Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Ja się pytam, gdzie jest Anna Walentynowicz, nie ma jej w jej grobie..............

W wiadomościach TVP cisza .............

Na twoim miejscu wyruszyłbym na poszukiwania. Taki "Tomb Raider PL".

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Ja się pytam, gdzie jest Anna Walentynowicz, nie ma jej w jej grobie..............

Dla wierzących są tylko trzy możliwości. W niebie, czyśćcu lub piekle*).

*) niepotrzebne skreślić

spokojnie , niezawodny nos Macierewicza poszuka. A mógł wszystkiego dopilnować zamiast w Smoleńsku chwilę po katastrofie posłów PiS na obiad poganiać . Przynajmniej o zwłoki prezydenta zadbać , zabezpieczyć

choćby łzę pokazać a nie flaki zajadać gdy niedaleko twój prezydent w błocie leżał a winni ślady zacierali .... w gacie Antek narobił ?

.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

747

Po 2 latach i masakrze w samolocie ciało Walentynowicz nie zostało rozpoznane przez rodzinę.Spodziewałem sie tego.Po pierwsze zadecydują badanie genetyczne.Po drugie nie mam wątpliwości,że po tym co się stało w samolocie ciala czy fragmenty ciał były pomieszane.To przecież oczywiste.Tak więc groby maja charakter symboliczny.Ale przecież jest zapotrzebowanie na igrzyska!I to jest ohydne.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

spokojnie , niezawodny nos Macierewicza poszuka. A mógł wszystkiego dopilnować zamiast w Smoleńsku chwilę po katastrofie posłów PiS na obiad poganiać . Przynajmniej o zwłoki prezydenta zadbać , zabezpieczyć przynajmniej łzę pokazać a nie flaki zajadać gdy niedaleko twój prezydent w błocie leżał a winni ślady zacierali .... w gacie Antek narobił ?

.

pier**lisz jak zwykle! Do Prezydenta RP - nawet w postaci zwłok - BOR by go nie dopuścił!

Wojciechu

W takim razie skąd zapewnienia wówczas i po jakimś czasie, że wszystko jest wporządku?

dziadekwłodek

wladz wie lepiej i wszystko, zapomniał, że był na miejscu choćby Brudziński, którego nie dopuszczono nawet na dwa metry.

Zapomniał wladzu, że ważniejsze zaraz potem było poklepywanie się "Tabaki" z Putinem

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

wladz

Zapoznaj się z programem uroczystości w Smoleńsku, zapoznaj się z stanem faktycznym przebiegu zdarzeń w związku z katastrofą w Smoleńsku w dniu 10 kwietnia 2010r.

Tam znajdziesz odpowiedzi na dręczące Cię zagadki.

Na lotnisku w Smoleńsku był przecież BOR, który zapewniał bezpieczeństwo Prezydentowi.

Ja również jadłem obiat w dniu 10 IV 2010r

Obawiam się, że problemy z sytuacją śledztwa w sprawie smoleńskiej, dopiero się zaczną.

Jarosław Gowin powinien już zakończyć pracę w ministerstwie sprawiedliwości, gdyż nie posiada potrzebnych do tego kompetencyji.

Sam, lub wraz z doradcami, interpretuje prawo według własnego uznania.

Wzioł akta od sędziego, a inni mówią, że nie wolno mu było to robić.

Żegnam

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

747

Po 2 latach i masakrze w samolocie ciało Walentynowicz nie zostało rozpoznane przez rodzinę.Spodziewałem sie tego.Po pierwsze zadecydują badanie genetyczne.Po drugie nie mam wątpliwości,że po tym co się stało w samolocie ciala czy fragmenty ciał były pomieszane.To przecież oczywiste.Tak więc groby maja charakter symboliczny.Ale przecież jest zapotrzebowanie na igrzyska!I to jest ohydne.

Jeszcze prze oficjalnym pochówkiem instytucje rządowe powinny wykorzystać wszelkie dostępne środki i możliwości, aby prawidłowo zidentyfikować zwłoki! Teraz dla mnie wszystko jest ohydne! I tłumaczenia rządu, i zachowania opozycji i niektóre wpisy! To rząd bezwzględnie odpowiada za tę sytuację!

dziadekwłodek

Ciała były zmasakrowane i w kawałkach więc jak to sobie wyobrażasz?Głowa i tułów mogły być rozpoznane ale części kończyn już nie.

747

Niewątpliwie potrzebujesz pasterza bo błądzisz.

Nie ma już możliwości wyjścia z spirali zadłużenia.

Dochody państwa spadają według najnowszych danych jest już bardzo źle.

Czeka nas spadek z zielonej wyspy, do czarnej dziury, z której nie ma już wyjścia.

Wojciech Iwaszczukiewicz

Ja błądzę ?

Pan się drugi raz zastanowi, zanim coś napisze, lub proszę poprosić kogoś, aby panu podyktował, jakiś rozsądny tekst, pan ma coraz większy z tym kłopot, aby odróżnić propagandę rządową od rzeczywistości.

Jeśli pan pracuje dla propagandy IIIRP, to oczywiście pana postępowanie jest wytłumaczalne.

P.S.

Proszę wypuścić więźniów politycznych.

P.S.II

Notowania rządu spadają i Donald T., ciągnie platformę w dół.

P.S.III

No, w końcu informacja w mediach, o ekshumacjach.

Wszędzie kradną .

W wojsku chorąży /slup/, ukradł pieniądze poprzez manipulację podczas przetargu, w związku z zakupem 100 samochodów dla tzw wojska.

Bardzo ciekawe, chorążowie decydują w Wojsku Polskim o warunkach finansowych zakupów dla armii.

Co za durni robią z ludzi, ci Wasi włodarze państwa.

Debile.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

dziadekwłodek

Ciała były zmasakrowane i w kawałkach więc jak to sobie wyobrażasz?Głowa i tułów mogły być rozpoznane ale części kończyn już nie.

(...)

Tak własnie twierdzę! Kiedyś ktoś pokazał mi zdjęcia w technikolorze ofiar jednej z katastrof lotniczych. Rękę jednej z nich rozpoznano jedynie po zegarku.

Przecież wszczęto śledztwo w sprawie okradania zwłok, nie wiesz tego.

Obrączki...........etc, zginęły.

Dziad.

Różańca poświęconego przez Papieża Polaka, nie ma w trumnie A.Walentynowicz.

Kto wziął?

Skandal.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.