Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Jarosław Kaczyński przegra dzisiejszą debatę z Donaldem Tuskiem.

Chyba jeszcze do ciebie nie dotarło, że dzisiaj debatują wyłącznie normalne partie. Prezes w osobnym pomieszczeniu udziela wywiadu w związku z czym nie może przegrać w czymś w czym nie uczestniczy. I o to w tym wszystkim chodzi.

Jestem Europejczykiem.

Słyszałem przed chwilą w Teleexpresie, słowo debata, dotyczące występu J.Kaczyńskiego w telewizji o godzinie 19 05.

Chyba jeszcze do ciebie nie dotarło, że dzisiaj debatują wyłącznie normalne partie. Prezes w osobnym pomieszczeniu udziela wywiadu w związku z czym nie może przegrać w czymś w czym nie uczestniczy. I o to w tym wszystkim chodzi.

Donalda Tuska zapewne nie będzie i nie uda się skonfrontować poglądów obu polityków.

Słyszałem przed chwilą w Teleexpresie, słowo debata, dotyczące występu J.Kaczyńskiego w telewizji o godzinie 19 05.

Ale to było w sensie batów spuszczonych na de Prezesa. Prezes woli wątpliwe baty od dziennikarzy niż więcej niż pewne od polityków.

Jestem Europejczykiem.

Jarosław Wałęsa miał wypadek motocyklowy, 30 metrów leciał w powietrzu, po uderzeniu w Toyotę.

Wina kierowcy.

A czyja miała być, pasażera???

Jestem Europejczykiem.

Nie udawaj, że nie wiesz kim jest Jarosław Wałęsa.

Masz problemy z logiką. Nie napisałeś który kierowca zawinił, motocykla czy samochodu. Przykładaj się trochę bardziej.

Jestem Europejczykiem.

Jesteśmy obecnie w IIIRP, dobrze wiesz, że celowo nie napisałem kto zawinił.

Nie jestem świadkiem tego wypadku, stąd nie ma mojej oceny kto zawinił.

Opieram się tylko na informacjach z przestrzeni publicznej, mnie dostępnej.

W III RP przyjęła się taka zasada, że winny może być tylko człowiek mniej ważny, niżej stojący w stosunkach społecznych.

Co do tego konkretnego wypadku o winie dotychczas wypowiadała się straż pożarna.

Ciekawe.

Jarosław Wałęsa miał wypadek motocyklowy, 30 metrów leciał w powietrzu, po uderzeniu w Toyotę.

Wina kierowcy.

Wina kierowcy motocykla czy wina kierowcy auta?

Bo jeżeli wina kierowcy auta, to może trafił na takiego, jakiego ma Jarkacz?

Wina kierowcy motocykla czy wina kierowcy auta?

Bo jeżeli wina kierowcy auta, to może trafił na takiego, jakiego ma Jarkacz?

A może takiego, jakiego mają dziennikarze TVN?

Co do tego konkretnego wypadku o winie dotychczas wypowiadała się straż pożarna.

Ciekawe.

Rafał Sułecki z Mazowieckiej Komendy Policji potwierdził, że motocyklem jechał Jarosław Wałęsa; dodał, że europoseł jest w stanie ciężkim, doznał obrażeń wielonarządowych. Kierowcy samochodu nic się nie stało. Jak ustalili policjanci, był trzeźwy.

Według Sułeckiego, to kierowca toyoty spowodował wypadek, wymuszając pierwszeństwo podczas włączania się do ruchu w tym samym kierunku. Wałęsa nie zdążył wyhamować i zderzył się z autem.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Twoim zdaniem ten policjankt jest strażakiem?

Ciekawe.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Teraz jak sprawa jest głośna w całej Polsce, to trudno żeby policja jeszcze spała, ale pierwsze relacje były od strażaków, podobno.

To że kierowca Toyoty wymusił, to mnie nie dziwi.

Ale to było w sensie batów spuszczonych na de Prezesa. Prezes woli wątpliwe baty od dziennikarzy niż więcej niż pewne od polityków.

Zaraz debata z J.Kaczyńskim.

Kaczyński wypadł całkiem dobrze, gorzej wygląda debata czterech z gongiem jak w cyrku.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Nie oglądam tusk vision network więc nie wiem

Kaczor wypadł nieźle choć nie powiedział niczego nowego w sumie

Szkoda tylko, że nie mógł dokończyć 99% zdań no ale takie czasy

Nie oglądam tusk vision network więc nie wiem

Kaczor wypadł nieźle choć nie powiedział niczego nowego w sumie

Szkoda tylko, że nie mógł dokończyć 99% zdań no ale takie czasy

To prawda ale to jakaś nowomowa z tym przerywaniem, generalnie dziennikarzom jakby nie bardzo zależało na odpowiedziach lecz na pytaniach.

Kolęda wypada tu lepiej bo nie zastępuje...przeciwników politycznych.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Nie wiem, nie widziałem, jak zobaczę powtórkę w nocy to się przyjrzę elementowi.

to nie dotyczyło debaty,jakub102 przypomniał i z ciekawości kliknąłem na Polsat.Zdążyłem na ocenę debaty przez szczęśliwego prezesa na tle blondyny.

Szkoda Spartaka, wiem, cóż zrobić.

e tam ,komu szkoda moskali

a dziś robi się z siebie POprawną sukę jak olejnikowa

Ty tak sam z siebie, czy w sms-ach dostajecie instrukcje jak macie o kobietach pisać?

Gdybyś powiedział tak, w moim towarzystwie o jakiejkolwiek kobiecie...

Teraz jak sprawa jest głośna w całej Polsce, to trudno żeby policja jeszcze spała, ale pierwsze relacje były od strażaków, podobno.

To że kierowca Toyoty wymusił, to mnie nie dziwi.

przecież jechał 7 i każda boczna poza rondami jest podporządkowana.....747 tak stanowi kodeks drogowy

Dio, patriotyzm, mówi Ci to coś?

Jesteśmy jako wszyscy Polacy to winni, tym którzy ginęli, którym pociski odrywały kończyny, raniły, umierali z głodu, wysyłano ich na Syberię, im wszystkim jesteśmy winni pamięć.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.