Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

więc prezes może 140 w zabudowanym i wyprzedzać na ciągłej linii

Widział kto prezesa w tym samochodzie?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

więc prezes może 140 w zabudowanym i wyprzedzać na ciągłej linii a rycho ,zdzicho muszą prawo przestrzegać ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

a może może!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Słucham jej rozmów z gośćmi zaproszonymi do studia. Dla mnie jest to typowa propagandzistka, miernota o zachowaniu bazarowej handlary.

madra, wywarzona przypominajaca seksiscie millerowi jak sie konczy, to czeba wiedziec ....kiedy.i z kim.I ze nie zawsze mozna z lepperem.

To to dalej się nie rozumiemy... Przyznaję wyłożyłem się na całej linii!

Jakby zaczęli strzelać albo lać po ryjach agentów TVN to dopiero byłaby afera i udawane oburzenie ze strony PO i ich partnerów w związku..

A co to za wsiowe metody? Wystarczyło zwolnić i ich przyblokować. W przedszkolu tego uczą.

Jestem Europejczykiem.

Trzeba ukarać kierowcę prezesa i kierowcę TVN. Ciekawe kto ma więcej punktów karnych.

A co to za wsiowe metody? Wystarczyło zwolnić i ich przyblokować.

Przecież tak zrobił, zwolnił do 140-tu.

...a wystarczy obejrzeć jak elektorat PO popisuje się w "Uwaga Pirat", a biedni Policjanci przez TVN łapówek nie mogą zebrać.

Zwykła kolejna prowokacja z tym wyścigiem samochodowym.

Pisałem tyle razy, UKŁAD ZROBI WSZYSTKO I JESZCZE WIĘCEJ, ABY PIS NIE WYGRAŁ WYBORÓW.

pisałeś ,że prezes nie chce wygrać wyborów.Jak widzę zgadzasz się z tezą "układ to prezes z zapleczem"

Trzeba ukarać kierowcę prezesa i kierowcę TVN. Ciekawe kto ma więcej punktów karnych.

Moment, moment. Dziennikarze - wiadomo, pogoń za sensacją. Ale czyżbyś sugerował że Prezes może tolerować łamanie prawa, na jego własnych oczach? Bo chyba czarnej opaski mu nie zakładają?

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Widział kto prezesa w tym samochodzie?

Prezes wsiadł do samochodu po czym wymknął się specjalnym włazem dennym (jak w T-34) do studzienki kanalizacyjnej. Autem jechała nadmuchana atrapa. Wszystko przebiegło tak sprawnie że kierowca nawet się nie zorientował. To znaczy zorientował się ale dopiero przy wysiadaniu.

Jestem Europejczykiem.

na jego własnych oczach?

No przecież zostało ustalone, że spał tak więc mlb manipulujesz i do tego podwójnie bo przecie nie wiadomo, czy do tego samochodu w ogóle wsiadł.

Powtórzę bartuś - bredzisz hasełkami wymyślonymi przez gości którzy nawet jednego dnia nie przepracowali w normalnej firmie. A sam nawet nie masz pojęcia o czym mówisz.

to powtórzę

fundusze UE szkodza firmom, któe je dostają. mało znam firm , które w rozsądny sposób wzięły kasę z UE

oraz

fundusze UE szkodzą rynkom

a teraz pytanie do ciebie , geniuszku

wyobraź sobie rynek , który jest wart rocznie 1 mld PLN i nagle przychodzą fundusze UE i w ten rynek wpompowywane jest rocznie 3-4 mld PLN , i tak przez 6,7 lat

poszperaj w googlu, pomyśl i zastanów się , ile będzie wart ten rynek w rok po zakończeniu pompowania w niego kasy unijnej kasy ?

Jeżeli coś wygląda absurdalnie to nie znaczy, że nie jest prawdziwe

Nadmuchana atrapa - podoba mi się ta teza, wiele tłumaczy.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Jak zwykle prezes winien: wyprzedzał, przekraczał prędkość,

Jak mógł wyprzedzać, przecież nie jest kierowcą ani samochodem.

Nadmuchana atrapa

Pasuje do Rządu PO.

Prezes wsiadł do samochodu po czym wymknął się specjalnym włazem dennym (jak w T-34) do studzienki kanalizacyjnej. Autem jechała nadmuchana atrapa. Wszystko przebiegło tak sprawnie że kierowca nawet się nie zorientował. To znaczy zorientował się ale dopiero przy wysiadaniu.

Z samochodu wysiadał sam prezes, który jeszcze raz skorzystał z włazu studzienki kanalizacyjnej, na miejsce dotarł szybciej i bezpieczniej pociągiem PKP TLK, do którego wsiadł niepostrzeżenie na stacji Włoszczowa - był widziany, zasugerował mu taką trasę przejazdu minister Grabarczyk, który wykazał o ile jest bezpieczniejsza kolej od transportu samochodowego, - mówił to w sejmie podczas debaty nad wotum nieufności dla niego składanym po raz trzeci przez opozycję.

No przecież zostało ustalone, że spał tak więc mlb manipulujesz.

Chciałbym mieć taką umiejętność zasypiania w aucie które co i raz przyspiesza lub hamuje, i rzuca nim na boki...

Chciałbym mieć taką umiejętność zasypiania w aucie które co i raz przyspiesza lub hamuje, i rzuca nim na boki...

Dlatego nigdy nie będziesz ex ani przyszłym premierem.

To nic trudnego, wystarczy się odpowiednio "przygotować"

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Dlatego nigdy nie będziesz ex ani przyszłym premierem.

Wiem, niestety... Próbowałem też wyprzedzania na podwójnej ciągłej - ale miśki nie okazały zrozumienia dla moich aspiracji politycznych.

To się nazywa "co wolno wojewodzie to nie tobie..." i jest przywilejem również obecnej władzy pełowskiej.

Odblokujcie mi jasnowidzenie!

Doszły do mnie wieści że stałeś się tam numerus non grata.

To nic trudnego, wystarczy się odpowiednio "przygotować"

Czyżby małpki które zniknęły z kancelarii poległego brata cudownie teleportowały się do Centrum Pogrzebowego, pardon - Programowego?

Teraz zaczynam rozumieć co to znaczy że Centrum jest doskonale wyposażone ;-).

Jestem Europejczykiem.

Doszły do mnie wieści że stałeś się tam numerus non grata.

To skandal, żebym nie miał dostępu do wątku, do którego mam merytoryczne przygotowanie, jestem ciekaw co wiedzą o astrologii osoby tam piszące?

Żenada.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.