Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

U Mulsa będzie w tym roku Dziadek Mróz. Tradyszyn.

A u Was? Co przyniesie pod choinkę? U mnie jest umowa w domu - żadnych prezentów, ale maman dostanie duży Bodymax, a kochanka piekną apaszkę z jedwabiu.

[ w zupełnym skrocie zeby nawet kot pimpek zrozumiał.liczne agencje katolickie powoduja ze wojna tutsi z hutu nie skonczy sie nigdy.A kiedys dzieci tutsi nie wiedziały ze hutu maja wiekszego.Dopóki nie wzieły sie za temat agencje katolickie i ludzie podobni morwenom czy skynkom.

Oczywiscie MY mamy większego z przyczyn moralnych. Zakonotuj to tępy mulsie.

Dziękuję skynyrd i wzajemnie życzę z przyjemnością.

Pozostałym jak najbardziej bez względu na upór bycia tutaj...godny dzięcioła na drzewie.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Mozna polemizować do upadłego. Tam w większości grasują zwolennicy PISu, tu PO.

Inne fora są dośc żenujące.

ciekawe spostrzeżenie...może nareszcie dowiem się kto tutaj jest zwolennikiem PO

Xnivax - zyczę Ci udanych Świąt i wszystkiego najlepszego.

Reszcie, tej skomunizowanej bandzie , też życzę - a szczególnie mulsowi i jego psu.

niestety przeciekasz AH...może w twoim imieniu ktoś poprosi Lancastera

odwykliśmy od dziczyzny

.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

ciekawa spostrzeżenie...może nareszcie dowiem się kto tutaj jest zwolennikiem PO

niestety przeciekasz AH...może w twoim imieniu ktoś poprosi Lancastera

Lancaster wyrzucił mnie po serii ostrzerzeń i moich wyskoków, a za co? to wie tylko Marek i ja. Według mnie, nie za ostatnie posty.

To moja teoria, którą tu sie nie bede dzielił. Nie jestem kapusiem.

Władz - pozostawiam twojej inteligencji moje posty. Jeżeli je czytasz jako promujące PIS, to Twoja sprawa.

odwykliśmy od dziczyzny

i komunistycznego betonu :)

Przejście na inną technologię bezbolesne - to prawda.

Tolerując posty niejakiego melomana sam wlazłeś jak serialowy Józuś na Dzicyznę, wladzu

Zastanawiam się - czy ty miłujesz PO, czy tylko uciekasz przed PISem?

Ani jedno, ani drugie - podejrzewam.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Redaktorzy
"Dlczego mam akceptować mordercę Jaruzelskiego wprowadzonego na salony? Czy czerwonego profesora Nałęcza?

Dlaczego mam popierac partię w której jest pani Kidawa-Błońska, która z Moczarem ścigała Żydów w 1968?"

Skynyrd, rozumiem twój ideologiczny zapał (mimo że twierdzisz, ze nie jesteś ideologiem), jednak pani K-B mógłbyś w drodze wyjątku darować. Kogóż ona mogła dogonić w 1968 roku, skoro biedaczka miała dopiero 11 lat? Jej dziadkowie Wojciechowski i Grabski (odpowiednio prezydent i premier II RP) może i wpoili jej trochę antysemityzmu, bowiem jak wiadomo II RP piekłem była, ale uczennica podstawówki raczej słabo robiła pałką.

Tolerując posty niejakiego melomana sam wlazłeś jak serialowy Józuś na Dzicyznę, wladzu

Zastanawiam się - czy ty miłujesz PO, czy tylko uciekasz przed PISem?

chcesz tu filię AH założyć

• Redaktorzy
"Dlczego mam akceptować mordercę Jaruzelskiego wprowadzonego na salony? Czy czerwonego profesora Nałęcza?

Dlaczego mam popierac partię w której jest pani Kidawa-Błońska, która z Moczarem ścigała Żydów w 1968?"

Skynyrd, rozumiem twój ideologiczny zapał (mimo że twierdzisz, ze nie jesteś ideologiem), jednak pani K-B mógłbyś w drodze wyjątku darować. Kogóż ona mogła dogonić w 1968 roku, skoro biedaczka miała dopiero 11 lat? Jej dziadkowie Wojciechowski i Grabski (odpowiednio prezydent i premier II RP) może i wpoili jej trochę antysemityzmu, bowiem jak wiadomo II RP piekłem była, ale jako uczennica podstawówki raczej słabo robiła pałką. Daruj jej, nie wiedziała, że cię tym tak rozzłości.

To co?

pomogę i udzielaj się tam

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Skynyrd, rozumiem twój ideologiczny zapał (mimo że twierdzisz, ze nie jesteś ideologiem), jednak pani K-B mógłbyś w drodze wyjątku darować. Kogóż ona mogła dogonić w 1968 roku, skoro biedaczka miała dopiero 11 lat? Jej dziadkowie Wojciechowski i Grabski (odpowiednio prezydent i premier II RP) może i wpoili jej trochę antysemityzmu, bowiem jak wiadomo II RP piekłem była, ale uczennica podstawówki raczej słabo robiła pałką.

Przepraszam wszystkich - chodziło o moczarówkę Iwonę Śledzińską-Katarasińską, Jozwa nie zgrywaj jedynego sprawiedliwego.

Mogłeś mi wytknąć błąd.

pomogę i udzielaj się tam

Ukryta Zawartość

wykluczasz mnie z dyskusji?

Ukryta Zawartość

Symptomatyczny poziom zacietrzewenia i negatywnych emocji zwiazanych z PISem, pozwala mi snuc przypuszczenia (oczywiscie moge sie mylic), ze koledzy po prostu wywodza sie ze srodowisk SBckich/PZPRowskich lub jakis inny sposob blisko sa zwiazani z ludzmi starego systemu.

To by tlumaczylo taka traume na punkcie PIS i , nieuzasadniony w sumie niczym racjonalnym, poziom agresji i nienawisci prezentowany przez tych forumowiczow.

Kogóż ona mogła dogonić w 1968 roku, skoro biedaczka miała dopiero 11 lat?

Napewno jak się bawiła w berka, to bezlitośnie doganiała właśnie żydowskich kolegów i koleżanki.

Ja pamiętam - Ty władz jestes pełen katolickiej miłości. Ja nie.

Chociaż nie głosowałem na Komorowskiego, to Jaruzelski, Nałęcz i podobne indywidua sa dla mnie policzkiem. Tak samo jak Orzeł Biały dla starej stalinówki. Chociaz powinienem si przyzwyczaic - wszak Virtuti dostał równiez Breżniew?

Nie szanowanie własnego siebie, bedzie zawsze domena miałkich umysłów.

Ależ ty masz mniemanie o sobie - piszesz, że się szanujesz. Ja nie widzę żadnego powodu do szanowania twojej osoby

To ciekawe, tego nawet Lncaster nie robił? Chcesz władz odstawić wszystkich, którzy nie myślą po twojemu?

Ciężkie to będzie, jak zelazko. Zgłos sie do Alka na moda. Przytniesz, kiedy będzie trzeba.

jeżeli zostałem wykluczony, to mogę ziac tylko nienawiścią.

Podejżewasz mnie o jaczejkę Lancastera:) ?

przy twojej osobowości jaczejka Lancastera? znowu przeginasz

kilka twoich wpisów wspomnieniem przeszłych niezbyt sympatycznych czasów które zadomowiły się na AH.

Symptomatyczny poziom zacietrzewenia i negatywnych emocji zwiazanych z PISem, pozwala mi snuc przypuszczenia (oczywiscie moge sie mylic), ze koledzy po prostu wywodza sie ze srodowisk SBckich/PZPRowskich lub jakis inny sposob blisko sa zwiazani z ludzmi starego systemu.

To by tlumaczylo taka traume na punkcie PIS i , nieuzasadniony w sumie niczym racjonalnym, poziom agresji i nienawisci prezentowany przez tych forumowiczow.

A ja myślę tak.

Symptomatyczny poziom zacietrzewenia i negatywnych emocji zwiazanych z PO, pozwala mi snuc przypuszczenia (oczywiscie moge sie mylic), ze koledzy po prostu wywodza sie ze srodowisk SBckich/PZPRowskich lub jakis inny sposob blisko sa zwiazani z ludzmi starego systemu.

To by tlumaczylo taka traume na punkcie PO i , nieuzasadniony w sumie niczym racjonalnym, poziom agresji i nienawisci prezentowany przez tych forumowiczow.

a co to ? proponuję na ksero i pod osłoną nocy oblepić redakcję Audiostereo....zaznasz smaku walki z komuną.

przy twojej osobowości jaczejka Lancastera? znowu przeginasz

kilka twoich wpisów wspomnieniem przeszłych niezbyt sympatycznych czasów które zadomowiły się na AH.

Widzę, ze sledziłeś - szkoda, że bezimiennie

Meloman - nie wpierdalaj się - paszoł wont (powinieneś zrozumieć)

A ja myślę tak.

Symptomatyczny poziom zacietrzewenia i negatywnych emocji zwiazanych z PO, pozwala mi snuc przypuszczenia (oczywiscie moge sie mylic), ze koledzy po prostu wywodza sie ze srodowisk SBckich/PZPRowskich lub jakis inny sposob blisko sa zwiazani z ludzmi starego systemu.

To by tlumaczylo taka traume na punkcie PO i , nieuzasadniony w sumie niczym racjonalnym, poziom agresji i nienawisci prezentowany przez tych forumowiczow.

chyba zła diagnoza - jezeli tak mozna powiedzieć, to wywodzę się własnie z odwrotnych "stanowisk"

Widzę, ze sledziłeś - szkoda, że bezimiennie

znowu przesadzasz...wystarczą wpisy tutaj aktywistów z AH do wyrobienia opinii o pogaduchach na AH.

Wyjaśniam życzę jak najlepiej AH natomiast forma polemiki w której uczestniczyłem zabierając tam głos nie odpowiada.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.