Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Matrix jako żywo!

A tak właściwie to pisząc/czytając forum, to jesteśmy w miejscu z którego piszemy, czy w wirtualnym świecie zwanym internetem?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Ja Ci dobrze radze, okna nie uchylaj bo muls sie za nim czai ze Stihlem abo z Husqvarnom...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Wladz?Pochlebia tylko i wyłącznie.............sobie.A jeszce na dokładke tu mieszka.

skopany , odtrącony ale niestety zakochany i co mam z tobą zrobić. Psa, kota mam . Korzonek robisz do kuwety czy na spacery ?

Wladz jest na żywo,tu.Czuć go po zapachu,jaki sie rozchodzi.Kurde okno ide uchylić...choć mrozi na zewnątrz.

nawet moje odchody zbiera , patologia ?

Związkowcy winni złego zarządzania i partactwa w LOT czy PKP gdzie stanowiska decyzyjne piastują ludzie z POlitycznego poparcia,nawet to ciężko skomentować głupota czy nie wiedza a może" baranizm" . Związki zawodowe generalnie są w PL bardzo słabe - ale to już zupełnie inna historia.

no właśnie , gdy prywatyzować krzyczycie dobra narodowe rozkradają . Dostrzegasz problem ?

i przypomnę , każdy dotychczasowy rząd ( czyli prawie wszyscy w sejmie ) miał problemy z PKP i LOT. Kolejny polityczny naganiacz ?

Związki zawodowe są silne w RP, szczególnie w zakładzie pracy na Wiejskiej, gdzie byle laska kierownikiem zakładu jest..

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Jeśli nie widzisz różnicy pomiędzy naszym rynkiem a japońskim i zapotrzebowaniem na takie ekskluziv samoloty to grt. po za tym kondycja w jakiej znajduje się LOT jakoś nie upoważniał raczej do tak drogiego zakupu (pierwsi w Europie ha ha ha i na razie jedyni!). ale to tak jak w filmie Barei "Miś" ma być duże i ma być drogo....

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Związki zawodowe są silne w RP, szczególnie w zakładzie pracy na Wiejskiej, gdzie byle laska kierownikiem zakładu jest..

Nie wiedzialem ze jestes kierownikiem zakladu na wiejskiej....fryzjerskiego zapewne

Za swoje osobiste niepowodzenia prokreacyjne wyżywa się na homoseksualistach .

Politycy jej formatu są również nieużyteczni , co w takim razie robi ona w rządzie ?

Hołduje instytucji małżeństwa , sama będąc panną , gdzie tu konsekwencja , gdzie jej wkład w podstawową komórkę społeczną ?

Niespełniona matka i polityk i do tego idiotka - żenada !

post-17911-0-21487000-1359327301_thumb.jpg

I ktoś taki śmie nas instruować w kwestiach rodzinnych i społecznych .

Piotr

jeżeli pretensje tylko do Tuska . Nie wiem czym przeszkadza ta kobiecina , nie obiecywała związków partnerskich . Natomiast PO w programie miało ...... hej narodowe ile razy pisałem , że PO jest prawicową , konserwatywną partią . Gdzie wasze narodowe konserwatywne mordy ?

Niespełniona matka i polityk i do tego idiotka - żenada !

I ktoś taki śmie nas instruować w kwestiach rodzinnych i społecznych .

Być może dla Ciebie nie ma przeszkód by kobieta nie mająca męża miała dzieci.

A jak byś siebie nazwał, gdyby okazało się że prof. K.Pawłowicz z przyczyn naturalnych ich mieć nie mogła?

Pomóc?

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

---> Maju spróbowałem przejrzeć i potwierdzić zarzut o kłamstwa w wpisach . Za dużo i niezbyt wciągająca lektura. Szkoda czasu na udowodnienie i odszczekuję zarzut o kłamstwo .

Problemem Pawłowicz nie jest to, że nie ma dzieci tylko to, żypowiada się w sprawach o których nie ma zielonego pojęcia.

ale nie tylko w tym temacie , oni tak mają i trudno mieć o to pretensję . Natomiast Tusk ma problem na własne życzenie i nie jestem zaskoczony. Było do przewidzenia i może nareszcie się rozleci .

Gowin skrupulatnie punktuje i zaplecze zbiera.

nawet posła PO zacytuję

"

Działacz PO uważa, że odrzucając projekty ustaw, posłowie uznali Polaków żyjących w związkach partnerskich "za obywateli gorszej kategorii". - Powiedziano mi, że moje problemy są nieważne. Że ja jestem nieważny, nie jestem pożyteczny dla społeczeństwa. Nie spodziewałem się niczego dobrego po PiS i Solidarnej Polsce. Ale po naszych posłach spodziewałem się chociaż pogłębionej refleksji, ludzkiej empatii. Ale tych 46 posłów uznało, że nie ma problemu. Kilka milionów ludzi nie istnieje. To strasznie smutne - przyznał Radomir Szumełda."

co w takim razie robi ona w rządzie ?

Hołduje instytucji małżeństwa , sama będąc panną , gdzie tu konsekwencja , gdzie jej wkład w podstawową komórkę społeczną ?

Nie odpowiadaj. Tym "co w takim razie robi ona w rządzie ?" Już odpowiedziałeś!

Dlaczego niby bezdzietni nie mają mieć prawa głosu w tych sprawach - przypominam o "związkach partnerskich" mówimy - przecież o tym tak samo dużo wiedzą jak "dzieciaci" żyjący w małżeństwach? ;)

---> Maju spróbowałem przejrzeć i potwierdzić zarzut o kłamstwa w wpisach . Za dużo i niezbyt wciągająca lektura. Szkoda czasu na udowodnienie i odszczekuję zarzut o kłamstwo .

Też tego bez powodzenia szukałem, ale wydaje mi się że chodziło bardziej o różnicę zdań niż kłamstwo.

Mile jestem jednak zaskoczony, bo pierwszy raz tu ktoś coś "odszczekał" a mnie to dotyczyło. ;)

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.