Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Cimoszewicz Włodzimierz, ostro zaatakował min obrony B.Klicha.

W TVP INFO powiedział, że powinien on podać się natychmiast do dymisji po katastrofie.

A jakby tego nie uczynił to on jak byłby szefem rządu zdymisjonowałby go sam natychmiast.

Zawsze pisałem i żona mi dyktowała, że takiego zaprzaństwa jakiego obecnie jesteśmy świadkami najnowsza historia nie zna, komuniści jawią się w porównaniu z motłochem PO jako mężowie stanu wręcz.

Żenada.

Skoro tak szanujesz byłego prezydenta pamiętaj o tym:

"Ryszard Krauze jest jedynym biznesmenem, o którym Lech Kaczyński i jego brat Jarosław publicznie wypowiadają się życzliwie, także teraz, mimo słynnej wypowiedzi Mariusza Kamińskiego."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

(artykuł z 2007 roku)

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Nie napisałem nic złego co bezpośrednio dotyczy pana Krauze.

Pan Krauze mógłby potwierdzić bądź zaprzeczyć pod przysięgą wersję jaką podaje pan Kaczmarek, co tu ma do rzeczy status pana Krauze?

Platforma najnormalniej boi się i nie chce się narażać salonowi, nie dopuści więc do takiej sytuacji, gdyż byłby to niebezpieczny precedens, nie na rękę również innym beneficjentom okrągłego stołu pełnego kasiory.

Krauze rzeczywiście musi być wporzo skoro wygrywał przetargi w NIK za prezesury L. Kaczyńskiego. Kto go w takim razie załatwił? Zbysiu Ziobro z Kamińskim urwali się ze smyczy i chcieli załatwić Kaczorów? To w sumie do teorii spiskowych się nadaje :-).

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Cimoszewicz Włodzimierz, ostro zaatakował min obrony B.Klicha.

W TVP INFO powiedział, że powinien on podać się natychmiast do dymisji po katastrofie.

A jakby tego nie uczynił to on jak byłby szefem rządu zdymisjonowałby go sam natychmiast.

Zawsze pisałem i żona mi dyktowała, że takiego zaprzaństwa jakiego obecnie jesteśmy świadkami najnowsza historia nie zna, komuniści jawią się w porównaniu z motłochem PO jako mężowie stanu wręcz.

Żenada.

Cimoszewicz będzie lizał odbyt każdemu, kto mu cokolwiek zaoferuje, bo on wybitnie ambitny jest. Zastanawiam się dlaczego nagle przestał miłować PO - widocznie materiały Kostka Miodowicza okazały się gówno warte, a zaczął ponownie miłować SLD. Tylko co na to żubry powiedzą? A ty "747' to normalnie pantoflarz jesteś, żona ci dyktuje...I to głupio - bo z Cimoszewicza taki komunista (lewicowiec) albo mąż stanu - jak z żubrzej dupy trąba.

Osobiste urazy do Cimoszewicza to sobie możesz obnosić, ale w tym wypadku ma racje i każdy głupi to widzi.

Święte słowa.

Moja żona jest wybitnym politologiem i ma właściwości nie mylenia się w ocenie, co jest argumentem do brania jej słów pod uwagę.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Osobiste urazy do Cimoszewicza to sobie możesz obnosić, ale w tym wypadku ma racje i każdy głupi to widzi.

Racje to on ma - tylko o konieczności dymisji Klicha inni politycy mówili dużo wcześniej - w tym czasie Cimoszewicz umizgiwał się do PO. Dla mnie jest polityk skończony i każdy, nawet głupi, powinien to dostrzec.

Święte słowa.

Moja żona jest wybitnym politologiem i ma właściwości nie mylenia się w ocenie, co jest argumentem do brania jej słów pod uwagę.

A ty jesteś mężem swojej żony.

Racje to on ma - tylko o konieczności dymisji Klicha inni politycy mówili dużo wcześniej - w tym czasie Cimoszewicz umizgiwał się do PO. Dla mnie jest polityk skończony i każdy, nawet głupi, powinien to dostrzec.

A co, miał Napieralskiemu do d... wchodzić? Wiem, że byłoby łatwiej bo tam już wazelina przygotowana ale w środku straszny ścisk no i Miller przy wlocie pilnuje.

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

A co, miał Napieralskiemu do d... wchodzić? Wiem, że byłoby łatwiej bo tam już wazelina przygotowana ale w środku straszny ścisk no i Miller przy wlocie pilnuje.

Platformie Obywatelskiej się wciskał, bez smarowania - mimo, ze przy okazji go odb...li publicznymi groźbami Miodowicza. A teraz co Napieralskim już się nie brzydzi? Chyba nie jesteś taki naiwny, żeby nie dostrzegać w tym ręki byłego Kwaśniewskiego. Miler nie "przy wylocie" tylko na wylocie - jak sobie nie poradzi tam, gdzie partia go postawi - to będzie out!

747 <- masz racje, ide pobiegac :-)

po przeczytaniu nizej zlinkowanego artykulu, postanowilem, ze jednak zaglosuje ponownie na formacje Donalda Tuska. Tak wielkie sukcesy jego rzadu powinny zostac docenione. Polecam lekture.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ale smierdzi ochydnym klamstwem i proba manipulowania opini publicznej do swoich interesow!

To ze Iran jest wrogiem USA to nie oznacza ze wspolpracuje z Al Kaida.

To tak jak przed paroma dniami - al kaida zrobila zamachy w Oslo - same klamstwa.

Ukryta Zawartość

A co dzieje sie z moim przyjacielem Melomanem?

A witam, witam.

W porównaniu z parą jaruś-zbysio osobnik sr...cy sąsiadowi na wycieraczkę i proszący go potem o papier toaletowy to szczyt taktu. Chciałbym dożyć czasów, kiedy w Polsce odbędzie się proces kaczystów zakończony sprawiedliwym wyrokiem i obejrzeć w TV reportaż z egzekucji winnych. Mam nadzieję, że Unia Europejska po zapoznaniu się z dokonaniami pisu - w drodze wyjątku - będzie optowała za wydaniem w tym przypadku wyroków śmierci.

"B. premier, szef PiS Jarosław Kaczyński i europoseł, b. minister sprawiedliwości Zbigniew Ziobro zdecydowali się złożyć akt oskarżenia przeciwko posłowi Kazimierzowi Kutzowi w związku z jego słowami "oni zamordowali niewinną kobietę".

Kutz odniósł się w rozmowie z "Newsweekiem" m.in. do reakcji liderów PiS na raport komisji śledczej, która badała okoliczności śmierci Barbary Blidy i na zapowiedź wniosku o postawienie Kaczyńskiego i Ziobry przed Trybunałem Stanu.

Powiedział wtedy m.in.: "mogliby tak mówić, gdyby nie chodziło o tragedię ludzką. Oni zamordowali niewinną kobietę! To, co wczoraj powiedzieli, jest haniebne. Kaczyński stroi jakieś żarty o Syberii, a Ziobro udaje głupka i traktuje - nawet teraz - Barbarę Blidę jak przestępcę. Świadczy to o strachu i braku jakiejkolwiek klasy. Ich postawa demaskuje ich do końca. Ja się wstydzę, że muszę to komentować. To jest żenujące. Okropni ludzie, okropni"."

Od strony prawnej winny tej tragedii jest mąż pani Blidy, który miał obowiązek prawny zabezpieczyć broń, która była jego wraz z uprawnieniem do jej użycia, a nie jego żony, nie wolno było nikomu oprócz niego użyć tej broni, ani nie powinien nikt inny poza nim mieć do tej broni dostępu, pod rygorem prawnym.

Marek Rosiak zginął w Łodzi zastrzelony przez byłego członka PO, zdrowego psychicznie lecz zmotywowanego ideologią dorżnięcia watach.

Wyleciał ze stanowiska z wilczym biletem.

Nie był ministrem ani jeden dzień dłużej ponad moment, w którym pokazał kim jest.

W rządzie PO nie ma takich zdarzeń, gdzie premier reaguje na złą pracę ministra.

Stąd Polska się wali cała jak długa i szeroka.

PiS to partia wspaniałych ludzi, gdzie władza jest pojmowana jako misja, a ludzie ją sprawujący są kryształowo czyści.

Ta czystość pochodzi z prania brudów, w trakcie procesu prania, partia jest coraz czystsza, brud puszcza i to co pozostaje zaczyna lśnić.

PO z kolei przyjmuje brud, staje się z upływem czasu coraz bardziej zanieczyszczone, wszystko się do niej klei, klei się z brudu.

Ostatnio klei się element lewicowy postkomunistyczny, klei się i przysycha, to symptomatyczne.

Przyjdzie moment, że będzie tak brudne, że zacznie śmierdzieć, choć już zapach jest nieświeży.

Wtedy nikt nie będzie chciał przebywać w tym cuchnącym otoczeniu.

Zobaczysz, że wspólnie doczekamy tego dnia, to będzie Wielkie Święto.

Będzie trzeba sprzątać ten brud, dużo ludzi znajdzie przy tej czynności zatrudnienie, taki zastaną bałagan po PO.

PiS to partia wspaniałych ludzi, gdzie władza jest pojmowana jako misja, a ludzie ją sprawujący są kryształowo czyści.

Ta czystość pochodzi z prania brudów, w trakcie procesu prania, partia jest coraz czystsza, brud puszcza i to co pozostaje zaczyna lśnić.

jest zbyt i proszek do prania drożeje

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.