Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

byl,owszem,ale trzymal sie z daleka,jak bylo widac na filmie,i nie chlal wody z sbekami.

Ach te ładne opowiadania na dobranoc. Tylko co to ma wspólnego z rzeczywistością.

Mozesz wreszcie zrozumieć, że Kaczyński jest dokładnie takim samym politykiem jak wszyscy inni? Że ma ogromny udział w zawłaszczaniu państwa?

Lecha Wałęsę można nie lubić, mozna się z nim nie zgadzać - ale on naprawdę wyrzucił Kaczyńskich za ich przekręty.

Te deale na Polsce i Polakach doprowadziły do przeogromnej siatki różnych niejasnych powiązań towarzystwa z PC.

Popierasz program wyborczy/hasła PiS? Masz do tego pełne prawo. Ale nie zakłamuj przy tym historii, nie wybielaj na siłę czerni. Bo jak było i jak jest naprawdę każdy doskonale o tym wie.

Po co ta cała otoczka świętości wokół Kaczyńskich skoro wszyscy pamiętający lata 90 i późniejsze mają w pamięci jego szwindle.

Jak rozumiem przyjmowanie faktów i prawdy sprzeczne jest z tworzeniem mitu o wielkim bohaterze, narodowym wybawcy?

No cóż, jak Wałęsa nie zasłużył na pomniki, tak nie zasłużył na nie na pewno Kaczyński.

Prawdy nie zakrzyczysz bzdurami i wymysłami. Warto o tym pamiętać.

#IRespect Music  SORRY! NIE TRAWIĘ AGROMUZYKI.

Jakie szwindle, w kontekscie szwindli 2iej strony, to byl pikus. Podaj konkretne szwindle, ktore zostaly udowodnione. Poslugujac sie twoja retoryka, mozna uznac ze 2 strona po prostu sprzedala cala Polske i podporzadkowala ja np zachodniemu przemyslowi i np ruskiemu gazowi.

Mozna tez uznac, ze np cala platforma zostala zalozona przez niemiecka kase, a Tusk jedynie sluzy Merkelowej w nagrode za rozpieprzenie i podporzadkowanie naszego kraju wplywom niemieckim. To jest wlasnie twoja retoryka niejasnosci i szwindli. Nie widzisz tego?

I jeszcze pierdzielisz o jakiejs rzekomej prawdzie zarzucajac innym bzdury. Ty to jestes dopiero bezczelny typ. Twoja retoryka tylko. Pamietaj, nie jest to moja opinia dotyczaca twojej skromnej osoby

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Widzę, żę PiSiokom przy wydatnej pomocy moderacji udało się uciec od bieżącej sytuacji i wmanewrować wszystkich w pierdzielenie o historii i "Osiem lat Polki i Polacy...".

Szczere gratulacje, ale czemu moderacja w swej naiwności dała się na to złapać???

Jestem Europejczykiem.

Terenia May dostała po dupie, pajaca Farage wyborcy olali kompletnie (zero posłów po tych wyborach).

Wydaje się, że po Brexicie i wyborze Trumpa ludzie otrzeźwieli. Teraz pora na Polskę.

Jestem Europejczykiem.

A kto zaczal od afery FOZZ, krotka pamiec?

Juz rozumiem, zapewne uwazasz to za te pomoc ze strony moderacji:)

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Widzę, żę PiSiokom przy wydatnej pomocy moderacji udało się uciec od bieżącej sytuacji i wmanewrować wszystkich w pierdzielenie o historii i "Osiem lat Polki i Polacy...".

Szczere gratulacje, ale czemu moderacja w swej naiwności dała się na to złapać???

Uważasz, że ktoś dał się złapac na lep "8 złych lat PO"? PO robiło wstrętne deal'e, ich rozmowy "U Sowy" to szczyt bezczelności. Za sam fakt takich wypowiedzi i zachowań ludzie pokroju Bieńkowskiej powinni zostać odsunięci od pełnienia jakichkolwiek funkcji publicznych.

Ale absolutnie nie oznacza to, że ktoś przyjmuje durne "Polska w ruinie" jakie PiS głosiło i głosi jako fakt.

Na razie mamy wspaniałą dojną zmianę pod szyldem PiS o rozwalanie państwa od strony gospodarczej i prawnej. A takiego syfu i zawłaszczania jakie jest obecnie - jeszcze chyba nigdy nie było...no może za czasów AWS (ale to ci sami ludzie!).

Pod koniec rządów SLD doszło też do takich zachowań (ale to była końcówka rządzenia SLD).

Pozdr.

No z 1szym zdaniem kolegi arkadowskiego zgadzam sie w pelni. Z kolejnym juz nie, poniewaz uwazam to za populizm. A populizmem sie brzydze:). Tu tez nawiazanie do pewnej retoryki:)

Ok, ale wałkowanie FOZZ w sytuacji, gdy PiS codziennie coś rozwala jest wyciągnięciem pomocnej dłoni do ludzi, którzy nie mają nic do powiedzenia w sprawach bieżących, a jedynym ich argumentem na łamanie prawa przez obecny reżim jest "a wy 30 lat temu dogadaliście się z komunistami". Przy czym ich wodzowie też tam byli i też się dogadali.

A wczoraj do Trybunału konstytucyjnego został wybrany facet który otwartym tekstem mówi, że rząd trzeba popierać.

Za chwilę PiS zdemontuje niezależność sądów. Prokuratura jak i Policja wypełniają partyjne zamówienia, straszy się sędziów i dziennikarzy, w wojsku zrobiono czystki na miarę tych stalinowskich z 35 roku. Czy to nie zasługuje na uwagę?

Jestem Europejczykiem.

No bardzo, nie zapominaj kto te wybory wygral(i wiem ze mialo byc bardziej, a jest mniej). Zreszta UK to zupelnie inna broszka.

w wojsku zrobiono czystki na miarę tych stalinowskich z 35 roku.

No bez przesady.

Ci wyrzuceni generałowie żyją. I to nawet na wolności.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Zasluguje na uwage. Tyle, ze to twoja wizja. Co do sadow, juz bylo o ich niezawislosci, patrz top. A wojsko i tak bylo niweiele warte(podobnie do sadow). Zreszta nikogo chyba nie rozstrzelano. Typowe demonizowanie i hitlerowanie(np w stosunku do Kaczora)

Żarty. Torysi utracili większość w Parlamencie, potrzebują 326 głosów, mają 318. Czeka ich albo koalicja, albo chwiejny rząd mniejszościowy.

May zrobiła z siebie idiotkę tak, jak wcześniej Cameron. Jej pozycja jest w tej chwili słabiutka, zarówno polityce wewnętrznej, jak i na zewnątrz, w negocjacjach z Unią na temat Brexitu.

Jestem Europejczykiem.

No bez przesady.

Ci wyrzuceni generałowie żyją. I to nawet na wolności.

Nie mówię o rozstrzelaniach, tylko o skali czystek wśród dowódców, a skala jest bardzo podobna. Mówił o tym nawet Polko, który jeszcze niedawno był otwartym zwolennikiem PiS, ale jak zobaczył działania w stylu małpy z brzytwą to zmienił zdanie.

Bubek pieprzy tu i wywija wygibasy, ale z wątku o Armii wszyscy PiSowcy uciekli w podskokach, bo nawet najgłupszy propagandzista widzi, że coś z Antonim i jego wizjami nie tak.

Jestem Europejczykiem.

No coz, to byl blad. Sie przeliczyla. Ale czy to swiadczy o jakiejs wiekszej zmianie nastawienia/otrzezwieniu, nie sadze.

A tutaj w temacie watku

Pracownica żłobka w Londynie zaatakowana przez muzułmanki. Krzyczały „Allah ją dopadnie”

Do niecodziennej sytuacji doszło w północnym Londynie na ulicy Wanstead High Street. Opiekunka dzieci ze żłobka Little Diamonds została zaatakowana przez trzy młode muzułmanki.

30-letnia pracownica żłobka została zaatakowana przez trzy muzułmanki około godz. 9. Trzy kobiety zaszły ją od tyłu i bez ostrzeżenia jedna z nich dźgnęła ją nożem. W momencie oddawania ciosów, krzyczały „Allah ją dopadnie”.

Kobiecie pomógł przypadkowy przechodzień, który wezwał pomoc medyczną. Pracownicy żłobka na szczęście nic poważnego się nie stało, jednak została zabrana na obserwację do szpitala.

Po dokonanym ataku muzułmanki natychmiast uciekły z miejsca zdarzenia i mimo szybko przeprowadzonej akcji policyjnej (z udziałem ofiary) żadnej z nich nie udało się zatrzymać. Trwają poszukiwania.

źródło: polishexpress.co.uk

No i co bubek, Brexit to zmieni? Ja rozumiem, że jako narodowi socjaliści macie na tym punkcie pierdolca, ale od tego jak widać May głosów nie ubyło, a wręcz przeciwnie.

Jestem Europejczykiem.

Cameron się "przeliczył", teraz Tereska się "przeliczyła", ale to przecież tylko takie drobniutkie potknięcia, nic się właściwie nie stało. Gdyby takie drobniutkie potknięcia zdarzyłyby się Partii Pracy to prawaki darłyby się, że klęska, sromota i koniec świata. Ale, że to torysi, jedyni którzy swego czasu chcieli mieć coś wspólnego z pisiarstwem (już nie chcą) to tylko błąd.

......nie przybylo, a wrecz spadlo......

kolego jaro, i nie przekrecamy nikow, moja swinka morska miala bubusia, a nie bubek, bubek to moj pies:)

A skoro już o FOZZ mowa, to może coś o kasie spływającej z FOZZu do Telegrafu Kaczyńskich? O niejakim Glapińskim ze "starego zakonu" PC, który kiedy był ministrem w rządzie Olszewskiego próbował zrobić z Żemka, bohatera afery FOZZ, wiceszefa NPB?

Ty to jestes dopiero bezczelny typ. Twoja retoryka tylko. Pamietaj, nie jest to moja opinia dotyczaca twojej skromnej osoby

Jeśli coś nie jest Twoją opinia to racz nie powielać opinii wyrażanych przez pewne osoby. O jakich mowa wiemy doskonale. Odsunięcie ich od życia Forum było słuszną decyzja podpartą zasadmi Regulaminu, głosami innych osób, skutkiem poziomu prowadzenia dyskusji przez te osoby oraz co ważne głosami składu moderacji.

Jeśli jestem bezczelnym typem (z czym mogę się zgodzić w końcu nikt nie jest idealny) to ciężko w sposób kulturalny nazwać osoby które z Forum o audio zrobiły sobie jedynie poletko do polityczno-religijnych przepychanek do tego prowadząc rozmowy w sposób ordynarny.

Zgadzam się z faktem, ze pomimo pisania wielokrotnie w swoich postach o poszanowaniu wzajemnych opinii można być bezczelnym typem. Tylko skoro takie stanowisko świadczy o bezczelności to co napisać o pewnych osobach które w sposób rażący złamały wszelkie zapisy Regulaminu i co istotne zawsze na koniec krzyczą o usunięciu natychmiastowym swojego konta na AS by...za chwile wracać pod innym nickiem udając, ze się nic nie stało. Przy takim zachowaniu moja bezczelność powinna być nad wyraz akceptowana.

I uważam temat powyższy za definitywnie wyczerpany.

Z serdecznościami jak zawsze Bezczelny Typ.

Odgrzewanie tych kotletów jest bez sensu. PiS codziennie serwuje nam nowe dania. Np. Misiewicz w spódnicy, czyli pupilka Rydzyka Sadurska wkrótce pojawi się w PZU.

Jestem Europejczykiem.

No coz ja poradze z twoimi skojarzeniami, trzebaby Freuda o pomoc poprosic, nick jak nick, napisalem skad wziety.

Odgrzewanie tych kotletów jest bez sensu. PiS codziennie serwuje nam nowe dania. Np. Misiewicz w spódnicy, czyli pupilka Rydzyka Sadurska wkrótce pojawi się w PZU.

Zero kompetencji, zero doświadczenia. Za to wierna i "swoja". Przytuli 90tys. miesięcznie i będzie OK.

Ale PiS jest wspaniały, idealny i w ogóle super. Nie ma absolutnie nic wspólnego w rządzeniu PiS z tym co pokazywali palcami na innych.

I to nie jest hipokryzja.

Szwed na urlopie w Bułgarii...zapis z hotelowej kamery.....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.