Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

skynyrd

Przyznałeś się,że za komuny jeździłeś po świecie jako pracownik central handlu.Jednoczesnie ciągle podkreslasz swoje zasługi w walce z komuną i represje,które cię dotknęły.To jak to jest?Komuna wysyłała dysydentów na placówki zagraniczne?

Cos mi tu nie gra!

,,Czy ponad 20 lat temu, gdy wydawało się, że komunistyczna władza rozsypuje się bezpowrotnie, można było wyobrazić sobie, że symbole sowieckiej okupacji zostaną zachowane na ulicach i placach polskich miast? Czy w najczarniejszych scenariuszach można było przewidzieć, że wymiar sprawiedliwości niepodległej i demokratycznej Polski będzie bronił tych symboli, urągając milionom ofiar poprzedniego systemu? Czy można było uwierzyć, że w wolnej Polsce znajdą się władze miast, które będą poczuwały się do związków z najeźdźcami? A może przez te ćwierć wieku żyliśmy iluzją, że zło zostało pokonane, a zbrodnie potępione? Może sowieckie bagnety zastąpiła arogancja tępaków, którzy ofiarę poprzednich pokoleń kwitują wzruszeniem ramion? A my popełniliśmy grzech zaniedbania i pozwoliliśmy im panoszyć się w naszej Polsce?,,

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nie, to raczej Wy jakoś nie kumacie.Autopsja oznacza zarówno zobaczyć na własne oczy jak i sekcję zwłok.

No ale chyba na dzisiaj wystarczy bo dyskusja robi się głupawa.

Autopsja oznacza zarówno zobaczyć na własne oczy jak i sekcję zwłok.

To raczej nie wyklucza jednego ani drugiego tym bardziej, że to drugie nie jest domeną niewidomych.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

czemu nie 120%?

Tyle weźmie w kolejnych wyborach gdy przejmie już władzę i zrobi czystki.

A tak swoją drogą pięknie sie tomus napina i nadyma. Wzrusza mnie to do łez.

Jestem Europejczykiem.

No więc... przeżyłem :)

Dobrze słyszeć, długiego życia z dala od szpitali życzę :)

Przy okazji, napisz gdzieś, jak się rdac sprawdził, np z southern rockiem. Pozdro!

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

No i z politycznego wątek zrobił się medyczno-geriatryczny ;-).

Miał to być żart , ale po zastanowieniu muszę stwierdzić, że coś w tym spostrzeżeniu jest, jakieś przypadkowe ale skuteczne złapanie signum temporis.

Cała nasza obecna polityka jest medyczno-geriatryczna bo jej podstawą są natręctwa i fobie mające źródło w przeszłości ktora minęła i już nie wróci.

Jestem Europejczykiem.

Jak najbardziej. Ja to ja i jeżeli ktoś ma kawałek rozumu to zauważy, że wszelkie trendy, mody itd. mam głęboko w dupie., Więcej - działaja na mnie jak płachta na byka.

Ciesze się, że już wyszedłeś ze szpitala. Moje szpitalne przeżycia to jedna wielka trauma i nawet nie chcę o tym wiele pisać.

Kiedyś moim lekarstwem była poezja. Pamiętam jak po rozstaniu z dziewczyną siedziałem do świtu pijąc wodke i czytając Stachurę aż padnę ze zmęczenia które będzie silniejsze od rozpaczy.

Teraz też siedzę, pije wódke i czekam, aż zmęczenie wygra z rozpaczą ale zamiast czytania poezji slucham muzyki. Moje spektrum jest szerokie bo jak pisalem mody mam głęboko w dupie. Miałem fazę na Arvo Pärta (polecam), teraz słucham Coltrane'a i "Jane's Addiction".

Jestem Europejczykiem.

Odkładając kije, maczety i ów bęben nie wykluczyłbym nasiadówki w trójkę z muzą, ogórkami i napitkiem.

Tych rzeczy pier**leni politycy z prawa, lewa czy środka jeszcze nie śmią nikomu odebrać.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Wdzięczny naród uhonorował w końcu swojego Ukochanego Przywódcę.

e0eec8029975.jpg

Piękny pomnik! Należało by ustawić go na Rondzie de Gaulle zamiast palmy. Symbolizowałby POlskie tendencje europejskie.

Idą nowe czasy - kto tego nie rozumie, ten dureń.

Życzę PISowi 51%

A, że PIS dobierze do dupy złodziejom i krętaczom - to jak amen w pacierzu.

WYPIERDALAJCIE JUŻ TERAZ - PÓŹNIEJ MOŻE BYĆ ZA PÓŹNO

Kim i czym ma to zrobić, skoro najlepszy fachowiec od tych spraw został wyklęty i wypędzony.

Lobotomię zrobiliście nam przy okrągłym stole

Ja byłem wtedy na ulicy - było wymordować sk***ysynów.

Zresztą zawsze byłem na ulicy.

Kto to mógł wiedzieć? Jacyśmy byli wtedy naiwni.

Co to był za szpital?

Za parę lat będzie to Antoni.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.