Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedyś potrafiliśmy łapać za kosy od razu, co się z nami stało? Nawet Grecy już się z nas śmieją...

Kiedyś kosy były rodzimej produkcji, polskie, teraz są marnej jakości, chińskie.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

"Idziemy PO Ciebie, Donaldzie!", "Tusk pod sąd!" - kilka tysięcy związkowców protestuje w Gdańsku przeciw polityce Platformy

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Easy man, to tylko głupie internetowe przepychanki, taki to już urok sieci, nie można dać się sprowokować. Lepiej zajaraj:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

później zajaram , stosuję metody strony przeciwnej , więc o co chodzi :)

Kieżun o polskiej transformacji: nas po prostu okradziono

- Pol­ska trans­for­ma­cja zo­sta­ła prze­pro­wa­dzo­na źle. Mało tego. Ona była zro­bio­na skan­da­licz­nie źle - twier­dzi Wi­told Kie­żun. Wy­bit­ny pol­ski eko­no­mi­sta w roz­mo­wie z "Dzien­ni­kiem Ga­ze­tą Praw­ną" prze­ko­nu­je, że trans­for­ma­cja, do któ­rej do­szło w Pol­sce po 1989 roku była "kla­sycz­ną neo­ko­lo­ni­za­cją", a Po­la­ków "po pro­stu okra­dzio­no".

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

(...)

Kieżun o polskiej transformacji: nas po prostu okradziono

- Pol­ska trans­for­ma­cja zo­sta­ła prze­pro­wa­dzo­na źle. Mało tego. Ona była zro­bio­na skan­da­licz­nie źle - twier­dzi Wi­told Kie­żun. Wy­bit­ny pol­ski eko­no­mi­sta w roz­mo­wie z "Dzien­ni­kiem Ga­ze­tą Praw­ną" prze­ko­nu­je, że trans­for­ma­cja, do któ­rej do­szło w Pol­sce po 1989 roku była "kla­sycz­ną neo­ko­lo­ni­za­cją", a Po­la­ków "po pro­stu okra­dzio­no".

http://wiadomosci.onet.pl/kraj/ekspert-o-sytuacji-w-polsce-nas-po-prostu-okradziono/kg3nt

Prof. Kieżun mówi o tym od lat. Mówi z sensem. I niestety prawie nikt go nie słucha.

później zajaram , stosuję metody strony przeciwnej , więc o co chodzi :)

strona przeciwna nie wkleja co chwilę linków do opłacanych przez PiS Karnowskich. Jeżeli smoleńska kompromitacja i wskazanie palcem mechanizmów manipulacji faktami ma być twoim zródłem wiedzy trudno poważnie traktować ... w tym problem

Prof. Kieżun mówi o tym od lat.

a ja od lat pierdze z nadzieja ze wzbije sie w przestworza.....A inny profesór od dwóch lat był przewodniczacym komisji smolenskej.Moze juz czas sluchac licealistów....

"Idziemy PO Ciebie, Donaldzie!", "Tusk pod sąd!" - kilka tysięcy związkowców protestuje w Gdańsku przeciw polityce Platformy

a w anglii WRESZCIE zrobili muzeum ze stoczni ktora miała 500lat.Nareszcie. .W muzeum moga byc zwiazkowcy.Muzealni.Albo muzealnicy...

Zwiazkowcy......idom po was.

Wiesław Johann: Bardzo się wkurzyłem patrząc w jaki sposób partia rządząca – PO - łamie podstawowe zasady państwa prawnego, czyli prawa obywatela. To co się działo wokół referendum warszawskiego i to co się działo wokół referendum edukacyjnego mogę opisać tak właśnie jak wyżej – jest to łamanie podstawowego, demokratycznego prawa obywateli Rzeczypospolitej. Bo po to Konstytucja wprowadziła instytucję referendum, aby to referendum stanowiło jeden z instrumentów funkcjonowania obywateli w kierowaniu państwem. Już nie chcę po raz tysięczny powtarzać zasady zawartej w artykule czwartym Konstytucji, że to Naród sprawuje zwierzchnią władzę, a nie Platforma Obywatelska. Zaś instrumentem sprawowania tej zwierzchniej władzy jest właśnie referendum. Gdy słyszę, że referendum jest niepotrzebne bo to, bo śmo, bo tamto. Więc proszę bardzo, niech pan Donald Tusk z całą swoją ekipą zmieni konstytucję i wyrzuci z niej instytucję referendum. Wówczas będzie w porządku. Jednak dopóki referendum jest w Konstytucji, dopóki stanowi podstawowy instrument realizacji praw obywatelskich, tak długo władza – czy jej się to podoba, czy nie – ma tego przestrzegać. Jeśli władza nie przestrzega podstawowych praw, to powinna przestać rządzić i najlepiej powinna opuścić nasz kraj.

Ukryta Zawartość

strona przeciwna nie wkleja co chwilę linków do opłacanych przez PiS Karnowskich. Jeżeli smoleńska kompromitacja i wskazanie palcem mechanizmów manipulacji faktami ma być twoim zródłem wiedzy trudno poważnie traktować ... w tym problem

Za to wkleja linki z opłacanych przez Rząd mediów głównego ścieku ....więc w czym problem

Ukryta Zawartość

tomuś tomuś nie wiadomo co z tym zrobić , tak ZOMO mordę wydzierało

ale z twojej to raczej kapie jak w muszli klozetowej

powtarzasz się lewaczku, wymyśl coś , rusz ten ciasny łeb

tomus tyllko palowanie swiadome sprawia przyjemnosc. Palujacemu.Tomus jesli nic innego nie umiesz... my to zrozumiemy.

muls , wróciłeś , jak tam terapia? jednak nie pomogła

powtarzasz się lewaczku, wymyśl coś , rusz ten ciasny łeb

muls , wróciłeś , jak tam terapia? jednak nie pomogła

niestety nie ...swiat otaczajacy jezd jeszzcze bardziej ...pierdolniety,

Tak z ciekawości - co ten Johann pierdzieli???

Było referendum? Było.

Jak rozumiem pogwałceniem Konstytucji jest porażka PiS ;-).

Jestem Europejczykiem.

Ty pisałeś o Staruchu a teraz co

Nic bo nie ja o nim pisałem.

Gubisz się bo nie czytasz i dalej insunuujesz.

...a mogło być tak miło.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Dzisiaj w radio Zet rozmawiali "profesory". Tylu pacanów przy jednym stole chyba trudno byłoby zebrać nie posługując się kryterium ich "naukowości". Co drugi dopasowywał sobie tę swoja wiedzę unikalną do aktualnych politycznych przekonań.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.