Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

szacunek dla gen. Jaruzelskiego, przynajmniej nie szkodził jako Prezydent RP, pogarda dla Dudy, jako pisowskiego prezydenta!

Wielkii szacyn złozy Jaruzelowi kazdy "plieznyj idiot" z PO za powołanie TK. Z powodu istnienia TK do tej pory w Polsce nie wprowadzono zasady powoływania się na konstytucje wprost w procesach sądowych - bo jest TK od badania konstytucyjności. A obywatel w Sądzie, to sobie moze z konstytucji kartki wyrywać i w przerwie rozprawy podcierac sie nimi w sądowej toalecie.

Tyle własnie jest warta konstytucja RP, dzieki wydelegowaniu sądzenia zgodności ustaw do TK. Za to dziekujesz Jaruzelskiemu.

Trybunał trzeba zneutralizować, następnie usunąć.

Oj fantasto. Wystarczy wprowadzenie mozliwości powoływania sie na zapis konstytucyjny przed Sądami powszechnymi jak na przepis kazdej ustawy i rozstrzyganie sprzeczności regułami kolizyjnymi przez kazdy Sąd. TK nie jest i nie był nigdy do niczego potrzebny.

Ale nie da się tego zrobić, bo prawnicy nie pozwolą sobie odebrac wygodnych synekur i wojna bedzie o to wieksza jak była o odebranie korporacjom prawniczym egzaminów na aplikacje.

Całą sytucję która od wczorajszego popołudnia się dzieje mogę okreslic jak parodie; nie spodziwałem się że tak szybko Pis i spółka ( Prezydent Duda ) tak się zbłaźnią

Tragikomedia to już te nocne zaprzysierzenie sędzi do KT .

Panie Duda wstyd mi za pana zbłaznia się Ten człowiek każdym następnym posunięciem....po co te spotkania z opozycją po to żeby po kryjomu jak człowiek który ma niecne plany ( nie pisze słowa tego co mam na myśli) robic takie manewry ...

(....................)sami ich szef wprowadzają do życia ustawy nie zgodne z konstytucją, ich akolici z PO mówią teraz - przepraszam, niech biedny rowerzysta pojedzie rowerem pijany pod prąd i niech spróbuje powiedzieć przepraszam, albo niech milicjant zgwałci zakonnicę w ciąży na pasach to sam zostanie pasiastym, nikt nie będzie słuchał jego przeprosin.

Cały trybunał powinien natychmiast ustąpić oprócz świeżych sędziów powołanych wczoraj i zaprzysiężonych dziś.

wojna bedzie

Przecież Jarosław Kaczyński idzie wprost na czołowe zderzenie z systemem, jest na to gotowy, albo teraz albo nigdy, inaczej się nie wygra z tymi przybyszami na czołgach z lat czterdziestych i ich potomkami.

Dopuszczam stan wyjątkowy.

Całą sytucję która od wczorajszego popołudnia się dzieje mogę okreslic jak parodie; nie spodziwałem się że tak szybko Pis i spółka ( Prezydent Duda ) tak się zbłaźnią

Tragikomedia to już te nocne zaprzysierzenie sędzi do KT .(...)

Osobiście przewidywałem rozmaite atrakcje, ale rzeczywiście szybkość i brutalność rewolucyjnego marszu PiS są imponujące. Prezes i jego akolici kompletnie nie przejmują się niczym.

Jestem Europejczykiem.

Dopuszczam stan wyjątkowy.

Myślisz ? Wystapi w mundurze z gwiazdkami na pagonach i ogłosi stan wojenny ?

No to duda będzie z likwidacji trybynału konstytucyjnego. Będzie go musiał utrzymac wzorejm jego twórcy Jaruzelskiego.

szybkość

Niemcy w 1939 też nas szybko pokonali, Prezes Jarosław Kaczyński wyciąga z historii trafne spostrzeżenia i stara się być skuteczny.

Jak skuteczni byli Rosjanie mordując elitę w Katyniu i montując tu swój rząd już zapomniałeś ????

POLAKU????

Wystapi w mundurze

Na razie to jeszcze nie jest wstęp, sytuacja będzie poważna, jak wielkie koncerny zaczną odnotowywać iż nie funkcjonuje im się tu już tak dobrze, to są realni przeciwnicy, światowe lichwiarstwo i banksterka, ich krzykacze widoczni w mediach to zwykli straceńcy ledwo motłoch, popłuczyny wykształcone w ich szkołach do swoich celów zniewalania społeczeństw, tu w tym wypadku, naszego.

Na razie to jeszcze nie jest wstęp, sytuacja będzie poważna, jak wielkie koncerny zaczną odnotowywać iż nie funkcjonuje im się tu już tak dobrze, to są realni przeciwnicy, światowe lichwiarstwo i banksterka, ich krzykacze widoczni w mediach to zwykli straceńcy ledwo motłoch, popłuczyny wykształcone w ich szkołach do swoich celów zniewalania społeczeństw, tu w tym wypadku, naszego.

zatkło mnie, to chyba as as as astma.

I co było dalej?

A zapytaj tego od antykomora co go cztery lata po sądach ciagali. Takie wierne psy swojego pana Prezydenta. Az do samych wyborów kiedy było juz wiadomo że przegra.

Polacy są wdzięczni Prezydentowi, że nie pęka, twardo walczy za tych i o tych, którzy go wybrali.

Wielki Szacunek dla Pana Prezydenta Andrzeja Dudy.

Weź dokładnie przeczytaj to co napisałeś ? powtarzam dokładnie ?

Mam wrażenie że taki teksty pojawiały że w czasach komunizmu teksty takowe pochwalne pisali zastraszeni żeby przypodobać się wasalom komunistycznym

Wstyd panie 747

Ps Powtarzam przeczytaj jeszcze raz to napisałeś ,niespodziewałem się że taki cos napiszesz.....

prowokacje

Mam świadomość że to źle brzmi, wybacz, z prawdą już tak jest, tak wygląda ludzka natura, kobiety masowo zdradzają swoich mężów, ci żyją w większości, jakby nic się nie stało, tak jest wygodniej.

No bo co, rozwieść się, gdzie teraz na starość szukać nowej żony?

Tu na forum jest deficyt mężczyzn, są osobnicy tej płci, ale jakby, wykastrowani z poczucia siły i tożsamości właściwej naturze.

Lewacy, to nie są osoby zdolne do czegokolwiek, mogą napisać post, lecz nie ma w nim treści, jest tylko usłużność wobec PANA.

Proszę nauczyć się tego na pamięć, jak chcecie rządzić, to najpierw wygrajcie sobie wybory !!!

Gdy kilka razy pod rząd przegrywaliście to czytałem jakieś brednie "sfałszowanych wyborach za pomocą rosyjskich serwerów".

To co? Teraz rosyjskie serwery spisały się na medal?

Bocznica pełna jest takich jak Twoja "komoruskich kpin", a ich autorzy piszą tutaj dalej w najlepsze.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pewnie ze tak. Komorowskiego w Kajdanach jeszcze nikt nie pokazywał. A ty Prezydentowi zarzuciłeś przestępstwo ciężkie, pokazujac go w uniformie WN dla zbrodniarzy wielokrotnych na życiu i zdrowiu.

Psy komoruskiego scigałyby juz ciebie na pewno.

ps. specjalnie pisze "komoruskiego" bo jak napisałem "Komorowskiego" to jakis debil forumowy sie przyczepił ze okazałem mu fłaszywe uwielbienie. Jedno czego nam nie zabraknie to debile, wiec trzeba ich szanować i dla nich też specjalnie pisać, żeby rozumieli.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

niespodziewałem się że taki cos napiszesz

W życiu trzeba na coś postawić, można nawet przegrać, lecz potrzeba jest świadomość że się po jakiejś ze stron opowiedziało i walczyło.

Walczyłeś kiedyś o jakiś piękny cel asterix?

Spróbuj, odczuj tego ducha walki, to tak naprawdę to uczucie, które nadaje cały sens życia mężczyźnie, kobieta jest tylko od tego, aby właśnie w tym celu go wspierała, bez względu na okoliczności.

Teraz rosyjskie serwery

Teraz ktoś nagrał to towarzystwo, które nosiliście na rękach, resztę uczyniła socjologia.

A ty Prezydentowi zarzuciłeś przestępstwo ciężkie

Nie ja, tylko Trybunał Konstytucyjny, złociutki. Oraz mnóstwo osób publicznych w Kraju i zagranicą. Satyra krytyk się nie boi.

Komorowskiego w Kajdanach jeszcze nikt nie pokazywał.

Nie było powodu, nie łamał Konstutucji, więc nie narażał się na Trybunał Stanu.

Mam świadomość że to źle brzmi, wybacz, z prawdą już tak jest, tak wygląda ludzka natura, kobiety masowo zdradzają swoich mężów, ci żyją w większości, jakby nic się nie stało, tak jest wygodniej.

No bo co, rozwieść się, gdzie teraz na starość szukać nowej żony?

Tu na forum jest deficyt mężczyzn, są osobnicy tej płci, ale jakby, wykastrowani z poczucia siły i tożsamości właściwej naturze.

Lewacy, to nie są osoby zdolne do czegokolwiek, mogą napisać post, lecz nie ma w nim treści, jest tylko usłużność wobec PANA.

Po tym wpisie juz zszedłem, więc chyba nie dam rady na nic wiecej ci odpowiedzieć.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.