Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

znaczy, że skoro NIemcy są tacy oh i ah to my im musimy butki lizać ?

Bartuś, nie wstydzisz się swojej głupoty? Przecież ty nie rozumiesz większości wpisów na które odpowiadasz. Nie możesz poprosić o pomoc kogoś bardziej kumatego?

Jestem Europejczykiem.

Jeszcze będziesz marzył o przywództwie Jarosława Kaczyńskiego, Ty i Twoi kumple.

Ależ ja zawsze marzyłem o przywództwie Jarosława Kaczyńskiego. By rządził i rządził, daleko, daleko, w jakimś afrykańskim kraju.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

To Jarosław Kaczyński za wszystko będzie odpowiadał? 747, bój się Boga, toż on wówczas nawet kota nie będzie miał czasu nakarmić.

I biedak zdechnie.

No tak, przez analogię, teraz wiadomo dlaczego TUSK za nic nie odpowiada...bo ma żonę.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Jeszcze będziesz marzył o przywództwie Jarosława Kaczyńskiego, Ty i Twoi kumple

leje w gacie...ludzie leje w gacie...

Wyświetl postUżytkownik 747 dnia 06.10.2011 - 15:04 napisał

Jarosław Kaczyński chce Wam pomóc uniknąć tego scenariusza, ale nie musicie z tej pomocy korzystać, możecie w to brnąć jak do tej pory.

ja ci powiem co twojemu przywodcy w glowie swita:

1. kupic pile

2 wyciac Polske z mapy

3 przez Baltyk + morze polnocne dmuchajac w zagiel doplynac z Polska lub na Polsce jako patriota- do wielkiego brata USA.

4. Po drodze wysadzic Niemcy (Rosja juz wczesniej zostala podminowana)

trudno byc glupszym od prezesa buca--ale duzo..oj duzo tu na forum przebija prezia w glupocie..

Sikorski:

"Obecnie buduje się więcej niż w ciągu ostatniego 1000-lecia."

nie słyszałem ostatnio żeby ten facet powiedział coś z sensem.wybory prezydenckie do których się przymierzał pokazały że to zwykły urzędniczyna karierowicz.

1. kupic pile

Nici z tego, wszystkie piły TUSK wykupił i...będzie ciął gdzie popadnie, po kieszeniach także, przez kolejne 4 lata.

Potem rozda je za darmo Merkel i Putinowi żeby sobie też...u nas pocięli dla sportu.

xniwax

Nie przypominam sobie aby Tusk powiedział,że nie ponosi za nic odpowiedzialności.

Tak się składa,że za kadencji PO wybudowano najwięcej dróg w Polsce.Czy Twój ukochany Prezes wybudował więcej?

Nawet gdy pomnożymy to przez dwa ( kadencję miał dwa razy krótszą).

Socjalizm to jednak fajny ustrój. Brakowało pieniędzy? To się je drukowało. I piwo było za grosze...

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Tak się składa,że za kadencji PO wybudowano najwięcej dróg w Polsce

Kontynuowano, zaczęto i dokończono - byłoby sprawiedliwiej, a tak znowu manipulacja.

Acha, zapomniałeś dodać, że najwięcej za TUSKA trzeba było poprawiać i już remontować tych nowych dokończonych za jego kadencji. Szczególnie te wyznaczone na przejazd TUSKKOBUSA.

[quote name=wojciech iwaszczukiewicz' date='dziś, 19:15'

timestamp='1317921327' post='2291801]

Nie przypominam sobie aby Tusk powiedział,że nie ponosi za nic odpowiedzialności.

Ironia Panie, ironia.

Ten kuriozalny tekst o piłach świadczy,że chyba nerwy puściły?

Jak wyżej i na tym polega pic, jak się dajecie zmanipulować.

No właśnie: nie przypominasz sobie. fakt 4 lata to za długo, można zapomnieć.

W debacie telewizyjnej redaktor Gugała rozjeżdża D.Tuska, miło popatrzeć, prawie jak Lis Kaczyńskiego.

Sikorski:

"Obecnie buduje się więcej niż w ciągu ostatniego 1000-lecia."

Wszystkiego w Polsce jest więcej niż w całym tysiącleciu.

Najwięcej jest beneficjentów IIIRP, nigdy tylu nie było, dotąd SLD, rozparcelował między sobą majątek narodowy, teraz PO położyło łapska na resztówce.

pozatym jeszcze jaki wrogow ma kochana ojczyzna Polska??

Przecie to nie wrogie działania będą tylko przyjazne ku przyszłości i spójności całej Europy i Polski w niej.

;)

Znam większe, nawet w tym nie jest dobry.

Przeprowadzenie Polski przez kryzys, w tym jest dobry pan premier Tusk.

Specjalista od sytuacji kryzysowej, chcesz mieć kryzys - wybierz D.Tuska, on Cię przez niego przeprowadzi, suchą nogą.

PiS nie wygra, salon zawył i przechylił szalę sprawą A.Merkel.

Niemieccy dziennikarze rozjechali J.Kaczyńskiego rozdmuchując tą sprawę do absurdalnych rozmiarów.

Identyczny zabieg jak w przypadku rozmowy z Rosją o Białorusi, co mówił że wykona J.Kaczyński kandydat na prezydenta wtedy.

To że był szczyt partnerstwa wschodniego tydzień temu i rozmawiano o Białorusi z wieloma partnerami międzynarodowymi, bez Białorusi, nikogo nie obchodzi teraz.

Debile wystraszą się teraz prezesa i zagłosują na J.Palikota, to spokojny, pewny wybór, gwarantujący dobrą współpracę po wyborach.

Debile wystraszą się teraz prezesa i zagłosują na J.Palikota, to spokojny, pewny wybór, gwarantujący dobrą współpracę po wyborach.

Kilka dni temu widziałem na Polsacie debatę Palikota z JKM ( nowa lewica vs nowa prawica ) i chociaż mówiąc szczerze ten Palikot jest trochę malowanym lewakiem to przynajmniej dyskusja miała charakter ideologiczny a rozmówcy nie obrzucali się wzajemnie bezsensownymi, niemerytorycznymi argumentami ( z krzyżami, trumnami, pochodniami i innymi elementami scenograficznymi w tle ). Mam już szczerze mówiąc dosyć żenującego spektaklu w wykonaniu panów z PIS i PO.

wakutoma, ta niby "debata" to typowa pokazówka, też ją widziałem. Chwyt by się wypromować - spotkanie "świetnych" liderów dwóch małych partii. Gdyby naprawdę chcieli pogadać, nie robiliby tego w świetle fleszy. Pytania i zachowania były wcześniej uzgodnione, to widać.

747, dlaczego nazywasz nas, wyborców debilami? To smutne!

Podejrzewam że tak jak jego ulubieniec - nie rozumie co to znaczy demokracja.

wakutoma, ta niby "debata" to typowa pokazówka, też ją widziałem. Chwyt by się wypromować - spotkanie "świetnych" liderów dwóch małych partii. Gdyby naprawdę chcieli pogadać, nie robiliby tego w świetle fleszy. Pytania i zachowania były wcześniej uzgodnione, to widać.

Pokazówka, nie pokazówka ale przynajmniej było kulturalnie. Poza tym JKM mówi to samo od 20 lat. W tym czasie duża część polityków PO i PS kilkukrotnie zmieniła barwy partyjne. Wniosek : polskie partie polityczne są bezideowe. Przed wyborami jestem liberałem a po socjalistą a może odwrotnie. Żenada.

Podejrzewam że tak jak jego ulubieniec - nie rozumie co to znaczy demokracja.

To są właśnie różnice ideowe, których ludzie głosujący na partie bezideowe nie rozumieją. Sorry.

A tak przy okazji pozdrawiam wszystkich oszukanych sympatyków Nowej Prawicy, którzy nie będą mieli na kogo głosować w tych wyborach.

Nikogo nie nazywam debilem, opisuję tylko zjawisko, polegające na tym, że ludzie oddają głosy na formacje, które są de facto skierowane przeciwko nim.

Przepraszam jak kogoś uraziłem, ale podaje przecież przykłady manipulacji.

Jest obecnie audycja z premierem Tuskiem, dlaczego u pana Lisa tak nie mogła wyglądać debata?

Normalni ludzie, inteligentni wyciągnęliby wnioski z takiej sytuacji, w Polsce tak się nie dzieje.

Ludzie myślą że tak musi być, że Jarosław Kaczyński jest stworzony do cierpienia, że stworzony jest jako obiekt do drwin i szkalowania i szczucia.

Tu na forum widać to dobitnie i nie widzę wpisów typu, jest mi przykro że obraża się Jarosława Kaczyńskiego.

To podwójne standardy, niegodne.

Dokładnie tak jest, partie ideowe są w większości przeciwne demokracji. Pragną jednowładztwa i podporządkowaniu się jedynej słusznej idei. Faszyzm, islamizm - to są przykłady większościowych partii ideowych.

Przed wyborami jestem liberałem a po socjalistą a może odwrotnie

Problem w tym, że przed wyborami wszyscy politycy są liberałami, socjalistami i chadekami zarazem, wyjątkiem jest Palikot, który jest błaznem, a Ci poza Stańczykiem,tylko błazenadą się wyróżniają.

Dokładnie tak jest, partie ideowe są w większości przeciwne demokracji. Pragną jednowładztwa i podporządkowaniu się jedynej słusznej idei. Faszyzm, islamizm - to są przykłady większościowych partii ideowych.

mlb

Przestań mielić i powtarzać te brednie jak mantrę po innych w kontekście tych wyborów i w tym państwie, to nie uczciwe nadużycie.

Mogę napisać to dosadniej ale byłoby niecenzuralnie więc poprzestanę na tym ;)

Filut

Słaby występ premiera Tuska w debacie.

Kompletnie zero merytoryki, pustosłowie, o osiągnięciach premier chciał mówić godzinę, ale co to za osiągnięcia, jak nic nie zakończone.

Polecam oddanie głosu na J.Palikota, to właściwy człowiek do polityki, konkretny, sprawdził się w biznesie, nie to co D.Tusk.

A gdzie ja napisałem że to w kontekście nadchodzących wyborów? Rzeczywiście nerwowy dziś jakiś jesteś...

Bredzicie panowie, bredzicie. Chodzi o to by godnie żyć, a tego nam nie zapewni žaden rząd!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.