyzywać

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.