Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Prowokacja!!! tym razem środowisk... nabiałowo-mleczarskich

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

skynek jako ze kot pimpek juz pojal a ty nadal nie, to jeszce raz.zabicie bandytów hitlerowskich nie spowodowało zanikniecia bandytów serbskich.ukaranie bandytów serbskich nie spowoduje zanikniecia nazistowskiego bandytyzmu w rosji.generał w argentynie uwazał za stosowne wymordowanie tych paredziąt tys. obywateli na tej samej zasadzie jak stalin.Tyle ze on w imie boga jakiegos.Oczywiscie te morderstwa zawsze były słuszne..Najpierw zaczynaja akcje agencje katolickie od małego....donosu.ze tamten ma duzego, ale niesprawiedliwe.Bo duzy nalezy sie nam.Potem nastepnym ogniwem jestescie wy...jako nawoz historii.Co znaczyłby chory hitler,chory kurdupel...... bez tego nawozu.

wielkosc hitlerków mierzyc mozna ilością nawozu...jaka zagospadaruje.

ale zebys nie wyciagał falszywych wnioskow.... Jezdem za zastrzeleniem jaruzelskiego na placu bankowym.Najlepiej prez ciebie.

muls

A nie możesz w skynka nazecu...bo nie pojmie.

Pamiętam, jak tzw. kręgi pisowskie chichotały niedowierzająco, kiedy pół roku temu Komorowski po raz pierwszy sugerował, ze będzie chciał wrócić do tradycji mieszkania głowy państwa w Belwederze. Bo to przecież panie jak to, Komorowski, pałac, żyrandole, pałac, jakże to tak, nie chce do pałacu, ściemniacz jeden? Jak można nie chcieć do pałacu? A tu w końcu jest:

Ukryta Zawartość

Nie zmienia to faktu,że ciamajda z niego jest.Czy to już norma z tymi prezydentami w Polsce?

Ukryta Zawartość

Przetłuaczyłem na angielski googlem, może coś będzie z tego.

Dlaczego w googlu nie ma mulsiego języka, a np. takie suahili, czy jidisz jak najbardziej?

skynek as the cat pimpek I understand this and you still do not, it jeszce raz.zabicie Nazi thugs did not cause any outage of Serb thugs thugs serbskich.ukaranie outage will not result in rosji.generał Nazi gangsterism in Argentina considered it appropriate to murder thousands of paredziąt. citizens on the same basis as that he stalin.Tyle in the name of god jakiegos.Oczywiscie the murders were always right .. First, they begin to share the Catholic agencies from small .... donosu.ze that is big, but big niesprawiedliwe.Bo we deserve . Then the next cell you are you ... as a fertilizer historii.Co hitler mean a sick, sick ...... kurdupel without fertilizer.

hitlerków size to measure the amount of fertilizer can be ... what zagospadaruje.

but lest false conclusions are not pulled out .... Yazd for Jaruzelski's shooting on the square prez bankowym.Najlepiej you.

Jaruzelski's shooting - yes, yes, yes !!!

Te tłumaczenie to jakiś angielski Mr. Muls :(

To mój prezent gwiazdkowy dla mulsa. Poszukam wydawcy, myslę, że biała księga postów Mulsa to byłby wielki hit.

Jak się uda, to można też Melomana wydać na rynek niemiecki.

Tymczasem życzę Wszystkim miłych, spokojnych Świąt.

A Mulsowi udanej Pasterki na Wawelu.

To mój prezent gwiazdkowy dla mulsa. Poszukam wydawcy, myslę, że biała księga postów Mulsa to byłby wielki hit.

Jak się uda, to można też Melomana wydać na rynek niemiecki.

Tymczasem życzę Wszystkim miłych, spokojnych Świąt.

A Mulsowi udanej Pasterki na Wawelu.

Ma przemówić ludzkim głosem a pomysł z melomanem...super,Niemcy się ucieszą.

Niniejszym posyłam serdeczne życzenia wigilijne i świąteczne, w szczególności dla moich przeciwników politycznych, czyli dla pisowców, sympatyków PO, kluzikowców, korwinowców i innych neoliberałów, zwolenników partii lewicowych oraz chłopskich, a także dla religijnych radykałów, socjalistów oraz narodowców. Przepraszam jeśli kogoś pominąłem.

Wesołych świąt !

raczej co z toba skynek.sama Szymborska jest dla egencyji katolickiej jak zeszłoroczny snieg.Liczy sie to, zeby dowalic Prezydentowi co ty słusznie jako nawoz historyji..nie zauwazasz.zauwazasz tylko to.... co najmniej istotne.

jesli nadal nie rozumiesz, to sprobuj przetłumaczyc to na ...angielski.I czytaj dwa razy.

Jestem nieutulony w żalu - Meloman grozi w innym watku odejściem.

Bez niego będę zagubiony jak cielątko, które odbiegło od matki!

Niech się Kolega nie lęka - po otrzymaniu wyjaśnień zostaję. Mam nadzieję na długie i ciekawe polemiki z Kolegą

mówiełem skynek ze agencja katolicka robi z toba co kce.to były tylko cwiczenia wstepne wnuczka 9m-cy.Jus sobie radzi z toba.Zobacz w wikipedii.......Spokoj.

mozesz tez zachowaj spokoj i wykaz cierpliwosc. Ale to tylko dla zaawansowanych..

A niech zabawa trwa! Święta w końcu..

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.