Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Jaro dajesz POPiS ignorancji.

Kocham takie obfite w merytoryczne argumenty wpisy. Już od dawna piszesz bez sensu zapewne podniecony zbliżającymi się wyborami. Czyżbyś tak jak 747 miał poczucie misji zbawienia Polski od hord Wehrmachtu pod dowództwem Tuska (a właściwie Merkel bo Tusk to tylko jej marionetka)?

Jestem Europejczykiem.

Wiadomości wyborcze:

Były wiceszef CBA i kandydat PiS w wyborach Maciej Wąsik ukradł paliwo ze stacji benzynowej: w listopadzie 2010 zatankował 50 litrów i odjechał bez zapłacenia. Sprawę opisuje "Super Express" - publikuje też zdjęcia auta. Wąsik przyznaje się, że nie zapłacił: - Zapomniałem. - Zapomniał też odbierać wezwań od policji - nieźle, jak na pogromcę przestępców.

Na Niezależnej wywiad dziewczyny agenta Tomka z Beatą Kempą. Katarzyna Hejke pyta Kempę m.in. o debatę z ministrem Kwiatkowskim. - Powinien się bać - odpowiada posłanka PiS dodając jednocześnie, że... na taką debatę nie ma czasu. Zarobiona taka ;-).

Jestem Europejczykiem.

Węgrzyn Jaro, Węgrzyn to jest to, to jest ten Wasz poziom, a następnie uznanie go za zbędny balast i wywalenie na zbity pysk, bo młody, bo sam, bez układów, odpowiednich kontaktów, niepotrzebny jak karaluch - usunąć, cytując klasyka Bareję.

Zdajcie sprzęt, tracicie czas.

Krótką listę twarzy PO, przedstawiłem przedwczoraj, pozycja nr 1 należy się pani Małgorzacie Kidawie-Błońskiej, która o "martwych duszach w dolnośląskiej PO, mówiła "zapomnieli że się zapisali do platformy" ".

Kempa wie czego chce, inni z PiS, również, natomiast Wy drodzy miłośnicy europejskości tego nie wiecie, dlatego jesteście skończeni i zgubieni, nawet jeśli z tego nie zdajecie sobie sprawy.

Czuma panowie, poseł Czuma, to jest Wasza nowoczesna wizja Europejczyka, jest za a nawet przeciw, swoim kolegom z komisji.

Żenada.

Kończcie.

Następne zatrudnienie dla prokuratury, teraz będzie ścigać pana Macierewicza, chciał wyjaśnić przyczyny katastrofy, a zapomniał w jakim państwie żyje, w jakim systemie się zechciał urodzić, całe życie walczy o wolność, to będzie walczył dalej teraz w sądzie, Jaruzelski już przez sąd zwolniony więc zrobiło się miejsce dla posła Macierewicza, być może że naruszył tajemnicę, ale kto i dla czego tą tajemnicę nałożył, tego prokuratura nie ma zamiaru wyjaśnić.

Burdel na kółkach wszędzie, że wstyd się przyznać, no to już - nakładamy tajemnicę i już, - powaga PAŃSTWA przywrócona.

Debilizm skrajny wtórny transmitowany na kolejne pokolenia.

Żenada.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Wiadomości wyborcze:

Były wiceszef CBA i kandydat PiS w wyborach Maciej Wąsik ukradł paliwo ze stacji benzynowej: w listopadzie 2010 zatankował 50 litrów i odjechał bez zapłacenia. Sprawę opisuje "Super Express" - publikuje też zdjęcia auta. Wąsik przyznaje się, że nie zapłacił: - Zapomniałem. - Zapomniał też odbierać wezwań od policji - nieźle, jak na pogromcę przestępców.

Jaro_747, gdybyś czytał co napisałem wcześniej:

Napisano dziś, 09:13 A oto ciekawa notka o kandydacie PiS do Sejmu: "Kandydat PiS do sejmu to złodziej? Były wiceszef Centralnego Biura Antykorupcyjnego i kandydat PiS z Płocka do sejmu Maciej Wąsik ukradł paliwo na stacji benzynowej. Zatankował 50 litrów do swojego peugeota i... odjechał bez płacenia - pisze "Super Express". Do zdarzenia doszło 6 listopada 2010 r. na stacji paliw przy ul. Powsińskiej w Warszawie. Wąsik zatankował do auta paliwo za ok. 220 zł. Wszedł do sklepu na stacji, kupił papierosy i odjechał. Za paliwo nie zapłacił. Pracownik stacji zawiadomił policję. Rozpoczęły się poszukiwania wiceszefa CBA, jednak sprawa utknęła w miejscu, bo Wąsik nie odbierał wezwań na komisariat policji. Wpadł przez przypadek - 10 czerwca podczas demonstracji pod Pałacem Prezydenckim został wylegitymowany przez policję i okazało się, że jest poszukiwany. Na komendzie przyznał się do winy, tłumacząc brak zapłaty za paliwo gapiostwem. Grozi mu areszt, pozbawienie wolności albo grzywna. 4 sierpnia 2006 roku ówczesny premier Jarosław Kaczyński powołał Wąsika na stanowisko zastępcy szefa Centralnego Biura Antykorupcyjnego. Wcześniej przez dwa lata był zastępcą komendanta warszawskiej straży miejskiej i burmistrzem warszawskiej dzielnicy Wawer. (meg)" Ta notka z "SE" zmieszczona przez wp.pl pokazuje kwalifikacje tego złodzieja na strażnika miejskiego, burmistrz dzielnicy, wiceszefa CBA, a obecnie polityka PiS-u i kandydata posła Najjaśniewjszej. A swoją drogą to kolejne potwierdzenie, że w POPiS-owym CBA (nie można o tym zapominać, że CBA było wspólnym pomysłem niepotrzebnym PO i PiS, dawniej zarządzanym przez PiS, a teraz przez PO! I PO co???!!! Użytkownik dziadekwłodek edytował ten post dziś, 09:14

Źródło: http://www.audiostereo.pl/polityka_37584.html/page__pid__2258162__st__43300#entry2258162

Copyright © Audiostereo.pl

To byś nie był wtórny. :-)

A gdzie jest sławny pan poseł Sekuła b szef komisji d/s wyjaśnienia afery hazardowej, tej której nie było, a do sejmu poszedł walczyć pan Schetyna przedtem minister MSWiA, a teraz waleczny marszałek sejmu.

Pic na wodę, fotomontaż, mówi Zbyszek Ziobro, po przesłuchaniu dziś w niezależnej prokuraturze.

Popatrzmy:

-6 listopada 2010 p. Maciej Wąsik tankuje 50 litrów paliwa, po czym wchodzi do budynku stacji. Następnie kupuje papierosy, płaci za papierosy i odjeżdża.

-pracownik stacji zgłasza sprawę na policje

-10 czerwca zostaje przypadkowo wylegitymowany i zatrzymany przez policje

-Maciej Wąsik przyznaje się do winy tłumacząc się "gapiostwem"

-za to zostanie ukarany aresztem lub grzywną

Mamy tu winę, mamy tu karę, co jeszcze ten człowiek ma zrobić? Na co jeszcze zasłużył? Dlaczego jego tłumaczenia mają być oceniane w szerszym kontekście? Czyżby jego postawa rozczarowała przeciwników PiS, mieli go za ideał?

Dla mnie to tylko informacja, że roztargnienie p. Wąsika miało dla niego poważne konsekwencje.

Węgrzyn Jaro, Węgrzyn to jest to, to jest ten Wasz poziom, a następnie uznanie go za zbędny balast i wywalenie na zbity pysk, bo młody, bo sam, bez układów, odpowiednich kontaktów, niepotrzebny jak karaluch - usunąć, cytując klasyka Bareję.

Jaki "nasz"??? Ja odpowiadam za swój. I tyle.

A co do karaluchów to co tam z posłem Dornem? Podobno Prezes jeszcze z nim nie rozmawiał. PiS ma w końcu te listy czy ich nie ma?

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Jako były wysokiej rangi funkcjonariusz straży miejskiej i CBA nie odbierał także przez przypadek i roztargnienie wezwań. Może z reklamówkami mu się kojarzyły. Skoro PiS ciągle chce budować lepszą Polskę - to i o lepsze kadry powinien się postarać.

Popatrzmy:

-6 listopada 2010 p. Maciej Wąsik tankuje 50 litrów paliwa, po czym wchodzi do budynku stacji. Następnie kupuje papierosy, płaci za papierosy i odjeżdża.

-pracownik stacji zgłasza sprawę na policje

-10 czerwca zostaje przypadkowo wylegitymowany i zatrzymany przez policje

-Maciej Wąsik przyznaje się do winy tłumacząc się "gapiostwem"

-za to zostanie ukarany aresztem lub grzywną

Oho, następny "cichy wielbiciel" Prezesa :-)))!

Ciekawe że Wąsika jakoś nie zaciekawiły wezwania na komisariat. Może myślał, że to jakaś promocja ;-)?

Wąsik o sobie: "jestem gapą nie złodziejem". To po kiego grzyba następna gapa w Sejmie? Skąd będzie miał wiedzieć co to akurat za głosowanie i co ma naciskać? Wystarczą ściągi od Hofmana? Po kiego grzyba nam taki poseł?

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Były Kwaśniewski zmienił zdanie i jak donosi TOK FM - nie gniewa się już na SLD i Napieralskiego. W dniu 25 września będzie na konwencji tej partii. Oby tylko znowu nie był chory na flipinkę! Ciekaw jestem co takiego wpłynęło na postawę tego męża stanu nieważkości?

Platforma - jeśli przegrają - nie będą płakać czy stawiać krzyży. Jeśli PiS przegra - mamy darmowy cyrk zapewniony na co najmniej rok albo i więcej.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Jak to obie partie? Przecież nie ma żadnych innych partii, co mogą wygrać (przynajmniej tak w dzienniku mówią).

Przecież możemy głosować raz na PiS, a raz na PO, w końcu się przekonamy, którzy lepsi.

Platforma - jeśli przegrają - nie będą płakać czy stawiać krzyży. Jeśli PiS przegra - mamy darmowy cyrk zapewniony na co najmniej rok albo i więcej.

Zdziwił byś się ale trzeba mieć więcej wyobraźni.

A jeśli obie partie przegrają,to Polacy wygrają.

Czyli co ?

Zostałby "dziecinny" Napieralski z jeszcze bardziej pierdykniętym SLD lub Mechagodzilla Pawlak rządzący prze iPoda z przerośnietym błaznem u nogi w postaci Kłopotka.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Częściowo się zgodzę, także uważam że upartyjnienie życia politycznego w dużej mierze wypacza pojęcie prawidłowego funkcjonowania społeczeństwa demokratycznego. Ostatnio w Financial Times widziałem mapę Europy z zaznaczonymi krajami w pełni demokratycznymi. Polska do nich nie należała, była w grupie krajów o "zaburzonej" demokracji - jak też i większość krajów z tego rejonu Europy. Zgadzam się z takim podziałem - kraje naszego rejonu wciąż są pod dużym wpływem interesów partyjnych, często przeważających interes wyborców.

Zdziwił byś się ale trzeba mieć więcej wyobraźni.

Tu nawet nie potrzeba wyobraźni, wystarczy dobra pamięć.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Filut

Jak nie, jak tak, a nawet bezkonkurencyjną konkurencje.

Wojciechu

Wybiórczo, znaczy jednostronnie.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Filut

Jak nie, jak tak, a nawet bezkonkurencyjną konkurencje.

Wojciechu

Wybiórczo, znaczy jednostronnie.

Są ludzie, którym się wydaje, że jak zamkną oczy to inni ich nie widzą :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.