Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

[quPrzecierz to oczywiste, PO che też u siebie czyli TVN, co tak

Tusk wyraźnie zaprosił wszystkie media do przedstawiania propozycji debaty. Ponieważ pytanie zadawała dziennikarka z TVN24 rzucił , że tez może go zaprosić. Odpowiedz była, że ona jest tylko prostą dziennikarką...

Pozory trzeba utrzymywać przecież Tusk to inteligentny leń. Chyba nie negujesz tego, prawda?

jak dla mnie typowe odwracanie kota ogonem i zaprzeczanie faktom.

Dla ciebie zrobię wyjątek i potwierdzę, tak odwracasz kota ogonem.

Innych zaproszeń nie słyszałem.

To nie moja wina.

Przy okazji pojawił się nowy warunek: "Debatować możemy, jak Platforma Obywatelska przedstawi program".

Bez programu i pomysłu na II kadencję o czym debatować z platformą?

Chyba, że obowiązuje "program" sprzed 4 lat czyli od nowa "leżymy dalej samo się zrobi".

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Coś jak Hofman i Prezes, boją się w telewizji wystąpić? To jak chcą rządzić jak boją się mediów? Krajem też chcą rządzić ze swojej siedziby?

To wyjaśnia czemu się dużo mówi o PiS, a PiS sam nie wiele może powiedzieć. Media mają do spółki rządzić z PiS?

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Najnowszy sondaż CBOS pokazuje, że 60 procent ankietowanych dobrze ocenia Prezydenta RP Pana Bronisława Komorowskiego. I tu dane, od których 747 powinny zęby rozboleć. Takiego samego zdania jest 44 procent zwolenników PiS i aż 40 procent tych co głosowali na Jarosława Kaczyńskiego w wyborach prezydenckich.

Dziś debata w Polsacie i Polsacie News, na 19:10 premier D.Tusk zaprosił wszystkich szefów ugrupowań sejmowych do Polsatu.

Ciekawe, wiem że P.Graś jest cieciem u Niemca, ale że premier pracuje dla prywatnej stacji telewizyjnej - to prawdziwy news!

PO, PSL - będą debatować, co zrobić aby pozostało status quo aby nie dzielić się władzą z resztką po SLD, nie wpuścić nikogo nowego do sejmu i senatu, oraz przede wszystkim nie dopuścić do dobrego wyniku PiS.

Ciekawa debata się zapowiada - postkomuniści jak coś wymyślą to musi być co najmniej śmieszne.

Żenada.

Najnowszy sondaż CBOS pokazuje, że 60 procent ankietowanych dobrze ocenia Prezydenta RP Pana Bronisława Komorowskiego. I tu dane, od których 747 powinny zęby rozboleć. Takiego samego zdania jest 44 procent zwolenników PiS i aż 40 procent tych co głosowali na Jarosława Kaczyńskiego w wyborach prezydenckich.

B.Komorowski przypominam że został wybrany przez nieporozumienie.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Przecież napisali, że 60% ankietowanych, ktoś wie ilu ich było?

Skoroś ciekaw to proszę bardzo:"Badanie "Aktualne problemy i wydarzenia" przeprowadzono w dniach 18-24 sierpnia 2011 roku na liczącej 1051 osób reprezentatywnej próbie losowej dorosłych mieszkańców Polski."

Brawo panie premierze, brawo panie wicepremierze, - spotkaliście się na debacie, - sukces!

To wielkie święto demokracji, na kilka tygodni przed wyborami, przywódcy koalicji będą przepytywać się z czego?

Programu aktualnego PO nie ma, więc o czym będą rozmawiać?

Żenada.

Pośmiewisko.

Ten kraj, który godzien jest nazwy Polska to 25-35 % składu dzisiejszej populacji, pozostała populacja, to naleciałości narzucone przez wrogów Polski w celu jej wewnętrznej dezintegracji, podziału, następnie osłabnięcia i w końcu rozbicia, czyli zgodnie z metodologią postępowania naszych zaciekłych wrogów.

Możesz przedstawić podstawę takich wyliczeń oraz definicję formuły "Ten kraj, który godzien jest nazwy Polska..."?

P.S.

Jeżeli pieprznąłeś tylko tak sobie od niechcenia "z głowy", to nie podawaj tych wyliczeń i definicji.

Wydaje mi się, że dobrze się stało, premierzy mogli swobodnie debatować w zgodzie i wzajemnym zrozumieniu.

Po za tym, PO po wyborach będzie realizowało dotychczasowy program, który był już wielokrotnie omawiany.

Najwidoczniej PiS chce rozmawiać o programie , który wcale nie istnieje.

Filut

Jesteś przewidywalny, założyłem się, że będziesz oczekiwał takich danych.

Są takie wyliczenia, ale wybacz, nie pamiętam miejsca, w którym były one dostępne.

Podpowiem że była to analiza historyczna, dotycząca przepływu ludności na przestrzeni dziejów, oczywiście dane były przybliżone, uprzedzając Twoje pytanie o rozliczenie co do jednego obywatela, czego należy się po Tobie spodziewać w sposób oczywisty, potwierdzony w przeszłości mnóstwo razy.

P.S.

Rozliczcie się PO za cztery lata rządów.

Filut

Jesteś przewidywalny, założyłem się, że będziesz oczekiwał takich danych.

Są takie wyliczenia, ale wybacz, nie pamiętam miejsca, w którym były one dostępne.

Podpowiem że była to analiza historyczna, dotycząca przepływu ludności na przestrzeni dziejów, oczywiście dane były przybliżone, uprzedzając Twoje pytanie o rozliczenie co do jednego obywatela, czego należy się po Tobie spodziewać w sposób oczywisty, potwierdzony w przeszłości mnóstwo razy.

P.S.

Rozliczcie się PO za cztery lata rządów.

Znowu mnie rozczarowujesz. Skoro podajesz zaledwie przybliżoną wartość procentową "25-35 %" to wiadomo, że nie ma co oczekiwać rozliczenia "co do jednego obywatela". Nie dziwi mnie jednak, że swoją miarą usiłujesz mierzyć innych. Czyli mamy jasność, że nie wiadomo o co chodzi, zwłaszcza "na przestrzeni dziejów".

Może jednak będziesz w stanie zdefiniować tę swoją formułę. Wcześniej pytałem ale zapewne zapomniałeś.

PiS bardzo lubi rozmawiać o rzeczach, które nie istnieją.

No tak, teraz czapka niewidka jest w rękach PO.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Dzięki wielkie, warto wiedzieć ilu ludzi wystarczy, aby reprezentować poglądy wszystkich Polaków.

No widzisz! Nawet na bocznicy można się czegoś nauczyć. Zapamiętaj liczbę tysiąc bowiem pojawia się w wielu badaniach.

Jestem Europejczykiem.

"służne"media wyrób pożądany

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Filut

Barcelona prowadzi jak dotąd 1:0.

Wiem, Messi...

A umiesz napisać co to jest i co miałeś na myśli pisząc wcześniej: "Ten kraj, który godzien jest nazwy Polska..."?

Czy udasz, że nie wiesz o co chodzi jak to już wielokrotnie bywało?

W końcu udało mi się napisać coś, co nie zostało zakwestionowane.

Wielu ludzi nazywa siebie Polakami, zupełnie nie mając w rzeczywistości pojęcia, jakie jest prawdziwe rozumienie tego słowa, tej nazwy.

Jeszcze więcej osób, zupełnie przekręca to znaczenie, kojarząc je z cechami nie mającymi rzeczywistego odniesienia do Polskości.

D.Tusk jest tą osobą, która nie rozumie znaczenia słowa Polska, gdyby to rozumiał, nigdy nie pojawiłby się na naszej scenie politycznej, ani on, ani jemu podobni, typu PSLSLDPO.

Honor, to fundament, na którym można zbudować pomyślność kraju.Tylko J.Kaczyński ma do swojej dyspozycji tą cechę, dlatego jest znienawidzony, gdyż nie skundlił się jak jego przytłaczająca większość "konkurentów", konkurentów tylko z nazwy, bo w rzeczywistości to śmiertelni wrogowie.

Działalność J. Kaczyńskiego, jego historia i uczynki pokazują, że brak mu tego fundamentu, który tak rozpaczliwie, wbrew oczywistości próbujesz Kaczyńskiemu przypisać.

To taki sam kundel jak inni.

747, "koń jaki jest każdy widzi". Nie pomogą tu zaklęcia i mantry.

Pobożne życzenia, ale to niestety nie koncert życzeń.

Prezes wykonywał tylko takie ruchy w polityce, jakie nakazywała określona sytuacja, a ta była zawsze wynikiem działań ludzi, o złamanych kręgosłupach moralnych, bezwzględnie dążących do pokonania przeciwnika politycznego, wyeliminowania go.

Obecnie również takie postępowanie jest prowadzone wobec J.Kaczyńskiego, Zbyszka Ziobrę, A.Macierewicza.

Ciąganie po sądach, 11 godzin przesłuchanie, komisje śledcze szukające haków, oskarżające za "atmosferę", cyniczne oskarżanie za wymyślone przewinienia nigdzie nie potwierdzone, wyrokiem nawet ubeckiego sądu, to są działania tych, którzy mają czelność jeszcze oczekiwać aby na takie chwyty prezes J.Kaczyński zachowywał się jak kto?Jak potulny baranek?

Wolne żarty.

Żal mi Was Koledzy, że nie macie w sobie wartości, do których możecie bez wyrzutów sumienia się odwołać, chcąc kogoś skrytykować.

Swoim opisem, przez Was pojmowanej rzeczywistości, dajecie dowód i powody do bezpodstawności Waszych "oskarżeń"

Żeby wymagać coś od drugiej strony, najpierw trzeba być samemu w porządku.

Dlaczego media nie atakują wściekle Donalda Tuska?

Masz Filut na ten temat rzetelną odpowiedź?

Nie ma ku temu powodów?

Przecież jego ludzie "dali znać Cimoszewiczowi" gdzie jest jego miejsce.

Przecież za państwowe pieniądze "kupił" Arłukowicza.

Przecież ......................i tak można do rana.

Żenada.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.