Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

A co mnie obchodzą poglądy tych państwa?Dla mnie ty jesteś pisowcem z lewicową przeszłością.

Mało mnie obchodzą twoje wybitnie personalne opinie. Celem takiego pisanie w najmniejszym stopniu jest dyskusja na argumenty. Tobie wyraźnie chodzi o zdyskredytowanie adwersarza, a nie obalenie jego argumentacji. Jest to dowód twojej słabości.

Od kiedy bracia są tylko zza Buga???

Co do materiałów BBN - cytowałem czeskie dokumenty i uchwały w sprawie tarczy. Jak widać nie było żadnej oficjalnej która byłaby przeciw. To, co mówił Klaus (nie sprawdzałem) najwidoczniej odnosiło się do propozycji ostatecznej, której po prostu nie było, bo nastąpił reset. Trudno, żeby rząd czy parlament zatwierdzili nieistniejącą umowę.

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)

Ale kulega sam identyfikuje się swoimi poglądami.

Całe życie identyfikuje się tylko z własnymi poglądami i poprzez własne poglądy jestem identyfikowany. I tak mi już zostanie. A kulega identyfikuje się cudzymi?

Czy kulega nie wie że w rosyjską trąbkę dmucha?

Dmucham w trąbkę faktów. Za to, że prawda o dzisiejszej Rosji wygląda zdecydowanie inaczej niż wynika to z antyrosyjskiej propagandy, do której większość bezrefleksyjnych "tubylców" jest przyzwyczajona, trzeba winić bezrefleksyjność oraz kłamliwą propagandę a nie osobę te kłamstwa demaskującą.

Całe życie identyfikuje się tylko z własnymi poglądami i poprzez własne poglądy jestem identyfikowany. I tak mi już zostanie. A kulega identyfikuje się cudzymi?

Dmucham w trąbkę faktów. Za to, że prawda o dzisiejszej Rosji wygląda zdecydowanie inaczej niż wynika to z antyrosyjskiej propagandy, do której większość bezrefleksyjnych "tubylców" jest przyzwyczajona, trzeba winić bezrefleksyjność oraz kłamliwą propagandę a nie osobę te kłamstwa demaskującą.

Do ZSRR,sorry Rosji kulega się przeprowadzić nie chce? Do tej krynicy wolności i dobrobytu?

Tawariszcz nigdy się stamtąd nie wyprowadził - i nie zamierza.

Prawda, tawariszcz, a?

Stawiam na Semipałatyńsk.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Rozumiem że lajkowanie tego obrazka wyżej, który jasno sugeruje, że Polska jest, nazwijmy to, tam gdzie słonce nie dochodzi, jest właśnie jasną identyfikacją tych poglądów. I o ile my, obywatele tego kraju możemy sobie pozwolić na jego krytykowanie, nawet i w sposób jak wyżej, to takie obrazki wklejane przez jawnych i nawet nie się z tym nie kryjących, płatnych ruskich trolli służą jedynie do odkłamywania antyrosyjskiej propagandy jaka u nas jakoby panuje?

Zadziwia mnie tylko jedno. Jak bezczelnym trzeba być by w sytuacji gdy i tak wszyscy widzą z kim mamy do czynienia, nawet nie odczuwać resztek zażenowania i dalej brnąć w zaparte i udawać, że choć plują to deszcz pada.

U tubylców określenie kogoś mianem ruskiego, płatnego trolla, określeniem które jest u nas mocno pejoratywne, wywołuje rekcję co najmniej oburzenia. U was nic, spływa jak po kaczce, zgodnie zresztą z wpajaną na każdym szkoleniu kardynalną zasadą by tak właśnie postępować. Nie mam ani ja, ani chyba nikt z czytających to forum żadnych wątpliwości, że mamy tu okaz rosyjskiego agenta wpływu, płatnego trolla i wichrzyciela, nasłanego przez Moskwę by robił tu swoją krecią robotę propagandową. W bajeczki o jakoby jedynie "dmuchaniu w trąbkę faktów" nikt, nawet i pies z kulawa nogą tu nie uwierzy.

Gdzieś i ja i jak mniemam większość tu piszących mamy gładkie frazesy o antyrosyjskiej propagandzie i jakoby chęci jej korygowania samą prawdą i tylko prawdą. Bo to gówno prawda. Jaki koń każdy widzi i jakie ma tu zadanie też.

Reasumując ( i używając sformułowań które moderacja nie może uznać za obraźliwe): nikt w wasze kłamstwa, przeinaczenia i prorosyjską, marną zresztą propagandę tu nie uwierzy, choćbyście stanęli na uszach. A krótko i tak by nawet każdy moskal zrozumiał: paszli won.

One Professional Russian Troll Tells All

March 25, 2015

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Rozumiem że lajkowanie tego obrazka wyżej, który jasno sugeruje, że Polska jest, nazwijmy to, tam gdzie słonce nie dochodzi, jest właśnie jasną identyfikacją tych poglądów. I o ile my, obywatele tego kraju możemy sobie pozwolić na jego krytykowanie, nawet i w sposób jak wyżej, to takie obrazki wklejane przez jawnych i nawet nie się z tym nie kryjących, płatnych ruskich trolli służą jedynie do odkłamywania antyrosyjskiej propagandy jaka u nas jakoby panuje?

Obrazek nie jest zły , sam nie wiesz gdzie akurat wypada Polska...., ja też nie wiem...

Tak czy inaczej nasza część Europy pewnie bliżej d....

Dziś 5 czerwca czyli "Dzień Bikini".... :)

A co do kolegi Juga to co on wam tak przeszkadza,?

Przecież pisze jak jest.........

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Gość

(Konto usunięte)

W bajeczki o jakoby jedynie "dmuchaniu w trąbkę faktów" nikt, nawet i pies z kulawa nogą tu nie uwierzy.

To jest kłamliwa propaganda:

Jakiej odbudowy armii? By odbudować armię potrzeba własnego przemysłu (nie wystaczy kupic 2 okręty od Francuzów), który Putin de facto zlikwidował i pieniędzy które już wydał. Odbudowa armii to nie propaganda jacy to jesteśmy silni i jak to świat zawojujemy. To tylko żenujaca i śmieszna próba braku tej odbudowy "przykrycia".

Fakty są takie:

... tylko w 2015 r. Siły Powietrzno-Kosmiczne FR otrzymali więcej niż 230 samolotów (część po modernizacji), 158 helikopterów, 4 komplety S-400, .... Wojska Lądowe FR otrzymała w 2015 r. ponad 1 tys. pojazdów opancerzonych, 300 kompleksów rakietowych, ponad 3.400 pojazdów samochodowych, dwa komplety operacyjno-taktycznego kompleksu rakietowego "Iskander", ... Marynarka Wojenna FR w 2015 r. - cztery okręty wojenne, cztery okręty podwodne, 52 statków, ... Eksport broni za 2015 r. - 16 mld $. U żabojadów to wszystko zakupili czy w tajdze wykopali?

Fakty są takie, że te kilka osób pałających prawdziwą miłością do ZSRR, sorry... Rosji idealnie wpisuje się w "teorię gównojadów".

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Zadziwia mnie tylko jedno. Jak bezczelnym trzeba być by w sytuacji gdy i tak wszyscy widzą z kim mamy do czynienia, nawet nie odczuwać resztek zażenowania i dalej brnąć w zaparte i udawać, że choć plują to deszcz pada.

Ależ to jest ich domena, mentalność, genetyka: co innego mówią, co innego myślą i co innego robią. Zawsze tak było - niech mi ktoś wskaże chociaż jeden fakt historii, który sugerowałby o naszych wzajemnych i przyjacielskich stosunakch z Ruskimi. Nie może być takich, bo ich w rzeczywistości i tak naprawdę nigdy nie było. Po drugiej wojnie światowej, okresie zimnej wojny i wreszcie porozumieniach Salt 1 i Salt 2, świat uwierzył i przestał się zbroić, natomiast Ruscy za plecami i w ukryciu wciąż produkowali wojnę - dopiero Reagan kopnął ich w dupę i wypompował z kasy, aż im sraczka pociekła po nogach- wtedy zaczęli protestować i się dogadywać. Teraz robią to samo - zawsze jest z nimi tak samo. Nic się nie zmieniło od wieków.

Parker's Mood

Może ci sami wciskają teraz plakaty z preziem?

To są te resortowe dzieci?Wnuki ubeków?

Wojciech nie bądź...upek

Wrecz przeciwnie.

Pokalaj się walnięciem w łeb.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Właśnie nie są. Generalnie jak to w znanym filmie: słowo droższe od pieniędzy. Są skryci, mimo pozorów serdeczności i empatii, bardzo niechętnie zdradzają co myślą, właściwie z prawdziwym azjatą nigdy nie wiesz czy zaprosi do domu na ucztę czy da w mordę, mimo, że się cały czas uśmiecha. Ale jak już na coś się umówicie to słowa dotrzyma. Ruski (w sensie politycznym) dotrzyma zobowiązań wyłącznie jak się go do tego zmusi. Inaczej, za cholerę.

Pokalaj się walnięciem w łeb.

Mam się pokalać (zhańbić, zbezcześcić, skompromitować) walnięciem w swój łeb? Toż to bez sensu, ładu i składu. Ale nie powinienen się wcale dziwić, ostatnio to u Ciebie norma...

Prezydent Duda wystąpił w Kielcach z okazji rocznicy pogromu. Co mówiła na ten temat ReżimowaTV i prawackie media? Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie?

Jestem Europejczykiem.

Dołączona grafika

Mapka nieaktualna choćby ze względu na Krym i brak zaznaczonej części Europejskiej o której już 5 klasista wie że kończy się na Uralu......

nie wspomnę że brakuje też na niej Państw takich jak Szwecja,i GB, i niedługo pewnie i Niemcy.......

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Prezydent Duda wystąpił w Kielcach z okazji rocznicy pogromu. Co mówiła na ten temat ReżimowaTV i prawackie media? Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie?

Komentowałem wczoraj wystąpienie PAD w wątku "Polityka" #93529 z pozycji narodowosocjaldemokratycznych czyli własnych. Dzisiaj znalazłem na portalu kresy.pl krytyczne spojrzenie na politykę wschodnią uprawiana przez PIS, Kaczyńskiego i Dudę:

"„Jestem głęboko rozczarowany, że wbrew wcześniejszym obietnicom, część członków i posłów PiS, jak i niestety kancelaria prezydenta Dudy, nie chce jasno i wyraźnie powiedzieć prawdy o ludobójstwie na Wołyniu. Co więcej, wycofuje się ze swoich obietnic i ulega presji ze strony Ukrainy. Dla tej partii sojusz polityczny z Ukrainą jest ważniejszy od prawdy historycznej” - mówi w rozmowie z Kresami.pl ks. Tadeusz Isakowicz-Zaleski." http://www.kresy.pl/publicystyka,wywiady?zobacz/ks-isakowicz-zaleski-dla-kresowpl-11-lipca-bedzie-testem-dla-pis-kaczynskiego-i-dudy

Zaczynają tracić najwartościowszych zwolenników i dobrze. Bo podobnie jak PO nie reprezentują polskiego interesu narodowego, ale swój własny, partyjny. Polityki wschodniej nie da się zastąpić zakłamanym kultem smoleńskim, prawa prawactwem, interesu narodowego amerykańskim, w końcu Państwa Polskiego kolejnym państwem POPiS-u. To prędzej czy później runie. Od wewnątrz albo z zewnętrzną pomocą.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.