Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Tu też masz trochę racji - Wildstein to jedyny Żyd czystej rasy nordyckiej jakiego znam. Ma wiele wspólnego ze Smokiem Wawelskim - zionie ogniem (nienawiści) i trochę więcej szczęścia - nie zdechł z przepicia!

Fakt facet jest nerwowy ale jego postać jest bardziej twórcza w tej potocznie postrzeganej "nienawiści" ( z czym się nie zgodzę) niźli wijący sie jak piskorz, lizidupski pokurcz jakim jest np. Kuczyński.

Wildstein jest autetyczny, nie jest obsranym pozerem i co mi sie u niego podoba potrafi oddać szacunek i docenić przeciwnika, nawet jeśli prawie nie wybuchnie mu w twarz

i obrzuci cholerycznym spojrzeniem.

Dzisiejsze dziennikarstwo upodabnia się do wibratora i w rękach odpowiedniego właściciela pewnie dobrze łechce.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

dziadekwłodek

Kolejny raz dajesz dowód,że zbiliżasz się coraz bardziej do PiSu.To częste u byłych funkcjonariuszy byłego PRL.Podejrzewam,że jesteś emerytowanym żołnierzem.Czy mam rację?

xniwax

A to ile wyrządził krzywdy ludziom swoją listą Ci nie przeszkadza?Tak rzeczywiście jest autentyczny.Jest autentycznym łajdakiem!

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Fakt facet jest nerwowy ale jego postać jest bardziej twórcza w tej potocznie postrzeganej "nienawiści" ( z czym się nie zgodzę) niźli wijący sie jak piskorz, lizidupski pokurcz jakim jest np. Kuczyński.

Wildstein jest autetyczny, nie jest obsranym pozerem i co mi sie u niego podoba potrafi oddać szacunek i docenić przeciwnika, nawet jeśli prawie nie wybuchnie mu w twarz

i obrzuci cholerycznym spojrzeniem.

Dzisiejsze dziennikarstwo upodabnia się do wibratora i w rękach odpowiedniego właściciela pewnie dobrze łechce.

Facet przede wszystkim jest chory z nienawiści! Dla mnie to typ wredny i fałszywy! Dużo się nasłuchałem od Krakusów i naczytałem w sieci o jego przyjaźni wielkiej z Pyjasem. I rajdach po Krakowie. Antykomunistycznych oczywiście.

Żołnierzem Królowej Madagaskaru

żadnych wątpliwości

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Nie czepiać się orła - nawet bez korony!

Niemiecki dziennik "Frankfurter Allgemeine Zeitung" skomentował problemy rodzinne PR Administratora Kraju: http://wiadomosci.onet.pl/wiadomosci/niemiecki-dziennik-pisze-o-klopotach-syna-tuska,1,5219777,wiadomosc.html.

Prawie całkiem logicznie. Prawie. W PO były jakieś afery korupcyjne? Słyszał ktoś, coś o tym?

A to ile wyrządził

Ciągłe wracanie do przeszłosci i powtarzanie uproszczeń jej dotyczących to ponoć domena pisprzychylnych, a tu proszę każdy tak ma jeśli mu to wygodne w argumentacji.

Tym bardziej, że odniosłem się do dziś i do teraz.

To znaczy,że był bez korony!A fe!

Zjadł go własnie dla korony.

Płatki uszu opadające poniżej podstawy nosa są cechą rasową rasy semickiej.Słowianie mają uszy wysoko osadzone.To fakt a nie żaden rasizm.Tylko poprawność polityczna zabrania mówić o faktach.

Podobnie można twierdzić,że murzyn nie jest czarny... >>>>> ale za to niskie czolo w zwiazku z tym niskie mniemanie o sobie.czego jezdes dowodem.

jak juz łajza niczego nie ma, to porownuje..czlonki.

czlonek chiba masz.

jak na bialego to chiba..mały.

Przetłumacz swój wywód na bardziej ogólnotransparentny.

naprez swoj czlonek jeszcze raz.

xniwax

A to ile wyrządził krzywdy ludziom swoją listą Ci nie przeszkadza?Tak rzeczywiście jest autentyczny.Jest autentycznym łajdakiem!

to gosc ktoremu ciazy sumienie cokolwiek to jest.

Każdemu cos ciąży.

Mulsie jesli tobie przekłada się ilość członków na intelekt to tobie daję pól/człon.

xniwax

A po czym mam oceniać Wildsteina?Co on takiego istotnego zrobił?Opublikował nieszczęsną listę czym skrzywdził tysiące ludzi.Niczego więcej nie dokonał.Może się mylę?Jeżeli tak to sprostój.

xniwax

A po czym mam oceniać Wildsteina?Co on takiego istotnego zrobił?Opublikował nieszczęsną listę czym skrzywdził tysiące ludzi.Niczego więcej nie dokonał.Może się mylę?Jeżeli tak to sprostój.

Nic nie zrobił poza tym że stoi tam gdzie Prezes. Trzymają go chyba po to, żeby pokazać że nie są antysemitami. Taki pożyteczny Żyd łańcuchowy ;-).

Jestem Europejczykiem.

Dżambo - błysnąłeś!!!

Siemion - żyd polny

Centkiewicz - żyd polarny

Holoubek - zyd filmowy

Rostowski - żyd finansowy

Michnik - żyd prasowy................................

....................

Wildstein - zyd łancuchowy

:)

xniwax

Kogo znowu skrzywdził? donosicieli, wtyki ubowskie, cweli, którzy kablowali nawet własną rodzinę jak guru salonu - Szczypiorski, do upadłego lansowany przez Michnika?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.