Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Oglądałem TVP Info na okrągło z racji ciężkiej pracy jaką wykonuje, od czasu przejęcia przez Twoich przyjaciół nie idzie tego oglądać.Zapraszane są osoby, które w wypowiedziach operują szablonem politycznej poprawności.Ale po co ja to piszę?Przecież pisze bzdury, do tego jeszcze jestem z NRD.

Mlb - dawaj bana 747 - zobacz co strasznego napisał!

Oglądałem TVP Info na okrągło z racji ciężkiej pracy jaką wykonuje, od czasu przejęcia przez Twoich przyjaciół nie idzie tego oglądać.Zapraszane są osoby, które w wypowiedziach operują szablonem politycznej poprawności.Ale po co ja to piszę?Przecież pisze bzdury, do tego jeszcze jestem z NRD.

Mlb - dawaj bana 747 - zobacz co strasznego napisał!

z tobą jak z gościem któremu deszcz na głowę kapie i narzeka zamiast skorzystać z parasolki

niedawno przeczytałem o nagłym zwrocie i zamiast 80% pozytywnych informacji o PiS jest odwrotnie....zmień stare przyzwyczajenia i zmień kanał.Publiczna już nie należy do prezesa.

P.S.

nie zapominaj i nie pisz w stylu H.....jesteś dobrym bezproblemowym 747

Zmieniłem kanał, ale publicznie nie przyznam się na jaki.Naprawdę jak widzę tych samych pracowników w mediach, którzy nagle zmieniają narrację na przeciwną głoszoną jeszcze kilkanaście dni temu - to cholera jaśnista krew mnie zalewa.

Gdzie jest jozwa i jego wpis na ten temat.Co od strony moralnej o takiej sytuacji sądzi ktoś kto jest osobą zaufania publicznego - Redaktorem?

Tak, ale na jesienne wieczory taki program rozrywkowy TVN24 jak znalazł.Nienawiścią o miłości - Jarosław Kaczyński - nieprzemijający bohater w ciągle zmieniających się rolach i odsłonach.

Nie da się policzyć ile negatywnych cech posiada prezes PiS - to musi być jakaś kanalia, albo niebywała durnota tych, którzy dla niego pracują/głosują/

Ale istnieje też Niebo - aby do niego się dostać wystarczy wylecieć z PiS - i wtedy jakim się jest cudownym, szlachetnym, ile dobra odnajduje się w danym człowieku - całe pokłady.Ja wtedy pokładam się ze śmiechu, bo rozłamowcy są już obłudnikami, którzy okłamywali opinię publiczną, zmianą jaka niby miała się dokonać w J.Kaczyńskim.Więc budują na kłamstwie - niedługo brylowali sobie w najlepszym czasie antenowym.Dowalić prezesowi - zapraszamy, po badaniach że odbierają zwolenników platformie - państwu już dziękujemy.

TVN24 to tuba, gdzie smutek panuje jeśli nikt nie zginie, gdy zawali się dom, rozbije samolot, wywróci autobus, gdy JK coś mądrego powie - ot takie medium.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Redaktorzy
"Zamykanie ust legalnie działającej opozycji parlamentarnej poprzez przejęcie przez rząd, i klasę panującą wszystkich wiodących mediów to co ?"

747, ja nawet nie pytam o nocny atak na media publiczne w 2005, kiedy PiS nocą przeforsował ustawę, a prezydent następnego dnia na oczach osłupiałych Polaków podpisał, bo wydaje mi się, że nie wolno ci na takie pytania odpowiadać. Więc nie pytam, nie chcąc sprawiać ci kłopotów. Natomiast interesuje mnie twoja klasowa interpretacja rzeczywistości. Wystarczy poskrobać fana PiS, a Marks wyłazi w całej okazałości.

ludzie , dajcie spokoj, wystawiacie o sobie jak najgorsze swiadectwo, nie skupiajcie sie na negatywnych uczuciach bo zachorujecie na raka, po co tyle zawisci, podlosci, przepychanek...pasuje wam to leccie, glosujcie na ten PIS, macie do tego prawo, po co sie jeszce tutaj przekonywac....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

electro

Ludzie wezmą twoją uwagę pod uwagę.

Nie nadymaj się tak i nie bierz wszystkiego tak poważnie, "rozpnij" się i uśmiechnij, życie jest piękne.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

jozwa

Po co Szanowny Pan Redaktor przyłącza się do tej orkiestry, dzisiaj głośnej ale w tonie wyczuwamy wszyscy fałsz.Tego nie można nie dostrzec.

Proszę łaskawie zauważyć, że Polska 2005 to jednak Rywinland i TV pana Kwiatkowskiego.Oszczędzę komentarza jakie tam panowały obyczaje.

Ale Pan Redaktor dobrze o tym wie, że to z pod innej okupacji przejęcie było i na SLD nikt nagonki medialnej nie robił.Przecież wie Pan również że, we wszystkich innych mediach był uaktywniony szaleńczy atak na PiS,Samoobronę i LPR.

Łaskawie proszę Pana Redaktora o pozostawanie jednak przy inteligencji i nie poszukiwanie analogii, w sytuacjach które analogiczne nie są i nie mogą być.

Wyrazy Szacunku.Pozdrawiam.

Ja bym dodał jeszcze to całe dziedzictwo tradycyjnych regionalnych dzienników prasowych. Każde większe miasto wojewódzkie miało 2-3 takie tradycyjne tytuły. Wrocław- Gazeta Robotnicza, Słowo Polskie, Wieczór Wrocławia- dwie poranne i popołudniówka. To wprost dziedzictwo starych PRLowskich środowisk dziennikarskich- niewiele się tam zmieniło. Trwa to w swej mentalności niewzruszone do dziś. Obecnie ławą za poprawnym dziedzictwem grubej kreski. Wielka masa ważnych codziennych tytułów.

we wszystkich innych mediach był uaktywniony szaleńczy atak na PiS,Samoobronę i LPR

Stąd potem "reżymowe" "PISowskie"- na te epitety można się było narazić po prostu nie dowalając pisiorom odpowiednio mocno- TVP1,2 właśnie była raczej tylko neutralna, to wystarczało aby określić ją jako reżymową (czyli nie ujadającą zgodnie z merdialną sforą na pis).

No za to obecne afery, nieróbstwo (pamiętamy tą hałaśliwą jazgotliwą trwogę "ten rząd pisu nic nie robi"), deficyty, długi i potknięcia rządu cieszą się pełnym medialnym pobłażaniem a częściej po prostu przemilczeniem- jakiż kontrast z dawną "kontrolą" merdialną nad rządem pis.

Media jako gwarant demokracji nie istnieją - wszyscy o tym wiedzą i mówią.

Proszę pokazać jakiś objaw dziennikarstwa śledczego, przecież afera Rywina to był przedmiot śledztwa dziennikarskiego.

Czy obecnie w obliczu wszechobejmujących układów korupcyjnych, ktoś prowadzi jakieś śledztwa? Każdy chce żyć.

Nie róbmy polityki, budujmy mosty aby żyło się nam lepiej tu i teraz i zawsze na wieki wieków.Opozycja też powinna być nasza, na koncesji.

jozwa

Po co Szanowny Pan Redaktor przyłącza się do tej orkiestry, dzisiaj głośnej ale w tonie wyczuwamy wszyscy fałsz.Tego nie można nie dostrzec.

Proszę łaskawie zauważyć, że Polska 2005 to jednak Rywinland i TV pana Kwiatkowskiego.Oszczędzę komentarza jakie tam panowały obyczaje.

Ale Pan Redaktor dobrze o tym wie, że to z pod innej okupacji przejęcie było i na SLD nikt nagonki medialnej nie robił.Przecież wie Pan również że, we wszystkich innych mediach był uaktywniony szaleńczy atak na PiS,Samoobronę i LPR.

Łaskawie proszę Pana Redaktora o pozostawanie jednak przy inteligencji i nie poszukiwanie analogii, w sytuacjach które analogiczne nie są i nie mogą być.

Wyrazy Szacunku.Pozdrawiam.

Więc tak wygląda świat równoległej rzeczywistości z mediami rydzyka...już potraficie korzystać z koła?

Na szczęście zupełnie nie rozumiem Twojego wpisu.

Ale korzystając z okazji gratuluje zaproszenia do USA.Z rąk samego prezydenta Obamy to jest coś - jeszcze raz gratuluje.

Na szczęście zupełnie nie rozumiem Twojego wpisu.

Ale korzystając z okazji gratuluje zaproszenia do USA.Z rąk samego prezydenta Obamy to jest coś - jeszcze raz gratuluje.

jak masz zrozumieć orbitując poza układem słonecznym ...747 mogę pochwalić się że poznałem zielonego ludzika?

wladz

Na pewno nie funkcjonuje w układzie postsowieckim, ale szanuje każdą istotę ludzką, która potrafi przyznać się do słabości i przeprosić za okres błędów i wypaczeń.

Zielone ludziki chadzają teraz za oknem, o ile ktoś pochodzi z dużego miasta.W niedziele sterowani lękiem pójdą oddać swój głos na Partię.

Po wyborach zostanie ogłoszony sukces, a opozycja realna uznana będzie za znajdującą się w stanie rozpadu.

Tak będzie.

"Paweł Poncyljusz, Adam Bielan i Michał Kamiński zrezygnowali z członkostwa w partii, choć jak podkreślają nie był to krok łatwy."

Cisza wyborcza a tu trrach...

Prezes dostanie szału :-).

Jestem Europejczykiem.

ale jaro newsa że szok zasunął "trrach" "szał", kto by się spodziewał, niełatwy krok łoł.. w niebyt

po prostu uprzedzili kopa we własne dupy od prezesa i tyle!

ale moment wybrali bardzo godnie i honorowo, szkoda że nie na 21XI godz 7.55- ale i tak dobrze, należą się za właściwy moment większe kotlety na proszonym obiadku przed kamerami TVN :-)

Można i tak:

"Norwegia ze swoim bogactwem naftowym jest jednym z najbogatszych krajów świata, lecz również jednym z nielicznych, które nie mają samolotów rządowych. Rodzina królewska, premier i minister spraw zagranicznych latają zwykle samolotami rejsowymi, a tylko w wyjątkowych przypadkach maszynami czarterowanymi.

Kiedy Król Harald z małżonką Sonją zdecydowali się obejrzeć z bliska narciarskie mistrzostwa świata w Ramsau w 1999 roku urzędnicy dworu znaleźli tylko dwa wolne miejsca w samolotach rejsowych i tylko w klasie ekonomicznej . W dodatku jedno było z przodu samolotu, a drugie z tylu. Monarchowie nie protestowali, a czas przelotu spędzili na dyskusjach z kibicami, czym wzbudzili ogromną sympatię.

Norwegia nie planuje zakupu samolotów rządowych, ponieważ taniej wychodzi czarterowanie niż utrzymanie maszyn, personelu i koszty ubezpieczeń. Wynajęcie samolotu od firmy prywatnej odbywa się z kolei tylko w przypadkach, gdy ważny jest czas, brak połączenia w kraju wizyty lub bezpieczeństwo misji. Premier Norwegii Jens Stoltenberg, który lata bardzo dużo, aby wynająć samolot musi za każdym razem składać pisemne podanie do SMK, instancji decydującej o kosztach rządu czyli… Kancelarii Premiera"

Adam Bielan i Michał Kamiński - Jaro pomyśl przez chwilę i jeszcze raz po zastanowieniu i wysłuchaniu głosu wewnętrznego zastanów się co można o tych osobach powiedzieć.

Adam Bielan i Michał Kamiński - Jaro pomyśl przez chwilę i jeszcze raz po zastanowieniu i wysłuchaniu głosu wewnętrznego zastanów się co można o tych osobach powiedzieć.

no jak to co, że jednak oni, czyli niektórzy pisowcy mogą być przystojni, inteligentni, honorowi i tak właściwie, no przecież- że też przedtem tego nie zauważano- swoje chłopiska i całkiem rozsądni politycy, cool..

nawet w TVN już potrafią ukazać obopólną empatię w rozmowach z redaktorem, wystarczy wyjść z pis aby się pozbyć tej upierdliwości- uff!

"Paweł Poncyljusz, Adam Bielan i Michał Kamiński zrezygnowali z członkostwa w partii, choć jak podkreślają nie był to krok łatwy."

Cisza wyborcza a tu trrach...

Prezes dostanie szału :-).

miał do wtorku wytrzymać....połowicznie trafiłem w sondzie Jozwy kiedy wyleci.

Wyszli i długo szli, i tak szli i szli aż doszli - dokąd doszli - oto jest pytanie, ale jeszcze kto ich tam wysłał, bo na pewno sami by w ciemno nie poszli , musieli wiedzieć do czego idą i kto tam już jest, oraz co tam jest albo będzie i co oni z tego wszystkiego będą mieli?

tam jest elektorat PiS mający dość nienawiści i szaleństw prezesa.

Otwieracie drugi front i poza Tuskiem odszczepieńcy do zwalczenia....będzie śmiesznie ponieważ Kluzik z ekipą zostanie normalną opozycją wobec Tuska zwalczaną przez PiS.Znowu Tusk skorzysta.

drugi front
Wladzowi się mebel (kanapa) myli z jakimś filmem wojennym (front).

połowicznie trafiłem w sondzie Jozwy kiedy wyleci.
Wyszli sami, we właściwie dobranym dla TVN momencie. Nie ma tu żadnych lotów ni wylotów.

nie myśl o mnie kombinuj co z sobą zrobić gdy Kluzik poparciem przeskoczy prezesa....a przyjmę zakład że tak się stanie.

TVN tak głęboko zakorzeniło się w PiS ?

wiec czujnie prezes zakazał swego czasu pokazywać się w TVN

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.