Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Skynyrd, tylko nie idź do knajpy bo Ci znowu nakopiom i zwienkszysz poziom bełkotu;)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

fakt..zycie jest piekne..rury penkajom, wybory lada dzien..

a po wyborach.... MOJ PREZENT dla Jarka:

1. bilet 2 klasa PKP do Smolenska

2. taczka

3. detektor

4. szpadel

5. Plny komnaty krysztalowej(a moze nuz sie przydadza?-Jarek kombinuje chetnie)

Tak myślałem... :)

Nie spotkaliśmy się tylko na forum koronczarek z Koniakowa :)

Lancaster przymknął mordę?

Nie, i nie rozumiem choc u Lana bywam ;p

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Moze i nie rozumiesz. Dużo czytasz, mało piszesz.

Lan przeistoczył się błyskawicznie z demokraty i "uchodźcy" w żandarma.

Co do tego forum nie mam zludzeń, do tamtego miałem.

Tu zaliczyłem trzy bany za to co inni robią bezkarnie. U lana zaliczyłem 8 banów jednego dnia :)

Tu przynajmniej jest różnorodność.

Można np. pogadać z mulsem, co jest bardzo budujące :)

Tam byli wyznawcy pisu, tu sa peło.

nie zapomnij o kondomach

Nie o tym pisalem, to wszystko wiem..

• Użytkownicy+

Głupawka przedwyborcza na całego widzę ... Wybór mamy spory: nieudacznicy, złodzieje, nawiedzeni, szaleńcy i inna hołota. W każdej partii ktoś porządny się znajdzie, tylko wątpię, czy się przebije. Zagłosowałbym chętnie na kogoś, kto powie -zabiorę. A tu wszyscy się uparli, żeby mi coś dać. Tyle tylko, że aby mi coś dać, zabiorą x2, a resztę pochłonie biurokracja. Niech więc nic mi nie dają i nieco mniej zabierają. To wystarczy. Pytanie tylko, kto się na to odważy ?

Głosować pójdę ... niestety.

Zaglądam po chwilowej nieobecności i widzę dwie strony głównie o niczym. W międzyczasie trafiłem na taki wpis:

"Będąc bezrobotnym z powodu przekleństwa jakim jest niedosłuch, mającym zadłużonych rodziców tylko po to by mogło się żyć(tak, tak, miałem umrzeć jednak za kredyty jakie pobrali - kupili mi życie - i nie wiem po ch*j) Dlaczego? Bo jestem bezrobotny mam 26 lat, nie mam pracy, gdzie nie pójdę to wszędzie kiwają głową i mówią nic z tego, nawet do biura przed komputer mnie nie chcą, bo mam niedosłuch. (...)

i co Pan mi powiesz cwaniaczku ? Do pracy ? Idź do pracy leniu? To ja odpowiem - to mi ją k**wa daj! Jak już wyżej pisałem, mam 26 lat, niedosłuch obustronny na poziomie 55db, prawo polskie mnie strasznie dyskryminuje, a na aparaty słuchowe mnie nie stać i nie będzie stać jeszcze bardzo długo. Jestem nieszczęśliwym, samotnym(chciałbym mieć kobietę ale jaka zechce bezrobotnego nie potrafiącego utrzymać rodziny, faceta ? ) zgorzkniałym, nienawidzącym życia człowiekiem - dlaczego - własnie przez ludzi, pieniądze i ludzi podobnych do pana mówiących ze to nie jest drogie tylko ja sknera jestem...oraz jak Pan tam wspomniał przez ta "piękna" polska zas**ną mentalność ;/ Żegnam."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Taka ciekawostka - osoba niepracująca w przeciwieństwie do pracującej może dostać refundację tylko na JEDEN aparat (mimo obustronnego niedosłuchu). P...ć takie państwo! I takich polityków którym to nie przeszkadza bo wolą wydawać pieniądze np. na taki IPN czy inne gówno.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Z kolegami z pisu przewidzieliśmy dla ciebie ładna cele na Montelupich.

Po Stasiu Marusarzu.

Szczęka nie bedzie potrzebna

Nieładnie! A po cóż mieszasz Stanisława Marusarza do tej miałkiej dyskusji?! Nieładnie!

(...)

Mieli jakies spotkania na cmentarzu?

Nie - w Kancelarii Prezydenta RP - nawet pisma na jej oficjalnych drukach pisali!

(...)

Ale życie jest piękne

(...)

babcia nawija?

Było - w latach sześćdziesiątych XX wieku. Byłem bezproblemowo młody. Ale najlepiej wspominam 1958 - wtedy pierwszy raz zobaczyłem komunistyczną żarówkę elektryczną - i do dziś pamiętam jej blask.

(...)

Okudżawa, koniaczek, wygodny fotel, fajna kobieta czekająca w łóżku...

(...)

Cholera - poczułem sie stary (...)

Też!!!

Użytkownik skynyrd dnia 04.10.2011 - 22:19 napisał Z kolegami z pisu przewidzieliśmy dla ciebie ładna cele na Montelupich. Po Stasiu Marusarzu.

Jest w tym pewna pokrętna logika: kiedyś już pissss obiecywał wybudować 3 mln mieszkań - jak wiadomo nie wyszło im, wobec czego teraz okroili program do minimum czyli 3 mln cel dla tzw. nieprawdziwych Polaków. Nie wiem, czy więzienia łatwiej budować, niż domy mieszkalne :)

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Jest w tym pewna pokrętna logika: kiedyś już pissss obiecywał wybudować 3 mln mieszkań - jak wiadomo nie wyszło im, wobec czego teraz okroili program do minimum czyli 3 mln cel dla tzw. nieprawdziwych Polaków. Nie wiem, czy więzienia łatwiej budować, niż domy mieszkalne :)

To Cię burzy? A czy Ty w ogóle wiesz (k**wa mać) kto to był ten Marusarz?!

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Jarosław Kaczyński naraził się prasie niemieckiej w Niemczech. Polskojęzyczna prasa niemiecka w Polsce sensownie milczy. Czeka na wynik wyborów: http://wybory.wp.pl/title,Niemiecka-prasa-na-temat-wypowiedzi-Jaroslawa-Kaczynskiego,wid,13863357,wiadomosc.html?ticaid=1d252&_ticrsn=5.

Jarosław Kaczyński naraził się prasie niemieckiej w Niemczech.

Jak widać wypowiedzi w prasie niemieckiej bardzo spokojne. Zdają sobie sprawę ze to zagrywka na użytek kampanii wyborczej. Już słyszę wrzask Kaczyńskiego i innych gdyby przed wyborami w Niemczech coś takiego napisał ich polityk.

Jestem Europejczykiem.

Już słyszę wrzask Kaczyńskiego i innych gdyby przed wyborami w Niemczech coś takiego napisał ich polityk.

przecież piszą

Jeżeli coś wygląda absurdalnie to nie znaczy, że nie jest prawdziwe

Jak widać wypowiedzi w prasie niemieckiej bardzo spokojne. Zdają sobie sprawę ze to zagrywka na użytek kampanii wyborczej. Już słyszę wrzask Kaczyńskiego i innych gdyby przed wyborami w Niemczech coś takiego napisał ich polityk.

Jakiś niemiecki polityk mógłby w swojej książce zapytać, czy jest sprawą przypadku to, że Kaczyński opozycjonista nie siedział w więzieniu, że nawet nie był internowany i ten przypadek może mieć związek z nie wyjaśnioną do dziś rolą ojca Kaczyńskiego, byłgo akowca, który gdy inni byli szykanowani, aresztowani i ginęli bez wieści miał się jak pączek w maśle w peerelu.

A dopytywany przez dzienikarzy mógłby przypomnieć jeszcze dziwne sprawy uwłaszczania się aparatu peerelowskiego, a na tym tle wymienić choćby od niechcenia nazwę Telegraf.

Tylko, że ten polityk niemiecki misiał by mieć mentalność Kaczyńskiego. A tacy grupują się tam raczej w partiach i ugrupowaniach około neonazistowskich i sama osoba Kaczyńskiego nie bardzo ich obchodzi.

nie muszą,wystarczy komentarz o wypowiedzi prezesa

" Dalszy ciąg MERKELGATE: ''Adam Hofman powiedział mi, że partia wynajęła adwokata, który będzie pozywał niemieckie media, które cytują prezesa PIS niedokładnie, albo nieprawdziwie'' - donosi dziennikarz Tomasz Machała.

Lepiej Hofman by zrobił wynajmując psychiatrę swemu szefowi.

Najpierw sam musiał by skorzystać z jego usług.

hofman jezd przy nadzieji ze beda ich cytowac.w swiecie.

Takie nadzieje były również w odniesieniu do turystycznych wojaży Maciarka i Fotygi.

Nie spełniły się w sposób oczekiwany.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.