Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

To jest wyjątkowe k**ewstwo,państwo robi wszystko by naród się nie kształcił.

Ileż można jeszcze znosić te prawicowe draństwo i złodziejstwo.

Pomyśleć,że w takiej Szwecji edukacja jest całkowicie darmowa,w dodatku każdy student otrzymuje 250 euro miesięcznie.

Akurat, tu ja jestem za zmianami. To, co jest obecnie, jest chore. Dopłacać do kształcenia, z którego nic nie ma, to wyrzucone pieniądze.

Poziom wykształcenia i kadry naukowej szybko spada i, jak widać, dotychczasowe rozwiązania skutecznie ciagną wszystkow dół.

Jak daje się zauważyć, nie ma jednak w Polsce tylu superzdolnych, którzy mogą róznocześcnie i z pozytecznym skutkiem studiować trzy kierunki.

A chałturnictwo tzw, kadry wykładowczej, nie ma nic wspólnego z poziomem wykładów i zajęć na takich studiach.

Jak to jest mozliwe, aby młody człowiek był w stanie zdawać po kilkadziesiąt egzaminów w sesji? Przecież to kpina z systemu nauczania.

Przepraszam wszystkich, których namówiłam do głosowania na Jarosława Kaczyńskiego w wyborach prezydenckich

Joanna Kluzik-Rostkowska

Każdy szef ugrupowania politycznego powinien mieć swoją wizję rozwoju Polski, a prezes PiS gubi się w sklepie, antagonizuje Polskę. Nie wiadomo, kim jest i traci wiarygodność

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Gość rydz

(Konto usunięte)

Kluzik-Rostkowska przeprasza Polakow i atakuje Kaczyńskiego bo wie że nie znajdzie się ze swoimi odszczepieńcami w ławach sejmowych, frustracja sie objawia , to samo tyczy się Palikota, a raczej paligłupa który swoim zachowaniem i wulgarnym słownictwem jak i szydzeniem z najwyższych osób w państwie zaszczepił w ugrupowaniach partyjnych nienawisć ,tacy ludzie między innymi doprowadzili do obecnego stanu w polityce i nie tylko, banicja, jeszcze raz banicja w polityce dla takich osobnikow!

Przepraszam wszystkich, których namówiłam do głosowania na Jarosława Kaczyńskiego w wyborach prezydenckich

Joanna Kluzik-Rostkowska

Lepiej późno niż wcale. Teraz pora na Jakubiak i resztę.

Jestem Europejczykiem.

Pies goni własny ogon. Czyli PiS jak dziecko we mgle.

Prawo i Sprawiedliwość na prośbę swoich śląskich działaczy uzupełniło swój "Raport o stanie Rzeczpospolitej" w rozdziale "Wstydliwy Naród Polski", w którym znalazły się uwagi dotyczące Śląska.

Obecnie zdanie, które wywołało największe kontrowersje, brzmi" "Można dodać, że śląskość, która odrzuca polską przynależność narodową, jest po prostu pewnym sposobem odcięcia się od polskości i przypuszczalnie przyjęciem po prostu zakamuflowanej opcji niemieckiej."

Autorzy raportu piszą między innymi, że "W PO nie budzą protestu postawy jawnie antypolskie, wręcz obrażające Polaków. Przykładem jest choćby długotrwała obecność w tej partii Kazimierza Kutza, którego publicystyka w wielu wypadkach jest jadowicie antypolska.

Ukryta Zawartość

I zupełnie nieznanym faktem dla zagubionego PiSu jest, że Kutz nie jest członkiem PO :)

Ukryta Zawartość

Filut

Nie wierzę w to, że jesteś naiwny.

Wiesz przecież, że to tylko chodzi o pieniądze.

Idż do salonu BMW, ulubionej marki nieodżałowanego electro, zobacz stojące tam auta, jakie piękne, jak cudownie byłoby wsiąść do takiego i odjechać.

Póki co jednak, można odjechać biorąc małą ilość.

Wielu jeżdzi.

BMW.

Kluzik-Rostkowska przeprasza Polakow i atakuje Kaczyńskiego bo wie że nie znajdzie się ze swoimi odszczepieńcami w ławach sejmowych, frustracja sie objawia , to samo tyczy się Palikota, a raczej paligłupa który swoim zachowaniem i wulgarnym słownictwem jak i szydzeniem z najwyższych osób w państwie zaszczepił w ugrupowaniach partyjnych nienawisć ,tacy ludzie między innymi doprowadzili do obecnego stanu w polityce i nie tylko, banicja, jeszcze raz banicja w polityce dla takich osobnikow!

Palikot to przyszłość Polski. Będziemy na niego głosować.

Gość rydz

(Konto usunięte)

Kutz? nastepny odszczepieniec kameleon z nie wyparzonym jezorem trzymajacy sztamę z Palikotem, do nie dawna wojak PO, dzisiaj obszczekujący swoich pobratymców, pisałem już ,dla tych ludzi banicja polityczna na wieki!

Jar gratuluje pomysłu:)

Każdy mający tyle rozumu żeby nie leźć za Prezesem w smoleńskie błota to odszczepieniec. W takim razie mamy 87% czy coś koło tego odszczepieńców. Pora znaleźć sobie inny naród bo ten zawiódł.

Jestem Europejczykiem.

moderacjo co mam z starym zrobić ?

Na przykład można nie odpowiadać. Podejrzewam że SA będąc bardzo miłym i kulturalnym kolegą zapewne chciał podkreślić że nie nie jesteś autorem tego artykułu:

Ukryta Zawartość

chociaż poglądy masz dość podobne.

Hmm, zaczynam czuć się jak Błaszczyk tłumaczący słowa Prezesa...

Ukryta Zawartość

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

5 złotych.

A może więcej złotych lat SLD, ech to były czasy, cięło się, och cięło się, na czym się dało, teraz tnie PO i spółka, PiS w kolejce, a my, a my też chcemy ciąć.

Pyton delficki powrócił :-).

Nie długo maj, będzie maj, to wio do raj.

Zawsze tak jest. Z jednej strony się tnie, to z drugiej wyrasta. Na przykład ucinamy drzewo, a za jakiś czas wyrasta grzyb. Ciąć trzeba, niezależnie od koniunktury, tyle że każdy drwal ma inne upodobania.

PiS i SLD komunistycznym zwyczajem rzucają się na bogatych bo być może coś skapnie biednym. To jednak tylko feudalna ułuda - bogaci wiedzą jak dbać o to by bogactwa nie tracić.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

prezes od słów do czynów

"Trzech mieszkańców Bielawy na Dolnym Śląsku zostało zaatakowanych przez szympansa. Jeden z mężczyzn trafił na pogotowie - napisała "Gazeta Wrocławska". Trwają poszukiwania zwierzęcia. - Dorosły osobnik jest w stanie zabić człowieka jednym uderzeniem - ostrzega Radosław Ratajszczak, dyrektor zoo we Wrocławiu."

Dorosły osobnik jest w stanie zabić człowieka jednym uderzeniem

Szympans jednym uderzeniem? Chyba niemowlaka. Może pomylili szympansa z gorylem.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Myślę, że te wydarzenia maja drugie dno:

"Tomasz Kaczmarek, bardziej znany jako agent Tomek, wystartuje w wyborach parlamentarnych z listy PiS - dowiedziało się TVP Info. Ma dostać drugie miejsce na Dolnym Śląsku."

Być może agent Tomek pod przykryciem prowadzi rozpoznanie w swoim okręgu wyborczym.

Jestem Europejczykiem.

Myślę, że te wydarzenia maja drugie dno:

"Tomasz Kaczmarek, bardziej znany jako agent Tomek, wystartuje w wyborach parlamentarnych z listy PiS - dowiedziało się TVP Info. Ma dostać drugie miejsce na Dolnym Śląsku."

Być może agent Tomek pod przykryciem prowadzi rozpoznanie w swoim okręgu wyborczym.

Ma przygotować akcję rozbicia V kolumny złożonej z "Niemców/Ślązaków".

Gość rydz

(Konto usunięte)

Mamy następny absurd w naszym kraju, mianowicie TU 154 nie może latać z wysoko postawionymi osobistościami na pokładzie, to znaczy że co ?utopiliśmy trochę milionów w naprawy i modernizacje złomu? Teraz można go postawić jako co? obiekt dla zwiedzających?

Choroba idzie z postepem, znaczy w naszym kraju cofaniem się!

Mamy następny absurd w naszym kraju, mianowicie TU 154 nie może latać z wysoko postawionymi osobistościami na pokładzie, to znaczy że co ?utopiliśmy trochę milionów w naprawy i modernizacje złomu?

Cieszę się, że to zrozumiałeś. Już o tym kilka razy pisałem, ale specjalnie dla ciebie powtórzę jeszcze raz: remont Tu-154 i dzierżawa Embraerów to paranoja. Za te pieniądze JUŻ mielibyśmy jeden-dwa samoloty dyspozycyjne z prawdziwego zdarzenia. I między innymi za to powinien polecieć Klich a nie za jakieś wydumane przez PiS piedroły.

Jestem Europejczykiem.

Gość rydz

(Konto usunięte)

Jaro 747, wyraziłem swoje zdanie na ten temat i wszystko, nic nie wiem o twoich wpisach , wiec nie musisz mi nic przypominać, bym co kolwiek miał z twoich wcześniejszych wpisów rozumieć.

Twoich wpisach w tym temacie oczywiście.

prezes od słów do czynów

"Trzech mieszkańców Bielawy na Dolnym Śląsku zostało zaatakowanych przez szympansa. Jeden z mężczyzn trafił na pogotowie - napisała "Gazeta Wrocławska". Trwają poszukiwania zwierzęcia. - Dorosły osobnik jest w stanie zabić człowieka jednym uderzeniem - ostrzega Radosław Ratajszczak, dyrektor zoo we Wrocławiu."

Protestuję przeciwko obrażaniu szympansów - cóż one Ci złego zrobiły, że porównujesz je do kaczyńskiego?

meloman

Rozmawiałeś z tymi szympansami, skąd wiesz czy mają o to żal?

Może J.Kaczyński im odpowiada.

P.S.

Zrób badanie opinii wśród szympansów, czy innych zwierząt, zobaczymy ile procent z nich popiera bądż nie, pana prezesa J.Kaczyńskiego.

O proszę, nawet Wojciechowski przystąpił do ratowania państwa:

Ukryta Zawartość

A właściwie do ratowania PiSu po tej tragicznej wpadce Prezesa.

Swoją drogą myślę że Prezes celowo pociąga za te sznurki. Smoleńsk+nacjonalizm+cholerawiecojeszcze mają dać mieszankę wybuchową przed wyborami. Te wysiłki przypominają mi taktykę Leppera. Oby tak dalej.

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.