Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Lokalizacja idealna ale nie wiem czy do przyjęcia ze względów tzw. "godnościowych". Na wszelki wypadek proponuję w tej sprawie powołać komisję.

Jestem Europejczykiem.

Wasza trójka jest bez polotu i gnuśna w swej bez racji. Nawet dochodzące ratlerki nic nie wnoszą.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Pewnie znajdzie się i taki leming co rozgrzaną cegłę koledze poda z zawiści i w obronie "racji" tuskoistycznej.

W tamtej bezideowej trójce i ratlerkach nie ma Birkuta ale podający pewnie się znajdzie.

Skad Twoj problem z Tuskiem?

Ja nie mam z Tuskiem problemu, Tusk i jego wizje oraz transmisje do społeczeństwa są problemem.

Pewnie nie były problemem dla 39% z 48% wczoraj, a teraz, jutro?

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Pewnie znajdzie się i taki leming co rozgrzaną cegłę koledze poda z zawiści i w obronie "racji" tuskoistycznej.

Ty niby taki polak katolik a lzyc ludzi od lemingow potrafisz...pisowska hopokryzja? senayor kogut?

Nie masz?

Nie mam, raczej z jego patałachami na co dzień. Bez nich Tusk nic nie znaczy. Z Kaczyńskim jest na odwrót, patałachy bez niego nic nie znaczą..

Ty niby taki polak katolik

Romku wytrzyj nos, nikogo nie lżę, to z szacunku do strony przeciwnej.

hopokryzja? senayor

Poza tym za bardzo się zacietrzewiasz.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Nie mam, raczej z jego patałachami na co dzień. Bez nich Tusk nic nie znaczy. Z Kaczyńskim jest na odwrót, patałachy bez niego nic nie znaczą..

Romku wytrzyj nos, nikogo nie lżę, to z szacunku do strony przeciwnej.

Poza tym za bardzo się zacietrzewiasz.

Zobaczyc sen. Koguta w radiu prawiacego.o moralnosci i kulturze i potem tego samego na meczu...bezcennne...a moze to spisek wrogich mediow?

Pełowska hipokryzja, uprawienie miłości i przytulanki: Tusk, Halicki, Graś, Niesiołowski, Pitera, HGW - sama awangarda miłości...własnej.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

ale jedanka pamietaj ze to ten do ktorego pisłeś decyduje czy go lżyłeś. a niestety tak było. czekam na przeprosiny.

zgadywanka ,kto to powiedzial:

Boże, uchroń Polskę przed moimi synami narwańcami???

Z Kaczyńskim jest na odwrót, patałachy bez niego nic nie znaczą..

Nareszcie koniec udawania. Xniwax odkrył przyłbicę - jest wielbiciele Prezesa.

Przyłbica podniesiona więc zaglądamy a tu w środku pusto. Juz nawet nie zakuty łeb tylko zakuta pustka.

Jestem Europejczykiem.

ale jedanka pamietaj ze to ten do ktorego pisłeś decyduje czy go lżyłeś. a niestety tak było. czekam na przeprosiny.

zgadywanka ,kto to powiedzial:

Boże, uchroń Polskę przed moimi synami narwańcami???

Ponoć Jadwiga Kaczyńska sugerowała, że nie był to jej rycerz na białym koniu. Mówiło się, że miał romans. Ponoć ciągle kłócił się z Lechem i Jarosławem. "Boże, uchroń Polskę przed moimi synami narwańcami" - miał powiedzieć Rajmund Kaczyński.

Piotr

Jakoś jednak trudno sobie wyobrazić rządy gorsze od obecnych...no i twarzy bardziej prostackiej od prezydenckiej...Musicie z bulem przyznać?Czy idziecie w zaparte?

Jak się nie ma wyobraźni to być może. Ale akurat to najwidoczniej nie boli.

Jestem Europejczykiem.

zakuty łeb tylko zakuta pustka.

Jak zwykle zwiódł cie instynkt i wyobraźnia

może powiniem dodać, że w obu przypadkach chodziło o patałachów z PO

Gość partick

(Konto usunięte)

może powiniem dodać, że w obu przypadkach chodziło o patałachów z PO

a może "udeków"? - wtedy mówiliście UDecja (to kto był tutaj kierowany przez komunistyczne służby, co?!)

*dla młodszych słuchaczy - Unia Demokratyczna - została zgnojona na tej właśnie zasadzie, że gówno zawsze się przylepi...

co jeden to lepszy , problemy z podstawówką ale w dorosłym życiu filozof.

i takie efekty ich niebotycznej narodowej inteligencji

"Pomorscy działacze PiS pomylili byłego prezesa Amber Gold z rzeźbiarzem z ASP. Szukając fundatora figury Temidy natknęli się na byłego członka swojej partii."

- Już wcześniej się zastanawiałem, czy ktoś się zainteresuje tym, ale to tylko zbieżność nazwisk. Na początku było nawet śmiesznie, ale teraz już trochę się to na mnie odbija – mówi Marcin Plichta, artysta plastyk z Gdańskiej Akademii Sztuk Pięknych, który jest twórcą figury Temidy w nowym budynku Wymiaru Sprawiedliwości w Gdańsku.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jakoś jednak trudno sobie wyobrazić rządy gorsze od obecnych...no i twarzy bardziej prostackiej od prezydenckiej...Musicie z bulem przyznać?Czy idziecie w zaparte?

Politycy mają skłonność do myślenia o następnych wyborach, a nie o następnym pokoleniu.

Ronald Reagan

to te prawdziwki co nas poprowadzom??

elektryk,skynek,xinwax,numerek?????

W demokracji wolno głupcom głosować; w dyktaturze wolno głupcom rządzić.

Bertrand Russell

Piotr

Ukryta Zawartość

to tez jest chore, PIS jedyni prawdziwi Polacy?

Ukryta Zawartość

Skoro generał odważył się obnażyć nikczemną postawę pizdractwa w trakcie rocznicowych obchodów, to należało się liczyć z tym, że wcześniej czy później jakaś swołocz pobiegnie na skargę do usłużnego, dyspozycyjnego IPN-u w wiadomym celu.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.