Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, 747 napisał:

Beata Szydło siedzi obok Jarosława Kaczyńskiego, pisałem, ludzie pójdą za nią w ogień, ktoś czyta fora i sadza później w takim miejscu dla wywarcia wrażenia czy ocieplenia wizerunku Partii.

smiem wontpic jak bedzie to ogien rosyjskiej armii.Ale zobaczymy.

Pomyśl pozytywnie, jak młodzi, którzy marzą o podboju kosmosu..

O co tu walczyć na Ziemi, ile bogactw jest tam, w przestrzeni ..

Można by się tam osiedlać, Żydzi mogli by tam pożyczać..sobie..

Gość

(Konto usunięte)
Godzinę temu, 747 napisał:

Pomyśl pozytywnie, jak młodzi, którzy marzą o podboju kosmosu..

O co tu walczyć na Ziemi, ile bogactw jest tam, w przestrzeni ..

Można by się tam osiedlać, Żydzi mogli by tam pożyczać..sobie..

Za mało realu za dużo internetu zaczynasz się gubić. Tracisz styl i robisz przewidywalny. Jak zacząć kolejny dzień ?.

2 godziny temu, tomek6 napisał:

Tracisz styl

Nie rozśmieszaj mnie, cała walka na Ziemi toczy się o to kto pierwszy skutecznie podbije kosmos, niezbędna jest do tego sztuczna inteligencja i silniki/paliwa.

Ogarnij się, posłuchaj wystąpień na konwencji PiS, wszyscy mówią o kosmosie.., Szydło przykładowo..

1 minutę temu, Oscar1974 napisał:

Tusk: 

„..Piękniejsza od Polski jest tylko ucieczka z Polski. To ziemia brudna i biedna”

wasze lewackie Guru wypowiedziało te słowa w czasie rządów SWOJEJ PARTII..

a za Pokorne wykonywnie niemieckich rozkazów odbierał od Makreli fotel w Brukseli  

Nikt normalny za nim nie tęskni..

amen

Kolega całkiem zdrowy? Pytam, bo jak widać po innych miłość do Prezesa kończy się popadnięciem w problemy z głową.

Jestem Europejczykiem.

10 minut temu, Oscar1974 napisał:

Sugerowanie problemów za  inne poglądy niż twoje świadczy  TYLKO o twoich kłopotach umysłowych i zasługuje na zgłoszenie do Moderacji za atak personalny..

Smiało!!!

Tobie tylko wydaje się, że masz jakieś poglądy a tak naprawdę powtarzasz najbardziej debilną propagande PiSowskich propagandowych szmatławców.

Jak dorobisz się jakichś własnych poglądów to wtedy podyskutujemy, ale to najwyraźniej bardzo odległa perspektywa.

Jestem Europejczykiem.

8 minut temu, Oscar1974 napisał:

Nie prowokuj szczeniaku. 

Jąkanie to przypadłość POjebańców.. ;-)

Ten styl jest faktycznie charakterystyczny. Dwa złote za post? 

nagrywamy.com

jak ta propaganda i nienawiść robią ludziom wodę z mózgu:-(

Tutaj znaczny fragment tekstu na który powołuje się @Oskar 1974. na portalu wpolityce.pl, może będzie strawniejszy.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Warto przeczytać do końca, a nie posługiwać się wyrwanymi z kontekstu zdaniami. Tym bardziej, że cytowane zdanie i tak jest zlepkiem z różnych zdań.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

Gość glazior

(Konto usunięte)
38 minut temu, Jaro_747 napisał:

Kolega się jąka? Od razu wiedziałem że jakieś problemy.

48 minut temu, Jaro_747 napisał:

Kolega całkiem zdrowy? Pytam, bo jak widać po innych miłość do Prezesa kończy się popadnięciem w problemy z głową. 

A czemu to Kolega przemak jakąś celną uwagą  nie skomentuje słów Jarka o stanie zdrowia Kolegi Oscara ?

24 minuty temu, przemak napisał:

Ten styl jest faktycznie charakterystyczny. Dwa złote za post? 

Co za głupi i wszędzie powtarzany tekst.

8 minut temu, glazior napisał:
43 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Kolega się jąka? Od razu wiedziałem że jakieś problemy.

53 minuty temu, Jaro_747 napisał:

A czemu to Kolega przemak jakąś celną uwagą  nie skomentuje słów Jarka o stanie zdrowia Kolegi Oscara ?

Bo mnie to nie interesuje. 

9 minut temu, glazior napisał:

głupi i wszędzie powtarzany tekst.

Za to jak widać prawdziwy... 

nagrywamy.com

5 minut temu, glazior napisał:

A jest jakiś obowiązek?

Moje uwagi wynikają z troski bo od jakiegoś czasu obserwuję że zwolennicy PiS są jacyś dziwnie niezborni i bełkotliwi w swoich wypowiedziach. Statystycznie jest to już istotna prawidłowość więc mój niepokój jest uzasadniony.

Jestem Europejczykiem.

Gość glazior

(Konto usunięte)
3 minuty temu, przemak napisał:

Bo mnie to nie interesuje.  

3 minuty temu, przemak napisał:

Kolego , jestem rozsądnym człowiekiem i tego samego oczekuje od innych.

Jesteś nowy na bocznicy więc może idź się odwodnić  a w międzyczasie weź Kretki i przemaluj się na niebiesko.

14 minut temu, glazior napisał:

Jesteś nowy na bocznicy więc może idź się odwodnić  a w międzyczasie weź Kretki i przemaluj się na niebiesko.

Kretki to od kreta?

Jestem Europejczykiem.

23 minuty temu, glazior napisał:

Jesteś nowy na bocznicy

Fakt. Niestety, twoje odpowiedzi na forum poświęconym jak by nie patrzeć jednak audio wskazują że jesteś tu na forum nie tyle nowy, ile obcy, co potwierdza moją diagnozę. Avatar jest niebieski, bo tak mi zrobili zdjęcie i mi się spodobało. A niebieski lubię od podstawówki, jak sobie w pewexie kupiłem pierwsze dżinsy Lievys ;)

nagrywamy.com

Gość glazior

(Konto usunięte)
8 minut temu, przemak napisał:

Fakt. Niestety, twoje odpowiedzi na forum poświęconym jak by nie patrzeć jednak audio

Nie ten dział Kolego , to raz.

9 minut temu, przemak napisał:

jednak audio

12 minut temu, przemak napisał:

tu na forum nie tyle nowy, ile obcy

Słucham przede wszystkim muzyki nie sprzętu.To dwa.

15 minut temu, przemak napisał:

jesteś tu na forum ..  nowy

Zajmujesz się komercyjnie sprzętem do nagrywania i testami.

Powtarzam jeszcze raz. Przemaluj się na niebiesko - BRANŻA.To trzy.

Zachowuj się stosownie do swojej  pozycji . To cztery.

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Jarku , wytłukę z ciebie to PO.

4 minuty temu, glazior napisał:

Zajmujesz się komercyjnie sprzętem do nagrywania i testami.

Powtarzam jeszcze raz. Przemaluj się na niebiesko - BRANŻA.

A, to o to chodzi. Mogę się przemalować, ale nie zajmuję się zawodowo niczym, co byłoby choćby w pobliżu zainteresowań tego forum, byłoby to więc nadużyciem. Nadal jednak nie uważam bocznicy za niezależne forum, tylko za część większej całości. Pisząc tylko tutaj, zasługujesz na takie traktowanie.

nagrywamy.com

Gość glazior

(Konto usunięte)

No nareszcie dotarło do tylnej ściany mózgu.

15 minut temu, przemak napisał:

Pisząc tylko tutaj, zasługujesz na takie traktowanie. 

Dokładnie sprawdziłeś ?

"bo cośtam "    : I   chyba tak nie jest.

13 minut temu, glazior napisał:

No nareszcie dotarło do tylnej ściany mózgu.

Dokładnie sprawdziłeś ?

"bo cośtam "    : I   chyba tak nie jest.

Dokładnie nie, nie zasługujesz, cztery strony zawartosci i nic na temat, dla mnie wystarczy. 

nagrywamy.com

35 minut temu, glazior napisał:

Jarku , wytłukę z ciebie to PO.

Ze mnie mnie PO??? Byłbyś spóźniony o jakieś 10 lat z okładem.

W międzyczasie głosowałem na Palikota a ostatnio na Nowoczesną. Na Schetynę wypisywałem tu brzydkie rzeczy a i Tuskowi nie raz się oberwało. Miłości do PO nie ma we mnie żadnej i nigdy nie było. Jeżeli zwalczam PiS to dlatego, że uważam ich za szkodników i pazernych i nawiedzonych matołów a nie dlatego, że lubię Grzesia czy HGW. Prosto i biblijnie - nie to znaczy nie.

Jestem Europejczykiem.

10 godzin temu, przemak napisał:

nic na temat

<offtop>

10 godzin temu, Jaro_747 napisał:

W międzyczasie głosowałem na Palikota a ostatnio na Nowoczesną. Na Schetynę wypisywałem tu brzydkie rzeczy a i Tuskowi nie raz się oberwało. Miłości do PO nie ma we mnie żadnej i nigdy nie było. Jeżeli zwalczam PiS to dlatego, że uważam ich za szkodników i pazernych i nawiedzonych matołów a nie dlatego, że lubię Grzesia czy HGW. Prosto i biblijnie - nie to znaczy nie.

Ciekawy wpis, ciekawe dlaczego dopiero teraz takie wyznanie..?

Czyżby okazało się jasne że słabnąca Merkel nie pociągnie już PO do władzy..?

10 godzin temu, Jaro_747 napisał:

ostatnio na Nowoczesną

Nowoczesna rokowała najlepiej, - Petru teczkowy Balcerowicza, - teczkowego Sachsa, - rzeczywiście to mogło się udać, ale jakaś inna frakcja w Nowym Jorku chyba przejęła stery, albo udają..a kasiorka i tak się zgadza, rzęchy kupione, nowe zamówione, gas płynie..

Nie, opisuję real, to może źle wyglądać, ale taka jest rzeczywistość - nieprzyjemna.

Wyobraź sobie, że siedzisz w okopie podczas IWŚ i dowódca mówi Ci że czas atakować..- to dopiero mało komfortowa sytuacja, nieprzyjemna, zaraz padało się trupem, - było tak ?

Było.

7 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Ze mnie mnie PO??? Byłbyś spóźniony o jakieś 10 lat z okładem.

W międzyczasie głosowałem na Palikota a ostatnio na Nowoczesną.

Nieświadomy zwolennik. :-) Palikot jest poza strukturami PO od ok. 10 lat. Palikot, Ruch Palikota, Twój Ruch, ChWJ Ruch czy .Nowoczesna zawszę miały wątpliwe pochodzenie i reputację w polskiej polityce, jak również dokonania.

40 minut temu, Zyzol napisał:

Nieświadomy zwolennik. :-) Palikot jest poza strukturami PO od ok. 10 lat. Palikot, Ruch Palikota, Twój Ruch, ChWJ Ruch czy .Nowoczesna zawszę miały wątpliwe pochodzenie i reputację w polskiej polityce, jak również dokonania.

tak wiec na co glosowac biedaku.Z opisu pozostaje tylko putin czyz nie?No moze jeszcze czarzassssty.Ale gdzie mu tam do putina.Czyz nie?.Generalnie filozofie opisywanie swiata poprzez tak tak tak, nie nie nie  dotyczy raczej krowy w chlewie.Ale mysle ze ona mimo wszystko potrafi do tego cos dorzucic ...ale nie chce.Patrzac na ciebie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.