Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Jan hrabia Zbigniew Potocki idzie do boju. Kolejny krok zrobiony. Zarejestrowana nowa partia II RP. Przektęty obecnej władzy.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

ZBANOWANY PRZEZ VLADO

Już widzę tę szaloną popularność i tłumy wyznawców. Jaśniepan, ułaskawiony zbój z lochów i ty.

A procentowo - tyle, ile ma gorzały we krwi przeciętny, szanujący tradycję polski grabarz - tak ze trzy promile.

Ale za to w permanencji.

Widzę, że Waszczykowski ma w postaci Morawieckiego godnego następcę.

A jak nazwać gnoja, który po objęciu premierowania, pierwsze co robi, to pędzi do bandyty Rydzyka?

Gnida, czy skwysyn?

Tu nie mam pewności...

Trybunały wojskowe coraz bliżej?

Politykę światową wyznacza to co dzieje się w USA. W mediach głównego nurtu mamy wierzchołek góry lodowej tego co dzieje się faktycznie a jest nie upubliczniane.

Nie będzie żadnych cywilnych procesów dla Illuminati

alliance-insider-3.png?resize=622%2C326

"Nasze źródło w Sojuszu, którego nazywaliśmy Arthurem, niedawno zaktualizowało nas o postępowaniach w sprawie masowych aresztowań, niedawne zarządzenia wykonawcze podpisane, aby przetrzeć falę dla trybunałów wojskowych Illuminatów, oraz rozbudowę więzienia w Zatoce Guantanamo, aby zapewnić maksimum bezpieczeństwa zatrzymanych przestępców z głębokiego państwa.

Używam pseudonimu Arthur na podstawie legendy o Królu Arturze i Rycerzach Okrągłego Stołu. Zrobiłem to z powodu zaangażowania mojego źródła w Przymierze. Czuję, że Okrągły Stół, który nie ma konkretnego przywódcy, jest odpowiednią metaforą Przymierza, ponieważ sąd króla Artura miał składać się z wielu wybitnych wojowników.

Jeśli odwiedzasz naszą witrynę po raz pierwszy, poprzednio udostępniliśmy dwie inne informacje z tego źródła, które możesz obejrzeć pod następującymi linkami:

Alliance Insider: "Chcemy zobaczyć nową walutę, której walutą jest złoto na całym świecie" [12/14/2017]

Alliance Insider: "Coup in Stage 4 of 5" [12/6/2017]

Poniżej znajduje się zapis niektórych ciekawszych informacji, które udostępnił nam Artur.

"Arthur: W tej chwili wiele się dzieje. Sądzę, że nikt oprócz mnie i może 100 osób na Ziemi nie wie, co się dzieje, ponieważ jestem IO

Po prostu dam ci szybki scenariusz i przegląd. Nic z tego nie ma w telewizji i żadne z tego nie może pojawić się w tym roku. Pamiętasz w 2015 roku, powiedziałem ci, że rozpoczęliśmy wojskowy zamach? "

Ta, pamiętam.

"Artur: Ponieważ Obama powiedział, przynieś mi 10 lotniskowców, a my zamierzamy przekonwertorować je do NATO, a admirał powiedział:go fuck Yourself" idź sobie, k...a ". Zabrali je z powrotem. To był początek wojskowego zamachu stanu. Zrobiło się gorzej od tego, do czego doszło Bill, Hillary i Obama. Zrobiło się znacznie gorzej. Poszło w dół do punktu, w którym Putin powiedział Trumpowi, by kandydował na prezydenta. Powiedział Trumpowi, "ponieważ Obama postawi Nowy Światowy Porządek dla siebie i Hillary. Więc ktoś będzie musiał odzyskać Amerykę, albo stracisz swój kraj i stracisz hotele. "

Ci ludzie mają po prostu radykalne podejście, radykalną "sprawiedliwość". Wiesz, styl New World Order, rozdziela pieniądze.

Doszło do tego, że Trump dostał się do biura, a on i jego zespół zauważyli, że brakuje 7 bilionów dolarów. Obama postawił nam 11 bilionów dolarów długu, ale Trump nie mógł znaleźć 7 bilionów dolarów. Nie budowali żadnych mostów, żadnych lotnisk, żadnych budynków, rurociągu, nie budowali pier**lonej rzeczy. Gdzie jest 7 bilionów dolarów? Trump zaczął szukać wskazówek i rzeczy od CIA, FBI, Interpolu itp.

Obama był okrutny i wiedział, że jeśli dostanie Hillary, wszystko będzie w porządku. Ale to, co zrobił Trump, to Blackwater, Seal Teams 2, 4, 6, przyniósł także Delta Force, kilka podbojów CIA, czarnych funkcjonariuszy, i to jest jego bezpieczeństwo. On nie ma Sekretnej Służby. Ma moich ludzi. Paskudne skurwiele. Grają, aby wygrywać, przez cały czas, za każdym razem, w każdą grę. Niekoniecznie dają shit (g..no), dopóki dobrzy ludzie przetrwają i ich misja jest wykonywana.

Trump został zaatakowany przez FBI, iluminaci wysłali kilka osób i powiedzieli "Hej, sk***ysynu, nie jesteś pierwszym, który nas zdiąć. Kennedy próbował zamknąć Rezerwę Federalną i wykupić Departament Skarbu USA.

Nie wiem, czy kiedykolwiek oglądałeś film dokumentalny z wyspy Jekyll Glen Beck ...?

Nie, ale czytałem The Creature z wyspy Jekyll G. Edwarda Griffina.

"Artur: Dobra, więc to, do czego dostał się Obama, było rażące i ogromne nadużycie władzy. Trump przejął się tym i tuż przed Bożym Narodzeniem podpisał rozkaz wykonawczy. Tymczasem wszyscy śpią, patrzą na tę rosyjską propagandę. Trump podpisał rozkaz wykonawczy i nikt nie przyłapał go na 30 dni. Zarządzenie wykonawcze dotyczy zagrożenia bezpieczeństwa narodowego.

Teraz, jeśli nie znasz prawa wojskowego UCNGA Military Law and Tribunal Law i prawa trybunału, prawdopodobnie to nic dla ciebie nie znaczy. Możesz powiedzieć: "I co więc? Ma do czynienia z zagrożeniem bezpieczeństwa narodowego. "Z jeszcze jednym podpisem i bez zgody Kongresu, może on doprowadzić nas do stanu wojennego. W dowolnym czasie od 21 grudnia 2017 r. Do 21 grudnia 2019 r. W dowolnym momencie.

Wraz z zagrożeniem bezpieczeństwa narodowego zamroził aktywa około 9000 osób, firm i korporacji. Mówimy o pierścieniach pedofilów, Głębokim Państwie, Mrocznym Państwie, 4000 firm, które Obama kupił w Afryce z 7 bilionami dolarów podatników. Trump zamroził wszystkie aktywa, wszystkie tytuły na całym świecie. "

Tak, czytam o tym. Mam to tutaj przede mną. To się nazywa międzynarodowa ustawa o nadzwyczajnych kompetencjach ekonomicznych, podpisana 21 grudnia 2017 roku. Dokładnie taka, do której się odnosisz, prawda?

"Artur: To wszystko. Podpisał jeszcze dwa. Podpisał jeden na 23 i jeden na 27, który go rozszerzył, Adam. Powód, dla którego tak szybko przebudowuje GTMO (Guantanamo Bay Naval Base) - wiecie, Disney Land ma awarie zasilania, rury pękają w LaGuardii, to, co robi, to wychwytuje ludzi. Aresztowania już się rozpoczęły. "

Cóż, właśnie to podejrzewałem. Słyszałem, że było wielu ludzi, których próbowali złapać, więc stworzyli przekonujące nagłówki, aby nie przyciągać zbyt wiele uwagi. Złapali też niektórych ludzi nieumyślnie, uniemożliwiając im przemyt broni. Uziemili loty, zamknęli wszystko, ale musieli przekazać historię, która zdaniem społeczeństwa wyjaśniłaby, dlaczego doszło do poważnych zakłóceń.

"Artur: Cóż, w centrum Atalanta jest tylko pięć generatorów zapasowych i trzy zestawy turbin. To bez mocy? Nie ma takiej opcji".

Słyszałem także dzisiaj, że wydali rozkaz poszerzenia Zatoki Guantanamo o dodatkowe 13 000 więźniów z maksymalnym bezpieczeństwem - i powiedzieli, że to będzie dla migrantów, ale stańmy się prawdziwi - jest teraz nieco ponad 13 000 zamkniętych aktów oskarżenia. Wygląda na to, że Sojusz jest w końcowej fazie przygotowań do masowych aresztowań.

"Artur: To dostało się na twój radar, ale nie wpłynęło to na nikogo innego. Nie wiem, czy kiedykolwiek widziałeś Prawo o Trybunale Wojskowym, ale z powodu ustawy o bezpieczeństwie narodowym, nie będzie żadnych cywilnych procesów dla nikogo, kto jest zagrożeniem dla bezpieczeństwa narodowego. "

Naprawdę? Więc nie powinniśmy spodziewać się publicznych prób dla Illuminati?

"Artur: Nie będzie żadnych cywilnych prób dla iluminatów. To będzie trybunał wojskowy, kiedy się do niego zbliżymy. Ogólna postawa w Sojuszu jest teraz, jeśli jesteś zagrożeniem dla bezpieczeństwa narodowego, nie musimy przedkładać ci procesu cywilnego. A jeśli pójdzie do stanu wojennego, może po prostu wskazać palcem i powiedzieć: "Odłóż tego pierdolca, a powiem ci, kiedy zabrać klucz z powrotem."

Kiedy myślisz, że młot spadł na 13000 aktów oskarżenia?

"Artur: W tej chwili, gdybyś miał 10 000 szczurów w ogniu, miałbyś Partię Demokratyczną. Nie wiedzą, gdzie się udać. Walczą w każdym kierunku. Nie wiedzą, co robić. Moją obawą jest teraz, czy chciałbym, aby ktoś rozpoczął imprezę obywatelską. Partia Demokratyczna już nie istnieje.

Mają Hillary w 27 przypadkach zdrady. Putin kupił uran, więc nie pojechał do Korei Północnej i Pakistanu i Afganistanu, a następnie do Iranu. Mamy dane, mamy fakty, mamy zbudowane GTMO. Może być to 90-dniowe okno, w którym sprawy stają się ciężkie dla przeciętnego obywatela. Jest dużo gotowania.

Nie wiem, czy kiedykolwiek wyraziłem ci to. Sojusz ma szachownicę. Zobacz, kto u Trumpa jest w biurze. Pięciu generałów i dwóch admirałów. Zastanawiasz się, jak będzie rządził ... trybunałem wojskowym. Wojsko odzyska nasz kraj. To załamie Skarb Państwa i załamie Rezerwę Federalną.

Rozkaz został przydzielony drużynom ciemnych opasek i sił specjalnych, jeśli Trump zachoruje, te 4 760 ludzi zachoruje w następny cholerny dzień. Tak więc Illuminati, Bilderbergs, Komisja Trójstronna, Czaszka i Kości, G8, wszyscy ci ludzie żyją w strachu, że Trump będzie kaszleć. "

Myślę, że teraz jest tak, że jeśli obserwujesz jakąś turbulencję na rynkach, masz Dow tracący 666 punktów w dniu publikacji notatek, deficyt zrobił to samo w październiku, jest tak wiele wymyślonej rozrywki z ich satanistycznym podpisem. Czy wiesz o co mi chodzi?

"Artur: Dow to nic innego jak kawałek zużytego papieru toaletowego, który wydobyłeś z rury kanalizacyjnej. To spekulacja, to nic nie znaczy. Jeśli masz kłamcę, alfonsa, prostytutkę, handlarza narkotyków i ćpuna, kto będzie ścigał kogo? Czaisz?"

Przypuszczam, że ostatnia notatka FISA była ostatnim gwoździem do trumny dla narracji Russiagate. Słyszałem, że wkrótce pojawi się wiele nowych notatek.

"Artur: Cóż, oto co nadchodzi. Nastąpi akt prawdy, który przejdzie przez FCC i stracisz prawo jazdy, jeśli to, co drukujesz, nie jest faktem dowodowym, ponieważ stanowi zagrożenie dla bezpieczeństwa narodowego. Pamiętasz, jak powiedziałem, że większość ludzi nie rozumie, czym jest trybunał wojskowy?

Gdyby coś takiego, jak ta prawda, wyszło podczas administracji Obamy, byłbym bardzo zmartwiony. Próbował czegoś podobnego pod koniec 2016 roku - ustawy przeciwdziałającej dezinformacji i propagandy, jak mniemam, że tak się nazywa. Ale ponieważ Trump dąży do tego, mam silne przeczucie, że będą go używać w sposób zgodny z prawem.

"Arthur: Neutralność sieci, to wszystko się zaczerwieni. Zobaczycie, jak internet idzie do samoregulacji. Zobaczysz wiele praw dla kryminalnego gówna, które się toczy, jak na przykład Czarna Sieć, i będzie to traktowane jak napad na bank. Naszymi wrogami są teraz Chiny, Korea Północna, Arabia Saudyjska i Iran. "

W Arabii Saudyjskiej były już masowe aresztowania książąt i królów, co było bardzo ekscytujące.

"Arthur: Teraz wszystko jest w piecu. To wszystko gotowanie. Wszystko się gotuje. Dużo się dzieje, ale tak jak wcześniej powiedziałem, chroń swojego ducha, zmniejsz swój obwód, przygotuj się na 90 dniowe okno, w którym możesz zadbać o siebie. Wycofać. Nie rozszerzaj; wycofać. Nie możesz nauczyć myszy śpiewać, więc nie próbuj uczyć niektórych ludzi, jak myśleć. Szanuj to, co widzisz. Nie zamieniaj swojej perspektywy na to, co chcesz zobaczyć. Zobacz wszystko. "

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

ZBANOWANY PRZEZ VLADO

trybunaly sa fajne dla gawiedzi.... czyli dla ciebie.

......................................................................................

a tu pajacowania ciag dalszy.Czy ktos moze pamieta zeby w ostatnich 20 latach Polska miala takiego pajaca?

Mateusz Morawiecki musi się zmierzyć z zarzutami o negowanie zbrodni. Te pojawiły się po jego słowach w Monachium. Centrum informacyjne rządu tłumaczy, co Morawiecki miał na myśli.

Mateusz Morawiecki przebywa w Monachium na konferencji dot. bezpieczeństwa. To właśnie tam padły słowa, które wywołały kontrowersje i oburzenie Izraela. Podczas zadawania pytań uczestnikom konferencji odezwał się dziennikarz "New York Timesa". Powiedział, że część jego żydowskiej rodziny zginęła w czasie okupacji, ponieważ donieśli na nich do gestapo polscy sąsiedzi. Zapytał, czy za mówienie o tym zostałby w Polsce ukarany.

Mateusz Morawiecki odpowiedział, że nie zostanie uznane za przestępstwo powiedzenie "że byli polscy sprawcy, tak samo jak byli sprawcy żydowscy, sprawcy rosyjscy czy ukraińscy".

Oburzenie po słowach Mateusza Morawieckiego

Jego słowa spotkały się z krytyką. Pojawiły się nawet zarzuty negowania zbrodni.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Czy powiedział coś niezgodnego z prawdą?

z twoja prawda/

a tu dalszy ciag prawdy i efekty To poruszenie uważam za większe, niż to po uchwaleniu ustawy [o IPN] przez Sejm i Senat. Wydawało się, że tamten spór zmierza ku jakiemuś rozwiązaniu - dodał szef redakcji światowej w TVN24 BiS. Stawiski stwierdził, że "słowa premiera w Monachium rozpętały kolejną burzę". Słowa Netanjahu "otwierają pewną furtkę na podtrzymanie dialogu" Premier Izraela: wypowiedź Morawieckiego oburzająca Premier Izraela... czytaj dalej » Dla Stawiskiego nie bez znaczenia są okoliczności, w jakich padły słowa z ust polskiego premiera. Była to odpowiedź na pytanie dziennikarza "The New York Times". Przedstawił on historię swojej matki, która - jak mówił - urodziła się w Polsce, a w trakcie II wojny światowej wiele członków jej rodziny zginęło, ponieważ zostali zadenuncjowani na Gestapo przez Polaków. - Opowiadał on historię niezwykle skomplikowaną, która jak w soczewce skupia wszystkie problemy z wrażliwością żydowską i problemy z Polską, jakie analizujemy w odniesieniu do drugiej wojny światowej - ocenił Stawiski. Zdaniem dziennikarza TVN24 BiS reakcje wśród izraelskich polityków na słowa Morawieckiego są pełne emocji. Jednak jego zdaniem zwłaszcza wypowiedź premiera Netanjahu "otwiera pewną furtkę na podtrzymanie dialogu z polskim rządem". - Najbardziej radykalne głosy, które odzywają się w Izraelu, nie decydują o kształcie tych kontaktów - podsumował Jacek Stawiski.

ttps://www.tvn24.pl/jacek-stawiski-komentuje-wypowiedz-morawieckiego-o-holokauscie,816044,s.html

Czy powiedział coś niezgodnego z prawdą?

Wlasnie powiedzial prawde. I za to po nim jada. Gdyby sklamal i powiedzial, ze zaden Zyd nigdy i nigdzie nie kolaborowal z nazistami, a wspolwine za Holokaust ponosza wlasciwie wszyscy, a sczegolnie Polacy, to uznanoby go za najlepszego ministra w dziejach Polski.

A tutaj wkur.... Zydzi obwiniaja juz wszystkich:

Swiatowy Kongres Zydow

"Nadszedł czas aby wszystkie europejskie rządy, w tym rząd Polski, przyznały się do roli, jaką odegrały ich społeczeństwa w pomaganiu nazistom"

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

oże nas oświecisz muls co takiego premier miał na myśli.

mnie sie pytasz?spytaj centrum rzondowe.Wyjasnienia wlasnie ..wide punkt wyzej.Ku..wa czytaj a nie pytaj jak matoł.Rzond na lamach tlumaczy co morawiecki powiedział.to ja mam wiedziec?

do bandyty Rydzyka

Jak niektórzy zaczynają tak pisać o o. T. Rydzyku to zaczynam mieć pewność że wszystko jest na właściwej drodze. :)

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

"Pana ostatnie słowa, że Żydzi byli sprawcami Holocaustu"

Zle powiedzial, panie Giertych, powinien powiedziec, ze sprawcami Holokaustu byli Polacy, bo najwazniejsze, zeby Zydow nie wkurzac

Ps pieknie Giertych manipuluje, nie powie, ze mial na mysli udzial niektorych Zydow, tak samo jak niektorych Polakow, czy np Ukrainciow, tylko pieprzy co mu wygodne, a gawiedz lyka

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

majowa na pamiec leki bierz.

"Pana ostatnie słowa, że Żydzi byli sprawcami Holocaustu"

Zle powiedzial, p Giertych, powinien powiedziec, ze sprawcami Holokaustu byli Polacy, bo najwazniejsze, zeby Zydow nie wkurzac

bubusia strac sie bo znowu twoich idiotyzmow moj kot nie strzymuje ..zygajac.
mnie sie pytasz?spytaj centrum rzondowe.Wyjasnienia wlasnie ..wide punkt wyzej.Ku..wa czytaj a nie pytaj jak matoł.
Odpowiedź na miarę możliwości. Szkoda, że nie potrafisz już zrobić tego z poziomu, do którego aspirujesz.

majowa na pamiec leki bierz.

bubusia strac sie bo znowu twoich idiotyzmow moj kot nie strzymuje ..zygajac.

Kolego drogi, chyba nie musze pisac, gdzie mam twojego kota, wraz z toba

Głos premiera Morawieckiego w dyskusji w Monachium w najmniejszym nawet stopniu nie służył negowaniu Holokaustu ani obciążaniu Żydowskich Ofiar jakąkolwiek odpowiedzialnością za niemieckie ludobójstwo - powiedziała Joanna Kopcińska w oświadczeniu przekazanym Polskiej Agencji Prasowej. Oświadczenie - w wersji polskiej i angielskiej - zostało opublikowane na stronie kancelarii premiera.

Z czym więc masz problem muls?!

Premier Mateusz Morawiecki wielokrotnie i zdecydowanie sprzeciwiał się zaprzeczaniu niewyobrażalnemu ludobójstwu, jakim była Zagłada europejskich Żydów, jak również wszelkim przejawom antysemityzmu - podkreśliła rzeczniczka rządu.

Słowa wypowiedziane przez premiera Mateusza Morawieckiego należy interpretować jako wezwanie do szczerego mówienia o zbrodniach popełnianych na Żydach - dodała. - Oszczerstwem, z którym należy odważnie i zdecydowanie walczyć, są wszelkie próby zrównywania, czy mieszania niemieckich organizatorów i sprawców zbrodni z narodami Ofiar, w szczególności narodem żydowskim, romskim i polskim - zapewniła.

Czego tu nie ogarniasz?!

A tu niezły kwiatek.

Izraelskie ministerstwo spraw zagranicznych zapowiedziało nadzwyczajną sesję. - Słowa premiera Morawieckiego są oburzające. Narodowi żydowskiemu należą się przeprosiny za wypaczanie prawdy o Holokauście - powiedziała wiceminister spraw zagranicznych Izraela Cippi Chotoweli. Oburzenia nie krył też premier Izraela Benjamin Netanjahu. - To jest problem niezrozumienia historii i braku wrażliwości na tragedię naszego narodu.

No coz, jest okazja, to przekrecaja i nakrecaja afere, a bledem Morawieckiego, tzn nasi forumowi mysliciele, chca zeby tak to odbierac, jest fakt nadepniecia im na odcisk, czy tez dyplomatycznego faux pas. Bo przeciez z Zydami trzeba ostroznie, trzeba uwaac co sie mowi, zeby ich nie urazic. Na prawde za bardzo tutaj miejsca nie ma. A jak juz wyplynie, to trzeba odwrocic od niej uwage, ewentualnie zaprzeczyc. I to sie wlasnie dzieje.

• Redaktorzy

W ciągu kilku tygodni Pana rządzenia udało się nam kilkakrotnie wkurzyć Żydów. To super! Najmądrzej to właśnie ich wkurzać.

Tak może uważać Jasio z Pipidówki, i opowiadać to rodzince przy obiedzie. Ale jeśli tak rozumuje premier dużego państwa, to znaczy że jest durniem.

Skoro bez żadnej refleksji wypisujesz brednie które generują politycy to znaczy, ze nie nadążasz i dajesz się złapać na prymitywne chwyty socjotechniczne. Tyle bajasz o samodzielnym myśleniu i refleksji a nie umiesz uwolnić się od schematów narzucanych przez innych. Wstyd!

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.