Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

To co widać za Preziem to ruiny i zgliszcza IV Rzeczypospolitej.

Zgliszcza i ruiny owszem widać ale niestety w innym miejscu, na wielu inwestycjach, budowach, niedokonanych a koniecznych reformach itd.

Zgliszcza i ruiny widać jednak przede wszystkim w tzw "Europie", do której to niby aspirują już jednak z coraz mniejszym na szczęście zapałem Wasze tzw "elity" oraz ich wyborcy, czyli młodzi i głupi.

Powstanie Europy dwóch prędkości stało się faktem, a to dopiero początek, najlepsze przed nami.

Jak to się wszystko rozpadnie to co wtedy panie Wojciechu?

Może powrót do koncepcji św pam.Lecha Kaczyńskiego jednak?

P.S.

Kiedy Prezydent Lech Kaczyński podpisywał traktat, pióro już wiedziało jak to się skończy i odmówiło posłuszeństwa, to był znak.

Telewizja już podaje oficjalnie informacje, że Europa to fikcja /TVP INFO, centrum A.Schmita/

a zwiazalibysmy sie z litwa i gruzja.jako mocarstwo.

Nic nie dzieje się z dnia na dzień, a już na pewno mocarstwa nie wyrastają tak szybko.

Historia się jednak jeszcze nie skończyła i przyszłość istnieje, ale istnieje ona pomyślna tylko dla tych, którzy umieją trafnie przewidzieć jej bieg.

za daleko...kurdupel wytrzyma ale biały koń padnie

Jarosław Kaczyński jest dziś i dziękujmy za to Bogu.

Problem zacznie poważnieć kiedy Jego zabraknie i zostaniemy sami, bez Wodza.

niech poda numery totolotka

Numery podawała mnie, trafiałem, ale mniejsze wygrane.

Jaro

Masz rację, nie kopmy leżącego Tuska.

Dokąd nas prowadzisz panie Premierze Tusk?

Rozpieprzył pan stosunki z USA, rozpieprzył pan stosunki z Chinami, Unia Europejska rozpieprza się podczas pańskiej prezydencji, czyżby zostało nam tylko ZSRR, panie Premierze, ale przecież to już było, była przecież Solidarność, wyzwolenie się uścisku sowieckiego, a może to tylko tak się wszystkim wydawało?

Numery podawała mnie, trafiałem, ale mniejsze wygrane.

no właśnie , małego obstawiasz i małe wygrane

ja mierzę globalnie ,niech poda numery....sprawdzimy czy istnieje zależność

747

Przyznaj,jaja sobie robisz!

Ale w jakiej sprawie?

Jarosław Kaczyński nie będzie żył wiecznie, a jest On jedynym gwarantem demokracji w Polsce.

Takiej demokracji jaka jest choćby w Wielkiej Brytanii, wielokrotnie powoływał się na tamte wzory, jak teraz na tym tle wyglądają rządy tego watażki Donalda Tuska?

Afera medialna w GB, pokazała jak powinna zachować się osoba na której koncentruje się choćby cień podejrzenia o niedopełnienie obowiązków czy nadużycie.

W Polsce przeszłoby by to bez absolutnie żadnego echa.

Przykładów starczyłoby na niezły książkowy rozdział.

To pokazuje młodym wykształconym, jak wygląda ich wykształcenie, jaki jest kierunek tego wykształcenia.

Pokazuje też, odkrywa kto za ich wykształcenie się zabrał, kim ten ktoś jest naprawdę.

Naprawdę jest aktorem z filmu "Nocna zmiana", reżyserowanego przez ośrodki.

faktycznie taki wodz przyda sie zeby narod ...weselic.W cienzkich czasach.Niech mu bozia tylko zdrowia doda...psychicznego.I niech sie trzyma.Jego czas nadchodzi.w krypcie.

Zobaczymy wkrótce jak rozwiązany będzie problem przywództwa w Polsce.

Jak rozwiązany został na poziomie Prezydenta Polski to właśnie obserwujemy i widzimy skutek.

Żenada.

Leń jako Premier III RP to brzmi jak? - dumnie?

Żenada II.

no właśnie , małego obstawiasz i małe wygrane

ja mierzę globalnie ,niech poda numery....sprawdzimy czy istnieje zależność

Obstawiam prawdę.

Nie jest żadnym punktem honoru chełpić się wygraną w totolotka, oczywiście w Waszym Świecie gdzie pieniądz jest przedmiotem kultu i bóstwem to byłby powód do dumy na całe życie - zobaczcie ile mam kasy i co mogę zrobić, gdzie wy tu do mnie pasujecie, to nowomowa Waszych elit nowobogackich z rodzinami na wsi.

747 dlaczego własne gniazdo kalasz...patryjoto Ty.

Śpisz do siedemnastej?

Zmartwychwstałeś czy cóś?Zakopali cie,czy ze wstydu sie zapadłeś numerek..pod ziemie?

A powiedz wodzunia widziałeś na fotkach?Jaki jezd przystojny!Gdzież do niego główny POpaprywny...pasuje.

Jakie ładne mu ocka zrobili..świecące.

Obstawiam prawdę.

Nie jest żadnym punktem honoru chełpić się wygraną w totolotka, oczywiście w Waszym Świecie gdzie pieniądz jest przedmiotem kultu i bóstwem to byłby powód do dumy na całe życie - zobaczcie ile mam kasy i co mogę zrobić, gdzie wy tu do mnie pasujecie, to nowomowa Waszych elit nowobogackich z rodzinami na wsi.

niestety za mało w kurduplu miejsca na prawdę.Dobrze radzę wybierz większego.

za wygraną kupię forum i zostaniesz moderatorem....wszystko w trosce o twoje zdrowie.

Tusek większy jest to i kłamstewek więcej się mieści, a dokoła pewnie tylko aureola z g...o prawdy.

Prezes jest mniejszy ale za to bardziej aerodynamiczny.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

jako ze nie wiem jaki naprawde jezdem powiem ci- to czekam.Modzewek to nie zaden tuz ani tusk, tylko blazen.Nie ma wysilku..numerek.z nim.Z tobom jezd cienzko.Ale to chiba ajkiu wysokie.

moje.

Ty muls błazna poszukaj sobie w rodzinie,chociaż co masz szukać...wystarczy lustro i jedno w nie spojrzenie...twoje.Ta cała filozofia twoja przez psa własnego pisana..jezd.Jeszcze troche a z Jaruzela zrobisz-Bohatera.

modrzew47

Nie bez powodu pytałem Cię kiedyś o wzmacniacz, dziś już pewnie wiesz że nie kupuje się niemieckich sprzętów AGD, ja wiedziałem to od zawsze i tym się różnimy że ja wiem, a Ty się musisz przekonać.

Dziś wiesz, że kupuje się Dynaudio, ale kable jakimi je łączysz odbierają Ci komfort odsłuch tej fantastycznej marki, która w tym momencie uprzyjemnia mi pisanie tu.

I znów to samo, ja to wiem i wiedziałem od zawsze, a Ty się dopiero o tym przekonasz.

To Twoja sytuacja.

Jarosław Kaczyński to jedyny polityk w Polsce światowego formatu.

Ja to wiem i wiedziałem od czasu jak Go pierwszy raz w życiu zobaczyłem w telewizji, zwłaszcza w zestawieniu z innymi, inni dopiero się muszą o tym przekonać, po prostu potrzebują czasu.

To tak samo jak z św.pam L.Kaczyńskim, dopiero po Jego śmierci kiedy w TVN pokazano Go jako szczęśliwego człowieka, kochającego męża i ojca, ludzie dopiero w tym czasie zrozumieli jakiego Prezydenta mieli, ja wiedziałem to od zawsze.

Po prostu może być tak, że nie trzeba się budzić z ręką w nocniku.

i mam nieodparte wrazenie jak go czasami slychac, ze jako jedyny z tej plejady towarzyszy ma poczucie honoru.I to duze.Nie była to łachmyta i mysle ze zdawał sobie sprawe co robi i JAK za to zapłaci.Nawet gdyby nie było woli interwencji rosjan, to szansa na duzą tragedie w Polsce była ogromna.

Rzeczywiście łachmyta nie była,tylko kawał sku.wiela,wyrachowany do granic możliwości i do takich samych granic obkuty w różnych szkołach Moskiewskich.

Zaraz tej nie byłej łachmycie przypiszesz wstąpienie do UNII a najepiej obdarz go jeszcze upadkiem komuny.Dzięki niemu do tragedii nie doszło i orderów mu trza a nie sądów...Kanalii.

niestety za mało w kurduplu miejsca na prawdę.Dobrze radzę wybierz większego.

za wygraną kupię forum i zostaniesz moderatorem....wszystko w trosce o twoje zdrowie.

Chcesz bym dla Ciebie pracował? W końcu doczekałem się jakiś konkretów.............

Na sprzętach AGD widać numerek sie nie znasz.Jedne z najlepszych to własnie Niemieckie(Gaggenau,Miele)co do kabli,które posiadam to są OK do Dynaudio,co do wzmacniaczy to nie mam Niemieckich,co do Kaczyńskiego to zwykły nieudacznik(sorry),który obstawić się nawet ludźmi nie potrafi.Razem z Tusiem robią polaków w wała(muls)polaryzacją.Nie nabieram się na taką politykie.

jak to mowia kurdupel- wszystko w jednym.jak masc na porost, na lupiez i na siwizne.jednoczesnie.

modrzewku i na krola polski..zapomniales.

za jezuska.

Wystarczy,ze ty pamiętasz...nie odpuścisz puki nie zostanie.

747 zdaje się popierać polski przemysł(jesteśmy największym producentem AGD), jeśli chodzi o audio to może gruzińskie?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.