Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

A co, nie widzisz swoich wpisów? Ja widzę.

Odmrozili cie, bo PiSSmany się wyszczelały i już nikt nie chce się przyznać, że w sypialni ma ołtarzyk z Prezesem. Do nakłuwania laleczki Tuska się przyznają ale uwielbienie Prezesa jakieś takie jakby passé?

Jestem Europejczykiem.

Co jest grane? - co jest ze mną? Palton pozwolił mi pisać po pół roku w zamrażarce.

Mogę postować?

Co to znaczy?

Prosta sprawa - zostałem wyrzucony/zniechęcony do pisania czegokolwiek u Lancastera.

no nie widzę - znamy się od czsów Lukara.

Wylatuję z dwóch for, a może i z trzeciego.

Nie będę szczekał na forum Lana, ale powinienem.

Kiedyś zaglądałem ale jak zaglądanie na pogaduchy zrobili dla zarejestrowanych to dałem sobie siana. Stwierdziłem, że już tu tracę za dużo czasu, nie będę w dwóch miejscach krwi oddawać za darmo ;-).

Teraz tu kultura, elegancja, co drugi strasznie wrażliwy i jak ledwie jakąś sugestię usłyszy że coś z nim nie tak, to zaraz płacz i obraza. Pomyśleć, że kiedyś to ostre napierdalanki odchodziły a taki jacuś bezkarnie gębę rodzicami adwersarza sobie wycierał.

Jestem Europejczykiem.

Odmrozili cie, bo PiSSmany się wyszczelały i już nikt nie chce się przyznać, że w sypialni ma ołtarzyk z Prezesem. Do nakłuwania laleczki Tuska się przyznają ale uwielbienie Prezesa jakieś takie jakby passé?

Powaliło Cię? - Palton mnie odblokował, bo co?

Siedziałbym sobie spokojnie u Lana, tylko ten bydlak spuszczał na blank zagrę i Jarka.

Za głupie pytania otrzymuje się głupie odpowiedzi.

Kto śledzi ah, dojdzie do wniosku - te forum, jest bardziej restrykcyjne, od as

Kiedyś zaglądałem ale jak zaglądanie na pogaduchy zrobili dla zarejestrowanych to dałem sobie siana. Stwierdziłem, że już tu tracę za dużo czasu, nie będę w dwóch miejscach krwi oddawać za darmo ;-).

Teraz, po rozprawie ze mną jest glanowany niejaki Bady - Lancaster niszczy Go w paru wątkach.

Może jakiś układ mają i wymieniają się zbokami? Niejaki 747 tam nie wylądował?

A Bady nie taki ostatni, coś tam samodzielnie kombinuje. Może u lana Mr Hyde się w nim obudził?

Jestem Europejczykiem.

Zresztą - ja nigdy nie miałem lekko - wróciłem do macierzy i jestem wściekły, że będę gadał z wldkiem, mulsem dżambem itp

Przyblokowanie postów - jakie to miłe :)

Czy żyje Jozwa Maryn?

Panie Boże Prowadź!!

Czy żyje Jozwa Maryn?

Raz na pół roku coś wpisze i znika. Albo zajął sie biznesem albo nawrócił na buddyzm i brzydzi się przemocą psychiczną na forum. Może nudzi go ten Wersal który sam zaprowadziłł?

Jestem Europejczykiem.

Raz na pół roku coś wpisze i znika. Albo zajął sie biznesem albo nawrócił na buddyzm i brzydzi się przemocą psychiczną na forum. Może nudzi go ten Wersal który sam zaprowadziłł?

Czyli, nikomu nie wchodzicie w dupę????

To świetne forum - złych ludzi się eliminuje, a dobrych, dowartościowuje!

Nie ma Alka, Paltona, Jamnicka.... czyli wolność? Bo jest np. taki Piotrek 608 - najprzyzwojdszy Moderator, jakiego znam, jest też Frank.

Jestem już w nirvanie? Mogę zapuścić Hendrixa?

Jestem już w nirvanie? Mogę zapuścić Hendrixa?

Dawaj po garach! Ja się odmeldowuję bo mam jutro prowadzić szkolenie z ciągłości działania a pierdołami się zajmuję zamiast prezentacją. A kapitalizmu trzeba strzec jak niepodległości ;-)!

Jestem Europejczykiem.

Jak odchodziłem z tego forum, myślałem inaczej.

Teraz jestem tu z łaski Paltona, ale lubię pisać.

Dla zainteresowanych - jak było u Lancastera? -ch*jowo

Tylko pod względem wolności słowa - to było u Jozwy Maryna.

Teraz Palton gwarantuje mi wolność wypowiedzi.

A Bady nie taki ostatni, coś tam samodzielnie kombinuje. Może u lana Mr Hyde się w nim obudził?

Nic z tych rzeczy - trza być twardym.

No i tak na dzień dobry - witajcie :)))

mulsie, wladku, i pani Ewo :)

Jak odchodziłem z tego forum, myślałem inaczej.

Teraz jestem tu z łaski Paltona, ale lubię pisać.

Dla zainteresowanych - jak było u Lancastera? -ch*jowo

Tylko pod względem wolności słowa - to było u Jozwy Maryna.

Teraz Palton gwarantuje mi wolność wypowiedzi.

Nic z tych rzeczy - trza być twardym.

No i tak na dzień dobry - witajcie :)))

mulsie, wladku, i pani Ewo :)

x

x

xxxx

fantastycznie jak kryształowe Rymkiewicze puscaja cerwonom farbe.Nawet nie trzeba było specjalnie naciskac.wystarczy troche.... polustrowac.Jak ja to lubiem.

moze jesce taki wolski albo sakiewicz poprosza o lustracje.albo podadzom do sadu GW.

fantastycznie jak kryształowe Rymkiewicze puscaja cerwonom farbe.Nawet nie trzeba było specjalnie naciskac.wystarczy troche.... polustrowac.Jak ja to lubiem.

moze jesce taki wolski albo sakiewicz poprosza o lustracje.albo podadzom do sadu GW.

i ja Ciebie lubiem - muls, to nie Ty podkładasz bomby w Krakowie?

Na tym feralnym osiedlu mieszkają same pisowce

pis-um , pis,um

Z powodu złego zdrowia 88-letniego gen. Wojciecha Jaruzelskiego, warszawski sąd zawiesił proces o "sprawstwo kierownicze" zabójstwa robotników Wybrzeża w grudniu 1970 roku.

to mulsie powinno Cię zadowolić

pis-um , pis,um

Z powodu złego zdrowia 88-letniego gen. Wojciecha Jaruzelskiego, warszawski sąd zawiesił proces o "sprawstwo kierownicze" zabójstwa robotników Wybrzeża w grudniu 1970 roku.

do diaska! - jak się pisze post, bez cytowania?

pis-um , pis,um

do diaska! - jak się pisze post, bez cytowania?

Ale grunt, że się pisze. Trochę inaczej jak kiedyś, ale jednak.

Kto moderuje bocznicę?

Rymkiewicza ojciec nazywał się Schultz.

Do gazu?

"Stołeczną lokomotywą PiS tradycyjnie jest prezes. Za nim plasuje się zaufany współpracownik Mariusz Kamiński, były szef CBA, dziś szef struktur w stolicy. Trzecia jest Małgorzata Gosiewska ("Jest z nami od lat, to osoba zasłużona"). Dalej warszawscy posłowie Karol Karski, Artur Górski oraz radny Andrzej Melak, brat tragicznie zmarłego w katastrofie smoleńskiej prezesa Komitetu Katyńskiego ("reprezentuje środowiska niepodległościowe"). - Sensacji nie będzie - kończy nasz rozmówca."

Piękny zestaw, sami nawiedzeni. Prezes to wiadomo, za nim nasz Savonarola, doktor Meleks, obrońca cywilizacji Białego Człowieka oraz para ulepiona z mgły smoleńskiej. A za chwilę płacz że kiepskie prawo, że posłowie na niczym się nie znają.

Ciekawe kogo wystawi konkurencja?

Jestem Europejczykiem.

Chwała Bogu, mamy doskonały rząd - wszystko się udało.

Krus, autostrady, genialna polityka wobec Rosji i Niemiec.

No i media - to jest największe osiągnięcie.

Chwała Bogu, mamy doskonały rząd - wszystko się udało.

Krus, autostrady, genialna polityka wobec Rosji i Niemiec.

No i media - to jest największe osiągnięcie.

Ciekawe kogo wystawi konkurencja?

Mira, Rycha i Zdzicha?

Polacy są naiwni. W Polsce prorządowi dziennikarze zamiast rozliczać rząd, cały czas krytykują opozycje. W Polsce dziennikarze są Urbanami POwskiego rządu, tych którzy mieli inne zdanie pozwalniano z mediów publicznych i nie tylko. Najwięcej chce mi się śmiać, jak Tusk opowiada w TV, że Polska teraz jest poważnym graczem na arenie międzynarodowej. Prawda jest taka, że teraz inne kraje nie mają z Polską problemu, za poklepanie po plecach, wspólne uśmiechy przed kamerami i kilka ciepłych słów, rząd Tuska zgadza się na wszystko nie patrząc na interes Polski, liczy się tylko medialny wizerunek. Przecież ten rząd jak do tej pory nic dla Polski nie wywalczył na arenie międzynarodowej, mamy tylko to, co wywalczył w Unii rząd PiS. Rząd Tuska korzysta obecnie z funduszy strukturalnych i Funduszu Spójności w wysokości 67,3 mld euro na lata 2007 - 2013. które wywalczył w Unii PIS, a mimo to zadłużenie Polski rośnie. Ciekawe kiedy Polacy zrozumieją, że Tusk nic tak naprawdę nie potrafi, tylko dobrze kłamać. Tusk, to człowiek w 100 % niewiarygodny o czym świadczą cztery lata jego rządów. PO objeło rządy w 2007 roku, kryzys przyszedł do nas w 2009 roku. Niestety w 2008 roku jak jeszcze kryzysu nie było, to już wszystkie wskaźniki spadały, a Tusk z PO, opowiadali Polakom bajki i wpajali Polakom bzdury o rzekomych zbrodniczych rządach PISu. Nie robili kompletnie nic, rzadnych ustaw, a podobno mieli pełne szuflady. Teraz już nikt nie wierzy w bajeczki o zielonej wyspie, każdy widzi co się dzieje. Prawda jest taka, że wszystkiemu jest winne nieróbstwo rządu Tuska. Pamiętam dobrze jak kilkanaście dni przed wyborem prezesa NBP, Bielecki w TVN stwierdził, że PO, po prostu przejadło dorobek PISu z ostatnich lat i tylko dzięki temu tak w miarę gładko przeszli przez kryzys.Bielecki miał być desygnowany na prezesa NBP, ale po tej wypowiedzi został nim Belka.

ALE.....

Bo "Żyje się lepiej". PLATFORMA "OBYWATELSKA", pan Komorowski i pan Tusk to fachowcy. Dzięki polityce zagranicznej prowadzonej przez rząd Tuska, Rosja, Niemcy i Unia Europejska bez zgody POlski nie podejmuje żadnych strategicznych decyzji. Dzięki PO i panu Tuskowi Polska jest zieloną wyspą ,a Polacy żyją lepiej. Polska pod rządami PO zmniejszyła deficyt budżetowy , pozbyła się zadłużenia, a PKB szybko rośnie. Polska stała się najbardziej rozwiniętym krajem Europy. Polacy żyją dostatnio i zarabiają bardzo dobrze, mkną po tysiącach kilometrów super nowoczesnych i bezpiecznych autostrad, wybudowanych na bazie najlepszych materiałów na których nie giną ludzie. Polacy leczą się w nowoczesnych, niezadłużonych placówkach służby zdrowia (oczywiście bez kolejek ). Emigranci wracają do Polski , ponieważ dzięki PO, czeka na nich dobrze płatna praca. PO obniżyła podatki i wprowadziła pakiety ustaw usprawniające gospodarkę ( np. jedno okienko). Jednym słowem, to co zapowiada pan Tusk co jakiś czas, już od 6-ciu lat, zostało wprowadzone. Nie ma się co dziwić, przecież PO już za rządów PIS, miała w szufladach gotowe do wdrożenia pakiety ustaw usprawniające gospodarkę i teraz widać tego efekty.Politycy PO, świetnie prezentują się w telewizji, są bardzo przekonywujący i zawsze mówią prawdę. Wszyscy pamiętamy jak w 2007 r. pan Tusk przemawiał do Polaków niczym Gierek w PRLu i mówił, że jak ktoś w rządzie PO, choćby tylko pomyśli o podwyżce podatków, to on Tusk, osobiście go z rządu wyrzuci. Tusk i inni ludzie z PO nie kłamali mówiąc, że się na wszystkim znają i są we wszystkim najlepsi. Pan Komorowski, to najlepszy prezydent, jak mało kto wie,że rzeki spływają do morza, gaz łupkowy wydobywa się metodą odkrywkową i wie jeszcze wiele więcej - czyli też jest najlepszy, ponieważ pochodzi z PLATFORMY. P/S: Zapomniałem dodać jeszcze jedną zrealizowaną obietnice pana Tuska - Polska drugą lrlandią

Oho, jaki ruch przed wyborami!

Za skynkiem sam tomuś wrócił. Chyba go redaktory poprosiły bo wiało nudą a teraz fajerwerki humoru nam się szykują. Do kompletu trzeba jeszcze 747 reaktywować.

P.S.

Kto pierwszy przyzna się że wielbi Prezesa?

Jestem Europejczykiem.

Oho, jaki ruch przed wyborami!

Za skynkiem sam tomuś wrócił. Chyba go redaktory poprosiły bo wiało nudą a teraz fajerwerki humoru nam się szykują. Do kompletu trzeba jeszcze 747 reaktywować.

P.S.

Kto pierwszy przyzna się że wielbi Prezesa?

ciekawe czy ty modlisz sie na kleczkach do swojego idola?

no nie wstydz sie,powiedz jak to robisz.

ciekawe czy ty modlisz sie na kleczkach do swojego idola?

no nie wstydz sie,powiedz jak to robisz.

Nie wiem o którym z nich mówisz? Podejrzewam, że nazwiska niczego ci nie powiedzą (niestety).

Jestem Europejczykiem.

Nie wiem o którym z nich mówisz? Podejrzewam, że nazwiska niczego ci nie powiedzą (niestety).

mozesz zaczac od poczatku,mamy czas,jestesmy cierpliwi.poczekamy,

a ty pisz,pisz

Już kiedyś napisałem, możesz sobie znaleźć jak cię to ciekawi.

i to mnie zastanawia,,,,,,

dlaczego nie potrafisz byc obiektywny(jesli nie rozumiesz znaczenia tego slowa,to moge je wyjasnic)?

Tomuś Drogi Chłopcze!

Zamiast na mojej osobie skup się na rozbawianiu towarzystwa bo jeszcze pomyślę, że masz jakieś kompleksy. Jeżeli tak, to zupełnie niesłusznie - jedyny który mógł ci dorównać czyli 747 gdzieś zniknął. Ostatnio widziano go ze słoikiem mgły, może go wciągnęło?

Jestem Europejczykiem.

Tomuś Drogi Chłopcze!

Zamiast na mojej osobie skup się na rozbawianiu towarzystwa bo jeszcze pomyślę, że masz jakieś kompleksy. Jeżeli tak, to zupełnie niesłusznie - jedyny który mógł ci dorównać czyli 747 gdzieś zniknął. Ostatnio widziano go ze słoikiem mgły, może go wciągnęło?

masz racje,zostawie cie z twoimi dylematami,,,,mgla,,,,sloiki,,,,

chodz dobry "towar" czmuchasz?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.