Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

sittek, dowiedziales sie kto cie zakablowal, jestes juz gotowy na przeprosiny, czy jeszcze nie?

Ja wiem, ze tego nie zrobisz, nawet jak sie dowiesz, to jest wlasnie to czego wam brakuje.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Weszłem w temat 5 minut temu. Mógłbyś rozwinąć myśl ?

Kto na kogo donosił ?

Weszłem w temat 5 minut temu.

Mógłbyś rozwinąć myśl ?

Podwójnie mnie rozwaliłeś :-)

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

sittek, naprawde nie czujesz, ze zrobil to celowo?

Co z tym kablem?

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

sittek, co z tym kablowaniem?

sry, ze cie dopytuje, ale jakos mam wrazenie, ze do mnie piles

sittek, co z tym kablowaniem?

Nie, oczywiście nigdy nas nie kapowaliscie :-)))))

Szczególnie ultrakatolickie Kółko Miłości Bliźniego skupione wokół grypy internetowej Maju.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Nie, nie czuję, bo co, miało być to tak bardzo śmieszne? Naprawdę?

nie wiem, nie sadze, zeby ktos trzasnal taki blad.

Odniosles sie do dyskusji, pyskowki, tu i teraz, takze nie pal glupa, ze Maju

Jest i jarus, ktoremu 100 mozesz powtarzac, a on nie skuma. Ale olac jarusia.

Kogo miales sittek na mysli mowiac, ze cie zakablowal tu i teraz?

To, ze jarus kabluje na potege to wiadomo, ale olejmy go

sittek, odpowiesz konkretnie, czy nie?

"Sprowokowali zwykłą pyskówkę po to aby nas przy najpierwszej okazji zakapować"

autor sittek

A wiec kto cie tutaj zakablowal, konkretnie, bez zadnych ogolnikow, kolego?

sittek, jeszcze jedna mala uwaga, bo lubisz o szkolnictwie. Czy to jest prawidlowe:

"przy najpierwszej okazji"

?

Wiesz bubcia, ty jesteś cham chytry i podstępny, kłamiesz jak najęty, podpuszczasz, mataczysz, prowokujesz zadymy.

Zaiste słuszne było pytanie czy nie masz niczego wspólnego z esbecją, bo stosujesz ich metody. Ale ja podszkoliłem się na tych samych chwytach stosowanych przez niejakiego jacusię (kolejny prawak z damską ksywką, ciekawe), więc na mnie to nie działa. Populistów i narodowych socjalistów zwalczałem, zwalczam i zwalczał będę, twoje nędzne gówniarskie sztuczki mi w tym nie przeszkodzą.

Jestem Europejczykiem.

Tak jak mowilem, jarusia olac. Ale napisze wam jaki byl modus operandi mozgu sittka. Zauwazyl w jakims poscie, ze jarus oskarza mnie o kablowanie. Jak wiemy jarus to notoryczny kabel i dlatego kilka razy mu sie odwdzieczylem, czego nie ukrywalem. Zaznaczylem jednak, ze generalnie nie kabluje. Sittek uwierzyl jednak jarusiowi, bardziej jego opcja. Teraz ktos go podpierdzielil i myslal, ze to zapewne ja. Zorientowal sie jednak, ze zle myslal, to probuje wykrecic sie ogolnikami o kablowani. Nie ma odwagi przyznac, ze sie mylil. I tyle.

A jarus, jak to jarus, prowadzi swoja krucjate i, jak zwykle, probuje dyskredytowac druga strone. Nic nowego.

No niestety. On juz tak ma. Straszna gnida, niereformowalna. I nie chodzi o poglady, chodzi o charakter gnidy. Sry za slowo, ale lubie nazywac rzeczy po imieniu.

Dzięki b. ostatnie półtorej strony o niczym. Rzeczywiście po staremu. Chamstwo i prowokacje. Pożegnam Kolegów na dziś.

Bez podpierdzielania, no patrz, jednak sie zmieniasz:)

Królikowski który pisze projekt ustawy o SN i KRS bardzo krytycznie wypowiedział się o działaniach PiS względem sądownictwa. Ciekawe.

Chyba zdaje sobie sprawę, że jego projekty PiS może po prostu zmasakrować?

Jestem Europejczykiem.

Kolejna paczka i ciekawy list :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Fakt, ze temat zafajdany. Ale to glownie dzielo pieskow. Takze z tymi prowokacjami/chamstwem itd, to szerzej bym odbieral, i nie winilbym jednej strony. Kolego jarku i kazdy kto przeczyta.

Dobranoc

Ad rem.

Ukryta Zawartość

Bubuś i panie Rydzu - histeryzujcie, proszę, wiem że umiecie.

Ukryta Zawartość

Populistów i narodowych socjalistów zwalczałem, zwalczam i zwalczał będę, twoje nędzne gówniarskie sztuczki mi w tym nie przeszkodzą.

To jaruś taki bojownik-rewolucjonista? Taki Chuck Norris internetu? jaruś, byle nie sierpem i młotem zwalczaj. jaruś

Ukryta Zawartość

Top, szczegolnie dobrze przyjrzyj sie numerowi 5, i pomysl, ze to twoja kobieta

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.