Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Nie jestes, bo ja nie ignoruje nikogo- nie musze, nie bierz wszystkiego doslownie, przeczytaj post 101767

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Ty naprawde nic nie lapiesz. Koles pisze, ze uwaza za bydlakow tych, ktorzy gardza ludzmi o innych pogladach. A sam nimi gardzi. Ty myslisz troche?

Czyli jeśli ktoś z Twojej opcji gardzi innymi to dobrze. Ale jeśli ktoś jemu daje niejako "w nagrodę" za te słowa dowód swojej pogardy - to bardzo źle.

To jest właśnie hipokryzja.

Pogarda dla gardzących. Zero tolerancji dla nietolerancjyjnych.

Nie jestes, bo ja nie ignoruje nikogo- nie musze, nie bierz wszystkiego doslownie, przeczytaj post 101767

Nie wiem czy ktoś tutaj traktuje Cię dosłownie i poważnie. Ja nie.

Jak gardzi to zle, i nie popieram. Ja nie gardze nikim, nawet jak w przyplywie emocji nawsadzam. A co do nagrody, to jest wlasnie piaskownica:)

Czyli jeśli ktoś z Twojej opcji gardzi innymi to dobrze. Ale jeśli ktoś jemu daje niejako "w nagrodę" za te słowa dowód swojej pogardy - to bardzo źle.

To jest właśnie hipokryzja.

Pogarda dla gardzących. Zero tolerancji dla nietolerancjyjnych.

Nie wiem czy ktoś tutaj traktuje Cię dosłownie i poważnie. Ja nie.

No widzisz, chwila, i zaraz dajesz dowody pogardy. I czytaj ze zrozumieniem, szczegolnie jak widzisz usmieszek.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Kumasz.

bucek jak kumam ale ty nie kumasz zes mizeria.

26

Jak gardzi to zle, i nie popieram. Ja nie gardze nikim, nawet jak w przyplywie emocji nawsadzam. A co do nagrody, to jest wlasnie piaskownica

bucek wyraznie zmieniasz nastroje i klimaty.Opanuj sie i sam sprobuj zrozumiec za czm stoi ta kolejka.I wroc do momentu w ktorym zbanowales papagena.

bucek jak mumam ale ty nie kumasz zes mizeria.

No coz, musisz sie jakos podbudowac, w twoim polozeniu, hehe

bucek jak kumam ale ty nie kumasz zes mizeria.

bucek wyraznie zmieniasz nastroje i klimaty.Opanuj sie i sam sprobuj zrozumiec za czm stoi ta kolejka.I wroc do momentu w ktorym zbanowales papagena.

Wy naprawde jestescie az tak ograniczeni, przecie pisze, ze ja nikogo nie banuje,

kpie z banowania od zawsze(szczegolnie w tym bagienku politycznym), a ten mysli w druga strone, i jeszcze mam wracac

Nara tuzy, i nie brac doslownie slowa tuzy:)

moze wez sobie ten szpadelek i sprobuj pie..lnac sie nim w glowe.

he he

widzisz usmieszek, i wroc do moich opinii na temat ignorow, nic nie trybisz, hehe

Ja bym go nie skreślał. Przynajmniej jedzie po kim tzeba

mylace... jutro zmieni zdanie.

No to teraz widzę, jakiś zwykły oszołom owładnięty tanią sensacj

to oszolom to bardzo lekkie jest.To jest narodowy idiota robiacy na tym interes.

zaspakaja gusty..tak to sie teraz nazywa np boreska.

Jak gardzi to zle, i nie popieram. Ja nie gardze nikim, nawet jak w przyplywie emocji nawsadzam. A co do nagrody, to jest wlasnie piaskownica:)

Czy uważasz sytuację w której ktoś głosi hasła nietolerancji i nawołuje do niej, a sam żąda tolerancji dla siebie i swoich poglądów - za normalną? Ja nie uważam.

Kłamiesz. Tekst jest wprost (łącznie z błędami) przekopiowany w pudelka. Nie istotne na podstawie czego oni go skompilowali. Pytam po raz wtóry: czemu cudze teksty zamieszczasz jako własne i nie podajesz skąd je zrzynasz?

Zycze dobrej zabawy mega......(dopiszcie sobie). Zegnam.

Rozmowa w przedszkolnej piaskownicy.

Jasio do Stasia: jesteś gupi (błąd w pisown zamierzony).

Stasio do Jasia: nie, to ty jesteś gupi.

Gratuluję poziomu. Ale czego wymagać od PiS-owców?

Podobno jestem w ignorowanych. Skąd wiesz co piszę? Podobno się pożegnałeś. Co więc tu jeszcze robisz?

Bądźże konsekwentny i szanuj własne słowa.

Dług- os nie wytrzymał mr bubuś z tym żegnaniem staraj sie na razie rekordu bomofca nie przebiłeś ale jesteś na dobrej drodze ...chyba że z jednego kompa pisane to wtedy insza inszość ....

Staniszkis: Ludzie z PiS w przyszłości staną przed Trybunałem Stanu. Dziś widać całą ich bolszewickość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

czy ta pani czasem nie była piewcą prezesa i jego zbieraniny ?

Ukryta Zawartość

czy ta pani czasem nie była piewcą prezesa i jego zbieraniny ?

a była była ale ona nalezy do tych myslacych i wyciagajacych wnioski.Mniejszosc swiatowa a wlasciwie ...unikat.

kiedys dopiero wtedy kiedy odkryjecie ..kim był jej ojciec.Do rzeczy tomus ...jakie to afery wryły sie w twoj wontpliwy musg?

sie dlaczego.nic nie dzieje sie bez przyczyny

no ku..wa tomus przyczyna jest obecny rzad...Nie trybisz a prowadzisz osmiu ludzi??chiba niewolnikow z ukrainy.

dziwnie zmienila poglady ta pani,zapewne kiedys dowiemy sie dlaczego.nic nie dzieje sie bez przyczyny.

Kiedyś się dowiemy? Już wiemy. Widzi co wyprawia PiS i wyciąga wnioski. Bo jest myśląca.

Zwolennik PiS to ten, kto wysłuchał prezesa i uwierzył.

Wróg PiS to ten, lud wysłuchał prezesa i zrozumiał.

Kiedyś się dowiemy? Już wiemy. Widzi co wyprawia PiS i wyciąga wnioski. Bo jest myśląca.

Zwolennik PiS to ten, kto wysłuchał prezesa i uwierzył.

Wróg PiS to ten, lud wysłuchał prezesa i zrozumiał.

a dla 60% spoleczenstwa PIS sie podoba i prezes rowniez.i to najwazniejsze.

Wielokrotnie krytykowała

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ; mówiła m.in., że

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) jest „najgorszym i najmniej kompetentnym rządem w historii Polski” (2012)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) . Podsumowując rok 2011 Staniszkis powiedziała:

20px-Quote-alpha.png Ten rok został zmarnowany, szczególnie w końcówce. Mieliśmy do czynienia z biernością większości Platformy i z działaniami premiera, które określam mianem putinizacji. Mam na myśli arbitralność decyzji, stosunek do procedur prawnych i demokracji. (...) Ten rząd nie ma woli dokonywania zmian. To jest podział łupów

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

a dla 60% spoleczenstwa PIS sie podoba i prezes rowniez.i to najwazniejsze

ta ta nsdap tez mialo 48% tomus.I zesrało sie ale nie od razu.

i tez dawalo, dawalo, zabierało, wsadzało, obiecywalo. Bedziesz tomus nosił na plecach gott mit uns??

za czm stoi ta kolejka.

Prońko :-). Świetna piosenka. Bardzo patriotyczna. Teraz (dzisiejsze czasy) to tylko "patriotyzm" indywidualny występuje u polityków. Liczy się kasa na indywidualnym koncie.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

a dla 60% spoleczenstwa PIS sie podoba i prezes rowniez.

W publikowanych sondażach znacznie mniej. Poza tym pisałem już: skromniutko. Tow. Gomułka miał 99.99% poparcia.

a tu miejsce skad biore przyklady glazior

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

jackowski jak zwykle niezwykle delikatny jesli chodzi o PIS mana.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Kłamiesz. Tekst jest wprost (łącznie z błędami) przekopiowany w pudelka. Nie istotne na podstawie czego oni go skompilowali. Pytam po raz wtóry: czemu cudze teksty zamieszczasz jako własne i nie podajesz skąd je zrzynasz?

W ktorym miejsu klamie? Gdzie podalem, ze to jest moj wlasny tekst? Skad moglbym wiedziec, ze w Szwecji dzieja sie takie rzeczy. Nie mieszkam tam.

W poscie nr.8499 zapomnielm podac link do artykulu, co uczynilem w poscie nr.8504.

Sprawdz jeszcze raz, byc moze przeoczyles - za nim nazwiesz kogos klamca.

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Rosja w europie jest najbardziej myslacym krajem.

To może dlatego Prezes ciąży ze swoimi myślami i ideami w kierunku Rosji, mimo czarnego charakteru tych myśli.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

W ktorym miejsu klamie?

klamiesz podstawowo.Wybierasz co chcesz z artykulu co ci pasuje i nie podajesz linku.Jak dochodzi do sedna i wychodzi ze to jest tylko czescia artykułu to podajesz bo nie masz wyjscia.
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.