Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Polubiłem tego Rońdę. Żeby publicznie wyciąć taki numer trzeba być niezłym jajcarzem.

Czy to czasem nie jemu dedykowany jest kawałek "Blue Rońdo à la Turk"?

juz sie tego wyparł. Że media źle go zrozumiały i zostały przeinaczone jego słowa, I ze jest porzerażony tym co sie u nas wyprawia itp podobne bzudry

Dziwne przeca był w TV Trwam

juz sie tego wyparł. Że media źle go zrozumiały i zostały przeinaczone jego słowa, I ze jest przerażony tym co sie u nas wyprawia itp podobne bzudry

Dziwne przeca był w TV Trwam

Przecież prawactwo zawsze twierdziło, że telewizja kłamie. No to już konsekwentnie: ich własna też :)

Bo wiadomo że urzędnicy NIC nie robią.

dokładnie

tomuś tomuś tylko partyjniacy czytali trybunę ludu

zostawiam tobie władek szechterową prasę

prezes powinien zwolnić paru kolesi i zatrudnić profesjonalny PR , inaczej będzie ciągle w ciemnej d.pie

A kto kiedy ostatnio widział jakiekoś komunistę???

Teraz mamy samych populistow w różnych maściach - do wyboru, do koloru.

Liberalni populiści, katonarodowi populiści, narodowosocjalistyczni populiści, nawet był jeden populista-monarchista ale cuś zachorzał.

Jestem Europejczykiem.

ps. to ja uratowałem Panią Gronkiewicz przed dymisją - otórz w przedzień, skorumpowałem w lesie na grzybach część wyborców, wódką luxusową i kiełbaskami.

Nikt po spotkaniu ze mną, nie mógł stanąć do wyborów. Ja sam nie mogłem.

No to mamy sabotażystę!

Jestem Europejczykiem.

ps. to ja uratowałem Panią Gronkiewicz przed dymisją - otórz w przedzień, skorumpowałem w lesie na grzybach część wyborców, wódką luxusową i kiełbaskami.

Nikt po spotkaniu ze mną, nie mógł stanąć do wyborów. Ja sam nie mogłem.

nie jestem pewien , Hofman na siebie winę bierze . Skynek ja Tobie wierzę

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

P. Poseł Ann Grodzka "(...)w swoim biurze parlamentarnym w Krakowie organizuje specjalne warsztaty. Polki będą mogły na nich przełamać swoje... seksualne tabu."

"Czego można się dowiedzieć na warsztatach? Żelaznym punktem warsztatów będą rozmowy o nazwach kobiecych genitaliów i dyskusje o problemach w sypialni."

http://politykier.pl/kat,1025797,wid,16084010,wiadomosc.html?ticaid=511810

Oby nie był to tyylko męski punkt widzenia.

A swoja drogą, czy poseł na Sejm Najjaśniejszej nie widzi bardziej istotnych problemów Kobiet w Polsce? Uważam, że nie musi wyręczać seksuologów za moje (i to nie małe) pieniądze z podatków.

Nie mogę się wręcz pohamować i przepraszam z góry P. Poseł, ale czy taka twarz może być "tapetą" czy też guru szczęśliwego Damsko-męskiego seksu? Dla mnie nie. Dla niektórych tak - tu mają wybór http://xuzon.republika.pl/

Mim adwersarzom, a szczególnie jednemu odpowiadam "Twój Ruch".

747 ekspert Antka profesor Jacek Rońda nie tylko wybuch zdiagnozował

" Tradycje głupoty polskiej.

Po kolejnej porcji

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Pańskiego wspaniałego tygodnika "NIE" z przerażeniem stwierdziłem, że głupota leaderów polskiej prawicy jest wieczna i nie podlega modyfikacji od 75 lat. Nawet tytuły gazecin, jakie są wydawane dla zwolenników tej opcji widzenia Świata, są podobne jak te przedwojenne, np. "Nasz Dziennik" teraz i "Mały Dziennik" przed wojną. Zmieniły się wszak programy nauczania w szkołach, lektury szkolne, zależności od "Starszych Braci", stosunki sąsiedzkie w Europie, a frazeologia i język prawicy pozostały te same.

Ekonomia również zatoczyła krąg i nic a nic nie wpłynęła na procesy myślowe w ciasnych łebkach polskich prawiczków. Czy jedyną przyczyną jest wieczne przymierze prawicy z nacjonal-katolicyzmem? Czy też może ślepe naśladownictwo przodków-prawicowców, tych co to bili konia na widok kobyły Pana Marszałka Piłsudskiego i uczyli wnuki głupawych piosenek ku czci tego wielkiego demokraty-zamachowca majowego. Może tak działa na słabszych umysłowo literatura pisana ku pokrzepieniu serc i pognębieniu sąsiadów? A może jest to wynik tradycji polsko-mocarstwowych z szesnastego i siedemnastego wieku?

Co ma większy wpływ na głupotę polską: edukacja, tradycja, religia, czy też brak znajomości historii Europy? W związku z powyższymi wątpliwościami uprzejmie pragnę zachęcić "NIE" do podjęcia inicjatywy zorganizowania "Wszech-Polskiej" konferencji naukowej na temat "Przyczyny Nieśmiertelności Głupoty Polskiej Prawicy". Sądzę, że rządy AWS, prasa prawicowa i radyjo M dostarczą nam wielu wspaniałych przykładów kontynuacji dzieła przodków-prawicowców w kształtowaniu kolejnego odcinka Wolnej Polski. Jacek Ronda, Cape Town, South Africa "

jednak to jest najciekawsze

" prof. Rońda był na początku XXI w. doradcą ministra nauki w rządzie... Leszka Millera (SLD). Ściągnął go tam prof. Michał Kleiber, dziś prezes PAN. Rońda odpowiadał wtedy za sprawy tzw. offsetu - w zamian za zakup amerykańskiego uzbrojenia USA miały zainwestować w Polsce."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Niewielkie zmiany zachodzą w mentalności rządzących.

W okresie stalinizmu w Polsce karano za antyrządowe żarty autorów i słuchających.

W POlsce rządzonej przez Tuska karani są jak na razie ich autorzy http://wiadomosci.onet.pl/kraj/urban-musi-przeprosic-tuska-za-zart-primaaprilisowy/nspgn

Skoro tak, to nikt nie zagwarantuje, iż wkrótce nie będą i ich odbiorcy - szczególnie ci, którym te żarty podobają się.

U schyłku PRL nie ukarano nawet Emiliana Kamińskiego. Też za żart - za który on sam później się wstydził

Tusk nie ma widocznie wstydu.

Tym bardziej, że Urban przy Kamińskim to jednak klasa.

A ja sobie patrzę na "kąferęcjem" Macierewicza . Piątek - 18.10 20113. Godzina 13:30. I - informuję Was - to , co wyprawiał Macierew przedtem - nijak się ma do tego , co widzę !!!!:)))))))))))) Aha - nagrywam.

Mamy do czynienia z przestępczą działalnością, której celem jest wprowadzenie opinii publicznej w błąd i działanie na szkodę śledztwa w sprawie smoleńskiej

- mówił Antoni Macierewicz na konferencji prasowej poświęconej publikacji zdjęć z miejsca katastrofy smoleńskiej, które kilka dni temu zaprezentował Maciej Lasek.

Przewodniczący parlamentarnego zespołu ds. wyjaśnienia przyczyn katastrofy poinformował, że złożył dwa wnioski w tej sprawie. Pierwszy z nich skierowany jest do prokuratura generalnego - jak wyjaśniał Macierewicz, chodzi o przekroczenie uprawnień i nielegalne przekazanie zdjęć przez śledczych.

Równolegle składam wniosek do Trybunału Konstytucyjnego wobec prezesa Rady Ministrów w związku z bezprawnym wydaniem przez niego zarządzenia obligującego organy administracji państwowej do czynności, do których premier nie ma prawa ich obligować i zobowiązywać

9ee93b001009525d986f677e83d8ac95.jpg

Mamy do czynienia z sytuacją, że są one przekazywane w sposób łamiący prawo, nielegalny, czym wprowadza się destrukcję do całego porządku prawnego Rzeczypospolitej. Po drugie zaś w sposób wybiórczy udostępnia się te zdjęcia, a po trzecie osoby, które im się je udostępnia obnoszą się tym, że wykorzystują te zdjęcia w sposób selektywny.
To ciąg zdarzeń, które przekracza granice

- ocenił Macierewicz.

Przewodniczący sejmowego zespołu tłumaczył, że czymś niedopuszczalnym jest fakt, że zdjęcia przekazywane są zespołowi Laska, a rodzinom ofiar tragedii - pomimo ich próśb - nie.

Urzędnikom skierowanym do propagandy daje się zdjęcia, a rodzinom nie.
Poza bezprawiem mamy do czynienia z okrucieństwem – premier demonstruje, że swoim propagandystom i zezwoli na wszystko, a równocześnie demonstruje swoją przemoc wobec bezradnych rodzin. To okrucieństwo w świetle dnia, co nie powinno mieć w żadnym wypadku miejsca. Także w przypadku moralnym

Kolejny przeciek ze stenogramów. "Patrzcie, jak lądują debeściaki"

Dzien­nik "Pol­ska The Times" do­tarł do ko­lej­nych nie­ujaw­nio­nych dotąd frag­men­tów za­pi­sów z czar­nych skrzy­nek pre­zy­denc­kie­go Tu-154. "To pa­trz­cie, jak lą­du­ją de­be­ścia­ki" - tak miał po­wie­dzieć jeden z człon­ków za­ło­gi w od­po­wie­dzi na ostrze­że­nie o złych wa­run­kach po­go­do­wych pa­nu­ją­cych na lot­ni­sku w Smo­leń­sku.

To drugi frag­ment za­pi­sów z czar­nych skrzy­nek, jaki w ostat­nich dniach wy­ciekł do me­diów. W środę TVN24 nie­ofi­cjal­nie po­da­ła, że ka­pi­tan pre­zy­denc­kie­go sa­mo­lo­tu Tu-154, mjr Ar­ka­diusz Pro­ta­siuk, kilka minut przed roz­bi­ciem miał po­wie­dzieć: "Jak nie wy­lą­du­ję(my), to mnie za­bi­je(ją)".

We­dług "Pol­ski The Times" tego ro­dza­ju wy­po­wie­dzi jest znacz­nie wię­cej na na­gra­niach, któ­ry­mi zaj­mu­ją się obec­nie eks­per­ci z Kra­ko­wa i War­sza­wy.

Zda­nie: "To pa­trz­cie, jak lą­du­ją de­be­ścia­ki" miało paść praw­do­po­dob­nie po tym, jak za­ło­ga Ja­ka-40 prze­ka­za­ła pi­lo­tom Tu-154 pod­kre­śli­ła jed­nak, że nie ma pew­no­ści, iż jego au­to­rem był Ar­ka­diusz Pro­ta­siuk.

Koledze 747 wreszcie otworzyła sie jakaś klapka w głowie i zaczynają do niego docierać fakty. Obawiam sie jednak, że to jedynie chwilowe i jak leki przestaną działać wszystko wróci do normy, czyli do szaleństwa.

Jestem Europejczykiem.

jakaś

??? :)) Szans nie ma absolutnie żadnych. "Kolega" 747 - ma ich wiele - tych klapek. A wszystkie szwankują... Ale ! Gdy już pisiate wygrają wybory - wszystkie klapki siem uruchomią - i do pierdla wszyscy pójdziemy. S klapkom.

raczej nadal zastanawia się dlaczego to powiedział ?????

" Z panem nie będę grał w karty, w związku z tym powiem, że oni zeszli poniżej 100 metrów. Byli gdzieś na wysokości pomiędzy 50 a 60 metrów. - Później ta opowieść o tym dokumencie [z Rosji - red.]... To był blef, na tym dokumencie nic nie było - przyznał Rońda."

747 ten blef był twoim dowodem , co teraz ?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.