Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Wyświetl postUżytkownik fox733 dnia 07.02.2013 - 18:09 napisał

Panu już podziękujemy.

My, Naród.

Znaczy jesteś za ,,a''. Chociaż jeden się przyznał.

A skąd wniosek, że jestem za a??

Widać kartoflana manipulacja odbiera możliwość samooceny rzeczywistości. Skąd ci do głowy przyszło, że jeżeli zaproponujesz dwie możliwości i ktoś zdecydowanie jest przeciwko jednej, to jest automatycznie za drugą?

Przyznałem się jedynie do jawnej niechęci do kaczyzmu.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

<br />Przyznałem się jedynie do jawnej niechęci do kaczyzmu.<br />
W tym akurat nie jesteśmy osamotnieni,jeśli chodzi o niechęć.Jeśli zaś chodzi o nienawiść,to mlus liderem jezd.

Ja myślem, że muls nie może a nawet nie umi nienawidzieć. Przecież jezd za równouprawnieniem...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Jakoś nikt nie fetuje wielkiego sukcesu sejmowego wielkiego nadzieja polskiej prawicy, który od pewnego czasu poczuł lewicowość. Nie dziwie się jednak, bo z wrażenia zaniemówili nawet jego partnerscy rodzice były Kwaśniewski i obecny Urban.

Mamy w Sejmie kolejnego szefa partii, który nie ma żadnej zdolności koalicyjnej. A jeszcze niedawno w Sejmie Anna Grodzka, jako kandydat na marszałka Sejmu mówiła, że rodzice homoseksualnie lepiej wychowują swoje dzieci.

Aby być konsekwentnym powinieneś napisać "Anna Grodzka mówił".

Czemu Palikotowi ma służyć ta awantura z Nowicką i Grodzką?Jaką ma z tego korzyść?Zadyma i tyle!Nie rozumiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Napisałem konsekwentnie - Konstytucja nie mówi o marszałkini czy wice marszałkini, ani o posałankach i senatorkach. W Rozdziale IV jest mowa o marszałku, posłach i senatorach. I taką terminologię powinno się stosować.

W dodatku w świetle nowych trendów płeć nie ma znaczenia. Ważne jest stanowisko.

A tego o nim nie napisałem?

AAaaa w dowodzie ma jak?A syn jego,jak ma w dowodzie,jakiego ojca i matki?Pesel zmienił?Można?

Ciekawe jak mówi do niego mama czy tata,jeśli mama to jak mówi do matki?

Dajcież, żeś już spokój. Ten pan aktualnie nazywa się tak jak podał w USC. A rodzice? pewnie mówią mu z przyzwyczajenia po normalnemu albo sie w ogóle nie odzywajom.

Jeśli to przeżyli.

rozumiemy was. Ale mamy nadzieję, że wiecie, że to, że was rozumiemy, jest ukłonem w kierunku. Was.

ps. otwarłeś tematy?

Kto za tym stoi i komu to służy?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

robicie sobie dobrze przy każdej okazji (przepraszam, jeśli kogoś ominąłem).

Siebie patentowany debilu, siebie.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Cieszę się , że Polska otrzymała z budżetu europejskiego największy przydział , zastanawiam się tylko , czy zdołamy go w pełni wykorzystać ?

Odrębną kwestią jest , czy dobrze wykorzystamy te pieniądze ?

Warto zauważyć, iż dotacja, którą możesz otrzymać jako przedsiębiorca, gmina, szkoła, organizacja pozarządowa itp. nie pochodzi w całości ze środków Unii Europejskiej, lecz częściowo finansowana jest ze środków krajowych. Jest to zgodne z jedną z zasad polityki spójności, a mianowicie z zasadą dodatkowości. Jak tłumaczy Danuta Hübner – była Komisarz ds. Polityki Regionalnej (pierwszy polski komisarz w Unii Europejskiej) w praktyce zasada ta oznacza, że władze krajowe muszą wydać rocznie około 1 proc. PKB na współfinansowanie 3,5-4 proc. PKB pochodzących z Unii Europejskiej (czyli na każdą złotówkę dotacji wydaną przez władze krajowe przypadają 4 złote otrzymane z Unii Europejskiej). Z punktu widzenia Twojego projektu całkowite dofinansowanie, jakie możesz uzyskać ze środków unijnych to 85 proc. W poprzednich latach było to 75 proc.

I teraz moje pytanie , czy Polskę będzie stać aby wydać ten 1 procent PKB ? Jeśli nie , to nasza radość z racji tego , iż otrzymaliśmy największy kawałek tortu może okazać się przedwczesna .

Być może UE zdaje sobie sprawę z tego , że nie będziemy w stanie dołożyć tego 1 % i dlatego tak dużo nam dali , gdyż i tak sobie nadmiar tej sumy odbiorą , kwestia tylko czasu ?

Oczywiście nie jestem specjalistą w tej dziedzinie i chętnie poczytam przemyślenia i wnioski mądrzejszych ode mnie ludzi na tym forum .

To odnośnie pytania zadanego nam przez pana Top 20

Piotr

Schudłem 8kg i ograniczyłem alkoholizm ale w mniejszym stopniu niz wagę ;-).

Co do polityki to ograniczyłem oglądanie i słuchanie polityków do niezbędnego minimum. To niestety w wiekszości stado baranów. Powszechna ciasnota umysłowa brak perspektywy szerszej niż własna frakcyjka (bo juz nawet nie partia), niezdolność do siegnięcia myślą dalej niż następne wybory. Żal dupę ściska...

Jestem Europejczykiem.

Dżambo - zapytam tak nieśmiało... czy na fali tych zmian obyczajowych, nie mógłbyś zostać moja trzecią żoną?

Jestem intelektualnie... samotny

hihihi...

Sam sobie zaimponowałem :-).

Zmiany obyczajowe mnie nie dotyczą bo juz od dawna bylem zmieniony i w tej dziedzinie jestem jak Chuck Norris - to rzeczywistość próbuje za mną nadążyć i niestety nie daje rady.

Jako zona zdecydowanie nie, ale proponuję związek partnerski ;-).

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.