Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Ale oni żrą te swoją zmutowaną żywność a my z biedy te zdrowsza ekologiczną :-)

tylko tak pocieszać się możemy, własną nieświadomością

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Ale oni żrą te swoją zmutowaną żywność a my z biedy te zdrowsza ekologiczną :-)

to jest prawda mamel!

a nieswiadomy moze ty jestes po upadku z tego rowera :)

Przecież tego samego dnia, kiedy przedstawiono koncepcję pomnika światła, działacze PiS mówili "chcemy więcej" - mówił prezydent, dodając, że w błędzie jest każdy, kto wierzy, że "można to środowisko czymkolwiek usatysfakcjonować i uspokoić".

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Dla dobra Polski prezydent powinien przenieść urząd do Belwederu przynajmniej będzie miał bliżej do pracy. Pałac prezydencki powinien przekazać Narodowi a dysponentem uczynić J.Kaczyńskiego brata poległego, podstępnie zgładzonego poprzedniego prezydenta.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Dla dobra Polski prezydent powinien przenieść urząd do Belwederu przynajmniej będzie miał bliżej do pracy. Pałac prezydencki powinien przekazać Narodowi a dysponentem uczynić J.Kaczyńskiego brata poległego, podstępnie zgładzonego poprzedniego prezydenta.

Otóż to właśnie.

Powinien ponadto poprzeć pomysł pewnej "dziennikarki" aby ustawić obelisk im. Lecha Kaczyńskiego, który będzie widoczny z każdego miejsca Warszawy.

przecież wyraźnie Ci napisałem - masz syndrom pomnika to sobie postaw, własny, należy Ci się za światłe osądy :(

W takim razie Ty masz syndrom rury ze ściekami. I też sobie możesz pociagnąć własną :)

Otóż to właśnie.

Powinien ponadto poprzeć pomysł pewnej "dziennikarki" aby ustawić obelisk im. Lecha Kaczyńskiego, który będzie widoczny z każdego miejsca Warszawy.

I z obeliska powinny byc puszczane na okrągło nagranie ostatnich kilka minut z życia prezydenta zarejestrowane w czarnych skrzynkach.

Brniesz w jakieś S-F , zaczynasz dorównywać Filutowi.

Zastanów się nad strukturą bogactwa Chin.

Przede wszystkim skąd ono się wzięło.

O bogactwie tego rejonu zadecydował nikt inny jak szeroko pojęty zachód, czy inaczej mówiąc cywilizacja zachodu, przenosząc tam produkcję i kolonialnie wykorzystując tanią siłę roboczą.

To bogactwo, które tam przyszło, może równie szybko wyjść, jeśli tylko wymagać tego będzie sytuacja strategiczna.

Czyżby szanowna małżonka usiadła do klawiatury? Mimo to oczekiwałbym większej wnikliwości. Chiny historycznie długi czas były centrum średniowiecznego świata, a teraz dużym kosztem społecznym starają się powrócić na dawną pozycję. Bogactwo USA to historia dwudziestego wieku - teraz mamy dwudziesty pierwszy i płaczki PiSowskie które nie rozumieją układu sił na świecie.

Chiny już są potęgą, a ponieważ w ich wschodniej naturze nie leży kowbojska agresja - uzyskują przewagę w zupełnie inny sposób.

Ponieważ dzisiejszym światem rządzi pieniądz, Chiny zdobywają świat za pomocą pieniądza. Za parę lat wspomnisz moje słowa, gdy Chińczyk zapuka do Twoich drzwi i grzecznie zapyta czy nie zechciałbyś sprzedać swojego domu. Próbują wchodzić do Europy różnymi ścieżkami - a to wykupują dług publiczny, a to eliminują konkurentów w przetargach niską ceną i wysoką sprawnością. Wykorzystują chciwość zachodniego biznesu do budowania trwałej obecności w coraz większych obszarach życia społeczeństw zachodnich.

Gdybyś choć trochę znał mentalność azjatycką, zrozumiałbyś że Chiny nie myślą w perspektywie kilku lat, ale wielu dziesięcioleci.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Bogactwo USA to historia dwudziestego wieku - teraz mamy dwudziesty pierwszy i płaczki PiSowskie które nie rozumieją układu sił na świecie.

Chiny już są potęgą, a ponieważ w ich wschodniej naturze nie leży kowbojska agresja - uzyskują przewagę w zupełnie inny sposób.

Kowbojami to oni jeszcze nie są ale cyberkowbojami to już tak.

Dyrektor CIA Leon Panetta ostrzegł, że Chiny nasilają operacje wywiadowcze w USA za pomocą włamywania się do komputerów rządu i prywatnych korporacji i że Ameryce grozi "cybernetyczne Pearl Harbor".

W czwartek ogłoszono raport w tej sprawie, w którym informuje się m.in., że chińscy hakerzy wykradają hasła do komputerów w Departamencie Stanu i plany broni i sprzętu z komputerów Pentagonu. W ocenie autorów raportu, w szpiegowskiej rywalizacji w internecie Chiny biorą górę nad USA.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Wiemy gdzie mieszkacie". "Zawiśniecie na lampach". "Znamy wasze adresy" - maile o takiej treści przychodzą do warszawskiej straży miejskiej po interwencjach przed Pałacem Prezydeckim. Jeden z prawicowych portali publikuje zdjęcia strażników w cyklu "galeria łobuzów". Straż zdecydowała się złożyć do prokuratury zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa. - Trudno przechodzić nad tym obojętnie - mówi nam rzeczniczka strażników.

Jestem Europejczykiem.

Gdybym ja znał mentalność azjatycką - dobre.

Poczytaj co wypisujesz, w niczym nie trafiasz.

Chińczycy mogą pukać w Europie, sam to pisałem w stosunku do Niemców.

Ale nie w USA.To nie to samo.

Widać na przykładzie Libii, gdzie są Niemcy, a gdzie jest USA.

Kraje, tu w Europie, które nie chciały preambuły i odwołania do Boga w konstytucji europejskiej, są skończone, bez USA nie są zdolne do odparcia niczego.

Dlatego trzęsą portkami przed Rosją, bo nie potrzebują kłopotu z wielkim sąsiadem, potrzebują doić z niego surowce.

Nie ma czegoś takiego jak Europa.

Są Niemcy, Francja, Anglia, każdy z tych krajów jest w Europie tylko z powodu wyższej konieczności i tylko jedną nogą.

Jak przychodzi co do czego, kończy się wspólnota i zaczynają się państwa narodowe.

Polska też się o tym przekona, jak tylko skończą się pieniądze unijne, jak dochód narodowy za dwa, trzy lata wyniesie ok 2%, to wtedy porozmawiamy o zintegrowanej silnej Europie.

Polska bez bilateralnych stosunków z USA nie ma żadnej siły przebicia, a niestety nasze stosunki z USA na razie nie mogą być inne, jak wspólne działania w sferze militarnej, po prostu nic innego nie mamy im do zaproponowania.Taka tu bieda jest.

Chiny niech sobie czynią ekspansję, jak przekroczy ona zbyt duży próg, znajdą się środki i sposoby na osłabienie jej, trzeba być niezwykle naiwnym drogi mlb, żeby wierzyć w to że we współczesnym świecie można awansować dzięki potędze pieniądza.

Pieniądze ktoś drukuje, to tylko takie papierki z napisami, Chińczycy mają ich bardzo dużo, nie mają co z nimi robić, wykupują więc wszystko co jest na sprzedaż.

Niestety drogi przyjacielu suwerenność nie jest na sprzedaż, pozycja strategiczna również, jeżeli jakieś państwo jest liczącym się, to znaczy, że potrafiło taką pozycję zająć, ma do tego również swoje służby i cały aparat wywiadowczy, aby ta pozycja nigdy nie została zagrożona, przeciwnie działają na rzecz umocnienia jej.

Przeniesienie kosztów pracy do Chin, było w swoim czasie takim właśnie działaniem, próbą zdobycia czy utrzymania przewagi konkurencyjnej, nad tymi ośrodkami, które mają większe koszty własne.

Społeczeństwa cywilizacji zachodniej, przyzwyczaiły się do luksusu, ale gdy zacznie im zagrażać widmo utraty pozycji, zaczną odpowiednio działać.

To dojrzałe demokracje.

Nie są naiwni i wiedzą gdzie są konfitury.

To podmiotowość, tylko i aż.

To konieczność liczenia się z danym państwem, w polityce globalnej.

To współdecydowanie o losach świata, gdy inni się tylko mogą przyglądać i płynąć z prądem jak na przykład my.

Nie da się obecnego status quo zmienić bez konfliktu zbrojnego, tak było, jest i będzie zawsze.

Taka jest natura ludzka, nikt i nic tego nie zmieni.

Tęgie umysły pracują dzień i noc, nad tym aby ciężkimi ofiarami ostatnich wojen, wywalczone pozycje utrzymać czy okopywać się na nich.

Będą zbyt silne Chiny, cóż przenieść zawsze można produkcję do Indii.

Kilka decyzji i gotowe.

Czyich decyzji?

Na pewno nie Chin.

Wystarczą Indie i USA.

Lokalny konkurent i pozamiatane, jest jeszcze Brazylia, rynek wschodzący, która też ma aspiracje.

Dlatego cała polityka USA, polega na dokonywaniu takich działań ażeby nikt nie urósł ponad miarę - każdy to wie.

Ślizgają się więc Amerykanie slalomem w polityce światowej.

Nie ma Chińskiego Mercedesa czy BMW.

Dlatego potęga Chin jest i będzie iluzoryczna, nie wspomnę już o ZSRR, które będzie na rzęsach stawać aby osłabiać Chińczyków jak tylko się da.

Japonia również.

Pozdrawiam.

Chińczycy mogą pukać w Europie, sam to pisałem w stosunku do Niemców.

Ale nie w USA.To nie to samo.

Widać na przykładzie Libii, gdzie są Niemcy, a gdzie jest USA.

Kraje, tu w Europie, które nie chciały preambuły i odwołania do Boga w konstytucji europejskiej, są skończone, bez USA nie są zdolne do odparcia niczego.

Takiego steku bzdur dawno nie czytałem. Ale oczywiście masz prawo tak uważać, być może to późna pora powoduje zaćmienie umysłu. Jak już pisałem, tylko ludzie słabi upatrują źródła siły w przewadze zbrojnej. Europa już dawno to zrozumiała, Chiny również - oprócz kilku skrajnie prawicowych ugrupowań które z czasem i tak podzielą los dinozaurów.

W Polsce poparcie dla prawicowych ekstremistów jest wciąż dość duże, ale są to artefakty czasów głębokiej komuny, umysłów wypranych z podstawowych demokratycznych wartości. Takim ludziom można tylko współczuć.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Takiego steku bzdur dawno nie czytałem

....

artefakty czasów głębokiej komuny, umysłów wypranych z podstawowych demokratycznych wartości. Takim ludziom można tylko współczuć.

Ton twojej wypowiedzi wskazuje, że posiadasz dużo głębokich demokratycznych wartości. Zwłaszcza szacunek i tolerancje wobec userów o innych poglądach.

Oczywiście że toleruję inne poglądy. Co wcale nie oznacza że się z nimi zgadzam - i nie mam takiego obowiązku. 747 nie od dzisiaj wkleja obce teksty bez podania źródła - wobec takiej praktyki nie mam obiekcji przy krytyce, bo nigdy nie wiem czy to są przemyślenia 747, czy kogoś innego.

747

Wg. Ciebie kraje "ateistyczne" UE są skończone w przeciwieństwie do USA.Czyli Pan Bóg popiera USA.Ciekawe czy bliżej Mu do republikanów czy też demokratów?

Nie da się obecnego status quo zmienić bez konfliktu zbrojnego, tak było, jest i będzie zawsze.

Taka jest natura ludzka, nikt i nic tego nie zmieni.

Tylko śmierć jest nie do obejścia. Konflikt zbrojny i przelew krwi wynika zawsze z braku możliwości porozumienia i zdolności do wypracowywania wspólnego rozwiązania problemu.

Taki pogląd zwolennika PiS nie dziwi - tu skupiają się ludzie, którzy tych umiejętności nigdy nie mieli, więcej, kompromis uważają za swoją przegraną. Zwycięstwo lub przegrana bez masy trupów i morza krwi są dla nich nieważne - właściwie to porażka.

A tak wcale być nie musi. Rozbrojenie komunizmu we wschodniej Europie jest dobrym przykładem na to, że wcale nie są potrzebne rozlew krwi i wojny.

Poza Rumunią, praktycznie żadnych starć i rozlewu krwi nie było.

Wg. Ciebie kraje "ateistyczne" UE są skończone w przeciwieństwie do USA.Czyli Pan Bóg popiera USA.Ciekawe czy bliżej Mu do republikanów czy też demokratów?

No nie gadaj!!

Ja myslalem ze Bog popiera tylko PIS ?

Niestety trauma rewolucji rumuńskiej może trwać do dzisiaj. Rumunia to ciekawy kraj z dużym potencjałem, byłem tam dwukrotnie i zdaje się że w maju znów odwiedzę Bukareszt. Rumuni (nie mylić z Cyganami!) z natury są łagodni i dość pracowici, ale mentalnie wciąż dość mocno wyniszczeni przez rządy Ceausescu - takie przynajmniej odniosłem wrażenie wrażenie parę lat temu - zobaczymy jak będzie teraz. Jeśli byliby w stanie rozwijać się tak szybko jak Turcja, mielibyśmy w UE mocnego partnera.

Ja myslalem ze Bog popiera tylko PIS ?

Tylko czekać na "Gott mit uns"... Owszem, pisałem o tym że Prezes mógłby się od Niemców wiele nauczyć, ale miałem na myśli obecną sytuację.

mlb

Napisz na mój temat najgorsze rzeczy, tylko na litość boską, nie wkładaj mi w klawiaturę sytuacji, jakobym posługiwał się kiedykolwiek czyimś tekstem.

Jeżeli używam przedruku, to informuje o tym ZAWSZE.

I NAJWYŻEJ może to dotyczyć jakiegoś krótkiego zdania czy zwrotu, NIGDY całego tekstu.

Co do umysłu wypranego.

mlb wpadłeś we własne sidła.

Poczytaj sobie co sam wypisywałeś o całokształcie zagadnień z J.Kaczyńskim w roli głównej.

Poczytaj sobie jakie teksty dopuszczasz na ten temat, które pochodzą od innych użytkowników przestrzeni forum.

Zwróć uwagę na siłę, jakiej sam używasz do zaakcentowania poparcia dla grupy obecnie trzymającej władzę.

NIGDY przy okazji NIENAWISTNEGO ATAKU NA JAROSŁAWA KACZYŃSKIEGO, nie widziałem Twojego odniesienia, jakoby dany użytkownik, nie pojmował zasad demokracji tylko posługiwał się BARBARZYŃSTWEM.

Otóż właśnie tak wygląda stan faktyczny.

Tu na forum używa się na co dzień wczesnej formy prymitywnego barbarzyństwa intelektualnego, zwykli debile mają możliwość popisywania się, na wyścigi lżeniem osób publicznych, na co nikt nie reaguje.

Próżno przy takich wpisach doszukać się kontry, jakoby dana osoba się zagalopowała, przeciwnie można bardzo często znależć innych, które zachęcone przez Twojego mlb ministra spraw zagranicznych, kontynuują dorzynanie watahy.

Nie wiem ile hipokryzji jeszcze umieścisz na łamach zakładki drogi mlb, możesz to robić, oczywiście, ale nie zmieni to faktu, że pogoda polityczna wytworzona przez takie ośrodki jak Gazeta Wyborcza, TVN24, RMF, zbiera tu swoje bogate żniwo.

Czytając tu wpisy poszczególnych użytkowników, trudno oprzeć się temu wrażeniu.

Zasłyszane treści, zasłyszane komentarze, zasłyszane poglądy, zupełnie wyprane z merytoryki, którą można rzeczowo uzasadnić, racjonalnymi argumentami.

Zwykła sklejka doniesień mediów, przekładana własną frustracją, przekładana własną ignorancją, własną niekompetencją, własnym w końcu zagłuszanym sumieniem.

Ci, którzy tu pouczają mnie, o demokracji, o czasie komunistycznym, o braku we mnie tego czy tamtego, właśnie czyniąc to dają wyraz własnych niedoborów i to sporych rozmiarów, szczególnie niedoborów wiedzy, że ktoś może znać sposób działania, sposób reagowania jednostki ludzkiej, z łatwością na podstawie tekstu, może trafnie osądzić z kim ma do czynienia, czy dana osoba gra, udaje, czy poglądy jej są jej własnymi, czy są powielaniem cudzych, drogi mlb.

Dlatego nikt nigdy, żaden Filut, czy inny zawodowiec nie odnosi się rzeczowo do wpisu, można odnależć tylko jedno-dwu-trzy zdaniowy komentarz, okraszony właśnie takimi zwrotami, które mnie czy komuś innemu odebrać mają w ogóle prawo do kompetentnej wypowiedzi i zaszeregować mają na marginesie głównego nurtu, na bocznicy.

Przykro mi mlb, że Twoje poglądy są archaiczne, Twoje poglądy już dawno zweryfikował czas i historia, Twoje poglądy są dla Ciebie samego niebezpieczne, ponieważ jeśli zbudujesz na nich cokolwiek, to się to przewróci, dlatego nie radzę Ci tego robić.

Już sygnały o spadku notowań waszych guru czyli PO, powinny być wystarczającym ostrzeżeniem, że błądzicie, błądzicie drogi mlb.

To że PiS tych notowań nie ma lepszych, to tylko wynik sytuacji w mediach, wynik wieloletniej ciężkiej pracy ośrodków dezinformacji.

To wynik dbania o siebie mainestreamu, dziwne by było, gdyby tego nie czynili, to byłby dopiero poważny argument na brak odpowiedzialności.

Ludzie się boją, bali się za czasów komuny, ten lęk pozostał.

Ale przyjdzie moment krytyczny, a strach ma to do siebie drogi mlb, że często ustępuje odwadze.

Wtedy wszystko się zmieni - jak mawiał wieszcz naszych czasów.

Nie wiem kiedy nastąpi to dokładnie, może już w połowie przyszłej kadencji sejmu, może w dalszej perspektywie, ale przyjdzie ten dzień, on nadchodzi mlb, zbliża się, jego krok jest już wyczuwalny, słyszalny - słyszysz go mlb, ja go słyszę, a posiadam doskonały narząd słuch - że pochwalę się.

Dlatego ponawiam apel.

Obłudnicy wszelkiej maści, wszelkiego pochodzenia - zdajcie sprzęt, zajmijcie się czynnościami, które mają w swym finale dobro i zwycięstwo człowieka nad słabością, słabością która stara się uznać za możliwe, to co jest niemożliwe mianowicie, że można jednocześnie służyć Bogu i mamonie.

Otóż nie możne, nie można drodzy państwo.

Kto tak myśli, czyni, popełnia grzech, popełnia błąd, to nie jest możliwe.

Nie jest możliwe ponieważ nie da się służyć dwóm Bogom na raz, nie da się, gdyż jednego z nich oszukiwać będziemy, wobec jednego z nich nie dochowamy lojalności, wobec jednego z nich będziemy nie w porządku.

Dlatego zdecydujcie się komu chcecie służyć.

Jest ku temu dobra, fantastyczna okazja, będziemy w maju świadkami finału procesu beatyfikacji naszego Ojca Świętego.

Poświęćmy ten czas na zadumę nad naszym postępowaniem, zastanówmy się czy może być lepsze, dokonajmy postanowień że naprawimy szkody wyrządzone braciom naszym, że przeprosimy ich za nasze grzechy wobec nich, że odmawialiśmy im praw, prawa do posiadania racji, prawa do zabierania głosu.

Papież gdyby żył namawiałby do tego, przyjmijmy więc wiarę, że on jest wśród nas, patrzy na nas z góry i pragnie pojednania.

Zakończmy raz na zawsze wojnę polsko-polską.

Spierajmy się i dyskutujmy z poczuciem, że po drugiej stronie mamy naszego brata, naszą siostrę.

Nie dajmy sobą manipulować, tego chce nasz wróg, abyśmy wewnętrznie się ścierali, aby to nas osłabiało.

Bądżmy silni, wierzmy w naszą siłę, dzięki tej wierze, dzięki tej sile zdołamy przenieść góry.

Damy radę.

Bóg jest po naszej stronie.

Pozdrawiam.

"Wiemy gdzie mieszkacie". "Zawiśniecie na lampach". "Znamy wasze adresy" - maile o takiej treści przychodzą do warszawskiej straży miejskiej po interwencjach przed Pałacem Prezydeckim. Jeden z prawicowych portali publikuje zdjęcia strażników w cyklu "galeria łobuzów". Straż zdecydowała się złożyć do prokuratury zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa. - Trudno przechodzić nad tym obojętnie - mówi nam rzeczniczka strażników.

Jaro_747, to z pewnością jest mistyfikacja a co najmniej prowokacja tajemnych sił antypisowskich, antypolskich, antypatriotycznych wywodzących się ze szkoły SB i KGB. Chcą oczernić Prawdziwych Polaków Patriotów. Właśnie w ten sposób ujawnia się działanie "szarej sieci" za której sznurki pociągają Tusk z Putinem.

To, że Dziadostwo Brudziński mówi do strażnika trakcie "obchodów" spier...laj i to, że poseł Pięta (obaj z PiSu) do obrony "sprawy" chce używać pod pałacem prezydenckim pepeszy jest jaskrawym przykładem na spisek skierowany w PiSek. "Wszyscy wiemy" kto za tym stoi a nawet siedzi.

Prawda jednak jest oczywista jak oczywistość. Ci ludzie zebrani na Krakowskim Przedmieściu przyszli w pokoju i powadze uczcić rocznicę śmierci śp. Prezydenta Wszystkich Polaków Kaczyńskiego Lecha - Najwybitniejszego Męża Stanu w Historii Polski a może i Świata. Cechowały ich umiłowanie prawdy, troska i zaduma. Te 70 000 Polaków godnie wyrażały swój ból po stracie Wielkiego Polaka i eksponowały troskę o jedność narodu w imię Wielkiej Polski i w imię spełnienia testamentu zamordowanego w wyniku zamachu Prezydenta.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ludzie są już tak zdesperowani, że sięgają po białą broń i żądają wydania kosztownych przedmiotów.

Do tego prowadzi właśnie zbrodnicza polityka Partii.

To nie duże miasto, więc zostawiliście ich samych sobie, taki jest tego efekt.

Tak dbacie o państwo.

Jest też wypadek autokaru w Niemczech.

Dlaczego nie ma tam jeszcze premiera?

Skandal.

747, skoro tu tak straszno, dlaczego tu piszesz? Polecenie z centrali by obstawić wszystkie fora w Polsce do czasu wyborów?

W wypadku w Niemczech nikt nie zginął, nie widzę powodu dlaczego Premier miałby interweniować.

Poczytaj sobie co sam wypisywałeś o całokształcie zagadnień z J.Kaczyńskim w roli głównej.

Poczytaj sobie jakie teksty dopuszczasz na ten temat, które pochodzą od innych użytkowników przestrzeni forum.

Zwróć uwagę na siłę, jakiej sam używasz do zaakcentowania poparcia dla grupy obecnie trzymającej władzę.

NIGDY przy okazji NIENAWISTNEGO ATAKU NA JAROSŁAWA KACZYŃSKIEGO, nie widziałem Twojego odniesienia, jakoby dany użytkownik, nie pojmował zasad demokracji tylko posługiwał się BARBARZYŃSTWEM.

Otóż właśnie tak wygląda stan faktyczny.

Znowu posługujesz się terminologią której nie rozumiesz. Stan faktyczny wygląda tak że na forum można publikować teksty które nie są w sprzeczności z prawem oraz regulaminem forum. Co do L. Kaczyńskiego - jakoś się nie zanosi na wyniesienie go na ołtarze, więc o obrazie uczuć religijnych nie ma mowy.

Jest też wypadek autokaru w Niemczech.

Dlaczego nie ma tam jeszcze premiera?

Skandal.

Skandal!

Gdyby Jarosław był premierem wypadku by nie było.

Ale jako kompetentny i najlepsiejszy premier i tak by tam pojechał.

W takim razie Ty masz syndrom rury ze ściekami. I też sobie możesz pociagnąć własną :)

nie tak prosto tym razem zmanipulujesz na swoje - temat rury był odpowiedzią na Twoje zachwyty inicjatywami samorządów

z moim wskazaniem na permanentne upolitycznianie tak samych samorządów jak i podejmowanych przez nie partyjnie partykularnych "inicjatyw"

na przyszłość postaraj się nie gubić wątku

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Odnoszę wrażenie, po lekturze tekstów "747", że jest on na dopalaczach.

Na temat kondycji naszego szanownego Kolegi łaskawi byli już wypowiadać się w tym wątku znani lekarze, nawet były oferty profecjonalnej pomocy.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Zmęczenie materiału.

Słuchacze Radia Maryja, których oburzyło podgrzewanie atmosfery wokół katastrofy w Smoleńsku, ostro dyskutowali z prowadzącym podczas piątkowej audycji - czytamy na blogu "Głos Rydzyka". Padły ostre słowa: - Radio Maryja powinno łagodzić, a nie podjudzać - mówiła jedna ze słuchaczek. - Zaraz jeszcze usłyszymy, że wszyscy żyją! - dodał inny słuchacz. Dwadzieścia minut później ze stacją połączył się dyrektor Tadeusz Rydzyk: - Jestem zdziwiony, że można tak się bać - powiedział.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Filut, Radio Maryja to stacja niszowa. Zacytuj jakąś inną, większą stację. Czy ja wiem, może tvn24?

Czy tam coś może cię zadziwić?

A to jest jakieś radio tvn24?

No popatrz, nie wiedziałem.

herbatka

Te kilka milionów wyznawców rozgłośni słynącej z miłości bliżniego to ma być stacja niszowa?Ładna mi nisza!

Może to jest nisza umysłowa?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.