Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

jar ty to zawsze chorobliwie pesymistycznie :O)Zobacz światełko w tunelu!hana prezydentem a obok niej miller ten od NFZ :O)Za trzy lata popowcy u wadzy i będzie już totalny liberalizm czy libertynizm czy coś takiego :O)

Jesteś głodny? Zadzwoń na policję! Ale musisz mieć kolegów gdzie trzeba.

Takich jaj to nawet za Millera nie było. Jeszcze trochę, a Warsy zlikwidują.

Jestem Europejczykiem.

dudivan, 22 Gru 2006, 12:44

>Ale to kuper nasz, swojski, polski! A Balcerek liże żydowski (lichwiarskoświatowobankowy)!

tak, to jest istotna rzecz, albo ta lizidupna w stopniu maxymalnem HGW

(bratnia dusza józwy maryna)

bardziej istotna jest niezależność od banków zewnętrznych

kiedyś miałem trochę orientacji w dyrekcji dużego banku w mieście wojewódzkim, BGŻ

też nie byli to ludzie typu fachowcy ekonomiści- bardziej z klucza partyjnego

zresztą pożyjemy zobaczymy.. Kazik ma już tą nominację w kieszeni?

a przepraszam czy HGWa to przypadkiem nie była jakąś i specjalistką

od prawa kanonicznego i osobistych autopropagandowych

pielgrzymek samochodowych na Jasną Górę?

hehe a niektórzy chcą ją czyli hanę nawet kontrolować :O)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Leszek, 22 Gru 2006, 13:26

> chcą ją czyli hanę nawet kontrolować :O)

>

Ukryta Zawartość

czy Hanneh może kogoś molestować..

ma tam takie słodkie buźkie

Ukryta Zawartość

dudivan, 22 Gru 2006, 13:16

>Nie czepiaj się Horst! Wybitną Specjalistkę Hagiew namaścił sam Wielki Elektryk (z dynastii

>Bolków).

He he, przypomina mi się film "Nocna zmiana"..

jak Wielhi Elektryk namaszczał PanaWaldka PanSięNieBoi.

On namaszczał takie dość szczególne typy osobowościowe:

bufetowa, kapciowy Wachowski, genierał ochotników strażaków PanWaldek.

Podobno chodziło o to, żeby było inaczej, lepiej, uczciwie i fachowo, bez znajomości i układów.

A wy koledzy każecie się cieszyć, że nie jest gorzej. Jak rozumiem juz to ma być powodem

do radości.

Stan ducha obecnej władzy jest taki, że wszelkie przewagi moralne ma po swojej stronie, więc

może robić co chce. Iście komunistyczny sposób myślenia. Nawet frazeologia podobna.

Czasem nasz Kartoflany Król całkiem jak Gomółka gada :-).

Jestem Europejczykiem.

• Redaktorzy

Nie wiem czego się czepiacie. Marcinkiewicz uśmiechnięty pajacyk, będzie dobrze wyglądał na prospektach reklamowych. Naprawdę mogło być gorzej, mógł zostać prezesem NBP, i naprawdę nie wiem, czemu nie został. Wprawdzie i na prezesa PKO nie spełnia wymagań formalnych, ale pzrecież może zostać p.o., jak jego poprzednik. To takie proste. I Marcinkiewicz będzie syty, Sprawiedliwości stanie się zadość, i tylko Prawo będzie z lekka wydymane, jak zwykle. Poza tym, może jeszcze zrobią go na tydzień przed nowym rokiem kasjerem, żeby w styczniu miał już staż w bankowości? Kabaret Mumio...

ozwa maryn, 22 Gru 2006, 14:04

>Nie wiem czego się czepiacie. Marcinkiewicz uśmiechnięty pajacyk, będzie dobrze wyglądał na

>prospektach reklamowych. Naprawdę mogło być gorzej, mógł zostać prezesem NBP, i naprawdę nie wiem,

>czemu nie został. Wprawdzie i na prezesa PKO nie spełnia wymagań formalnych, ale pzrecież może

nie to co duchowy sobowtór józwy z gietkim kręgosłupem, HGW fachowiec od prawa kanonicznego, odnowy w duchu św. no i tego zajeżdżania autem do matki boskiej częstochowskiej na meetengi autoagitkowe

ta ci była fachurą bankowości i fachuroo zarządzania stolycom

jozwa maryn, 22 Gru 2006, 14:04

będzie dobrze wyglądał na

ale pzrecież może

zostać p.o., jak jego poprzednik. To takie proste. I Marcinkiewicz będzie syty, Sprawiedliwości

stanie się zadość, i tylko Prawo będzie z lekka wydymane

Józwa jako zaczytany w GW przejmuje jej taniuchną erystykę dla ubogich

powie CO BĘDZIE:

"będzie dobrze wyglądał" "będzie z lekka wydymane" (czyżby sexpoetyka się udzieliła)

"może zostać"

ot jak to lekko się mówi, niezobowiązująco, babki w banku będą z lekka wydymane

ręce będą podniesione w geście heil..

a co.. www papier wszystko zniesie, a toważysze w zaplutej pogardzie łykną wszystko, aby było przeciw

jozwa maryn, 22 Gru 2006, 14:04

>Marcinkiewicz uśmiechnięty pajacyk, będzie dobrze wyglądał na

>prospektach reklamowych. Naprawdę mogło być gorzej, mógł zostać prezesem NBP, i naprawdę nie wiem,

>czemu nie został. Wprawdzie i na prezesa PKO nie spełnia wymagań formalnych, ale pzrecież może

>zostać p.o., jak jego poprzednik.

Zawsze to lepiej niż pełniący obowiązki Polaka - Balcerowicz.

• Redaktorzy

Oczywiście, jak już nie ma jak, to zawsze można komuś przypisać, że nietutejszy. Oj, dudi, coś słabo z tobą. Szczędzisz mnie, a to mi szkodzi, popraw się. Daj raczej jak Horst, wpis wprawdzie mistycznie niejasny, ale przynajmniej mocny i zaangażowany. A ty jakbyś mnie głaskał, fuj. Patrz, taki Horst to jak się złoży, to nie trafia, ale za to z hukiem. Raz mu się Łyżwiński spodobał, ponoć ze względu na posiadanie tzw. klasy, a tu siup, prokuratura na Łyżwińskiego. Teraz Horst ciepło pisze o Kaziu, a przecież Kazia w żaden sposób nie można osadzić na wskazanym stolcu inaczej, jak w podany przeze mnie sposób, chyba żeby olać miękkim sikiem kryteria formalne, o czym też napisałem. To podobno spiny czyli kręty mogą być prawe, lewe oraz TRZECIE. Kazio w roli prezesa wielkiego banku nie ma takiej wygody. Może być albo prezesem bez wymaganych kwalifikacji, albo nie być nim wcale. Jakaś luka w rozumowaniu?

>dudivan, 22 Gru 2006, 14:19

Proponuję wprowadzić komisyjne sprawdzenie, czy czasem kondydat nie jest obrzezany.

Nie byłem i nie jestem miłośnikiem, a nawet zwolennikiem Balcerowicza, ale nacjonalistyczny

bełkot który niektórzy koledzy produkują w tym i innych tematach jest żałosny i świadczy o

intelektualnej bezradności.

Jestem Europejczykiem.

• Redaktorzy

Jaro, to jest bez znacznia. To tylko żargon środowiskowy. Niepolak w tym języku oznacza tyle, co nie nasz, np. nie mógłby być przyjęty do Młodizeży Wszechpolskiej albo jakiejś podobnej bojówki paranazistowskiej. Tylko tyle. Faktycznie, brzmi to nieprzyjemnie, ale tacy ludzie inaczej nie potrafią, widać język zbyt ubogi.

>jozwa maryn

>To podobno spiny czyli kręty mogą być prawe, lewe oraz TRZECIE.

>Kazio w roli prezesa wielkiego banku nie ma takiej wygody.

>Może być albo prezesem bez wymaganych kwalifikacji, albo nie być nim wcale.

>Jakaś luka w rozumowaniu?

Krętacze, tacy jak Ty, tez moga byc lewe, prawe albo te TRZECIE !

Jozio w roli moderatora wielkiej witryny tez nie ma takiej wygody.

Może być albo moderatorem bez wymaganych kwalifikacji, albo nie być nim wcale.

Jakaś luka w rozumowaniu?

A wiec JESTES czy NIE JESTES, Krętaczu - Moderatorem na HFM ?!

"Niepolacy" to tak jakos wogole nie-polsko brzmi !

Nie to co "goj po zydowsku" !

• Redaktorzy

Atopos, parę razy już prosiłem, abyś nie wtrącał się do dyskusji, w których jawnie nie masz nic do dodania, a jedynie wyrażasz swoje idiosynkrazje. Utrudniasz znacznie wymianę opinii.

Jaro_747, 22 Gru 2006, 14:33

>Proponuję wprowadzić komisyjne sprawdzenie, czy czasem kondydat nie jest obrzezany.

Jak już wcześniej pisałem - w przypadku Balcerka rzezać nie ma co!

Zreszŧa nie w napletku sęk (ałć)! Balcerek działa w interesie lichwy międzynarodowej a nie Polaków. Może jest etnicznym Polakiem, może Białorusinem a moze Arabem (ta końska twarz!) - osobiście typuję Hotentota!

>jozwa maryn

Joziu, w tej chwili procz samochodu, NIC Cie juz prawie nie odroznia od - Jazza !

Juz calkowicie przejales te jego fornalska mentalnosc i sposob prowadzenia rozmowy !

Zrozumiales PYTANIE - tepaku, czy mam Ci go powtarzac przy KAZDYM Twoim wpisie ?!

JESTES CZY NIE JESTES MODERATOREM HI FI MUZYKA ?!

• Redaktorzy

Jakby to delikatnie powiedzieć, żeby nikogo nie obrazić... Może tak: guzik cię to obchodzi. Zwłaszcza na tym forum, które nie jest chyba forum hi-fi i muzyka, jeśli się nie mylę? Poza tym, nie drzyj się tak strasznie, używanie dużych liter w dyskusjach w internecie interpretowane jest jako krzyk, i niemile widziane. I na koniec, ponieważ zadałeś to pytanie również na innym forum, informuję, że odpowiedziałem ci tam na nie, uznawszy, że skoro tak napierasz, to w końcu co mi szkodzi. Ty zaś nie dość, ze tego nie zauważyłeś, to jeszcze awanturujesz się tutaj. Czy rozważyłeś kiedyś opcję udania się na drzewo? Na drzewie jest przewiew, słoneczko i można krzyczeć ile wlezie, przynajmniej dopóki gajowy nie pogoni.

była to dama zbadana przez lekarzy sądowych, którzy orzekli, że idiotką jest istotnie, ale wszelkie obowiązki urzędowe spełniać może.

To ze Szwejka,Aktualne chyba...

Grundig High Fidelity

"Jej prostolinijność i uczciwość ujęły niejednego warszawiaka, zmęczonego polityczną grą bliźniaków Lecha i Jarosława Kaczyńskich, którzy kierują państwem w oparciu o chaotyczną koalicję z populistami i skrajną prawicą" - czytamy w "Le Monde".

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A kto jest autorem artykułu? Pewnie nazwisko jest jakieś takie... niefrancuskie. :))

Geremek słynie m.in. z tego że pisuje szkalujące Polskę artykuły pod pseudonimami, na które następnie tu w kraju się powołuje ("prasa zachodnia jest oburzona"). Szajgec!

>jozwa maryn

Jakby to delikatnie powiedzieć, żeby Cie jozwa nie obrazić... Gowno Cie to obchodzi jakich liter uzywam,

a tam, skad ono wychodzi mam to co Ty sobie interpretujesz i jak to widzisz !

Na Tamtym forum musialem przedzierac sie przez cale wiersze Twoich epitetow na moj temat w stylu :

"imbecylow wsrod imbecyli", "idiotow" etc. Rozumiem ze z "potwierdzonej schizofrenii paranoidalnej"

sie WYCOFUJESZ i teraz stawiasz na imbecylo-idiote ! Niezle jak na biologa i Redaktora Naczelnego !

Teraz jak widac juz wszedzie - KRETYNOW przyjmuja !

Przeczytalem to wszystko tylko po to, zeby stwierdzic, Ty - SKONCZONY MATOLE, ze znowu - NIC NIE ZROZUMIALES !

Nie pytalem Cie JOLOPIE, czy sie WYWIAZUJESZ czy nie, tylko - CZY JESTES czy NIE JESTES - Moderatorem na HFM !!!

To ze sie z NICZEGO dobrze nie wywiazujesz, to KAZDY WIDZI ! Twoja narzeczona zapewne - tez !

Jesli samodzielnie NIE POTRAFISZ odpowiedziec na zadane Ci pytanie, popros Swego przelozonego, aby odpowiedzial ZA CIEBIE !

Podwieszony za nogi z nietoperzami, tam gdzie ani przewiew ani sloneczko nie dochodzi, cierpisz na typowe dolegliwosci jaskiniowcow !

A z tego wychodzi sie dopiero po milionach lat !

Pozdrow Freda i Willme !

dudivan >>> a ty zdaje sie szkalujesz kraj na forum anglojęzycznym.Ale u ciebie to nie jest szkalowanie i pewnie podpisujesz się Prawdziwy polak.Chetnie dajesz po mordzie, sam chowając sie za tatusia jak po mordzie chcą dać tobie.Czy ty masz tak naprawdę jakąś mordę?.Zeby mieć mordę trzeba mieć coś na czym ta morda by sie trzymała.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.