Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Nie przekonasz mnie do wiary, w jakąkolwiek prawdę sowiecką.

Jeszcze raz Ci przypomnę, bo widzę że ciągle jest zbyt mało - w sprawie zbrodni katyńskiej, było ok 100 świadków, że zrobili to naziści, były niemieckie kule jako dowody zbrodni w śledztwie sowieckim.

Dlatego nie powiększaj skali swojej kompromitacji.

Jaro

Poczytaj sobie co opozycyjna prasa wypisuje o Twoim autorytecie Hypkim.

Oglądam wszystkie telewizje i oczom i uszom nie wierzę - TVN24 MÓWI JEDNYM GŁOSEM Z JAROSŁAWEM KACZYŃSKIM.

0.6 to JEST stan upojenia w polsce i przy masie tego goscia musial wypic co najmniej cwiartke wódki albo byc na drugi dzien po imprezie , ktora sie zaczela kolo 20ej i wypil na niej co najmniej butelke pollitrowa wódki....

niemniej hardość ducha wzrosła nieproporcjonalnie do ilości zawartego alkoholu.Widocznie tylko trzeźwy polski lotnik poleci na drzwiach od stodoły.

Kompromitacja organizatorów,wojska i ciekawe czy ktokolwiek personalnie czy przed prokuratorem za to odpowie.Słuchając wypowiedzi oficjeli obawiam się przykrycia kompromitacji wątkiem blaszaka z kontrolerami i lidera który poprawnie zamiast pilotów oceniłby sytuację i odczytał wskaźniki w kokpicie.....teraz się zacznie.

Nie przekonasz mnie do wiary, w jakąkolwiek prawdę sowiecką.

Jeszcze raz Ci przypomnę, bo widzę że ciągle jest zbyt mało - w sprawie zbrodni katyńskiej, było ok 100 świadków, że zrobili to naziści, były niemieckie kule jako dowody zbrodni w śledztwie sowieckim.

Dlatego nie powiększaj skali swojej kompromitacji.

Jaro

Oglądam wszystkie telewizje i oczom i uszom nie wierzę - TVN24 MÓWI JEDNYM GŁOSEM Z JAROSŁAWEM KACZYŃSKIM.

747 do czego mam ciebie przekonać? Barana się strzyże i kopniakiem z powrotem do zagrody.

Jaro

Mam głęboko w d... co W TEJ CHWILI o nim piszą. Czytam i słucham Hypkiego od lat i bardzo go szanuję za rozsądek i niezależność poglądów.

Jak rozumiem jak występował w Radiu Maryja (bo występował, sam słyszałem) to był "cool" i PiS go kochał. Teraz jest be bo mówi o skandalicznych błędach i zaniedbaniach naszej strony. Doprawdy żałosne! Ja słuchałem go tak samo uważnie gdy występował u Rydzyka i u Waltera i zastanawiałem się nad argumentami i faktami a nie nad tym u kogo występuje i komu się podoba to co mówi.

Jestem Europejczykiem.

Dokumenty, które istnieją i informują o stanie upojenia alkoholowego, są tak samo wiarygodne jak polscy patomorfolodzy przy sekcjach zwłok, oraz fakt przekopania gruntu na głębokość jednego metra.

Kompromituj się do woli, dziś jest wiele okazji.

Pisałem jak PUTIN będzie bawił się TUSKIEM jak zabawką, ale nie czuję satysfakcji, nie przypuszczałem że aż do tego stopnia poniży polskie władze./aktualne/

Kłopotek mówi że "czuję że dostałem w twarz raportem"

Kidawa-Błońska jest w miarę zadowolona z raportu, uważa że jest w miarę rzetelny.

Wystarczy pogrzebać w jej przeszłości i wszystko jasne, skąd taki osąd.

Kużniar - doradca prezydenta - nic się nie stało, raport niczego nie przesądza. Ciekawa teza, jakże dziś odosobniona.Nie jestem zdziwiony nią, że z tej strony tak ona wygląda.

Błasika ciężko było zidentyfikować, jak więc wykryto u niego alkohol, którego stężenie szybko spada.

Czy innych również badano? - pyta Sakiewicz w Polsat news

pamietacie ile bylo szumu jak kwachu polecial i byl narabany nad grobami, i co teraz?

electro

Skala electro skala, nie ta skala.Poczucie skali.

electro

Skala electro skala, nie ta skala.Poczucie skali.

kwachu napewno mial wiecej niz 0,6, strzelam 1,5 mogl spokojnie miec, to sie zgadza...ale cala reszta, z namaszczenia kaczynskich i rydzyka poleciec nachlanym na groby to juz w porzadku? no nie wiem...oni chyba nie decyduja o tym co jest dobre, a co zle? arbitralnie...

druga rzecz to bylo 0,6 z rana i impreza sie jeszcze nie zaczela....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Piłem za młodu dwa miesiące bez przerwy, dlatego nie nabieraj mnie na 1.5 promila.

Od dwóch w górę, przy jego "obyciu"

To wyjaśnia wiele w Twoim przypadku. Każde upicie to bezpowrotna strata paru tysięcy szarych komórek.

Kłopotek mówi że "czuję że dostałem w twarz raportem"

Powoływanie się na tego PSLowskiego dyżurnego błazna jest zadziwiające. A czym tam niby w twarz dostał? Chuchem Błasika?

Sakiewicz - następny "ałtorytet". Cuda Panie, cuda!

Jestem Europejczykiem.

Piłem za młodu dwa miesiące bez przerwy, dlatego nie nabieraj mnie na 1.5 promila.

Od dwóch w górę, przy jego "obyciu"

jako czlowiek piszacy rzeczy pod ktorymi moge sie podpisac nazwiskiem podalem 1,5 promila jako minimum, troche na to rzeczy wplywa o ktorych nie masz pojecia...no ale jak dwa miesiace piles to rzeczywiscie jestes znawca:) zonie takie dyrdymaly opowiadaj jak sie przy niej wachlujesz tym swoim wielkim penisem:)

Powoływanie się na tego PSLowskiego dyżurnego błazna jest zadziwiające. A czym tam niby w twarz dostał? Chuchem Błasika?

:))) dobre, mozna sie tutaj posmiac , ale musze juz isc do roboty, narka:)

jar1

Trzymasz fason w swoim stylu.

jako czlowiek piszacy rzeczy pod ktorymi moge sie podpisac nazwiskiem podalem 1,5 promila jako minimum, troche na to rzeczy wplywa o ktorych nie masz pojecia...no ale jak dwa miesiace piles to rzeczywiscie jestes znawca:) zonie takie dyrdymaly opowiadaj jak sie przy niej wachlujesz tym swoim wielkim penisem:)

Dobry atak, najlepszy z możliwych, podtekst seksualny - super skuteczny, Palikot zaraził Cię nie tylko garniturem wnioskuję.

Pech drogi electro.Mam lekarzy w swoim otoczeniu tylu, że nie mogę ich naliczyć," barki" mają powypychane alkoholem, do tego umieją zrobić z niego użytek.

teraz dobrze się naoliwił i zaraz zacytuje Tuska..

Tusk już jedzie do domu z dolomitów.

Tusk moi drodzy nie mógł być na miejscu, ponieważ byłby zmuszony do odpowiedzi dziennikarzom na niewygodne pytania.

Komorowski też nie może w taki dzień być zdrowy, z tego samego powodu.

Muszą naradzić się i przygotować stanowisko.

Jakoś nikt poza PJN się nie buntuje, że w taki dzień zdezerterowali najwyżsi dostojnicy.Boją się.Panicznie się boją.

Sakiewicz - następny "ałtorytet". Cuda Panie, cuda!

Ciężko Ci dogodzić, mało kto Ci odpowiada.

• Redaktorzy
Muszą naradzić się i przygotować stanowisko.

To chyba jasne? Gdyby tego nie zrobili, dupa byliby obaj, a nie prezydent i premier dużego kraju.

• Redaktorzy
Kidawa-Błońska jest w miarę zadowolona z raportu, uważa że jest w miarę rzetelny.

Wystarczy pogrzebać w jej przeszłości i wszystko jasne, skąd taki osąd.

Natomiast ta uwaga wzbudziła moje zaciekawienie. 747 prześwietlił wroga i teraz poda nam wyniki. Nie daj się zatem prosić i opowiedz wszystko o tej pani. I czy w robocie jest tylko jej osobista przeszłość, czy też może premiera Grabskiego lub prezydenta Wojciechowskiego również? Może bowiem K-B knuła już genetycznie w II RP? Czekam z zapartym tchem.

To chyba jasne? Gdyby tego nie zrobili, dupa byliby obaj, a nie prezydent i premier dużego kraju.

Biedny 747 kompletnie nie rozumie na czym polega dyplomacja. No ale jak Prezes nie rozumie to dlaczego jego wyznawcy maja być lepsi?

Jestem Europejczykiem.

Proszę nie manipulować i nie zmieniać tematu.

Ja jak jestem czegoś ciekawy, to zgłębiam temat zamiast afiszowania się niewiedzą.

Biedny 747 kompletnie nie rozumie na czym polega dyplomacja. No ale jak Prezes nie rozumie to dlaczego jego wyznawcy maja być lepsi?

Jaro, w którym momencie napisałem, że to coś złego?

Napisałem, że nie rozumie tego PJN.

Proszę nie manipulować i nie zmieniać tematu.

Ja jak jestem czegoś ciekawy, to zgłębiam temat zamiast afiszowania się niewiedzą.

Jaro, w którym momencie napisałem, że to coś złego?

Napisałem, że nie rozumie tego PJN.

Jakoś nie zauważyłem, z kontekstu to nie wynika. Jak rozumiem z faktu że mówił to PJN mam paść na kolana ;-)? Jeszcze raz powtarzam - jeżeli w Radiu Maryja facet mówi z sensem a w Wyborczej bredzi to ja wierze temu pierwszemu bo już tak mam i koniec.

Jestem Europejczykiem.

Generał pewnie wypił dla towarzystwa z głównym pasażerem lampkę wina i tyle. Nie sądzę żeby wpłynęło to na jego osąd. On i piloci świetnie znali los pilota, który nie wykonał polecenia byłego prezydenta w Gruzji - czytałem w sieci, że ten człowiek został prawie całkiem zaszczuty. Zdawali sobie też sprawę, jak żyłyby ich rodziny, gdyby się narazili prezydentowi i jarusiowi. Sądzę, że świadomie wybrali ryzyko i ewentualne renty dla swoich bliskich. Wiele by wyjaśniła treść rozmowy byłego prezydenta z bratem, ale jej na pewno nie poznamy, nie poznamy też tego, co działo się w salonie głównego pasażera...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.