Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj w II programie TVP brat Stefana Michnika przedstawiał swoje oceny marca 1968

Stefan Michnik był prokuratorem w okresie stalinowskim. Według IPN i nie tylko prześladował tzw. Żołnierzy Wyklętych, o których ostatnio pisałeś.

Zdecyduj się - czy Stefan Michnik dobrze wtedy robił, że ich prześladował? Czy Bronisław Komorowski dobrze teraz zrobił, że ich uczcił?

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Stefan Michnik był prokuratorem w okresie stalinowskim. Według IPN i nie tylko prześladował tzw. Żołnierzy Wyklętych, o których ostatnio pisałeś.

Zdecyduj się - czy Stefan Michnik dobrze wtedy robił, że ich prześladował? Czy Bronisław Komorowski dobrze teraz zrobił, że ich uczcił?

Nie zawracaj mi dupy!

Może sugerują, że jakiś zamach miał być!

Nawet w tym wątku taki jeden przebąkiwał coś, że "Ziobro jest skończony" itp.

Ciekawe czy Monika Olejnik miała jechać tym pociągiem, bo o niej też coś pisał... "skończona" czy jakoś tak.

Ale tam, to jakiś mało rozgarnięty mógł być.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Znowu afera z (nie)zdrową żywnością: http://wiadomosci.wp...ml?ticaid=1e0c8!

I po co dziennikarze o tym piszą? Po co wzbudzają niepotrzebne emocje? Ale Pan Premier czuwa - tak jak dzisiaj powie publicznie: proszę się nie obawiać, wg mojej (nie)wiedzy jak się nieodpowiednie składniki dodaje do żywności to i tak jest ona odpowiednia i zdrowa! I w kraju spokój!

Niestety! Pan Premier występując dzisiaj publicznie, wyglądał, jakby beczkę soli wypadowej zjadł - po oczyszczeniu!

Tyle osób miało jechać tym pociągiem że za chwilę będą musieli doczepić dodatkowe wagony. A na końcu jeden z solą. Solą ziemi. Tej ziemi!

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

W uznaniu zasług znanego propagatora zdrowej polskiej żywności Premiera RP Donalda Tuska, proponuję jajecznicę "ala Tusk".

Składniki:

- trzy łyżki stołowe suszu jajecznego: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Kolejna-afera-spozywcza-policja-przeszukuje-kilkadziesiat-firm,wid,14313244,wiadomosc.html?ticaid=1e0c8;

- pół łyżki stołowej smalcu wytopionego z irlandzkiej wieprzowiny: http://www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20081218/BIALYSTOK/657019571;

- sól wypadowa do smaku.

Smacznego! :-)

Filut

Ty za to rozkwitasz z swoją retoryką jak...........

Po co się męczysz, Jarosław Kaczyński wie, że nie uzbiera 58 - 60% poparcia, a tyle trzeba by skutecznie zaprowadzić porządek w kraju.

Albo kataklizm finansowy, albo powolne staczanie się w dno, czy już teraz pod dno w muł, jak widać się dzieje.

Donaldzie T., co teraz nam zaserwujesz po katastrofie kolejowo-solnej?

Czekamy w napięciu!

Chyba coś ci Tusk do soli dosypał, że tak go oraz kraju nie ciierpisz, życząc mu kryzysu, katastrof i upadku na dno. i wszystko dla J.K....

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

fox

Jest mi przykro, że tacy światli obywatele jak Twoja osoba, piszą takim tonem.

Nigdy nikomu nic złego nie życzyłem, bo to nie koncert życzeń.

Ludzie widzą że cały biznes i celebryci czyli tzw kultura jest za PO.

Dlatego wygrywają.

Tyle osób miało jechać tym pociągiem że za chwilę będą musieli doczepić dodatkowe wagony. A na końcu jeden z solą. Solą ziemi. Tej ziemi!

Wszystko czynisz żeby tylko przysolić opozycji

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) z cyklu nasze urzędnicze korupcyjne eldorado

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Znowu szczuje gazeta wredna, jedna:

"Zwrotnice na odcinku Psary–Kozłów, na którym w sobotę doszło do tragicznej katastrofy, remontowała spółka Kombud SA. Jej prezes Ryszard Szczygielski jest związany z Platformą Obywatelską, w 2010 r. był członkiem komitetu wyborczego Bronisława Komorowskiego. Rok później, podczas jubileuszu 20-lecia powstania Kombudu, okolicznościowy medal przyznany przez Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej wręczyła Szczygielskiemu ówczesna minister zdrowia Ewa Kopacz."

Tekst artykułu: http://wiadomosci.wp...ml?ticaid=1e0d9 .

Nie od dziś wiadomo, że biznes przyjaźni się z władzą. Każdą władzą! Czasami władzy i biznesowi brakuje ... oraz zasad!

Ciekaw jestem jak było w tym przypadku? Zakładam, że wszystko było w porządku.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

z tego materiału wynika, ze dyżurni ruch zrobili to co do nich należało: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Sensacyjne-nagranie-rozmowy-dyzurnych-tuz-przed-tragedia,wid,14315312,wiadomosc.html. Wynika z tego, że zawiodła automatyka (patrz mój post #52558).

Jeszcze niedawno prokuratura miała mocne dowody na winę dyżurnego. Im więcej czasu upływa od katastrofy, tym więcej niewiadomych. Znowu coraz więcej spekulacji. Dlaczego prokuratura nie informuje należycie o przebiegu śledztwa? co się za tym kryje?

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Spisek?

Raczysz żarty sobie robić! A może oszustw, kolesiostwo, głupota , nieodpowiedzialność, brak kompetencji, afera, katastrofa? To są wyrazu ilustrujące od dłuższego czasu dokonania PO! Z tonącego okrętu szczury już zaczynają uciekać: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Posel-PO-przechodzi-do-Ruchu-Palikota,wid,14315635,wiadomosc.html?ticaid=1e0dc&_ticrsn=5 !

Nigdy nie dowiecie się prawdziwej przyczyny.

Już o tym pisałem, tak mówią karty!

Miał jechać Zbyszek Ziobro, to wystarczy.

Zacznijcie w końcu myśleć!

Gdzie jest wielki najazd naukowców, pragnących wyjaśnić, nie ma, tylko dyżurni fachowcy głoszący tezy na zamówienie.

Załoga cztery razy podchodziła do lądowania.

Zawiadowca wykonał wszystkie czynności...............

Gdzie jest wielki najazd naukowców, pragnących wyjaśnić, nie ma, tylko dyżurni fachowcy głoszący tezy na zamówienie.

Załoga cztery razy podchodziła do lądowania.

Zawiadowca wykonał wszystkie czynności...............

Przecież już wielokrotnie pisałeś, że on jest skończony...

Filut

Rozejrzyj się dookoła, zobacz, kto ma przed sobą perspektywę, i jaką, a kto nie.

Już dziś uciekają z PO do P posłowie związani.

Wyczuwają nastroje?

Kiedy przejdzie Arłukowicz i Kluzik?

Wszystko czynisz żeby tylko przysolić opozycji

Akurat w tym momencie głównie opozycji opozycji czyli Ziobrystom.

Myślę, myślę i wychodzi mi że to zamach zorganizowany przez Prezesa.

Jestem Europejczykiem.

Widzę 747, że odniesienie się nawet do własnych wpisów przerasta Twoje możliwości.

Nie podkręcaj mnie.

Już pisałem do Ciebie na ten temat, nie mam zamiaru się powtarzać.

Akurat w tym momencie głównie opozycji opozycji czyli Ziobrystom.

Prezes nie będzie kandydował na prezydenta, więc nie ma o co rozdzierać szat.

Równie dobrze mógł się zamachnąć "skończony" Ziobro.

Następnie kazać Kurskiemu rozgłosić, że PiS 2 bis miał właśnie grupowo odbywać jazdę.

Nie podkręcaj mnie.

Napisałem jak jest. Po prostu.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.