Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Oj pojadą po premii, pojadą, a może i zwolnią. Psim obowiązkiem płatnego trolla jest nie dać się wyprowadzić z równowagi i sprowokować.

A i jeszcze jedno: używanie emotikonów może i popularne wśród gimbazy, tu wręcz nie uchodzi. Nie dostarczyli danych o profilu wiekowym userów tego forum?

Gość

(Konto usunięte)

Nie dostarczyli danych o profilu wiekowym userów tego forum?

A po co? Wasze (Twoje i topa20) wpisy trącą przedszkolem liberalno-rusofobskim.

Trafiłem na ładne obrazki z rosyjskiej kopalni śmigłowców. Ale w innym wątku je wstawię. Special for you. http://www.audiostereo.pl/czy-rosjanie-sa-bardziej-inteligentni-niz-obywatele-ue-i-usa_110468.html/page__st__5430?do=findComment&comment=3867018

Nie "special for you" a "especially for you" jeśli już. To w kwestii przedszkola...

W sprawie rusofobii: nie rusofobskim, a rusofobicznym. Na szkoleniu nie uczyli, by zwracać szczególną okazję na poprawną odmianę i że pisując na polskim forum wytykanie rozmówcom rusofobii natychmiast zdradza profesję i niczego nie daje, bo rusofobami w mniejszym lub większym stopniu jest właściwie każdy Polak?

O liberaliźmie nie chece mi się nawet pisać. Znasz się na tym jak kot na gwiazdach. Szkoda czasu.

Nie "special for you" a "especially for you" jeśli już. To w kwestii przedszkola...

W sprawie rusofobii: nie rusofobskim, a rusofobicznym. Na szkoleniu nie uczyli, by zwracać szczególną okazję na poprawną odmianę i że pisując na polskim forum wytykanie rozmówcom rusofobii natychmiast zdradza profesję i niczego nie daje, bo rusofobami w mniejszym lub większym stopniu jest właściwie każdy Polak?

O liberaliźmie nie chece mi się nawet pisać. Znasz się na tym jak kot na gwiazdach. Szkoda czasu.

Ej, nie poprawiaj mu błędów bo jeszcze premię dostanie.

Burmistrz bodaj Aleksandrowa ostro się w tej sprawie kajał. Teraz jeśli zmieni patrona przepraszać już nie będzie musiał, bo pisiarstwu takie napisy w rękach dziatwy nie będą z całą pewnością przeszkadzać. Wrecz przeciwnie.

Z rozmysłem powtórzyłem w tej króciutkiej angielskiej frazie jeszcze jeden błąd. Nie znajdzie. Inna sprawa, że obfite cytowanie po angielsku (w ogóle w innym języku niż polski) jakie tu uprawia, to też podstawowy błąd dla trolla. Cytuje się zawsze w języku który jest pierwszym czytelników. Inaczej ogranicza się sobie krąg odbiorców propagandowych treści. Musi być albo marny troll, albo poziom szkolenia i w tej dziedzinie zszedł tam u nich na psy.

Premii po dzisiejszym to mu jego rewizorzy nie dadzą. Raczej go całkowicie "zdejmą". Zdemaskowany, do tego nieudolny i marny troll nie jest im do niczego potrzebny.

Gość

(Konto usunięte)

Kolejna Niusia Językowska się znalazła. Lepiej robić błędy językowe w tematach, w których masz coś do powiedzenia niż poprawną polszczyzną wypowiadać się w tematach, o których nie masz zielonego pojęcia. Np. przemysł (w tym zbrojeniowy) w FR.

Pisz sobie nadal w tematach o Prezesie z KOD-em - żadna wiedza nie jest tam wymagana.

Jurii - ja nie o pisaniu po polsku...

Ten wątek też słabo nadaje się do dyskusji o przemyśle (w tym zbrojeniowym) FR, no chyba, że przyjać, że tytułową zagładę Europy własnie ów przmysł zbrojeniowy FR chce nam zafundować. Przynajmniej bez zbędnych ceregieli nam to oznajmiasz, choć przełożeni, za taką szczerość z całą pewnością nie pochwalą. Oj, nie...

Wbrew temu co sądzisz wypowiadanie się w wątkach o prezesie i KODie wymaga sporej wiedzy. Wiedzy której niuanse, subtelności i ukryte znaczenia są ruskim trollom zupełnie obce i niemożliwe do nabycia. To wątki wyłącznie o tybylcach, dla tubylców. Twój kolega w płatnym trollowaniu, Tommiasi, czy jak mu tam, ma przynajmniej tego świadomość i w wątki z definicji zarezerwowane dla tubylców się nie zapuszcza. Ogranicza sie do tego tam tworu do którego nawet dałeś link. Ty nawet tego nie potrafisz, no cóż nie każdy ma kwalifikacje nawet na trolla. Wiem, każdy orze jak może i na kawałek chleba trzeba zarobić, ale proszę po dobroci znikaj z tego forum, już tu jesteś spalony. A jak nie zrobsz tego dobrowolnie to ci w tym pomożemy. Idź sobie zarabiać gdzie indziej. Pa i krzyż na drogę.

Jurii - ja nie o pisaniu po polsku...

Wbrew temu co sądzisz wypowiadanie się w wątkach o prezesie i KODie wymaga sporej wiedzy. Wiedzy której niuanse, subtelności i ukryte znaczenia są ruskim trollom zupełnie obce i niemożliwe do nabycia. To wątki wyłącznie o tybylcach, dla tubylców.

6d4ba3f70156d88d5d0019a8f1e04497.jpg

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

z20349231Q,Zlozenie-wiazanki-kwiatow-pod-zbiorowa-mogila-ofia.jpg

Pan Prezydent RP Andrzej Duda zaszczycił majestatem Najjaśniejszej obchody rocznicowe lokalnej zbrodni dokonanej 70 lat temu na Żydach w Kielcach, gdzie zginęł 37 Żydów i 3 Polaków.

"- Niezależnie od narodowości, niezależnie od wyznania, niezależnie od języka, a w związku z tym w wolnej, suwerennej, niepodległej Polsce, nie ma miejsca na jakiekolwiek uprzedzenia, nie ma miejsca na rasizm, na ksenofobię, na antysemityzm - oświadczył prezydent." - http://www.tokfm.pl/Tokfm/7,147963,20349180,prezydent-duda-stanowczo-w-rocznice-pogromu-kieleckiego-w.html

Odnoszę wrażenie, że środowisko "GW" jest usatysfakcjonowane postawą PAD. To samo środowisko jest od lat przeciwne oficjalnym obchodom ku czci ok.180 000 obywateli II RP okrutnie wymordowanych przez Ukraińców w czasie Ludobójstwa Wołyńskiego. Nakręca też takie inicjatywy, jak poniższa:

"Salonowe i liberalne środowiska skupione wokół magazynu "Liberte" wystosowały list do Ukraińców przepraszając ich za wyrządzone im krzywdy. Po listem podpisali się min. Mateusz Kijowski, Aleksander Kwaśniewski i Adam Michnik." http://www.kresy.pl/wydarzenia,spoleczenstwo?zobacz/liberalowie-przepraszaja-ukraincow-za-wyrzadzone-im-przez-polakow-krzywdy

Ciekaw jestem, czy władze RP godnie uczczą najbliższą rocznicę Rzezi Wołyńskiej czy też nadal będą wspierać neobanderyzm: http://www.mysl-polska.pl/923

PS.

Trzeba przyznać, że PAD w kapeluszu wygląda, że tak powiem... na miejscu i historycznie.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Włodzimierz z Tommiashim.

(...)

Nie mam takich zamiarów. Nie wątpię jednak, że ty zaprosisz swoich swoich braci z tego samego kierunku.

(...)

Zapominasz o Czechach. Wyraźnie.

W Czechach nie było klimatu dla tej amerykańskiej instalacji. Część obozu rządzącego i większość opozycji jej nie chciała z uwagi na obawy przed utratą suwerenności. Podobnie jak i większość społeczeństwa. W przeciwieństwie do Polski tam miała miejsce debata publiczna na ten temat. A już na pewno nie wybudowano by jej w centrum dużego miasta.

Nie,nie potwierdzam.Wg. twojego rozumowania to istnieje PZPRPOPiS bo Gomułka też lubił dzieci.Natomiast pewne mechanizmy są tak stare jak ludzkość.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Jesteś przewidywalny do...bólu.

Przecież...

Zamiast głupotami opozycji zajmijcie się głupotami władzy.Bo to rodzi gorsze konsekwencje.A tu głupota rodzi kolejną głupotę.

Gość

(Konto usunięte)

Przynajmniej bez zbędnych ceregieli nam to oznajmiasz

Twoje urojenia nie mają nic wspólnego z rzeczywistością.

To wątki wyłącznie o tybylcach, dla tubylców.

Określiłbym niektórych z tych tybylców inaczej ale nie chcę dostać punktów karnych od moderacji.

Ogranicza sie

Nie mam najmniejszego zamiaru pytać tybylczych trolli o pozwolenie gdzie i o czym mam pisać.

Wiem

Nie rób jaj z tym "wiem".

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Radosław S. Czarnecki - jest: http://www.tygodnikprzeglad.pl/popis/

Bronisław Łagowski - jest: http://www.tygodnikprzeglad.pl/popis-owa-racja-stanu/

Joanna Tańska - jest: http://www.tygodnikprzeglad.pl/niemoralny-popis/

Jan Widacki - jest: http://www.tygodnikprzeglad.pl/popisu-ciag-dalszy/

(...)

wojciech iwaszczukiewicz - nie ma...

Wojciechu - konwertyci są zazwyczaj najgorliwsi. W tym przypadku też jest to widoczne. Będzie bronił (p)rezydenta i jego pana do bólu i granic zdrowego rozsądku. Ostatnia dyskusja o propagandzie dowiodła tego niewątpliwie.

A ta kalka propagandowa jest twardym dowodem na to, że pislam bierze z komunizmu to, co najgorsze także tam, gdzie chodzi o tzw. komunikację społeczną.

duda_4.jpg

Nie mam takich zamiarów. Nie wątpię jednak, że ty zaprosisz swoich swoich braci z tego samego kierunku.

Bracia z NATO już u nas są, nie trzeba ich zapraszać.

W Czechach nie było klimatu dla tej amerykańskiej instalacji. Część obozu rządzącego i większość opozycji jej nie chciała z uwagi na obawy przed utratą suwerenności. Podobnie jak i większość społeczeństwa. W przeciwieństwie do Polski tam miała miejsce debata publiczna na ten temat. A już na pewno nie wybudowano by jej w centrum dużego miasta.

Skąd ty bierzesz te teksty? Z Russia Today, czy wzorem Tommiashiego ze Sputnika?

"W 2007 planowano na terenie Czech zbudowanie bazy radarowej będącej częścią systemu bazowania naziemnego obrony antybalistycznej w środkowej fazie lotu. Projekt ten popierał czeski rząd premiera Mirka Topolánka i ówczesny prezydent Czech Václav Klaus. 5 czerwca 2007 r. Czechy zgodziły się na amerykańską propozycję, by umieścić część systemu tarczy (stację radarową) na terytorium Czech.

Negocjacje Czech z USA w sprawie radaru zakończyły się głównym porozumieniem w tej sprawie na szczycie NATO w Bukareszcie na początku kwietnia 2008 roku. 8 lipca 2008 minister spraw zagranicznych Czech Karel Schwarzenberg z Condoleezzą Rice podpisał w Pradze główną umowę w sprawie budowy na terytorium Czech bazy radaru GBR. 27 listopada 2008 r. senat czeski ratyfikował większością głosów (za 49, przeciw 32) porozumienie w sprawie ulokowania w Czechach amerykańskiego radaru systemu tarczy antyrakietowej."

Wszystko było już klepnięte Włodzimierzu kiedy Obama ogłosił "reset".

Jestem Europejczykiem.

Dziadziu Wlodziu, a do Stowarzyszenia Grunwald to dziadzio czasem w zamierzchłych czasach nie należał? Bo ten komunistyczny, państwotwórczy patriotyzm z elementami antysemityzmu, to mi do dziadzia bardzo pasuje...

Na barykady!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

E, tam. Przynajmnie do dziś pisirstwo tak znakomicie sobie radzi w samodzielnym udowadnianiu głupoty, indolencji, bezczelności, chamstwa i szkodnictwa, że i bez barykad się obejdzie. Gorzej jakby zmądrzeli, ale na to absolutnie się nie zanosi.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Bracia z NATO już u nas są, nie trzeba ich zapraszać.

(...)

Od kiedy NATO jest z tamtej strony Buga?

(...)

Skąd ty bierzesz te teksty? Z Russia Today, czy wzorem Tommiashiego ze Sputnika?

(....)

Z materiałów polskiego BBN.

We wrześniu 2009 roku podczas wizyty w Tokio czeski prezydent Klaus powiedział tam na konferencji prasowej, "że Republika Czeska nie podjęła dotąd decyzji w sprawie amerykańskiego wniosku o budowę stacji radarowej, wchodzącej w skład tarczy." (za PAP)

Było to co najmniej dwa tygodnie przed ogłoszeniem przez administracje Obamy planów rezygnacji z budowy tarczy w Czechach i w Polsce.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.