Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

W filmie alternatywy 4 upadek był/jest na końcu.

Jaki upadek??? - Wprost przeciwnie.

Anioł awansował na ober-ciecia.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Marek Migalski słabego charakteru człowiek pisze o rewolucji nadchodzącej.

Nakupcie kartofli na zapas i wyngla.

Zapas konserw, oraz ryżu, wody.

Akumulator i odbiornik telewizyjny 12 V, lub generator 230V 50Hz.

Niedługo może paść ważny komunikat.

Ogłaszam na terenie Polski........................

Ukonstytuowała się Rada Ocalenia Narodowego......................

Przewodniczącym został.................

Powołany będzie rząd techniczny...............

Na czele z................................rtychem.

etc.......

Wisła pusta wina Donalda T., Grażyna Gęsicka nie żyjąca od czasu katastrofy w Smoleńsku miała program wodny dla Polski.

Niestety nowa władza w 2007 odrzuciła go jako zbędny balast, podjęła próbę budowy autostrad, z wiadomym skutkiem.

Wody brak.

Ludzie, którzy chcą normalnie żyć dawno już wyjechali stąd do normalnych państw.

Do jakich "normalnych"??? Na zachód czyli do państw bez Boga i bez zdrowych zasad moralnych, gdzie rządzi mamona i poprawność polityczna?

Gdzie geje i lesbijki urządzają parady - mało - są posłami, burmistrzami i ministrami. Gdzie rządzi permisywny promiskuityzm (nie do końca jestem pewny o co chodzi ale przepisałem z kazania naszego biskupa więc musi być słuszne)?

Gdzie samoloty sie nie rrozbijają bo żaden polityk nie wpierdziela się w pracę fachowców? Bo w tych obcych nam kulturowo krajach fachowcy są fachowcami a nie dziećmi ważnych ludzi lub ofiarami ich oszczędnościowych pomysłów.

Więc dlaczego u nas tyle gada się o gejach a tak mało o fachowcach??? Może dlatego normalni ludzie stąd spierdzielają?

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Tusk szefem KE: http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,102433,12455742,_Spiegel___Tusk_faworytem_Merkel_na_szefa_Komisji.html ? Czemu nie - skoro tak wybitność, jak Buzek została szefem PE!

O takiej ucieczce do przodu mówi się w przypadku Tuska już od dawna.

PiS przedstawi wotum nieufność proponując kandydata na premiera . Oczywiście nie będzie nim prezes tylko ktoś znakomity.

747

nie mając szans na poparcie wniosku nawet przy wsparciu pozostałych partii po za PO jest zwykłą rozróbą wpisaną w plan wywołania chaosu . Orban doradców przysłał ?

Stworzymy mocarstwo z Orbanem finansowane przez Azerbejdżan.

Uważasz że państwo zbudowane na meblu przetrwa?

Wszyscy wyjadą.

Należałem do zatwardziałych i nie przejednanych zwolenników pozostania w kraju.

Niestety, przede mną lekcje językowe.

Jedyne co w Polsce można zrobić, to urodzić się w esbeckiej rodzinie i być przez nią poprowadzony do sukcesu życiowego.

Rozejrzyj się po ulicach, tramwajach, autobusach, pociągach/ostrożnie/, kto tu został.

Rozejrzyj się po samochodach, domach, posiadłościach, kto tu rozdaje karty.

Podoba Ci się?

Chcesz tu żyć?

Co tu można robić w Polsce i z kim?

Kto tu rośnie jako kolejne pokolenie?

Michał Tusk?

Marcin Rosół.

Marcin P.?

To miernoty, chcesz żyć w otoczeniu miernot?

Tu nic nie ma, oprócz propagandy, takiej jaką zajmujesz się Ty i muls

Ty i muls macie się dobrze, więc dla Was tu jest ziemia obiecana.

Nie każdy wyraża zgodę na bycie kelnerem drogi wladz/muls.

Są sprawy o których nie można w Polsce mówić.

Dopiero dowiadujemy się o zbrodni katyńskiej.

O sprawie smoleńskiej jeszcze nie.

P.S

wladz

Kto w Twoim mocarstwie, ma być mocarzem, a kto poddanym?

Jaki upadek??? - Wprost przeciwnie.

Anioł awansował na ober-ciecia.

Przecież Niemcy chcą zabrać nam Donalda do Brukseli, więc wszystko się zgadza.

Nie czytasz Der Spiegel?

Masz tu kolego linka, pomoże w wyborze kraju docelowego

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Ten to miał mieć lewicą wrażliwość, ale po takim stwierdzeniu wątpię:" - Centrum Zdrowia Dziecka było, jest i będzie, ale musi być dostosowane do realnych warunków funkcjonowania - mówił minister zdrowia Bartosz Arłukowicz. Jako przykład złego funkcjonowania zwrócił uwagę, że pensje w CZD rosły szybciej niż przychody. Poinformował, że dyrektor Centrum ma czas do 21 września na przedstawienie planu restrukturyzacji."

Tym bardziej, że minister operuje porównaniami procentowymi, a nie kwotowymi - i samo to już może świadczyć o próbie manipulacji danymi finansowymi CZD. Rodzi się też pytanie - co robił dotychczas pan minister, że nie wiedział co sie dzieje w wiidącym szpitaku dzieciecym?

Więcej: http://wiadomosci.onet.pl/kraj/dramatyczna-sytuacja-centrum-zdrowia-dziecka-bylo-,1,5242316,wiadomosc.html

I na koniec jedna z opinii (od razu dodam, że nick to zupełnie przypadkowa zbieżność):

"~dziadek: CZD to wyjątkowy szpital - moja córka była leczona w klinice w Bydgoszczy przez kilka miesięcy - aż doszło do utraty wzroku w jednym oku --> blizny, a wystarczył jeden mój telefon do CZD gdzie decyzja lekarza była jednoznaczna - mam natychmiast dziecko przywieźć, więc odebrałem dziecko z bydgoskiej kliniki, w której nie chciano mi wydać nawet wyników i karty leczenia i pognałem do CZD, gdzie byłem jeszcze bardziej zdziwiony podejściem personelu do dzieci, takiej życzliwości się nie spodziewałem po bydgoskich przeżyciach. Mój szacunek do tych lekarzy i pozostałego personelu jest olbrzymi, ich przychylność do dzieci, do rodziców jest trudna do opisania, potrafili przysyłać lekarstwa, któych nie można było zdobyć w aptekach i hurtowniach bydgoskich - głębokie wyrazy szacunku dla tych ludzi, bo co to znaczy najlepiej wiedzą rodzice tych maluchów, których dzieci tam trafiły."

POd artykułem jest wiele "przychylnych" ministrowi opinii. Uważam, że już pora, aby wrócił on z polityki do lekarskiej praktyki!

Poinformował, że dyrektor Centrum ma czas do 21 września na przedstawienie planu restrukturyzacji."

Tym bardziej, że minister operuje porównaniami procentowymi, a nie kwotowymi - i samo to już może świadczyć o próbie manipulacji danymi finansowymi CZD. Rodzi się też pytanie - co robił dotychczas pan minister, że nie wiedział co sie dzieje w wiidącym szpitaku dzieciecym?

Pan minister łże.

Plan został przedstawiony przez obecnego dyrektora prof. Książyka w czerwcu br., w trakcie konkursu na to stanowisko. Ministerstwo na podstawie m.in. tego planu wybrało kandydaturę obecnego dyrektora.

Widać minister nie wie co się dzieje w "jego" ministerstwie bo członkiem komisji weryfikacyjnej/konkursowej był przedstawiciel ministerstwa, który z planem się zapoznał. W czerwcu...

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Taka drobnostka: http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103087,12457630,Europoslanka_PO_wyludzila_pieniadze__Bruksela_przekazuje.html

Co ta Unia taka bezwzględna? Może POsłanka faktycznie coś szlifowała? A może z powodu słabej znajomości POmyliła język francuski z Po francusku?

Ciekawe czy Filut ma dom w USA?

Filutu ma USA w domu!

Taka drobnostka:

Ukryta Zawartość

Co ta Unia taka bezwzględna? Może POsłanka faktycznie coś szlifowała? A może z powodu słabej znajomości POmyliła język francuski z Po francusku?

Czego sie dziwisz? - Jaka partia taki poseł.

A swoją drogą, przy takich zarobkach połaszcczyć się na takie groszaki? - Toż to nawet przyzwoitego kabla się za to nie kupi :)

Trzeba być wyjatkowym idiotą, albo mieć jumanie we krwi - to tak jakby na przyjęciu u prezydenta podpierdolić srebrną łyżeczkę

Ukryta Zawartość

T., leci liniami OLT Expres do Brukseli.

Ma bilet............................................

Jarosław Przygodzki nie żyje.

Proszę aby nie było na ten temat komentarzy.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

(...)

Czego sie dziwisz? - Jaka partia taki poseł.

A swoją drogą, przy takich zarobkach połaszcczyć się na takie groszaki? - Toż to nawet przyzwoitego kabla się za to nie kupi :)

Trzeba być wyjatkowym idiotą, albo mieć jumanie we krwi - to tak jakby na przyjęciu u prezydenta podpierdolić srebrną łyżeczkę

Trochę jednak dziwię się, ponieważ ta panie ojroPOseł pełniła - tu uwaga - funkcję skarbnika europarlamentarnej delegacji PO-PSL. Czyli, co uczciwszej w składzie już nie mieli?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.