Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Jak pamięć Cię zawodzi, to przypomnę, że to ja zadeklarowałem się jako zwolennik SLD.

ja chetnie klerowi moge zrobic powtórke ze swietej inkwizycji. teraz bedzie nazywac sie swiecka inkwizycja. a co do gwałcenia zakonnic - wole inteligentne kobiety...

co do kaczynskiego - to jest zwykły psychol bez poczucia humoru i dystansu, do tego aspołeczny gbur bez ludzkich odruchów - gdyby dostał władze błby gorszy od stalina po 10 latach - tak tak można być gorszym od stalina.najgorsze jest to ze on nie ciupciał nigdy...ani kobiety ani faceta ani nawet alika. alik nie jest kur..zeby takiej szmacie dawac

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

ja chetnie klerowi moge zrobic powtórke ze swietej inkwizycji. teraz bedzie nazywac sie swiecka inkwizycja. a co do gwałcenia zakonnic - wole inteligentne kobiety...

co do kaczynskiego - to jest zwykły psychol bez poczucia humoru i dystansu, do tego aspołeczny gbur bez ludzkich odruchów - gdyby dostał władze błby gorszy od stalina po 10 latach - tak tak można być gorszym od stalina.

Jak masz taka potrzebę to rób co chcesz, ale nie podpieraj się moja ksywą! Nie widzę żadnego merytorycznego związku tego wpisu z ostatnim moim.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Jak masz taka potrzebę to rób co chcesz, ale nie podpieraj się moja ksywą! Nie widzę żadnego merytorycznego związku tego wpisu z ostatnim moim.

co racja to racja

dziadku włdku przepraszam - honor to podstawa

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

swoją droga wczoraj kaczynski stracił tez wszystk ow oczach mojego kolegi który był zawziętym zwolennikiem jego partii. sam stwierdził ze teraz to już zawiódł się na wszystkich. stwierdził że nie pójdzie głosować i e klasa polityczna jest do d....

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

ja osobiscie od dawna czekam na prawdziwie liberalna partie ktora zlikwiduje wszysto co panstwowe i bedzie wspołracowac w tworzeniu nowego światowego porządku. masoneria jest obecnie za słaba a kosciół za silny.

nie ma juz partii liberalnych.ten okres sie konczy.Lub juz skonczył.

a wracajac do rzeczy to nie wiem skad sie bierze to dobre mniemanie o sobie...obywateli.sa jakies dziadowskie partie ale my obywatele!!!!!!.Przeca to idiotyzm.

wystarczy popatrzec na politkow np kurdupla i przeczytac xinawaxa ,numerka czy skunka.te same prawidlowosci.

mlaskacz genralnie popiera mlaskacza.Kure ciagnie do kurnika a swinie do blota.Normalna prawidlowosc .Jakie obywatele takie partie.a nie odwrotnie.

a skad takie nasilenie hofmanow,bruzdzinskich,blaszcakow,fotyg, maciarkow w jednym.Mlaskacze.

z nimi jak Z AA.Przyjdzie taki do domu, przywita i od razu widzi kto kolega.Z AA.

PiSSmani dostają kompletnego pierdolca:

"Na konferencji w Warszawie Jarosław Kaczyński znów był pytany o Angelę Merkel. Tym razem przez dziennikarza Polskiej Agencji Prasowej: - Panie redaktorze. Ja na ten temat mówiłem u redaktora Lisa i nie zamierzam do tego w tej chwili wracać. Dziwię się tylko, że ta sprawa jest tak straszliwie interesująca dla polskich dziennikarzy - mówił prezes PiS.

Wtedy włączył się do dyskusji Adam Hofman: - Czuję się w obowiązku jako rzecznik prasowy wyrazić swoją ocenę. Pan redaktor Sobieniowski w skrajnie negatywnych, manipulacyjnych materiałach w "Faktach" naprawdę nie spełnia standardów obiektywności.

Jego ulubionym sportem okazało się szukanie dziury w całym, zamiast rzeczami najważniejszymi zajmował się tym, jaki aktor gra w jakiej reklamówce. Wszystkie w negatywnym kontekście dotyczyły PiS.

Apeluję do właścicieli TVN - do spółki ITI, która przechodzi proces sprzedaży, by na te ostatnie dni kampanii pan redaktor Sobieniowski nie pracował w "Faktach", nie robił tendencyjnych materiałów o PiS, bo rzetelność debaty na tym traci."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

PiSem nie trzeba straszyć, ten problem załatwią własnymi rękami :-))).

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

szkoda ze morwen nie interweniuje.rzeczowa audycja o mlaskaczach jest tylko wtedy kiedy mlaskacze mlaskaja a reszta zatyka uszy.Po skonczeniu mlaskania mlaskacze wychodzom i wtedy juz mozna dojsc do glosu.

a swojom droga zaluje ze LIs nie dał mu w...morde.

i wtedy...zdjecie.Mlaskacza.Obieglo by CALY swiat.

i te oczka w slupki.

Żeby dostac w morde to trzeba se zasłuzyć. Co najwyžej mőgł go kopnoňč w dupe.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Jedyny możliwy wybór to Prawo i Sprawiedliwość.

Nieprawda !!! Jest wybór, są specjaliści, którzy potrafią pomóc.

I nie ma się czego wstydzić. Skierowanie od lekarza rodzinnego nie jest potrzebne.

To jest ostatnie wolne miejsce na forum na Twoją reklamę...

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Swoja droga teraz za wpisy odpoowiada forum po dzisieejszym wyroku w tarnowie.

Nie wiem.jak wy ale ja.zawsze marzylem zeby zostac sbkieem.a tu klops system upadl kaszana chyba zostane ksiedzem albo jakas radiotermie otworze

Mamy tu do czynienia z brutalizacją życia politycznego.

Prosze funkcjonariuszy sił porzadkowych AS o interwencję!

Chyba że muls wywiesi białą flagę. I obieca nie szczać do zniczy.

KAZDY moze miec marzenia.

No, to mnie się zaczyna podobać. Napieralski, Lenart, kto tam jeszcze... czyż nie mówią wyborcom "wybierz mnie, to dam się wyd..ć"?

Jedynie Prezes zmusza swoje cnotliwe aniołki do czytania nudnych dzieł filozoficznych:

z10324999Z,Sylwia-Lugowska--PiS.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.