Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Wygląda na to, że TVN wypichciło program stosując "pisowską szkołę dokumentu wg Pospieszalskiego" i oberwało cięgi od... PiSu :)

Chyba musiało zaboleć, kiedy poczuli swoją szkołę na własnej dupie.

"Według Hofmana, w programie dwa lata rządów PiS zostały przedstawione "jako czas kłótni pomiędzy Jarosławem Kaczyńskim, Romanem Giertychem i Andrzejem Lepperem, całkowicie pomijając, że był to pod względem ekonomicznym najlepszy okres w dziejach III RP".

Rzecznik PiS zarzucił też dziennikarzom TVN24, że w materiale nie rozdzielili informacji na temat wypowiedzi prezesa PiS od komentarzy własnych i osób przedstawianych jako ekspertów od wizerunku politycznego."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

ja:

Dzięki za wsparcie.

wladz

<nic nie podpierałem >

Cały mój wpis był do kolegi Andrzeja Sikory, ale...

...ja to rozumiem. Mamy piątek, godzina późna.

Władek, kładź sie spać do cholery!

Gaś światło.

Nie istniało?

Ciekawe to coś nowego, proszę jeszcze raz sobie prześledzić genezę tego ugrupowania, przypomnieć fakty spotkań z J.Palikotem, G.Schetyną itd, daty kiedy to było.

No i co?

Weź chłopie zacznij myśleć bo piszesz takie głupoty że zaczyna mi być wstyd za ciebie. Ludzie to czytają i nabierają przekonania że audiofile to jakaś banda idiotów. Błaszczak coś walnie spod grzywki a ty bierzesz to za prawdę objawioną.

Jestem Europejczykiem.

Ja nie leceę. Ja bedę przekonywał władziów, filutów i jarów747 do porządnego śledztwa w sprawie.

Wchodzisz w to?

piszesz petycję a ja o twojej ambicji, kolejny sprawiał wrażenie błędnej interpretacji wpisu.Szukasz świadków ?

Jaro747

Idiota.

Nie ma wpisu, byś nie użył tego epitetu. Skąd to przywiązanie? Mania prześladwcza?

Idiota, idiota, idiota.

Cholera wie, może w tym coś jest?

Idiota.

Fajne.

Idiota.

?

Sam już nie wiem.

Jaro747

Idiota.

Nie ma wpisu, byś nie użył tego epitetu. Skąd to przywiązanie? Mania prześladwcza?

Sam już nie wiem.

Jest takie słowo w języku polskim. Jeżeli ci przeszkadza to trudno.

Natomiast co do jego nadużywania to zwyczajnie kłamiesz co jest zwyczajem twoim i twoich kolesiów. Nie dziwi mnie to bo przykład idzie od waszych mistrzów.

Jestem Europejczykiem.

Każdy niech się trzyma swojej wersji.

PJN jest skończone, bez względu na genezę.

Mimo to spisek istniał przed wyborami.

P.S.

Nie znacie się na polityce, z nudów piszecie bzdury, które się kupy ani dupy nie trzymają.

Kaczyński jakoś nie zwariował, co wmawialiście całą szarżą mnie i nie tylko, skoro te brednie ktoś czyta drogi Jaro.

Ma wzrost poparcia w sondażach, które i tak są zaniżone tradycyjnie, platformerskie przelicytowane też tradycyjnie.

Tuska już nie ma, biznes nie będzie popierał politycznego trupa, więc zacznie się dziać, Schetyna już daje sygnały że czas kończyć.

Schetyna nie ma typowej charyzmy politycznej koniecznej żeby pobudzić masy, więc tak łatwo mu też nie będzie.

Szykuje się niezła zabawa.

Czyżby nie było protestów i zamieszek ulicznych w Anglii?

Początek upadku rządu Camerona wieszczył Twój kumpel Żakowski w swoim super niedzielnym programie tak dennym, że nie pamiętam już tytułu.

Nie zarzucisz mi żadnej niekonsekwencji w temacie zdarzeń politycznych, ani nie znajdziesz żadnej sytuacji, która rozwinęła się znacząco inaczej niż prorokowała moja żona./skończyła politologię i nie tylko/

Jedyne co tu się dzieje wątku, to dokonywanie wynurzeń w głębokim widzie po zażyciu lub spożyciu.

niestety debilami po politologii jest w tej chwili cala przestrzen publiczna usiana, byl swego czasu bardzo duzy nabor, mial to byc 'przyszlosciowy' kierunek dla tych co sie chca nie narobic , a zarobic, jednak kasy na biedronce przyjely tego typu absolwentow i daly szkole zycia i polityki....co nie znaczy , ze akurat Twoja zona nie moze byc inteligentna kobieta...malzenstwo , ktore nie rozumie prognozy pogody to bylaby katastrofa ...wiec dobrze , ze jak czegos nie wiesz to ja pytasz....mam nadzieje, ze jak prorokowala ten wypadek lotniczy to ostrzegles kogo trzeba z bliskich Twemu sercu dzialaczy...?

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

To by musiała być niezła biedronka, jakby przy kasie obsługiwały osoby kończące prawo/oprócz politologii/ i władające biegle czterema językami i dwoma trochę słabiej.

Czyżby nie było protestów i zamieszek ulicznych w Anglii?

Początek upadku rządu Camerona wieszczył Twój kumpel Żakowski w swoim super niedzielnym programie tak dennym, że nie pamiętam już tytułu.

Nie zarzucisz mi żadnej niekonsekwencji w temacie zdarzeń politycznych, ani nie znajdziesz żadnej sytuacji, która rozwinęła się znacząco inaczej niż prorokowała moja żona./skończyła politologię i nie tylko/

Jedyne co tu się dzieje wątku, to dokonywanie wynurzeń w głębokim widzie po zażyciu lub spożyciu.

Chłopcze drogi!

Nie kręć bo każdy może sobie rzucić okiem i zweryfikować bzdury które wypisujesz. Nie wiem co wieszczył Żakowski, wcale nie mam pewności że napisałeś prawdę lub w ogóle zrozumiałeś co on mówił.

Niekonsekwencji nigdy ci nie zarzucałem i pewnie nie zarzucę bo w wypisywaniu głupstw jesteś tu konsekwentny jak nikt inny. Pozdrów żonę bo to chyba święta kobieta :-).

Jestem Europejczykiem.

Niesiołowski ma zastapic Tuska,

tak przy budce z piwem mówili, a oni już wiedza, bo to same profesory po medycynie i inżynierii

już się samolotem nie zajmujecie?

od początku jasne było że powiedział 'LĄDUJ DZIADU'

przecież było na tefałenie

To by musiała być niezła biedronka, jakby przy kasie obsługiwały osoby kończące prawo/oprócz politologii/ i władające biegle czterema językami i dwoma trochę słabiej.

to o czym ona z Toba rozmawia? i jak moze sluchac jak jej wygadujesz te dyrdymaly co nam? w ogole nie wierze w zwiazki , w ktorych kobieta jest po 2 fakultetach , dobrze zarabia , a maz siedzi non-stop na bocznicy i jedyne co mu wyszlo w zyciu to wlosy....takie malzenstwo to raczej jest leczenie kompleksow kobiety zwiazanych z brakiem urody, jakimis ulomnosciami fizycznymi lub kalectwem...

to ta:?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Dzięki za wsparcie.

Co do meritum, nie myl demokracji z anarchią czy dyktaturą.

Dzisiejsza sytuacja w Polsce jest bliższa dyktaturze. Dyktaturze komunistycznej, z przewodnią rolą PO. Trybuna Ludu (tvn) od 48h zajmuje się opinią Schetyny o opóźnionej reakcji Tuska na raport mak'u. Wg zgodnej opinii dzinniklarzy tvn, Niesiolowskiego i Kidawy B Schetyna to wywrotowiec. :-)

Tak, niezwykle przypomina gładką późniejszą erę Gierka. Sytą poprawną, inteligencką. Jeszcze nie dochodziło do ludzi, że przodująca w Europie i w świecie ("pierwsza dziesiątka") pozycja ówczesnego PRL opierała się na długach.

A w 2gim programie TV królował profesjonalny, otwarty na zachód Mariusz Walter chwalący ówczesne słonko, Gierka- skąd my to znamy?

Niesiołowski ma zastapic Tuska,

tak przy budce z piwem mówili, a oni już wiedza, bo to same profesory po medycynie i inżynierii

już się samolotem nie zajmujecie?

od początku jasne było że powiedział 'LĄDUJ DZIADU'

przecież było na tefałenie

kretynku ostatnio zmienili zdanie i ruskie winne.

kretynku ostatnio zmienili zdanie i ruskie winne.

Jak to wladziu,teraz taką wersję rozpowszechniasz,że to ruskie?A to kretynku to o sobie piszesz?Bo tak to by wyglądało...jednak.

Tak, niezwykle przypomina gładką późniejszą erę Gierka. Sytą poprawną, inteligencką. Jeszcze nie dochodziło do ludzi, że przodująca w Europie i w świecie ("pierwsza dziesiątka") pozycja ówczesnego PRL opierała się na długach.

A w 2gim programie TV królował profesjonalny, otwarty na zachód Mariusz Walter chwalący ówczesne słonko, Gierka- skąd my to znamy?

Ciekawe dlaczego pogonili późnego Gierka za brak kiełbasy i podwyżki.

Jak to wladziu,teraz taką wersję rozpowszechniasz,że to ruskie?A to kretynku to o sobie piszesz?Bo tak to by wyglądało...jednak.

nie wkręcisz w polemikę...szukaj innych

Ciekawe dlaczego pogonili późnego Gierka za brak kiełbasy i podwyżki.

nie wkręcisz w polemikę...szukaj innych

Dobre sobie,polemika z wladziem...jakie to wyróżnienie.Spadło mu coś na głowe z rana?Biedaczysko...ma jeszcze żałobe...po PZPR

modrzewek zebrałes sie na odwage.Jestem z ciebie dumny, ale na poczatek wciagnji brzuch.

slumsik...jestem wysportowany,nie mam brzucha...nie wiedziałeś?

ps.Zmieniasz zawód?

daja duzo ale wymagaja inteligencji.Dlatego wywalaja obecnych.

a ty nie spełniasz kryteriow.

Normalne,jak przyjmują idiotów to nie spełniam...wladz spełnia...podpowiadam delikatnie.

Teraz musisz radzić sobie sam z nimi,ja ide oglądać Kowalczyk.Pa.

747 napisal:

P.S.

Nie znacie się na polityce, z nudów piszecie bzdury, które się kupy ani dupy nie trzymają.

ciekawe wnioski,

ty zapewne codziennie ogladasz wiadomosci w TVP , 30 miniu relacji :

kto co powiedzial i zaraz, kto i co na to odpowiedzial

i ot cala POLITYKA !!

Poniewaz na Wiejskiej znajduje sie z pol tysiaca idiotow, a kazdy codziennie cos mowi i kazdy codziennie cos odpowiada, mozna by bylo sie tym zajmowac 24 godziny na dobe.

Miliony Polakow w kazdy dzien ogladaja ten cyrk wypowiedzi i odpowiedzi , 90 procent i tak z tego nic rozumie ,

A miliony Polakow nadal jest bez pracy, (dobrze ze moga pracowac w Anglii) , a miliony Polakow nigdy nie bedzie posiadalo swojego mieszkania , nadal w Polsce jest tragiczny dostep do opieki medycznej , nadal pelno powodzian mieszka w blaszanych barakach, haha chyba otworze zaklad ktory sprzedaje takie kontenery! to dobry interes w Polsce! , nadal nie ma drog , ulic , autostrad, nadal nie ma sieci koleji ani jakiejkolwiek porzadnej infrastruktury , itd, itp. ROBOTY JEST WIELE

Jednak ku... wa znalezly sie jakies zakaly, o nazwie Kaczynscy ktorzy twierdza ze sprawa Katynia jest najwazniejsza,

jednego juz nie ma - cale szczescie, ale zostal jeszcze ten drugi ktory drazy ten temat i sieje nienawisc posrod Polakow , jak i do Rosjan! Ja bym go za jaja powiesil ( jesli takowe posiada )

Wedlug mnie bracia Kaczynscy sa najwieksza zakała we wspolczesnej Polsce,

Oni poprostu rozwalaja caly kraj , hamuja caly postep, wszystko niszcza, a uwazaja sie za wielkich patriotow! co za chamstwo i beszczelnosc!

Patriota jest ten kto wykonuje to co zaznaczylem kursywa (pochykla czcionka),

A ten kto wznieca swary, klotnie i rozboje to gnoj a nie patriota.

Jednak ku... wa znalezly sie jakies zakaly, o nazwie Kaczynscy ktorzy twierdza ze sprawa Katynia jest najwazniejsza,

jednego juz nie ma - cale szczescie, ale zostal jeszcze ten drugi ktory drazy ten temat i sieje nienawisc posrod Polakow , jak i do Rosjan! Ja bym go za jaja powiesil ( jesli takowe posiada )

Wedlug mnie bracia Kaczynscy sa najwieksza zakała we wspolczesnej Polsce,

Oni poprostu rozwalaja caly kraj , hamuja caly postep, wszystko niszcza, a uwazaja sie za wielkich patriotow! co za chamstwo i beszczelnosc!

Patriota jest ten kto wykonuje to co zaznaczylem kursywa (pochykla czcionka),

A ten kto wznieca swary, klotnie i rozboje to gnoj a nie patriota.

"Wedlug mnie bracia Kaczynscy sa "

Jakie to proste. Nie wiedziałem że Kaczyńskich jest dwóch. Myślisz że ten drugi z Wawelu też jeszcze bruździ? Czyli po ew. śmierci Jarosława też będzie można na nich obu zwalić całą winę za długi i niedoróby platfusów. Trochę przypominasz mi Sikoro tego bohatera "Psychozy" który ożywiał swą nieżyjącą matkę (tak jak ty zimnego Lecha). Taką ci macie podobną pomerdaną obsesję: brak samodzielności jak u maminsynka- brak odpowiedzialności, koniecznie trzeba na kogoś zwalić problemy. Jak Norman z "Psychozy" kiedyś sam staniesz się Kaczyński, żeby chłopak do bicia trwał wiecznie. Na odpowiedzialną samodzielność cię nie stać- to typowa platfusia cecha.

Nic to że PO ma w rękach wszystkie stanowiska władzy, centralnej i samorządowej, od dobrych paru lat- zero odpowiedzialności. Winna wszystkiemu jest opozycja- idźcie na konsultacje do Łukaszenki, on myśli i działa podobnie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.