Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawe teksty, zaiste. Co mnie jednak od tego rodzaju publikacji odstręcza, to ich anonimowość. To rodzaj wielkiego płotu, na kazdym ktos coś bazgrze. Internet to w duzym stopniu taki właśnie płot.

Dokładnie.Możesz pisać wszelkie gówna a potem iść do kasy.

Dokładnie.Możesz pisać wszelkie gówna a potem iść do kasy.

Przejmij sobie avatara - mondry i ladny.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ciekawe teksty, zaiste. Co mnie jednak od tego rodzaju publikacji odstręcza, to ich anonimowość. To rodzaj wielkiego płotu, na kazdym ktos coś bazgrze. Internet to w duzym stopniu taki właśnie płot.

Trochę anonimowo, trochę nie.

Ile głupot ludzie piszą na poważnie pod swoim nazwiskiem w poczytnych periodykach. A Frądzia i Terlig to nawet z ministerstwa kultury kasę trzepie. I co? :D

Ja oglądam.Oglądam tylko dlatego , żeby wiedzieć co chcą ukryć lub to rozmydlić.

Gdyby było jak mówisz, to nazwiska: Błaszczak, Hofman, Ziobro, Terlikowski, Ziemkiewicz, Kuchcinski, Klempa, Maciarewicz i masa innych były by nieznane. Są znane własnie dzięki TVN, która daje im za darmo czas i miejsce na propagowanie swoich głupot.

Czy TV trwam zaprasza taki szeroki wachlarz dyskutantów. Czy cos Ci to mówi?

<br />Gdyby było jak mówisz, to nazwiska: Błaszczak, Hofman, Ziobro, Terlikowski, Ziemkiewicz, Kuchcinski, Klempa, Maciarewicz<br />
Zapomniałeś dodać do nich jeszce innych z lenistwa?Na przykład Tusek,Nowak,Rostawiecki i inni z tej paczki.Jak dzielić to po równo,ich chyba częściej...obdarowują.

Gdyby było jak mówisz, to nazwiska: Błaszczak, Hofman, Ziobro, Terlikowski, Ziemkiewicz, Kuchcinski, Klempa, Maciarewicz i masa innych były by nieznane. Są znane własnie dzięki TVN, która daje im za darmo czas i miejsce na propagowanie swoich głupot.

Czy TV trwam zaprasza taki szeroki wachlarz dyskutantów. Czy cos Ci to mówi?

Mówi dokładnie , że odpowiadasz tu za sianie Tuskowej propagandy.Przeżyłem już taką za czasów Gierka.Nawet media reżimowe próbowały ich skojarzyć.Obecna propaganda jest dużo bardziej rozbudowana.Na wielu poziomach.

Zapomniałeś dodać do nich jeszce innych z lenistwa?Na przykład Tusek,Nowak,Rostawiecki i inni z tej paczki.Jak dzielić to po równo,ich chyba częściej...obdarowują.

To oni są głównie .Do tego ekstra wróciły kolejne ,,autorytety'' jak Miller,Oleksy,Giertych,Siwiec.Sama śmietanka.

Podałem tylko PiSmanów, ponieważ TVN jest przez Was uznawane za tubę prorządową. To jest stacja prywatna i na dobra sprawę nie musi w ogóle dzielic po równo, ale skoro dzieli, to znaczy, ze nie jest TUBĄ prorządową. Poniał?

Kiedy w TV Trwam obejrzę na codzien Grasia i Niesiołowskiego? Wszakże to stacja KK, czyli ogólnopolska.

Ziemkiewicz.... masa innych były by nieznane. Są znane własnie dzięki TVN,

Tiaaaa, Ziemkiewicz szczególnie, a i pewnie Wolski.

Idź Ty cymbale do biblioteki, a nie bredź...

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Idź Ty cymbale do biblioteki, a nie bredź...

Akurat osobiście poznałem tego kogosia od strony "bibliotecznej", kiedy jeszcze mało kto o nim słyszał. Pozostał by w tej niszy na wieki wieków, gdyby nie "Wielka" polityka, TVN i Rz-plita, które go wylansowały.

Podałem tylko PiSmanów, ponieważ TVN jest przez Was uznawane za tubę prorządową. To jest stacja prywatna i na dobra sprawę nie musi w ogóle dzielic po równo, ale skoro dzieli, to znaczy, ze nie jest TUBĄ prorządową. Poniał?

Kiedy w TV Trwam obejrzę na codzien Grasia i Niesiołowskiego? Wszakże to stacja KK, czyli ogólnopolska.

Ja nie uznaję TVN za tubę rządową.To jest tuba rządowa.I to jest fakt.

Jak będzie ogólnopolska to być może obejrzysz.Bo teraz takowa nie jest.A teraz pomyśl o Niesiołowskim.Koleś był założycielem ZCHN do tego wręcz ortodoksyjnym katolikiem a teraz?Odjechał , i to sporo odjechał.Co mogło się z kolesiem stać?

To dużo tłumaczy.Konkretnie wasze wpisy.

jak to co koles, albo oszalal albo agentura.To prawie jak z toba. Otwieram klape ze sracza a tam pajac na gumce... koles.

Weź pigułkę,weź pigułkę....

Akurat osobiście poznałem tego kogosia od strony "bibliotecznej", kiedy jeszcze mało kto o nim słyszał.

Szczerze potwierdzasz powyżej żeś cymbał...jednak i niestety.

Zmień płytę pacanie albo prowadzącego.

Na ciebie wypierdku starczy.

Idź do Biedronia.Ten zasadzi ci czopek.Widzę , że lubisz czopki.

Czopkiem Cię zrobili i takim już jesteś. Podetrzyj kswytokasa, wypierdek lubi cweli.

Topshitt zanotował swą pustkę na 2142 stronie. Ciekawe, czy zna hasło do swojego wnętrza?

Taki byle smród co walczy z wentylatorem, a uważa się za Don Kichota.

Topshitt zanotował swą pustkę na 2142 stronie. Ciekawe, czy zna hasło do swojego wnętrza?

Taki byle smród co walczy z wentylatorem, a uważa się za Don Kichota.

Ksywotukas pobił rekord świata w rzucie krowim plackiem, a paluchy wytarł w swoim nosie.

Na ciebie wypierdku starczy.

Czopkiem Cię zrobili i takim już jesteś. Podetrzyj kswytokasa, wypierdek lubi cweli.

Jakie buractwo, hehehehehehe, szydera heheheheheheehee
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.