Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Mulsie, a powiedz nam co Michałowski miałby powiedzieć innego.

nawiasem mowiac to ja nadal nie widze pustych scian w zdewastownym palacu.a nawiasem mowiac to co mogla powiedziec szydlo ??

A Tobie smakowało to lizanie, że tak ochoczo zachęcasz?

Może jednak nie przenoś tu pisdrackich kanonów bo się rozczarujesz brakiem entuzjazmu jaki bije od Ciebie.

W sprawie dojenia... zmieniono tylko dojarkę i tyle.

Proste jak budowa cepa a i tak za trudne dla pisludu.

Oczywiście że proste. dlatego własnie tego nie zrozumiałes i musiałeś sobie powtórzyć. Placioki tak MAJOM. Może nastepnym razem specjalnie dla Ciebie napisze to wielkimi literami, żebyś zatrybił juz po drugim przeczytaniu.

Trudno tobie dorównać w "błyskaniu".

Ale miło, że dzielisz się własnym doświadczeniem i upodobaniami.

Błyskaj dalej.

Jaką rozrywkę daje ogladanie POwskich lemingów w stanie nerwowego rozwolnienia :-)

To tylko umacnia przekonanie w dokonaniu dobrego wyboru... Po 8 latach nieprzerwanego dojenia przez PO kasy z polityczno-rodzinnych synekur mają naprawdę co tracić. Mam nadzieję, że zapowiedzi o niedokonywaniu odwetu POlitycznego w ustach Kaczyńskiego były tylko przejawem kurtuazji.

Niech wyrywają chwasty społeczne do trzeciego pokolenia, razem z ich koteriami i korporacyjkami prawnioczo-partyjnymi zawłaszczajacym prawo od czasów Stalina :-)

Boicie się teraz, przydupasy władzy wiszacy zawsze u pańskiej klamki ??? I prawidłowo... Bo powinniście się bać :-)

Teraz wam nie pozostaje nic innego jak na klęczkach do Prezesa iść, lizac buty i prosić go żeby przyjął w szeregi partii rządzącej :-) :-) :-)

Musisz jeszcze co najmniej trzy razy wkleic mój wpis żebyś zatrybił co napisane.

Ty sie dzielisz na razie watłościa swego umysłu, ale czy to aż takie miłe? Na pewno zabawne i można się z ciebie pośmiać.

Co by miała powiedzieć k**wom i dziwkom, mulsie?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

pieknie pisze i na temat tyle ze bez sensu.Z radosci jaka prezentuje widac jednak ze on sam widzi w tym ogromny sens i nalezy to uszanowac.To jak pestka w wisni.Po zjedzeniu..wypluwamy.

PiS w dwa dni przejął służby specjalne i Trybunał Stanu, a Koledzy o pierdołach, albo demonstrują osobiste frustracje (jak Areczek).

Jestem Europejczykiem.

mebelki to na poczatek, teraz przez caly czas beda pojeni wiedza jak to było niedobrze zeby było dalej niedobrze

a to tam zginal fotel a to tam znikneła popielniczka a areczek bedzie pial z zachwytu jak sie sluzby wzieny do roboty.Dało sie na nabrac 500 to sie da i na fotel.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Jako założyciela wątku proszę Ciebie, abyś zadbał o porządek i merytoryczność dyskusji. Następne personalne pyskówki jak te z dnia wczorajszego, będą z cała stanowczością eliminowane a ich uczestnicy banowani.

Dwie sprawy.

Szkoda, że nie dotrzymujesz słowa i nie robisz tego co obiecałeś. Miało być z całą stanowczością a tu niestety mamy bagno i żadnej Waszej reakcji.

Niestety ja nie mogę spełnić Twojej prośby, a zrobił bym to z chęcią, bo tak jak i inni nie mam już możliwości moderowania swojego tematu.

A wracając do tematu dyskusji.

Coraz ciekawiej się robi wokół ułaskawienia Kamińskiego. Okazuje się, że Duda w uzasadnieniu nie tylko go ułaskawił, ale i też napisał, że "umarza postępowanie" w jego sprawie. - "Wyręczanie sądu" to złamanie art. 173 konstytucji, czyli niezależności sądownictwa - mówi prof. Andrzej Zoll.

Cały tekst: http://wyborcza.pl/1,75478,19217043,prezydent-sadzi-ze-jest-sadem.html#ixzz3s0hV6Uk1

Pałacowe podchody:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Cały tekst

Nich się GW zdecyduje napisał czy powiedział?

Może jednak nie napisał i nie powiedział.

Jeśli jednak napisał (to źle), jednak zastanawia przeciek treści uzasadnienia...do GW - bo gdzież by indziej.

Generalnie cieszy, że GW stoi na straży...swoich interesów.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

jak widzisz areczek sie smieje ...bo on za rosja jest a nie za polska.

Wielu takich na forach i do tego odpowiednia władza. Byle nie bylo zadnych zawirowań na świecie bo mamy przechlapane.

chwilowy brak działalności w audio.

Doktór nauk prawnych, łehehehe :-) oj chyba dzięki mamuni te doktoraciki ;-)

11222285_559925740826368_628026175532411580_n.jpg?oh=1ca905c2071ae1b5942fb8f828f76c7f&oe=56B42BB2

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Pałacowe podchody

niezle jaja ale to wlasnie lubiem.Podejrzewam ze para idiotów podobnie jak z data spotkania 12 listopada.. . wpadła.Czekamy kiedy bedzie winny tusk.

Generalnie cieszy, że GW stoi na straży...swoich interesów.

naipierw wyłoz 3 zł przeczytaj jedna szt a potem sie produkuj.

Holenderskie władze chcą drastycznego ograniczenia Schengen – donosi holenderski dziennik de Volkskrant. Plan zakłada wyrzucenie Grecji, Hiszpanii, Włoch oraz krajów Europy Środkowo-Wschodniej, w tym Polski.

To radykalne posunięcie to część planu ratowania idei Schengen w obliczu narastającego kryzysu migracyjnego. Według „de Volkskrant” Bruksela, Amsterdam i Luksemburg w związku z zalewającą Europę falą uchodźców rozważają ponowne zamknięcie granic i utworzenie „ministrefy” Schengen.

Idea ograniczenia Schengen miała zrodzić się w Holandii. Rzecznik holenderskiego MSZ w odpowiedzi na doniesienia medialne sprostował, że nie chodzi o natychmiastowe zamknięcie granic, lecz o ostrzeżenie dla tych krajów członkowskich, które swoją polityką wobec uchodźców łamią unijne zobowiązania.

jestem za a nawet dwa razy za.Potem poczekamy na reakcje jak przekroczymy budzet i bedziemy sie awnaturowac o CO2 i pieniadze dla rolnikow.Potem bedziemy chcieli chcieli coraz wiecej a w koncu dostaniemy..wała.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.