Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

To można Cię jeszcze oświecić?!

Taką mądrość i wyrocznię wcieloną?

P.S.

Dziadekwłodek. Ja bywam gdzie chcę. I żebyś nie wiem jak się natężał, to tego nie zmienisz. Za duży dla Ciebie ciężar. Musisz się z tym pogodzić.

mi poradź, jak mam przekonać się do Twojej opinii o red. Moszu, że jest dyletantem i cwaniaczkiem a nie rzetelnym dziennikarzem.

Przecie skierował cię (słusznie) do słuchania i ogladania owego podmiotu tak wyrafinowanej wymiany zdań.

Wyrobisz sobie zdanie własne i wrócisz do tej dyskusji później.

aicmahera.

aica i mahera?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Podłącz się do jakiegoś druta - bo się wyczerpałeś! I odpuść już sobie.

Głupocie i chamstwu nie odpuszczam.

A tymczasem Putin przysłał nam Cyryla aby zachować pozory chęci "poddzierżki razgawora" między Rosją i Polską.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Xniwax! Dzięki! Upewniłeś mnie, że jednak piszę w sposób zrozumiały! A byłem już bliski załamania!

Głupocie i chamstwu nie odpuszczam.

(...)

A ja tak! Szczególnie temu aspirującemu do intelektu! Bo nie mogę mu zdrowo przyłożyć!

Cyryl jako koń trojański.

To teraz się zacznie, każde antyruskie opinie będa traktowane jak absolutne zło i miarkowanie wbrew lini pełowszcikowego kleru i ojczyma narodu Bula-Komorowskiego.

Cyryl i ruskie metody.

dziadekwlodek

Jak dla mnie co do Mosza masz rację, początek był interesujący bo była to nowość w polskich mediach jesli chodzi o pomysł na prezentację poruszanych zagadnień ale po pewnym czasie niestety oportunizm i woda sodowa dała znać o sobie i tak zostało.

Dziadekwłodek, czy Ty naprawdę myślisz, że jak bezrozumnie kogoś opluwasz nie podając argumentów, nie mając nic na uzasadnienie swojego plucia, to należy Cię po głowie pogłaskać i zawołać jakiegoś dyżurnego klakiera na Twoje potrzeby?

Jak dla mnie co do Mosza masz rację, początek był interesujący bo była to nowość w polskich mediach jesli chodzi o pomysł na prezentację poruszanych zagadnień ale po pewnym czasie niestety oportunizm i woda sodowa dała znać o sobie i tak zostało.

A jednak można podjąć próbę i rozumnie, ludzkim językiem napisać dlaczego Mosz zszedł na psy...

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

(...)

dziadekwlodek

I o to mi właśnie chodziło!

Dlatego nie rozumem tego co poniżej:

Dziadekwłodek, czy Ty naprawdę myślisz, że jak bezrozumnie kogoś opluwasz nie podając argumentów, nie mając nic na uzasadnienie swojego plucia, to należy Cię po głowie pogłaskać i zawołać jakiegoś dyżurnego klakiera na Twoje potrzeby?

etc.

Cyryl jako koń trojański.

To teraz się zacznie, każde antyruskie opinie będa traktowane jak absolutne zło i miarkowanie wbrew lini pełowszcikowego kleru i ojczyma narodu Bula-Komorowskiego.

Cyryl i ruskie metody.

Klerykalny beton Michalik nagle zapragnął przejść do historii a my dowiadujemy się że to robota PO i Komorowskiego!!!

Niektórzy to naprawde maja klapy na oczach jak wrota od stodoły. Takich bredni to chyba nawet organ PiSS nie wypisuje.

Jestem Europejczykiem.

Jaro

Przecierz BUL-Komorowski juz się podczepił, a niektóre pełowszciki równie chętnie, a przecierz nie o świecką politykę miało chodzić.

Jak tam Warszawiacy, brak Wam tunela co go zalali fachowcy od Nowaka?

My już przechodzimy na wyższe formy komunikacji - podwodne metro. Podobno Bufetowa ma zafundowac nam wypożyczalnię takich pojazdów, jaki miał Pan Samochodzik!

Filut

Ja jestem niezależny i samorządny jedyne co mnie trzyma przy państwie to podatki, zus i zbyt mało puszcz, lasów by zostać antypaństwowym rozbójnikiem lub partyzantem. Pozostaje demokratycznie krzywić się na nie dokońca "o take polske"

Jaro

Przecierz BUL-Komorowski juz się podczepił, a niektóre pełowszciki równie chętnie, a przecierz nie o świecką politykę miało chodzić.

W każdym razie w TV, podniecenie wielkie. Niezły jumacz z tego Cyryla - 4 miliardy baksów ma na koncie. Nasze katabasy, jakies krotkie przy nim...

My już przechodzimy na wyższe formy komunikacji - podwodne metro. Podobno Bufetowa ma zafundowac nam wypożyczalnię takich pojazdów, jaki miał Pan Samochodzik!

Jedynie lemingi sobie nie poradzą - za przewodem w wodę.

Cyryl ma większe terytorium na "zdobywanie datków".

Raczej milionerów tam więcej, a i zaskórniaków jeszcze z czasów KGB pewnie zostało na kontach.

Te od KGB jeszcze nie ujawnione.

Filut

Ja jestem niezależny i samorządny jedyne co mnie trzyma przy państwie to podatki, zus i zbyt mało puszcz, lasów by zostać antypaństwowym rozbójnikiem lub partyzantem. Pozostaje demokratycznie krzywić się na nie dokońca "o take polske"

Nie przesadzaj, są jeszcze miejsca do uprawiania prawdziwej demokracji. Na początek dwa.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ponoć bufetowa nie chce po raz kolejny kandydować na burmistrza.

Na jej miejsce szykuje się...

...........................................................................

.............................................................................

............................................................................... (suspens)

Kidawa-Blońska:)

Jaro

Ty jesteś po prostu żałosny PiSSmański leming który wierzy w każdą brednię o ile pochodzi z obozu Prezesa.

W każdym razie w TV, podniecenie wielkie. Niezły jumacz z tego Cyryla - 4 miliardy baksów ma na koncie. Nasze katabasy, jakies krotkie przy nim...

Może tym zaimponował Michalikowi?

Jestem Europejczykiem.

Wierzę w jednego Tuska, Ojca Wszech-uwielbianego, Stworzyciela Stadionów i Autostrad, wszystkich dotacji z Unii widzialnych i niewidzialnych. I w jednego Pana Rostowskiego, doradcę Tuska prawdomównego, który z Putina jest zrodzony przed wszystkimi długami. Tusk z Tuska, Europejskość z Europejskości, Fakty prawdziwe z TVNu prawdziwego. Przez Lisa stworzone, mówione. Współistotne Tuskowi, a przez Niego wszystko się stało. On to dla nas lemingów i dla naszego ogłupienia zstąpił z Kremla. I za sprawą Putina Wielkiego przyjął miliardy z Unii i stał się komuchem. Pomógł Grecji również za nas, pod namową Angeli został poklepany i pochwalony. I ponownie wybrany dnia trzeciego, jak oznajmia OBOP. I wstąpił do Rządu; siedzi po prawicy Bronka. I powtórnie przyjdzie w chwale na następną kadencję, a k**estwu Jego nie będzie końca. Wierzę w pancerną brzozę, Sikorskiego, jej Ożywiciela, który od Tuska i Rostowskiego pochodzi. Który z Tuskiem i Bronkiem wspólnie odbiera uwielbienie i chwałę który mówił przez Olejnik i Durczoka. Wierzę w jeden, wielki, powszechny i europejski kryzys. Wyznaję brak emerytury na odpuszczenie grzechów. I oczekuję kromki chleba, szklanki wody i nowej edycji Tańca z Gwiazdami w TVN.

PiSSmański leming który wierzy w każdą brednię o ile pochodzi z obozu Prezesa.

Ani pismański, ani leming, ani z obozu.

Trzeba było słuchać co niektórych idiotów, którzy zrobili z ciebie leminga, a właściwie w ciula.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.