Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

"Jeden z internautów zaproponował na swojej stronie filtr internetowy, który umożliwia wycięcie z dowolnej strony linków, które zawierają słowa kluczowe typu Smoleńsk czy TU-154.

Mężczyzna deklaruje, że filtr ma na celu wyeliminowanie tematu Smoleńska, który "na okrągło" pojawia się w sieci.

- Gdy mam ochotę sobie o tym poczytać, wyłączam skrypt i czytam, ale nie dam się gwałcić tym tematem w oczodoły przez okrągłą dobę - napisał na swojej stronie autor filtra, 25-letni programista Mateusz Jaworski.

Skrypt działa w wybranych przeglądarkach, żeby dołączyć do niego te najczęściej używane wystarczy je dopisać do filtra. Potem odświeżyć stronę i artykuły znikają bez śladu.

Programista umieścił link do filtra na swoim blogu. Wpis odwiedziło już ponad sto tysięcy osób, skrypt ściągnęło ponad dwanaście tysięcy."

Jestem Europejczykiem.

[...]Ostrzegam

Porzućcie Platformę dla własnego dobra.

Jeśli tego nie zrobicie, zafundujecie sobie i innym straszny los.

Mało Wam jeszcze nieszczęść zgotował D.Tusk?

[...]

Jarosław Kaczyński jest dla Was drodzy wyborcy PO jedyną nadzieją na dostanie się przez Was do parlamentu, w jako takiej kupie.

Co zrobicie jak go zabraknie - pozostanie Wam - sztandar wyprowadzić - jak w PZPR.

P.......sz jak co najmniej niejaki Błaszczak albo nawet Hoffman - taki sam słowotok i takie same agitki dla naiwnych, bez śladu rzeczowej argumentacji. A może pod tym numerkowym przebraniem zaszczycił forum sam pan (niedo)rzecznik ??? :)

Słowotok to miałeś mój drogi przez prawie cztery lata i to nie mojego pomysłu, tylko chłopców i dziewcząt z PO.

Jakich rzeczowych argumentów chcesz ode mnie, na poparcie jakich tez.

Przecież wszystko po tym okresie, jaki mamy za sobą jest jasne.

Czy były reformy w naszym kraju, czy były obiecywane w zapowiedziach działania na rzecz usprawnienia państwa, czy działalność gospodarczą się prowadzi sprawniej, efektywniej?

Tak można wymieniać do utraty tchu.

W każdej dziedzinie mamy zapaść.

Jedyny minister w rządzie, który się sprawdził to min kultury B.Zdrojewski.

Reszcie można wiele zarzucić.

Nie chce mnie się wymieniać, ale przecież umowa gazowa z Rosją jest tajna, to tylko przykład.Dlaczego jest tajna?Dlaczego aż Unia musiała interweniować, abyśmy nie stracili zbyt wiele na niej.To skandal.

A gdzie są stocznie?

Przecież były jeszcze nie dawno, ale już nie ma.

Gdzie jest inwestor katarski?

Kto to w ogóle był?

Co się z nim dzieje?

Dla czego premier oszukiwał stoczniowców?

Nie potrzeba więcej przykładów, bo sama służba zdrowia i ostatni protest pielęgniarek w sejmie, jest dowodem na nieudolność.

Kręcenie lodów pamiętamy z akcji CBA, to był sektor zainteresowania członków PO.

Misiak.

Wałbrzych.

Dorsz.

Palikot.

PKP

Afera bez afery hazardowej.

Wywalenie bezprawne szefa CBA, za wykrycie.

Zabrane inwestycje po zmianie władzy, np w infrastrukturę przeciw powodziową.

Komisje ds PiS, gdzie te afery, gdzie naciski, gdzie Rzym a gdzie Krym.

Jednym słowem katastrofa.

Czy to wszystko musimy przeżywać jeszcze raz?

Szkoda Polski.

Chyba, że komuś nie szkoda, bo ma w tym niezły interes, aby tak dalej było.

Takich jest na pewno wielu, bardzo wielu i są wpływowi, tzn mają wpływ na razie.

Dzban.

Urwane ucho.

Koniec.

Mleko się rozlało.

Rewolucja

Nowa Polska.

Nasza.

W końcu.

Jesteśmy u siebie, po tylu latach w końcu udało się odzyskać wolność.

Tworzymy, rozwijamy się, na bazie postawy patriotycznej.

Budujemy potężne państwo polskie w centrum Europy.

Sąsiedzi liczą się z naszym zdaniem.

Mamy poparcie światowych mocarstw.

Żyje się nam coraz wygodniej, jesteśmy szczęśliwym narodem.

Młode pokolenia rozwijają się i budują trwały dobrobyt oraz powszechną szczęśliwość obywateli.

Siły zbrojne stoją na straży naszych granic, strzegąc w dzień i w nocy naszego terytorium.

Gospodarka dynamicznie rozwija się, nauka, nowoczesność wchodzi coraz bardziej do naszego życia.

Tak będziemy żyli i funkcjonowali jeśli wybierzemy właściwych ludzi do realizacji właściwych działań.

Taki sukces zapewnić może tylko poparcie Jarosława Kaczyńskiego i jego partię Prawo i Sprawiedliwość.

Lepiej zrobić porządek w kraju teraz, kiedy jeszcze można, niedługo może być już za póżno.

Może dojść do załamania się finansów publicznych państwa.

Są głosy, że jest już wstępnie obliczony przybliżony termin, kiedy miałoby to nastąpić.

Wtedy nic nam już nie pomoże.Gdzie przed gniewem ludzi schowają niektórzy swoje BMW, Mercedesy i inne akcesoria.

Nie życzmy sobie doczekać do takiego dnia.

Doszłoby do przesilenia, ludzie wyszliby na ulicę, mielibyśmy to co działo się w Argentynie, Grecji czy na Węgrzech.

Za nic w świecie nie dopuśćmy do tego.

Tylko odpowiednie zachowanie przy urnie wyborczej uchroni nas przed takimi konsekwencjami.

W naszym kraju jest miejsce dla każdego, również znajdzie się miejsce dla ludzi, którzy świadomie dopuścili do zapaści cywilizacyjnej, oraz katastrofy w Smoleńsku nie wiadomo na razie o której godzinie i kto dokładnie zginął.

Niestety, to miejsce nie jest zbyt komfortowe, ale jakoś można w nim żyć.

Najpierw trybunał stanu, następnie odpowiedzialność polityczna, oraz karna jeśli są ewidentne dowody na zaniedbania i zaniechania szczególnie celowe.

Zaczynamy od szóstej.

Winni mogą już zacząć oczekiwać dzwonka.

Pan Z.Ziobro wraz z A.Macierewiczem znajdą odpowiednie paragrafy na delikwentów.

Jeśli uważają że im się upiecze, mylą się, tak samo jak mylą się w innych sprawach, np co do budowy pomnika L.Kaczyńskiego.

Pomnik będzie, zapewniam państwa.

To tylko kwestia czasu.

Jak nie w następnej kadencji, to jeszcze w kolejnej ale będzie pomnik zmarłego tragicznie w dotąd niewyjaśnionych okolicznościach naszego prezydenta, przypominam tylko, że wybranego w wyborach powszechnych, a więc przez cały naród i dlatego choć nie tylko z tego powodu należy mu się trwałe upamiętnienie.

Zwłaszcza, że był to jak dotąd jedyny prezydent, który faktycznie troszczył się o przyszłość naszego państwa, miał wizję miejsca Polski względem innych państw, działał w kierunku materializacji tej wizji i może dlatego właśnie nie ma go już wśród nas, nie wiem tego, ale jest to możliwe.

Wyjaśnimy to.

Dlatego drodzy wyborcy PO w każdej sytuacji jesteście przegrani.

Zasłużyliście na to sobie ciężko na ten fakt pracując.

Poniżaliście wszystko to co związane było z prawdą, obojętnie czego to dotyczyło.

A teraz macie tego efekty.

Ostra kampania nienawiści jaką przeprowadziliście w stosunku do środowiska PiS oraz osobiście w stosunku do byłego prezydenta zemści się na was.

Nie ma odwrotu, nie macie już ruchu.

Tak jak z Rosjanami, gdzie macie te wspaniałe stosunki z Rosją?

Tablicy nie potraficie sensownie wymienić przed uroczystościami.

Narażacie własnego przez Was wytypowanego prezydenta na trudną gimnastykę, na śmieszność.

Wy chcecie rządzić?

Za pomocą jakich kadr?

Tych co dysponujecie nimi obecnie?

Nie żartujcie.

Oddajcie władzę dla dobra Polski.

J.Kaczyński dał Wam przykład, nie przyspawał się do fotelu, jak niektórzy inni premierzy, szczególnie postkomunistyczni.

Zachował się jak mąż stanu, państwowiec.

Macie więc przykład, że można być i dziś wielkim człowiekiem.

Porzućcie partykularyzmy osobiste i ambicje, szczególnie te niezdrowe, dotyczące osób, czy grup.

Cała Polska czeka na to.

Czeka w końcu na prawdziwą solidną modernizację.

Wy jesteście niezdolni do takowej, nie macie siły przebicia, boicie się, że narusza to wiele interesów, również Waszych interesów.

To niegodna postawa, przedkładać własny zysk ponad dobro wspólne, to postawa wykluczająca, nieodpowiedzialna, krótkowzroczna.

Niech Bóg Was nawróci.

Polecam Was Jego opiece.

Pozdrawiam.

numerek miałes...SEN??????czy moze pan bog ci sie objawił.

Raczej nocny koszmar, zważywszy na godzinę wysłania tego bełkotu. Widać, że w środku nocy szare komórki delikwenta wpadają w osobliwy niepokój, dlatego też urojenia bywają wtedy dłuższe i bardziej odjechane. Ciekawy przypadek kliniczny.

747

To Twoje pozdrawiam nie brzmi jakoś szczerze.Z tego co pamiętam to Jarek musiał oddać władzę bo przegrał wybory.Łaski nie robił!

"Wystawienie prezydenta na "samotny lot", oddanie śledztwa Rosji i "zdrada pamięci" - w taki sposób, według rzecznika PiS, Adama Hofmana, ofiary katastrofy smoleńskiej zostały "zdradzone o świcie". W programie "Gość Radia ZET" polityk obarczył odpowiedzialnością za katastrofę polski rząd, ale nie chciał powiedzieć, że to Donald Tusk jest zdrajcą."

747 znowu wszystkich okłamałeś...to nie KGB tylko nasi spełniając życzenia prezesa roztrzaskali brata .Niestety drań nie liczył się z ofiarami a wspomina tylko jedną.

747 nie zdążył napisać za inne ofiary testamentu?

747, prosimy o jeszcze :)

Zapominasz o jednym podstawowym fakcie - by krytyka była skuteczna, w całości musi trzymać się faktów.

Bajkopisarstwo pozostaw Dornowi, no chyba że masz ambicje być lepszym od niego.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Zaczynamy od szóstej.

Winni mogą już zacząć oczekiwać dzwonka.

Pan Z.Ziobro wraz z A.Macierewiczem znajdą odpowiednie paragrafy na delikwentów.

Już raz próbowali znajdować posługując się penisem agenta Tomka.

Słabo im wyszło.

P.S.

Co zrobił rząd PiS dla ratowania stoczni?

Konkrety proszę.

"Mendalność" Pana Hofmana.

Monika Olejnik: : A proszę powiedzieć, co pan sądzi o tym, że mszę na Wawelu koncelebrował Tadeusz Rydzyk, dyrektor Radia Maryja, który nazwał panią Marię Kaczyńską czarownicą, która powinna się poddać eutanazji?

Adam Hofman: : No tak, ale to są słowa, które padły kiedyś w emocjach, a to że koncelebrował - nie mam nic przeciwko temu, jest duchownym jak każdy z duchownych.

Monika Olejnik: : Ale co to znaczy, że te słowa padły w emocjach?

Adam Hofman: : No nie wiem, ale to proszę pytać, zaprosić ojca dyrektora Tadeusza Rydzyka i go o to zapytać. Ja tylko mówię, że jest duchownym i nie mam nic przeciwko temu, a to co robi ojciec dyrektor... Radio Maryja jest w wielu przypadkach pozytywne, no czasem, jak się posucha tej stacji, jakby pani posłuchała, to bardzo pozytywne myśli.

Monika Olejnik: : Ale co pan sobie pomyślał, kiedy ojciec Rydzyk nazwał panią Marię Kaczyńską czarownicą?

Adam Hofman: : To jest, to było tak dawno, było w jakiejś takiej sytuacji, nie pamiętam. Na ten temat było tyle już słów i tyle różnych...

Monika Olejnik: : Ale to nie pomyślał sobie pan nic, jak usłyszał, że jest czarownicą i powinna się poddać eutanazji?

Adam Hofman: : Nie wiem. Ale takie słowa nigdy nie powinny padać w ogóle, ja nie pamiętam dokładnie kontekstu.

Monika Olejnik: : No tak właśnie powiedział w kontekście takim, że było spotkanie pań 8 marca, na zaproszenie pani prezydentowej, pani prezydentowa podpisała się pod apelem żeby nie zmieniać ustawy w sprawie aborcji, która jest.

Adam Hofman: : Tak, tylko, że jak widziałem później ojca Tadeusza dyrektora, który stał w kolejce, oddawał cześć prezydenckiej parze, wielokrotnie jego wypowiedzi, to ja sądzę, że swoim zachowaniem wycofał się z tych słów.

Monika Olejnik: : Kiedy oddawał hołd, to po śmierci zdaje się?

Adam Hofman: : No tak, tak jak wielu z nas, był w kolejce.

Monika Olejnik: : Ale przed śmiercią, nie słyszałam żeby przeprosił panią Marię Kaczyńską za te słowa.

Adam Hofman: : No nie zdążył, no niestety odeszli.

Monika Olejnik: : Jak nie zdążył, to było kilka lat temu.

Adam Hofman: : Odeszli tragicznie i nie wszyscy zdążyli rozliczyć się ze swoich działań wobec pana prezydenta, pani prezydentowej.

Monika Olejnik: : Ale przez kilka lat nie zdążył przeprosić?

Adam Hofman: : Wielu nie przeprosiło, a powinno.

Monika Olejnik: : Ale ja pytam o ojca Rydzyka.

Adam Hofman: : A ja mogę zapytać o innych, dziennikarzy...

Monika Olejnik: : A powinien był przeprosić?

Adam Hofman: : ... i osoby z życia publicznego no.

Monika Olejnik: : A powinien był przeprosić?

Adam Hofman: : Po śmierci swoim zachowaniem, po śmierci pary prezydenckiej sądzę, że wycofał się z tych słów, ale naprawdę, proszę zapytać, nie wiem, rzecznika ojca dyrektora.

Monika Olejnik: : No, ale nie zrobił tego przed katastrofą?

Adam Hofman: : Ja jestem rzecznikiem Prawa i Sprawiedliwości.

Monika Olejnik: : Nie, ale ja się pytam, ale...

Adam Hofman: : No proszę go zapytać, przecież ma pani możliwości, jest pani znaną dziennikarką, może pani go zaprosić, rzecznika Radia Maryja, może się zgodzi i przyjdzie.

Monika Olejnik: : No nie, ale ja pana pytam.

Adam Hofman: : No to ja mówię, ja jestem rzecznikiem partii a nie ojca Tadeusza.

Monika Olejnik: : Jeżeli pan na przykład oburza się na obrażenie pary prezydenckiej, czy też prezydenta przez Janusza Palikota, to dziwię się, że pan się nie oburza...

Adam Hofman: : Ale niech pani, no jednak mimo wszystko porównywanie duchownego i to duchownego z dużym dorobkiem do Janusza Palikota jest moim zdaniem nieadekwatne.

Monika Olejnik: : Jak to nieadekwatne, jeżeli ktoś mówi o żonie prezydenta i w ogóle o człowieku, że jest czarownicą i powinien poddać się eutanazji, to co, uważa pan, że sutanna go broni?

Adam Hofman: : Nie broni, dlatego mówię te słowa były oburzające i były nie na miejscu, ale jak mówię, widziałem później ojca Tadeusza Rydzyka oddającego hołd parze prezydenckiej, oddającego wielokrotnie. Sądzę, że to było w pewien sposób rozliczenie się z tych słów.

Monika Olejnik: : Myślę, że prezydent nie był zadowolony z tych słów.

Adam Hofman: : Ale ja nie chcę tłumaczyć, proszę zapytać... na pewno nie był, a kto był?

Monika Olejnik: : No właśnie.

Adam Hofman: : Ale proszę się zapytać, nie wiem, rzecznika rozgłośni toruńskiej, bo jak pyta pani mnie, to ja mogę odpowiadać za posłów Prawa i Sprawiedliwości, za partię. ...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

mlb

Przytoczyłem fakty, nie doszukałem się przekłamań, wskaż z łaski swojej takowe skoro twierdzisz że są.

Panie muls.

Witam Pana.

Pański komentarz jak zwykle celny, krótki, zwięzły i tylko jeden feler, jak zwykle z resztą - nic Pan nie wnosi w nim nowego do meritum.

Taki już Pana urok.

Panie Wojtku

Szczerze pozdrawiam Pana.

Pan w miarę postępujących swych wpisów, coraz bardziej odkrywa się, jako umiarkowanie, ale jednak coraz wyrażniej jako zwolennik tego co jest.

Rozczarowuje mnie Pan w ten sposób, być może nie tylko mnie.

Pańskie wyważone opinie i surowe trzymanie się reguł rzeczowej oraz uprzejmej dyskusji, w owym świetle pańskich uwidaczniających się z coraz to większą mocą poglądów wydaje się szczególnie niebezpieczne.

Ludzie, czytelnicy, wyborcy raczej odrzucają poglądy skrajne, takie jak Pana mulsa, Filuta czy mlb.

Kierują się tymi umiarkowanymi, wydają im się one wyważone, oparte o inteligencję, rozeznanie w sytuacji, wiedzę oraz bogate doświadczenie życiowe.

Dlatego właśnie pańskie poglądy, tu na forum mogą posłużyć wielu za drogowskaz, za wzorzec, za wzór godny do naśladowania.

Ludzie w swej przytłaczającej większości nie mają czasu na ich weryfikację, na sprawdzenie, przeczytają i przywiążą się do nich bez większego zastanowienia, ponieważ uznają je za umiarkowane.

Pan wraz ze swoimi poglądami jest zatem szczególnie odpowiedzialny za nastroje panujące na forum, w tej zakładce.

Skoro przyodział się Pan w barwy PO, to tym samym bierze Pan całkowitą odpowiedzialność za to, co ta formacja czyni, czyniła i zamierza uczynić w przyszłości.

Przestrzegam Pana przed tą drogą.

Ta formacja, nie reprezentuje w rzeczywistości tych elementów, które z mojej obserwacji, widziałby Pan jako tam obecne i funkcjonujące.

Jak zamierza Pan pozostawać wśród osób odpowiedzialnych, jeśli firmuje Pan swoim imieniem i nazwiskiem wszystkie te niegodziwości jakie na przestrzeni prawie czterech lat rządów nazbierały się, a to jeszcze nie koniec.

To co wyczynia obecny prezydent, również obciąża pańskie konto, skoro skłonny Pan jest do popierania tej opcji.

W Polsce obserwujemy ciągle to samo zjawisko, mianowicie całkowity brak odpowiedzialności.

CAŁKOWITY BRAK ODPOWIEDZIALNOŚCI jest kluczową przyczyną słabości, bezradności, nieudolności, biedy, rozczarowania, marginalizacji, dyskomfortu, degradacji, oraz innych dałoby się tu wymienić przywar o charakterze jednoznacznie negatywnym.

Cała polska transformacja ustrojowa, przytłaczająca większość jej elementów, nasycona jest tym elementem.

Brak odpowiedzialności ma swe przyczyny w niedojrzałości.

Do tego dochodzi kolejny element, mianowicie kompleksy.

Polskie kompleksy wynikają z faktycznej słabości występujących tu podmiotów.

Wielkość jaką sobie przypisują jest iluzoryczna.

Uważają oni za święte następujące stwierdzenie: JAKOŚ TO BĘDZIE.

To stwierdzenie, w tym stwierdzeniu zawarta jest cała GŁUPOTA DZIECI TEJ ZIEMI.

Na tym stwierdzeniu w naszym kraju się BUDUJE.

Buduje się co?

Co Panie Wojciechu się buduje w Polsce?

Autostrady, w tych miejscowościach, w których budowniczowie mają najlepsze układy z władzą.

Nie ma układów - inwestycje wstrzymane.

Patologia dalsza - drogi te nie mają ze sobą połączeń wzajemnie - a kogo to do jasnej cholery obchodzi.

Liczą się pieniądze, pieniądze Panie Wojciechu, pieniądze w skali MIKRO.

Liczy się tylko to, czy dany biznesmen, dana grupa zarobiła odpowiednio wysoko, tak wysoko, aby inni biznesmeni, inne grupy z zazdrości szalały.

Taka jest pańska Polska AD2011, a będzie gorzej, tylko gorzej, lepiej już było, teraz czeka nas real, koniec miesiąca miodowego w Unii Europejskiej, której faktycznie już nie ma.

Koniec z funduszami spójności, na wyrównanie szans, na infrastrukturę.

Teraz możemy liczyć tylko na siebie.

Pan liczy na PO.

SZCZERZE WSPÓŁCZUJĘ PANU.

Niechybnie się Pan zawiedzie.

Zawiedziecie się wszyscy, którzy jeszcze macie jakieś nadzieje.

Jeżeli już chcecie liczyć na PO, bo nie dopuszczacie prawdy o tej formacji do siebie, to liczcie chociaż na PO Grzegorza Schetyny.

Ten biznesmen przynajmniej rozumie jak się robi interesy, może choć trochę na tym również skorzystaliby inni.

Mnie osobiście wydaje się, że przytłaczająca większość obywateli, oprócz tych, którzy dotychczas zagłosowali na PO przez pomyłkę, oddaje w wyborach swój głos na tę formację z następującego powodu: mianowicie posiadają zaniżoną samoocenę.

Poczucie niższej wartości potrzebuje kompensacji.

Dobrze to rozumieją stratedzy PO od socjotechniki.

Utworzyli na potrzeby swojego biznesu taki wizerunek swej machiny do gromadzenia kapitału, czyli partii PLATFORMA OBYWATELSKA, że ma on kojarzyć się z czymś lepszym.

Ma kojarzyć się z wyższą wartością.

Te wartości są następnie konfrontowane z tymi, które starali się wdrukować społeczeństwu, jako należące do ugrupowania Prawo i Sprawiedliwość.

Oczywiście partii PiS oraz samemu prezesowi dokleja się wizerunek najohydniejszy z możliwych, przypisując mu wszystko co da się tylko pomyśleć jako negatywna przywara.

Ten mechanizm powoduje utrzymywanie się w społeczeństwie relatywnie wysokiego poparcia dla partii rządzącej i to poparcie utrzymuje się rekordowo długo.

Czy jednak społeczeństwo w nieskończoność będzie pozwalało sobą manipulować, czy prawda da znać o sobie w odpowiednim momencie.

Jak długo jeszcze za pomocą sztuczek socjotechnicznych uda się partii D.Tuska utrzymywać przy władzy?

Czy istnieje sytuacja krytyczna, która może odwrócić ten stan rzeczy?

Tak owszem w nieskończoność nie da się tego utrzymać, Węgry są przykładem.

Czeka nas sprawdzian dojrzałości w nadchodzących wyborach, ci którzy kolejny raz dadzą się zwieść, ściągną nieszczęście na siebie samych, jednak jeszcze też na innych.

Inni będą musieli przez ich naiwność cierpieć.

Jeśli Pan, Panie Wojciechu jest naiwny, to bardzo mi przykro, ale przepraszam ja nie mam ochoty cierpieć przez pańską naiwność.

Tę lekcję cierpienia z powodów jakie wykazałem powinniśmy wszyscy mieć już za sobą drogi mlb,wladz,muls,Filut.

Zakończcie swoje żenujące wzory zachowań.

Ponawiam apel:

Zdajcie sprzęt.

Zróbcie sobie wolne, zajmijcie się w końcu tym, co zawsze odkładaliście na póżniej, właśnie teraz jest to póżniej, teraz zróbcie to, spełnijcie swoje najgłębsze marzenia, a prowadzenie spraw państwa zostawcie tym, którzy się na tym znają, Wy natomiast wróćcie do swych wyuczonych zawodów, do historii, do klubów sportowych, do prac fizycznych/malowanie/

Tam jest Wasze miejsce.

Pozdrawiam.

P.S.

wladz

Gdzie byłeś tyle czasu do jasnej cholery?

Dzieciaki obniżyły poziom zakładki pod Twoją nieobecność.

nic się nie zmieniło pieprzysz bez sensu

Wyjątkowa menda z tego Hofmana. Chociaż czy ja wiem? Prezes jakoś dziwnie przyciąga takich padalców.

prostytutki ostatniego sortu stoją przy drodze, męskie przy prezesie

Filut

Co pracownik społeczny chciał przez to powiedzieć?

Hofman zły?

Rydzyk zły?

Olejnik dobra?

Ale dla kogo?

DLA KOGO DOBRA?

Dobra dla ugrupowania będącego dziś u władzy.

Taką ma pracę.Wszyscy dążymy do najwyższej jakości w pracy, więc czy możemy mieć pretensję do M.Olejnik, że się stara i przykłada wykonywać ją najlepiej jak potrafi?

Każda stacja chciałaby mieć Panią Olejnik u siebie, bo zapewnia to dużą oglądalność.

Pani Monika niewątpliwie poradziłaby sobie z ewentualnym dociśnięciem do muru polityków tej opcji, która dana stacja miałaby w agendzie dociskać.

Dziś są to politycy PiS, jutro mogą to być politycy innej partii.

Praca jak każda inna, pracownik mediów, ot to.

To że Rydzyk powiedział, to walka wewnętrzna, kto tego nie rozumie - piaskownica czeka.

Ile macie walki wewnątrz małżeństw, rozwodów ile jest, walki w rodzinie to historia dziejąca się od samego zarania ludzkości.

Rydzyk przelicytował.

Giertych przegrał, nie ma go w polityce.

Teraz w sądzie szuka zemsty.

Kaczyńscy mają wielu wrogów, również wewnętrznych, Dorn też miał okres słabości i co z tego?

To tylko jałowa dyskusja, z której nic po za igrzyskami z niej nie wynika, drogi użytkowniku społeczny.

Chcesz się wykazać to proszę, masz cały świat przed sobą pokaż Całemu Światu jaki jesteś wielki, tak jak Adam Małysz jest wielkim rajdowcem, pracującym dla stacji RMF FM.

W której to stacji lżono z prezydenta gdy był nim św.pam Lech Kaczyński.

Wstyd.

Panie Wojtku

Szczerze pozdrawiam Pana.

Pan w miarę postępujących swych wpisów, coraz bardziej odkrywa się, jako umiarkowanie, ale jednak coraz wyrażniej jako zwolennik tego co jest.

Zakończcie swoje żenujące wzory zachowań.

- Gorąco apeluję o prztłumacznie na język polski.

Też chciałbym wiedzieć co autor miał na myśli "w tmacie Pana Wojtka".

- Wzorów zachowań nie można zakończyć.

Można np. zaniechać posługiwania się nimi.

Polecam lekturę elementarza.

Żenujący brak umiejętności posługiwania się językiem polskim świadczy o ignorancji i nie licuje z osobą przepojoną patriotyzmem i wyrażającą głęboką troskę o losy ojczyzny.

P.S.

Ponawiam pytanie - co rząd PiS zrobił dla ratowania stoczni?

Konkrety proszę.

Nie znudzi ci się pisanie tylu głupot?

Otwórz TVN 24 albo gazetę wyborczą, może być też RMF FM.

Tam znajdziesz wiedzę.

Tak Filut masz rację

Wiesz oczywiście kto jest winny tej sytuacji.

Konkrety

Nikogo rząd PiS nie okłamał - konkretnie.

To że Rydzyk powiedział, to walka wewnętrzna, kto tego nie rozumie - piaskownica czeka.

Ile macie walki wewnątrz małżeństw, rozwodów ile jest, walki w rodzinie to historia dziejąca się od samego zarania ludzkości.

Rydzyk przelicytował.

Giertych przegrał, nie ma go w polityce.

Teraz w sądzie szuka zemsty.

Kaczyńscy mają wielu wrogów, również wewnętrznych, Dorn też miał okres słabości i co z tego?

Wstyd.

Walka wewnętrzna... :)

NO jak taka jest rodzina pisowska, że jeden drugiemu w afekcie, ba!- z miłością wręcz życzy, jeszcze z mocą urzędową duchownego, by poddał się eutanazji, to nie zazdroszczę. Powiem więcej: dla mnie to rodzina / małżeństwo patologiczna/e. I chodzi właśnie o to, że 'dzieci' takiej rodziny czy małżeństwa po prostu uznają patologię za normę (vide Twoje wypowiedzi, vide cytaty z Hofmanna w rozmowie z M. Olejnik).

Faktycznie: wstyd.

Powrót po dłuższej przerwie...

Pani Monika niewątpliwie poradziłaby sobie z ewentualnym dociśnięciem do muru polityków tej opcji, która dana stacja miałaby w agendzie dociskać.

Dziś są to politycy PiS, jutro mogą to być politycy innej partii.

Praca jak każda inna, pracownik mediów, ot to.

Chcesz się wykazać to proszę, masz cały świat przed sobą pokaż Całemu Światu jaki jesteś wielki, tak jak Adam Małysz jest wielkim rajdowcem, pracującym dla stacji RMF FM.

W której to stacji lżono z prezydenta gdy był nim św.pam Lech Kaczyński.

Wstyd.

Red. Olejnik radzi sobie z dociśnięciem do muru każdego polityka, każdej opcji, który merytorycznie jest nieprzygotowany do dyskusji.

Z kategorią hipokrytów, kłamców, miałkich moralnie i niedojrzałych lalusiów poradzi sobie nawet średnio rozgarnięty licealista. Nic nie poradzę na to, że tych ostatnich w PiSie dostatek.

Wystarczy, że Adam Małysz "popracuje" dla stacji Radio Maryja, w której lżono św. pam. Marię Kaczyńską, małżonkę św. pam. prezydenta Lecha Kaczyńskiego, to już będzie cacy?

Wstyd!

P.S.

747, co zrobił dla ratowania stoczni rząd PiS?

Konkrety proszę.

Napisałem Ci

Rząd PiS zastał określoną sytuację.

NIE SPRZEDAWAŁ STOCZNI, KOMUŚ KOGO NIE ZNA, I KOGO NIE MA.

To że rząd PiS nie rozwiązał wszystkich problemów to nie znaczy że żle działał.

Na pewno nie dopuściłby do tego, by te stocznie w warunkach światowego kryzysu, gdzie inne państwa Unii dotowały banki i przedsiębiorstwa, ażeby upadły.

Czy znalazłby inwestora rząd PiS, nie wiem ale nie czyniłby szopki na użytek wyborów wtedy.

Próbujesz Filut bronić strategii "inwestora katarskiego"?

To że rząd PiS nie rozwiązał wszystkich problemów to nie znaczy że żle działał.

747, czy Twoim zdaniem jest szansa że powyższe zdanie może być prawdziwe w przypadku jakiegoś innego rządu, którego premierem nie jest Jarosław Kaczyński? Nie koniecznie u nas, może być w Nowej Zelandii albo choćby na Księżycu.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Adam Małysz jest wielkim sportowcem, największym jakiego dane nam było mieć przez ostatnią dekadę.

Pan A.Małysz nie ma zamiaru być bezrobotnym, chce pracować, chce być jeszcze przydatnym, trudno się temu dziwić.

Czyż nie jest jednak właściwą koleją rzeczy, że mistrz zajmuje się wprowadzaniem młodych adeptów w tajniki rzemiosła?

Niestety media wysokonakładowe nie pozwoliły Panu Adamowi zajmować się młodzieżą.

Zaangażowały go do przedsięwzięć natury reklamowo-biznesowych.

Nasz wielki mistrz będzie teraz musiał z narażeniem życia uczestniczyć w zawodach sportów motorowych.

Jednego wielkiego kierowcę już nieomal straciliśmy.

O 70 procent spadła oglądalność wyścigów formuły 1.

Co teraz nas czeka w skokach narciarskich?

Będzie podobnie.

Kto będzie chciał zasiąść przed telewizor i obserwować zawody bez udziału mistrza z Wisły?

Nikt.

Gdyby został trenerem byłoby inaczej.

Tak się jednak nie stało.

Wszyscy jesteśmy tym faktem przygnębieni.

Spadną nakłady na tę dyscyplinę sportu, gdyż K.Stoch to nie to samo co A.Małysz.

Nie pociągnie on tak dużej fali kibiców za sobą.

Co niechybnie odbije się na finansach w tej dyscyplinie sportu.

A w rajdach niedoświadczony A.Małysz spektakularnych sukcesów raczej nie odniesie, podobnie jak M.Pudzian Pudzianowski w sportach walki MMA.

Nie jest to łatwe zakończyć sportową karierę, kiedy było się na ustach wszystkich.

Pan John Rambo ciężko trenuje mimo wieku 62 lata i kręci filmy akcji gdzie uderza jego sprawność fizyczna.

Tak jest niestety w świecie show-biznesu, tam dla wieku nie ma szacunku, albo jesteś młody, piękny i sprawny, albo nie istniejesz w ogóle.

Nasi mistrzowie również w odpowiednio mniejszej skali mają podobny kłopot.

Mogą oczywiście włóczyć się po stacjach i uczestniczyć w programach.

Ale to poniżej godności, robić z siebie pajaca dla pieniędzy, świadczy to o miałkości duchowej, choć paru osobom nie można odebrać szacunku, bo bynajmniej zachowują się z klasą jak np Pan Dariusz Michalczewski, nie zniża się poniżej pewnego minimum, potrafi jakoś utrzymać fason.

Nie mniej to bardzo trudne być młodym u szczytu powodzenia i kończyć karierę sportową.

Nie ma czego zazdrościć.

Przeżywają koszmar ci Panowie.

Muszą zacząć żyć na nowo.

Powodzenia.

747, znowu o Małyszu? Za długie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.