Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Potrenuj ze słabszymi osobnikami, a teraz sp***dalaj.

Czy tylko mnie to wkurza?

Czy każdemu na publicznym forum można napisać "sp***dalaj"?

Skynard to że podobno jak piszesz byłeś cinkciarzem, Twoi dziadowie/ rodzice podobno byli gnębieni przez komunę, Nie upoważnia Ciebie do bycia CHAMEM !!

A może w Twoje poglądy polityczne wpisane jest chamstwo?

Tak więc napiszę językiem zrozumiałym dla Ciebie:

SKYNARD sp***dalaj

Szkoda Twoich nerwów dio, ten typ tak ma. Mimo tego czasami da się lubić:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

<br />SKYNARD sp***dalaj<br />

On się z takich określeń cieszy. Przypomina Urbana ze stanu wojennego. Nie karm trolla. On i różne różowe kszywansotukasy, Arkósze, Gdańszczanie, pianoforte, badziewie, Majowie, mamelukowie i pozostałe odpady to avatary tego samego zera. Można i należy ich flekować, ale szkoda na nich czcionek.

Nie, nie szkoda czcionek, takim cinkciarzom trzeba pokazać ,gdzie ich miejsce, na śmietniku. niech zbierają dalej odpadki, jak kiedyś.Cham zostanie chamem już do końca,ma to we krwi.

Nie byłem ale korzystałem z ich usług:) Mam znajomego byłego milicjanta i stąd moje podejrzenia. Zresztą sam zrezygnował jak przełożeni w latach 80-tych chcieli go wrobić w inwigilację opozycji mimo, że pracował w "kryminalce". Nawet awans mu proponowali. Nie twierdzę, że skynek był kapusiem tylko się z nim droczę bo przestał mnie lubić jak się okazało żem ateista i antyklerykał:))

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

ale tu jest bbaaaałłłagan.

Za to trzeba uważać żeby z nadmiaru złej adrenaliny nie skończyć. oo tak.

Materiał jest po rosyjsku...ale przecież chyba tutaj to nic nie przeszkadza..?

A tutaj jest jeszcze jakiś konserwa-prawak oprócz Xniwa?

Bo widzę samych lewackich pederastów?

:P

Co ty skynek pier...?

Jaki z niego konserwatysta-prawak??? To PiSSmański propagandzista który zamiast mózgu ma tubę której wlot obsługują Hofman do spółki z Błaszczakiem.

Jestem Europejczykiem.

Panowie nie skaczcie sobie do gardeł , pomyślcie wspólnie , co można zrobić aby żyło się lepiej w Polsce !

„Nie tyrani tworzą niewolników lecz niewolnicy tyranów” , jak mądrze kiedyś powiedział J. Słowacki - wspomnijcie czasami na te słowa , pozdrawiam Was serdecznie .

Czytając w tym wątku nasze spekulacje doszedłem do wniosku , że zapał fanatyzmu zwyciężył zimne i słabe wysiłki polityków !

Piotr

Co ty skynek pier...?

Jaki z niego konserwatysta-prawak??? To PiSSmański propagandzista który zamiast mózgu ma tubę której wlot obsługują Hofman do spółki z Błaszczakiem.

To samo Jaruś można o tobie,tylko zamiast Błaszcaka wymienić trzeba.....Tyska.

To samo Jaruś można o tobie,tylko zamiast Błaszcaka wymienić trzeba.....Tyska.

jeżeli tak ci sie wydaje to znaczy, że jestes funkcjonalnym analfabetą czyli czytać niby umiesz ale rozumieć to już tego nie rozumiesz.

Jestem Europejczykiem.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Pytanie swoje kieruję do dyskutujących w tym temacie, z uwagi na Ich elokwencję, obycie polityczne, i wiedzę nabytą.

Skro, cyt; "Produkcja monet o najniższych nominałach jest droga i nieopłacalna. Nieoficjalnie wybicie jednej monety o nominale 1 grosza kosztuje aż 5 groszy. " - http://banki.wp.pl/kat,9231,title,NBP-chce-wycofac-z-obiegu-1-i-2-groszowki,wid,15222788,wiadomosc.html - to czy na podstawie tych faktów, da się wyliczyć przyrost inflacyjny ?

zgoda a za te pieniedze ufunduje ci szkole latajaca.Rozumiem ze grosz potrzebny ci jest do oceny Tuska.Lepiej podrzuc kapeluszem..i .zobacz jak spadnie.

mozesz tez oprzec sie o jajka.Najlepiej swoje.

jeżeli tak ci sie wydaje to znaczy, że jestes funkcjonalnym analfabetą czyli czytać niby umiesz ale rozumieć to już tego nie rozumiesz.

W zasadzie skwitował to muls ale wymieniając Tyska za Blaszcaka samo wyszło co masz do powiedzenia w tej kwestii.Ja tylko zmieniłem osoby.Co tu rozumieć?Prawda się broni sama.Jaruś kto tu jezd analfabeta?Kciałeś błysnąć i cie oślepiło.....widocznie.

Ja tylko zmieniłem osoby.Co tu rozumieć?Prawda się broni sama.Jaruś kto tu jezd analfabeta?Kciałeś błysnąć i cie oślepiło.....widocznie.

Zadziałałeś na zasadzie dziecka które na stwierdzenie (przykładowe) "twój tata jest łysy" automatycznie odpowiada "to twoj tata jest łysy" choćby go nigdy na oczy nie widział.

Jestem Europejczykiem.

Maju poszukuję

" Nawet kilkanaście tysięcy osób chce żegnać w środę Jadwigę Kaczyńską. Autokary z działaczami i sympatykami PiS przyjadą z całej Polski. Mszę żałobną będą transmitować media Tadeusza Rydzyka."

i jak będzie z tą żałobą . Nie za dobrze jak na żałobę natomiast idealnie na wiec polityczny wygląda ...... znowu trup w PiS polityce

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.