Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

• "Trzeba się bacznie pilnować, by nie być jak Gliński, Ziobro, Kaczyński, Morawiecki & co" - Jacek Żakowski

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Gwałt niech się gwałtem odciska, na samoograniczanie przyjdzie jeszcze czas - rok po zwycięzkich wyborach, po wymieceniu śladów tej hołoty na wysypisko.

Ukryta Zawartość

No ja sie nie dziwie, ze tutejsi obroncy demokracji maja to co maja w glowach po przeczytaniu takiej dawki jadu, ktorego jedynym celem jest nakrecenie nienawisci do drugiej strony:

.......Trzeba się bacznie pilnować, by nie być jak Gliński, Ziobro, Kaczyński, Morawiecki & co.

Czy PiS rozwali publiczne finanse, to się okaże. Czy nas wyprowadzi z Unii – zobaczymy. Czy zdoła narzucić sądom standardy sowieckie, nie jest pewne. Jak trwałe będą antydemokratyczne prawa, które PiS uchwala, zależy od wielu czynników. Ile zasianej przez władzę nienawiści będzie niszczyło polską wspólnotę w przyszłości, zależy od następców i od każdego z nas. Podobnie jak skala dewastacji oświaty, mediów państwowych, instytucji kultury, Kościoła, wojska, policji, służb, prokuratury, parlamentaryzmu, przyrody, systemu emerytalnego.

Popsute instytucje można reperować albo budować od nowa. Złe prawa można zmienić. Złych ludzi można zastępować lepszymi. To jest do ogarnięcia, choć może być kosztowne i potrwać. Ale hańba bezwstydu zostanie z nami na długo w kulturowej pamięci.....

GW(JK)

Kiedys starali sie byc troche bardziej wywazeni. No coz, zdziczenie i indoktrynacja pelna geba.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

2 minuty temu, muls napisał:

to twoje jak rozumiem i to jest swietne.Bubusia idz z tym do TVPpasek.

Mysle(nie ogladam , takze do konca nie wiem), ze TVP jednak siada przy tym poziomie indoktrynacji.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Kazda strona, jak widac,  musi sobie wychowac wiernych idiotow. Co sie z tego Zakowskiego porobilo. No coz, funkcjonariusz jednej ze stron.

3 minuty temu, bubusia napisał:

Co sie z tego Zakowskiego porobilo.

Jak dla mnie to pozostał sobą. W przeciwieństwie do sprzedajnych Ziemkiewicza i Ogórek.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

2 minuty temu, Less napisał:

Jak dla mnie to pozostał sobą. W przeciwieństwie do sprzedajnych Ziemkiewicza i Ogórek.

Jak dla ciebie, a dla innych on sie sprzedal.  Poza wszystkim Ogorek tu nie pasuje. Widac, ze jestes pod wplywem ostatnich hasel. I tyle

Teraz, muls napisał:

no to spadaj juz bo sie sprzedal dwadziescia lat temu i tak mu juz zostało.Co za pisiowe jolopy.

Muls, czy moglbys sie nie wcinac. Tak kulturalnie prosze. Dasz rade. Czy natura nie pozwoli?

5 minut temu, muls napisał:

koniecznie to ty musisz wklejac to taka twoja podla pisiowa natura.

mulsik, przeca ja nic nie wkleilem, to twojego kolegi wklejanki, oj  burku burku

1 godzinę temu, bubusia napisał:

Tak kulturalnie prosze.

Ależ proszę żesz ja Ciebie. Sama kulturka.

Ukryta Zawartość

(zawiera lokowanie produktu)

Ukryta Zawartość

każda akcja wywołuje określoną reakcję. Dopóki żyjemy, to mamy emocje. Te emocje dały upust w Radomiu. To sytuacja, która nie powinna mieć miejsca, ale też ich rozumiem.”

jak ci pasuje takie porownanie XYNWAX?
8 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Jeżeli chodzi o ciebie to pełny sukces!

Vice versa

Swoją droga, widać, ze mocno boli typow od reżimów, gdy im się zwróci uwagę na ich jednostronno głupawy ogląd rzeczywistości.

13 godzin temu, toptwenty napisał:

Ależ proszę żesz ja Ciebie. Sama kulturka.

Jakoś mi brakuje w tym wszystkim informacji jaka to telewizja wylansowała ją  na wybitną dziennikarkę, komentatorkę, specjalistkę od wszystkiego., dając jej nawet własny program.

Przecież specjaliści od wszystkiego, jak szanowne grono EA powinni o tym wiedzieć.

5 minut temu, jezz napisał:

Jakoś mi brakuje w tym wszystkim informacji jaka to telewizja wylansowała ją  na wybitną dziennikarkę, komentatorkę, specjalistkę od wszystkiego., dając jej nawet własny program.

Przecież specjaliści od wszystkiego, jak szanowne grono EA powinni o tym wiedzieć.

Dla tych specjalistów pewne fakty nie istnieją, dla nich winny jest zawsze ten ze zdjęcia, takie kodowanie

Tak ich kodują, patrz Zakowski

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.